- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 20 of 62
-
23-07-2006, 03:09 PM #11
Re: Γυναικεία σεξουαλική αύρα: πώς εκφράζεται ζωδιακά;
Κ Μαντα ενα παραδειγμα σας απο αυτα που γραφετε πχ για τους Σκορπιους μιας και γνωριζω το ζωδιο μου ασχετα φυλλου
βασικό στοιχείο για τη δημιουργία και τη συνέχιση μίας σχέσης, για σας, είναι η αδιαφορία, γιατί μέσα από την απόρριψη επιθυμείτε ακόμη περισσότερο να προχωρήσετε και να εκφραστείτε ερωτικά στον άνθρωπο που θέλετε. Το γεγονός ότι η απόρριψη και η αδιαφορία σας δίνει τη δύναμη να εμμένετε και να επιμένετε σε μία σχέση δημιουργεί για σας δύσκολες καταστάσεις, οι οποίες όμως οφείλονται συνήθως από εσάς.
Λαθος
Οι Σκορπιοι ειναι ατομα με καποιο εγωισμο δεν ειναι ατομα που θα τρεξουν απο πισω απο τον καθενα η καθεμια που δειχνει αδιαφορια στο προσωπο τους
Μεσα απο την Απορριψη νιωθουμε ΠΟΝΟ και ΟΧΙ ΕΚΣΤΑΣΗ
και επειδη ειμαστε εκδικητικα ατομα το ανταποδιδουμε αυτο στην χειροτερη περιπτωση η απλως φευγουμε στην καλυτερη
και οχι νιωθουμε εκσταση και τρεχουν σαν τα σκυλακια πισω απο τον καθεμια (η καθενα) που τους απορριπτει και οτι την βρισκουμε ετσι
Και αυτο ισχυει και για τους αντρες και τις γυναικες του συγκεκριμενου ζωδιου
Δεν ειμαστε οι Απολυτοι Μαζοχες του ζωδιακου οπως θες εσυ να το παρουσιασεις...Δεν ειμαστε ατομα που παρακαλαμε και τρεχουμε πισω απο τους αλλους οταν δεν μας θελουν
Δεν ξερω απο που βρηκες τις δικες σου πληροφοριες αλλα σε μερικες πεφτει εξω
----
Επισης εχεις την ταση να βαζεις τους φιλικους προς εμας Ταυρους ως τα πιο Ομορφα ζωδια του Ζωδιακου
και κατι αλλες παρομοιες "ταμπελες" σε ζωδια που δεν εχουν καμια σχεση με ομορφια και συναισθηματισμο
Συμφωνα απο οσους αστρολογους απο οσα εχω διαβασει ο Ζυγος ειναι το πιο ομορφο ζωδιο του ζωδιακου τοσο στο αντρικο οσο και στο γυναικειο φυλλο και οχι ο Ταυρος
Οπως σου ειπα δεν ξερω με ποιο γνωμονα εβγαλε αυτα τα στοιχεια περι των ζωδιων αλλα θα διαφωνησω μαζι σου σε σχεση απο οσους αλλους εχω διαβασει
-
23-07-2006, 06:36 PM #12
Από ένα σκορπιό με ωροσκόπο σκορπιό σελήνη και αφροδίτη άρη και ερμή (ώπααα :nuts: ) χαίρεται.
Έχουμε κακό όνομα ζωδιακά δεν λέω και καλύτερα να σου βγει το μάτι παρά το όνομα λένε αλλά ο Σκορπιός είναι ένας και μοναδικός!!!
Στο άρθρο τώρα. Πέραν το ότι το βρίσκω ορθό παρόλες τις υποστηριχτικές προσπάθειες στο ζώδιό μας από τον φίλο alien που μάλλον πέφτουν στο κενό και γι αυτό μας βγαίνει το όνομα αιρετικοί πείσμωνες κακοί κου λου που έκανα και μια μικρή έρευνα στο ελληνικό internet και βρήκα 3 ελληνικές ιστοσελίδες που υποστηρίζουν περίπου τα ίδια να μη πω και πιο άκομψα. Οπότε κι εγώ με ενδιαφέρον περιμένω να διαβάσω τις πηγές του φίλου που μάλλον δεν υπάρχουν εκτός αν τις έγραψε Σκορπιός (ο κ. Μπαφαλούκος Σκορπιός δεν είναι
Καλή και η πλάκα αλλά γενικά όσοι διαβάσαμε 2 βιβλία ξέρουμε τη φύση των ζωδίων και των πλανητών όπως και την αξία αυτού καθεαυτού του ηλιακού ζωδίου.
Και βέβαια υπάρχουν και οι εξελιγμένοι σκορπιοί που κάνουν την αυτοκριτική τους και βελτιώνονται αλλά και οι παραδοσιακοί και στείροι.
ΑΑΑΑ το άρθρο θα ήθελα να το διαβάσω και από την αντρική του πλευρά και όχι από τη γυναικεία που θα διαφοροποιείται σίγουρα.
-
23-07-2006, 09:35 PM #13
Φιλε μου :bigsmile:
το κακο ονομα η ονοματα μας τα δινουν καποιοι αλλοι με αρθρα του στυλ:
Βασικό στοιχείο για τη δημιουργία και τη συνέχιση μίας σχέσης, για σας, είναι η αδιαφορία, γιατί μέσα από την απόρριψη επιθυμείτε ακόμη περισσότερο να προχωρήσετε και να εκφραστείτε ερωτικά στον άνθρωπο που θέλετε.
Ασε για τι αλλα εχω ακουσει απο καποιους αλλους μελετητες η αστρολογους η και μη και οχι μονο με αυτο που συνεβη με τον κ.Μαντα
Οτι οι Σκορπιοι ειναι οι πιο Απιστοι, οι πιο κακοι οι χειροτεροι οι πιο ετσι και οι πιο αλλιως με αντε 1 η 2 καλα
Δηλαδη ο καθενας να λεει το μακρυ του και το κοντο του βλεποντας και γραφοντας μονο συμφωνα με τα δικα του μετρα και σταθμα
Οταν καποιος θελει να σου κανει "λασπολογια" στο ποιος εισαι και να βγαλει "θεους της ομορφιας" καποιους αλλους για τους δικους του προσωπικους λογους ακομα και στο ζωδιακο απλως το κανει σημερα.....
Τελοσπαντων επειδη ισως τα πραγματα ειναι διαφορετικα στους αντρες-σκορπιους δεν θα πω κατι παραπανω
Παντως λυπαμαι τις γυναικες-σκορπιους μεσα απο αυτο το αρθρο που στην καλυτερη περιπτωση ειναι απλως "μοιραιες" χωρις πολλα πολλα....και στην χειροτερη "κομπλεξικές" συμφωνα με το αρθρο του κ.Μαντα
-
23-07-2006, 10:13 PM #14
Οι έντονοι Σκορπιοί έχουν πάθη.
Κι εσύ το μόνο που αποδεικνύεις Άλιεν, είναι η η ορθότητα του άρθρου.
-
23-07-2006, 10:21 PM #15
Originally Posted by Αγγελος
-
23-07-2006, 10:31 PM #16
Με το "Eμας"
εννοωντας οτι βαζω και τους αντρες-σκορπιους μεσα σε αυτο το αρθρο μιας και δεν υπαρχει διευκρινηση αμα η αντρες σκορπιοι θα διαφερουν
-
23-07-2006, 10:39 PM #17
Originally Posted by Alien1Originally Posted by Alien1
Αγαπητέ Alien
Για να σε βοηθήσω, το άρθρο αναφέρεται στην γυναικεία σεξουαλική αύρα. Επομένως θα υπάρχουν και διαφορές όσον αφορά την ανδρική. Επιπλέον, δεν πρέπει να κρεμόμαστε απαραίτητα από την κάθε φράση του άρθρου καθώς το αποτέλεσμα κρίνεται από τον συνολικό ωροσκόπιο (θέσεις πλανητών, ζώδια, οίκοι, όψεις κλπ) του καθενός μας.
-
25-11-2006, 01:17 PM #18
Παιδιά εγώ συμφωνώ με το άρθρο αλλά δεν σημαίνει ότι είναι όλες οι περιπτώσεις ίδιες. Δηλαδή, προσωπικά θεωρώ τους Σκορπιούς τα πιο γλυκά, αισθησιακά και μυστηριώδη ζώδια του ζωδιακού. Σε καμία περίπτωση δεν τα θεωρώ τα χειρότερα και δεν μπορώ να καταλάβω από που έχει βγεί αυτό. Τι να πούμε δηλαδή για τα Λιοντάρια; (τιν έχω πατήσει από προσωπική πείρα!) Ούτε θεωρώ τους κριούς από τα πιο ερωτικά ζώδια. Επίσης, πρώτη φορά συναντώ άρθρο που να μην παραθέτει τους Αιγώκερους ως ψυχρούς και πολύ κομμένους ραμένους. Είναι πάρα πολύ ερωτικά ζώδια και αυτοί. Μπράβο για αυτήν, επιτέλους, την οπτική του άρθρου. Και φίλοι Σκορπιοί μην αγχώνεστε για το ότι είστε οι κακοί του ζωδιακού, εμείς δηλ. τα ψάρια τι να πούμε που μια ζωή είμαστε τα θύματα; (έτσι μας χαρακτηρίζουν τα περισσότερα άρθρα περί αστρολογίας! Φυσικά, δεν είναι πάντα έτσι!)
Εν κατακλείδι, ο συνδιασμός είναι που κάνει την διαφορά, συμφωνώ με τα γενικά χαρακτηριστικά αλλά μπορούμε να βρούμε πολλές, μα πάρα πολλές εναλλακτικές σε κάθε προσωπικότητα ξεχωριστά!
ΥΓ: Σορρυ για τα ορθογραφικά :embarrest
-
26-11-2006, 07:05 PM #19
Οι σκορπιοι εχουν παθος και το παθος μ,πορει να μετασχηματιστει σε παθη, και? τα παθη δεν ειναι παντα ασχημα ισα ισα που το παθος ειναι οτι τα μπαχαρικα για το φαι χωρις παθος και παθη δεν ζεις απλα υπαρχεις αρκει να ειναι δημιουργικα και οχι καταστροφικα αν και ακομα και η καταστροφη φερνει μια καινουρια ζωη.
Οσο για τις γυναικες σκορπιους αυτα τα αρθρα βασιζονται μονο στο ηλιακο ζωδιο οποτε δε μπορουμε να πουμε οτι ολες οι γυναικες σκορπιοι ή αντρες ειναι ετσι. Εχω δει και γυναικες σκορπιους που τις φτυνουν και επιμενουν εχω δει και γυναικες σκορπιους που τις φτυνουν και ανταποδιδουν χειροτερα.
Το στοιχειο της αυτοκαταστροφης υπαρχει μεσα στους σκορπιους γιατι ισως ειναι ο τροπος να προχωρησουν στην αναγεννηση αλλοι το χουν εντονο κι αλλοι σε καταστολη. Σαδομαζοχιστες μπορουν να γινουν και η εκδικηση ενα ειδος σαδομαζοχισμου δεν ειναι?
Το οτι οι σκορπιοι διαχωριζονται πιο εντονα απο τα αλλα ζωδια σε "καλους" και "κακους" το πιστευω παντως.
Θεωρω οτι ο σκορπιος ειναι το πιο μοιραιο, βαθυ συναισθηματικο, σεξουαλικο ζωδιο που ομως ειναι δυσκολο να το κατανοησουν και γι αυτο θεωρειται δυσκολο ζωδιο. Εγω εχω κι αλλα στοιχεια εντονα του αερα και της φωτιας και συ Αλιεν ωροσκοπο διδυμο δεν εχεις?
Τεσπα εγω νομιζω οτι δεν τρεχουμε πισω απο τους αλλους αν δε μας θελουν αλλα πολεμαμε συνηθως μονο για πραγματα που αξιζουν στη ζωη μας.Για μια σημαντικη σχεση μπορει να πολεμουσαμε για ενα φλερτ ποτεοσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια
-
27-11-2006, 10:32 AM #20
I disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it.
Voltaire
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.