s
Δειξτε λιγο ελεος πια εκει πανω!!!!!!!!!!! - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 6 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 LastLast
Results 11 to 20 of 52
    Όνομα:
    Βικτωρια

Re: Δειξτε λιγο ελεος πια εκει πανω!!!!!!!!!!!

Quote Originally Posted by roadrunner
    Αν δεν τα αγγιξεις τα όρια σου,δεν μάθεις΄ποιά είναι σωστά;

Σαφως υπάρχουν και μέρες άσχημες ή ακομα και χρόνια συνεχόμενα ατυχίας ή γεματα εμπόδια αλλα πάντως η θετική σκέψη τουλάχιστον βοηθάει να διατηρείς την ψυχολογία σου σε ικανοποιητικό επίπεδο.
    Υπομονη!

Το πιάνο θα πέσει σε....λιγες ώρες !:toung:
    ωχ μην μην μου λες τετοια γιατι μεχρι να βαλω την πανοπλια θελει ωρα:bigsmile: !!!!!απλα δεν ειμαι και ο ανθρωπος για να τα δοκιμαζω!προσπαθω να αποφευγω στην ζωη μου το πολυ το ψαξιμο σε τετοια θεματα γιατι ειμαι σιγουρη οτι απλα δεν θα μου αρεσει η αντιδραση μου εκεινη την ωρα!πασχω απο τα νευρα μου απο 8 ετων,κριμα ειμαι:embarrest :bigsmile: :blink:

Όνομα:
    Βικτωρια

Re: Δειξτε λιγο ελεοσ πια εκει πανω!!!!!!!!!!!

Quote Originally Posted by levi
    Δεν είμαι Τοξότης, αλλά βάλε έναν Ουρανό στους Ιχθύς να πιάνει τα τελευταία χρόνια το 1ο και εδώ και κάμποσο καιρό το 2ο δεκαήμερο, και έναν Πλούτωνα στον Τοξότη να πιάνει το 3ο, και σιγά μην τη γλίτωσε κανείς από τους Τοξότες!
    Όσο για τη φράση του Κοέλιο, θα συμφωνήσω 100%!! Μάλλον όταν θες κάτι πάρα πολύ, το σύμπαν κάνει το παν για να στο στερήσει ή στην καλύτερη, στο δίνει αφού σε έχει ταλαιπωρήσει αρκετά.
    Πάντως, μη στενοχωριέσαι: Σε λίγο θα μπει ο Δίας στον Τοξότη. Ε, όλο και κάτι καλό θα φέρει...
    αυτη του η φραση ηταν και ενας απο τους λογους που απλα δεν εχω κανενα απολυτως παρε δωσε μαζι του.διαβαζω τα παντα στην κυριολεξια(απο την θεωρια της σχετικοτητας μεχρι και τις οδηγιες χρησης της χλωρινης.αρκει να εχει γραμματα και να βγαζει νοημα):bigsmile: στην αρχη το πιστεψα γιατι λεω μεγαλος ειναι κατι εχει δει παραπανω απο εμενα και για να εχει παρει τοσα βραβεια σημαινει οτι ειναι και αξιολογος(δικο μου κριτηριο αυτο)ελα ομως που φιλτατη θα συμφωνησω με την δικη σου παραφραση!πιο πεττυχημενη και πιο ευστοχη απο του ζαμπον ειναι.:nuts:

Όνομα:
    Βικτωρια

Quote Originally Posted by SONIA64
    Φιλενάδα μην το βάζεις κάτω.Σε όλους έρχονται "δύσκολες".Εχω την κολλητή μου στη δουλειά,Τοξοτίνα,καλό παιδί και χαρούμενο και ευαίσθητο και φιλότιμο και δυστυχώς τα τελευταία δυο χρόνια της έχουν πάει κατα διαόλου που λένε.Χώρισε με τον άντρα της και ποτέ δεν κατάλαβε το γιατί.Πρίν 5 μήνες χάνει και τον πατέρα της ξαφνικά από την επάρατη νόσο και άστα να πάνε.Πρός το παρόν τρέχει σε ψυχολόγο για να έρθει λίγο στα ίσα της.Ομως θα σου πω ένα πράγμα.Οτι ανεβαίνει κατεβαίνει κι οτι γυρίζει σταματα.Κάνε κουράγιο καλή μου και θα βρείς την ισοροπία και τις δυνάμεις για να ανταπεξέλθεις και θα έρθει η στιγμή να χαρείς και πάλι.Στο λέει ενα Κριάρι που έχει ζήσει και περάσει πολλά.
    Φιλικά
    Σοφία
    σ'ευχαριστω παρα πολυ καλη μου για το κουραγιο που μου δινεις και εννοειται οτι η φιλη σου εχει περασει τα τρεις χειροτερα απο εμενα οπως και πολυ τοξοτες φιλοι μου!βεβαια υπαρχει και η αποψη οτι καποιος μπορει να βλεπει πετραδακια ενω ο αλλος να τα βλεπει βουνα ολοκληρα.εμενα ειναι και λιγο ψυχολογικο ολο αυτο που μου βγαινει!απλα δυο χρονια να συμβαινουν τα απιστευτα σκηνικα αισθανομαι κουρασμενη μονο αυτο.δηλαδη ξυπναω και κοιταω απο το μπαλκονι μηπως και ο ουρανος δεν ειναι στην θεση του.καλα ειμαι υπερβολικη τωρα αλλα πιστευω οτι ετσι γινομαι και κατανοητη.οχι οτι αλλα ζωδια δεν εχουν περασει τωνπαθωντους των ταραχο(βλεπε κριοι).απλα η απορια μου ηταν αυτη!!!:bigsmile:

Όνομα:
    Βικτωρια

Quote Originally Posted by Deodonus
    Οι όποιες δοκιμασίες είναι για να μας κάνουν πιο δυνατούς. Μην ανησυχείς, ποτέ δεν έρχονται σε άτομα δοκιμασίες στην ζωή τους παραπάνω από αυτές που μπορούν να αντέξουν.

Εγώ κάθε φορά που γίνεται κάτι αστρολογικά "αρνιτικό" εκεί πάνω, πισμώνω: "Α, έτσι είστε?! Τώρα θα δείτε!". Δηλαδί, π.χ., πριν κάνα μήνα ο διελαύνων Κρόνος έκανε σύνοδο με τον γενέθλιο Άρη μου και με είχε πιάσει η βαρεμάρα και η πλήρης έλληψη ενδιαφέροντος για δραστηριότητες. Με το που κατάλαβα τί παίζει, έκανα τα αδύνατα δυνατά για να μην κάθομαι σπίτι και να κάνω ό,τι νά'ναι για να έχω πράγματα να κάνω. Σε πληροφορώ ότι μου'κανε πολύ καλό.

Δες το και έτσι: εάν τώρα που οι συνθίκες είναι δυσμενείς καταφέρεις και "είσαι καλά", όταν οι συνθίκες καλυτερεύσουν θα είσαι super!
    ενα μονο θα σου πω!θαυμαζω ανθρωπους με την δυναμη την δικη σου!να το παλευουν.συνηθως εγω δεν παλευω ποτε αν με δυσκολεψει κατι το αφηνω στην μοιρα του και οπως θα παει.:embarrest

Όνομα:
    Βικτωρια

Quote Originally Posted by starfish
    Τα ορια συνηθως ειναι μεγαλυτερα απ οτι νομιζουμε. Ξεχειλωνουν σχεδον απεριοριστα. Αυτο το συνειδητοποεις κατοπιν εορτης, οχι πριν!
    Εχουν υπαρξει ενα σωρο στιγμες που μου εχουν συμβει τα αντιθετα με αυτα που ελεγε το ωροσκοπιο μου. Μελανες περιγραφες που δεν ειχαν κανενα αντικρυσμα ευτυχως, ολα ροδινα κι ωραια [στις φυλλαδες] και μαυρα κι αραχνα στην πραγματικοτητα!
    Το πιανο,... συμφωνω με την αγαπημενη μου roadrunner, το ερωτημα ομως δεν ειναι το ποτε, αλλα το που. Σιγουρα οχι στο κεφαλι σου!!
    Υ.Γ. Μια παρακληση μονο: Γραφε λιγο πιο προσεκτικα και αφηνε το κλασικο κενο μετα την τελεια κι ας μην αρχιζεις με κεφαλαια. Θα διευκολυνεις ολους μας να σε διαβαζουμε..
    συγνωμη!:embarrest απλα γραφω γρηγορα και δεν κοιταω μετα καν πως το εχω γραψει αυτο που λεω. οσο για το το πιανο και το που θα πεσει δεδομενου των τελ. συμβαντων εγω δεν ειμαι και τοσο αισιοδοξη πλεον :bigsmile: !!!!!

Re: Δειξτε λιγο ελεοσ πια εκει πανω!!!!!!!!!!!

Quote Originally Posted by victoriageras
    αυτη του η φραση ηταν και ενας απο τους λογους που απλα δεν εχω κανενα απολυτως παρε δωσε μαζι του.διαβαζω τα παντα στην κυριολεξια(απο την θεωρια της σχετικοτητας μεχρι και τις οδηγιες χρησης της χλωρινης.αρκει να εχει γραμματα και να βγαζει νοημα):bigsmile: στην αρχη το πιστεψα γιατι λεω μεγαλος ειναι κατι εχει δει παραπανω απο εμενα και για να εχει παρει τοσα βραβεια σημαινει οτι ειναι και αξιολογος(δικο μου κριτηριο αυτο)ελα ομως που φιλτατη θα συμφωνησω με την δικη σου παραφραση!πιο πεττυχημενη και πιο ευστοχη απο του ζαμπον ειναι.:nuts:
    Εντάξει, εμένα μου αρέσει ο Κοέλιο γενικώς. Διαβάζεις και κάποιοες φιλοσοφίες του αρκετά εύστοχες ή που σου δίνουν τουλάχιστον μία άλλη οπτική. Αλλά αυτό με το σύμπαν να συνομωτεί υπέρ μας... δεν πολυισχύει.

"Κανένα έλεος για τους ηττημένους"
    Κορίτσια, και εγώ Τοξότης είμαι και έχω κουδουνίσει όχι στα 2 τελευταία χρόνια, αλλά στα τελευταία 10 Δεν ξέρω αν βρίσκομαι υπό την επίδραση κάποιου συγκεκριμένου αστρολογικού φαινομένου, αλλά με πάει πολύ άσχημα και ακόμα και τώρα που γράφω κάτι στραβώνει. ain:
    Απλώς να σας πω ότι καλές είναι οι κουβέντες συμπαράστασης αλλά αν δεν συνειδητοποιήσει κάποιος ότι η ζωή είναι ένα διαρκές αγγούρι δεν θα μπορέσει ποτέ να διαχειριστεί τις στραβές. Οι καλές στιγμές είναι απλώς διαλείμματα μεγάλων περιόδων με άσχημες στιγμες.
    Λέτε από Σεπτέμβρη να αλλάξει κάτι που ισχύει εδώ και χρόνια; :unsure:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Απο το Νοεμβρη
    ελπιζω για σενα γιατι δε σε βλεπω πολυ καλα αλλα μην την βλεπεις ετσι τη ζωη σκωου θετικα και παρε τα θετικα οδεν κακο αμιγες καλου
    οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια

Όνομα:
    Μαιρη

Unhappy Re: Δειξτε λιγο ελεος πια εκει πανω!!!!!!!!!!!

Αρχίζω και θυμώνω!
    Μιλάτεεεεεεε όλοι οι υπόλοιποι ;;;;;
    Εμείς οι Ιχθείς που γεννηθήκαμε καταμουτζωμένοι και ταλαιπωρούμαστε απο τότε που γεννηθήκαμε μέχρι να κλείσουμε τα ματάκια μας...... τι θα πρέπει να κάνουμε εεεεε ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ush:
    Οτι δεν συνέβη ποτέ, είναι ότι δεν ποθήσαμε αρκετά

http://www.horoscope.gr

Quote Originally Posted by friary
    Αρχίζω και θυμώνω!
    Μιλάτεεεεεεε όλοι οι υπόλοιποι ;;;;;
    Εμείς οι Ιχθείς που γεννηθήκαμε καταμουτζωμένοι και ταλαιπωρούμαστε απο τότε που γεννηθήκαμε μέχρι να κλείσουμε τα ματάκια μας...... τι θα πρέπει να κάνουμε εεεεε ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ush:
    Θες να αλλάξουμε; :nuts:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Page 2 of 6 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)