s
Μελλοντολογία ή "κομπογιανιτισμός" - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast
Results 11 to 20 of 23
    Όνομα:
    Σωκράτης

Re: Μελλοντολογία ή "κομπογιανιτισμός"

Quote Originally Posted by magikadespell
    έχω ακούσει πως αλλιώς θα ήθελαν να ήταν τα πράγματα και αλλιώς τα ονειρευόντουσαν αλλά προς το παρόν είναι αδύνατον σ' αυτή τη χώρα να καθιερωθούν έτσι όπως τους αξίζει και να υπάρχει σαφής διαχωρισμός

Αν όπως μας λες αλλιώς θα ήθελαν να είναι τα πράγματα αναρωτήθηκες τι έκαναν οι ίδιοι για την αστρολογία έτσι ώστε να είναι αλλιώς τα πράγματα; Που είναι το επίσημο σάιτ τους; Που είναι το επίσημο οργανό τους (περιοδικό); Πότε κάθησαν σε ένα τραπέζι να μιλήσουν και δεν κατέληξαν στο ΕΓΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ πρόεδρος ή ΕΓΩ αρχισυντάκτης περιοδικού;
    Το κράτος μια χαρά τους φροντίζει. Τους δίνει άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος και φορολογική υπόσταση. Πότε όμως διεκδίκησαν ως σύνολο (ομοσπονδία) την ίδρυση ΙΕΚ -τουλάχιστον- στην πατρίδα μας;
    Γιατί όταν τους κάλεσε το astrologers.gr να δημιουργήσουν μια τεράστια βιβλιοθήκη από εργασίες τους δεν ανταποκρίθηκαν ούτε με ένα ευχαριστώ για την προτίμηση αλλά λειτούργησαν απαξιωτικά. Γιατί προσπαθεί ο ένας να βγάλει το μάτι του άλλου και αποκαλούν όπως έκανε διάσημος Έλληνας μαθηματικός αστρολόγος σε εκπομπή του κ. Χαρδαβέλλα τους πελάτες - συμβουλευόμενους καταθληπτικούς που το "ζητάει ο οργανισμός τους" το λίγο χαρτάκι και λίγο καφεδάκι μετά επανασυνδέσεως άρα τι να κάνει ο φουκαράς ο αστρολόγος; Να τα αρπάξει γιατί θα τα αρπάξει ο διπλανός.
    Γιατί το myhoroscope.gr σαρώνει σε νούμερα επισκεψιμότητας και ανάλογα αστρολογικά σάιτ αστρολόγων δεν τα ξέρει ούτε η οικογένειά τους ή τα συντηρούν με ταιριάσματα ζωδίων και έλα να σου πω το ριζικό σου από το ηλιακό ζώδιό σου.
    Έχω δεκάδες γιατί που μπορώ ακόμη να παραθέσω και έχω και δεκάδες καταγραφές άρνησης εθελοντικής βοήθειας σε αυτό το δικτυακό τόπο.

Το διαχωρισμό αστρολόγου μελλοντολόγου να τον κάνουν οι ίδιοι και να μην περιμένουν να τον κάνει ο ουράνιος θόλος. Και ας ξεκινήσουν από 2 άρθρα στα οποία θα καταγράφουν τις απόψεις τους και θα τους τα δημοσιεύσουμε εδώ αλλά όχι με αντάλλαγμα 200-400 ευρώ ανά άρθρο.

Τα σύκα σύκα και η σκάφη σκάφη.
    De profundis: Οι ανόητοι λυπούνται για τα λόγια τους και οι σοφοί για την σιωπή τους

Η νέα σελίδα του myHoroscope στο Facebook

Όνομα:
    Βασίλης

Σκληρά λόγια, αλλά σωστά... Έτσι είναι τα πράγματα... αν δεν οργανωθούν οι ίδιοι, ό,τι και να κάνει το κράτος...................
    Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.

Δεν ήξερα πολλά από αυτά που γράφεις Σωκράτη για αυτό και δεν αναρωτήθηκα αρκετά από αυτά που με ρωτάς. Πάντως 2 από αυτά τα έχω όντως αναρωτηθεί εδώ και χρόνια γιατί μου φάνηκαν απλούστατα. Πρώτον πως και δεν έχουν φτιάξει ένα σύλλογο να πω, σωματείο να πω, οργανισμό... δεν ξέρω πάντως μια δυνατή επιστημονική ομάδα που να έχει φωνή στην κοινωνία και να ακούγεται. Δεύτερον πως δεν έχουν σκεφτεί να φτιάξουν ένα αξιοπρεπές κολέγιο ή ΙΕΚ με αξιόπιστα πτυχία βέβαια (ως επιστημονική ομάδα). Εγώ βασανίστηκα να βρω ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα έγκυρο ακαδημαϊκού επιπέδου να τη σπουδάσω όπως θα ήθελα (διαβάζοντας ταυτόχρονα πολύ και εκτός ύλης). Εντέλει κάτι βρήκα που είναι και το μοναδικό οργανωμένο και συγκροτημένο στην Ελλάδα από ότι κατάλαβα. Επίσης με απογοητεύει αυτό που γράφεις για το astrologers.gr, δεν τα ήξερα αυτά. Εγώ έχω τυπώσει πολλά άρθρα από κει για το αρχείο μου τα χρειάζομαι έξτρα από την ύλη μου. Νομίζω ότι η λειτουργία "καθένας για την πάρτη του" και "να βγάλουμε το μάτι του ανταγωνιστή" είναι κλασσική Ελληνική σκέψη σε κάθε τομέα δυστυχώς πολύ δε περισσότερο σε τομείς που "σηκώνουν" και εκμετάλευση ανθρώπων για να τα οικονομούν.
    Υ.Γ. Στην απάντηση σου μου φάνηκες λίγο εκνευρισμένος, ελπίζω όχι με μένα γιατί δεν προσπαθώ να υπεραπιστώ κανέναν ειδικά απλά αγαπώ την Αστρολογία και θα ήθελα να ξέρω και πως να την υπερασπίζομαι φαίνετε όμως πως δεν τα ξέρω καλά ακόμα και έτσι εκτίθεμαι καμιά φορά :sad2: sorry!

Όνομα:
    Σωκράτης

Με συγχωρείτε παιδιά δεν υπάρχει προσωπική μομφή σε κανέναν σας. Εγώ προσωπικά από το χώρο γνωρίζω αρκετούς έντιμους αλλά και παρλαπίπες που ζουν από το επαγγελμα. Αυτά που ρώτησα σε προηγούμενο ποστ τα έχω ρωτήσει σε όλους κατ' ιδίαν.
    Πως είναι δυνατόν ένας άσχετος Σωκράτης να μπορεί να διαθέτει 400 ευρώ από την τσέπη του το μήνα να συντηρεί ένα σάιτ αστρολογίας και εσείς δεκάδες να μην μπορείτε;
    Πως είναι δυνατόν ένας άσχετος να δημιουργεί μια ομάδα 7 κειμενογράφων και 4 διαχειριστών και να καταξιώνει ένα σάιτ χωρίς διαφίμηση.
    Πως είναι δυνατόν άνθρωποι άσχετοι με την αστρολογία να κάνουμε κείμενα αναφοράς με σκοπό να τα προσφέρουμε στους ελάχιστους που θέλουν να μάθουν και εσείς δεν παραθέτετε ένα κομματάκι από τα βιβλία που έχετε "γράψει".
    Και εν τέλει βρε αδελφέ ποιος είσαι εσύ που θα πεις μετά από τόσα χρόνια προσφορά στο χώρο (προσφορά = εισπράξεις) δεν καταθέτω δωρεάν εργασίες σε αλλουνού μαγαζάκι εκτός αν μου τα σκάσει.

Κατά τ' άλλα με ευκολία ο ένας τον άλλον τον κρίνει ως αστρολόγο πρωϊνάδικου, αστρολόγο με κλεμμένο συγγραφικό έργο, κλπ κλπ ευτράπελα. Ας κοιτάξει η καμήλα την καμπούρα της και ας μη βλέπει μόνο των παιδιών της.

Ένα σάιτ σαν το δικό μας εδώ στοιχίζει 400 ευρώ ανά μήνα ως συντήρηση (του χρόνου με τους ρυθμούς ανάπτυξης τα διπλά) και αρκετές εργατώρες αγάπης και αφοσίωσης. Ένα περιοδικό περίπου τα διπλά.
    Τα ποσά είναι τεράστια για τόσους πολλούς; Ένα ραντεβού τους να διαθέσουν κάνουν θαύματα.
    Αλλά είπαμε στην Ελλάδα δεν υπάρχουν δεύτεροι. Είναι όλοι πρόεδροι και διευθυντές. Γιατί να καταθέσουν μια εργασία δωρεάν στο σάιτ του ανώνυμου Σωκράτη να το διαβάσουν οι χιλιάδες επισκέπτες;
    Έλα μου ντε... γιατί;
    Το σάιτ πρέπει να λέει ΤΟΥ ΤΑΔΕ και όχι να λέει αστρολόγος εθελοντής υπό την "καθοδήγηση" ενός άλλου.

Το θέμα ήταν άλλο και το έβγαλα οφ για οφ τόπικ. Την άποψή μου για τα 911 θα την καταθέσω σύντομα γιατί και εμείς εδώ διαφημίζουμε κάποια από αυτά. Και οφείλουμε να κάνουμε την αυτοκριτική μας.
    De profundis: Οι ανόητοι λυπούνται για τα λόγια τους και οι σοφοί για την σιωπή τους

Όνομα:
    ΕΦΗ

αν και δεν είναι του στυλ μου θα πω λακωνικα το εξής:
    δεν έχουν οργανωθει γιατί απλά δεν ενδιαφέρονται. Δεν τους νοιάζει και δεν αγαπούν την αστρολογία. Αγαπούν και νοιαζονται για το παραδάκι και για αυτό φτάνουν στο σημείο που αναφέρει ο Σωκράτης.

Με συγχωρείτε αλλα απο όλους αυτούς δεν "λυπάμαι" κανέναν.
    Σέβομαι κάποιους αλλα για τους υπόλοιπος μόνο απέχθεια μου βγαίνει.

Όνομα:
    Βασίλης

Quote Originally Posted by stabie
    αν και δεν είναι του στυλ μου θα πω λακωνικα το εξής:
    δεν έχουν οργανωθει γιατί απλά δεν ενδιαφέρονται. Δεν τους νοιάζει και δεν αγαπούν την αστρολογία. Αγαπούν και νοιαζονται για το παραδάκι και για αυτό φτάνουν στο σημείο που αναφέρει ο Σωκράτης.

Με συγχωρείτε αλλα απο όλους αυτούς δεν "λυπάμαι" κανέναν.
    Σέβομαι κάποιους αλλα για τους υπόλοιπος μόνο απέχθεια μου βγαίνει.
    Χμ, δεν ξέρω αν πρέπει να το προχωρήσουμε τόσο πολύ...Κόντρες έχουν και οι γιατροί μεταξύ τους (να δείτε πώς κακολογούν ο ένας τον άλλο) και ο επιστήμονες στα συνέδρια (πώς τσακώνονται για μία υποδιαστολή). Γεγονός είναι ότι για να υπάρξουν τέτοιες κινήσεις κάποιος πρέπει να βγει μπροστά... Ηγεσία δεν υπάρχει... Δεν υπάρχουν 1-2 άνθρωποι αποδεκτοί από όλους να κάνουν μία συμφωνία και οι άλλοι να ακολουθήσουν... Όλες οι ομαδικές προσπάθειες έτσι ξεκινούν... Κάποιος πρέπει να κάνει την αρχή και να έχει το απαραίτητο "συκώτι" για όσα θα του σύρουν μέχρι να φτάσει εκεί που πρέπει...
    Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.

Όνομα:
    Σωκράτης

Quote Originally Posted by Vassilis13
    Χμ, δεν ξέρω αν πρέπει να το προχωρήσουμε τόσο πολύ...Κόντρες έχουν και οι γιατροί μεταξύ τους (να δείτε πώς κακολογούν ο ένας τον άλλο) και ο επιστήμονες στα συνέδρια (πώς τσακώνονται για μία υποδιαστολή). Γεγονός είναι ότι για να υπάρξουν τέτοιες κινήσεις κάποιος πρέπει να βγει μπροστά... Ηγεσία δεν υπάρχει... Δεν υπάρχουν 1-2 άνθρωποι αποδεκτοί από όλους να κάνουν μία συμφωνία και οι άλλοι να ακολουθήσουν... Όλες οι ομαδικές προσπάθειες έτσι ξεκινούν... Κάποιος πρέπει να κάνει την αρχή και να έχει το απαραίτητο "συκώτι" για όσα θα του σύρουν μέχρι να φτάσει εκεί που πρέπει...
    Οι γιατροί Βασίλη καλώς ή κακώς έχουν ένα πτυχίο πανεπιστημίου. Αυτό ίσως δεν σημαίνει τίποτα αλλά τελικά κάποιος τους αξιολόγησε. Και η διαφορά ότι γιατρός δεν μπορείς να αυτοχρίσεις εαυτόν. Όμως καθηγητή δρ κλπ αστρολόγο το κάνεις πανεύκολα. Καθηγητής αστρολογίας είναι ανέκδοτο.
    Θέλω να πω ότι δεν μπορούμε να συγκρίνουμε ανόμοια επαγγέλματα. Σαφώς και γιατροί ανέντιμοι υπάρχουν και φακελλάκια παίρνουν και ενίοτε οι διαγνώσεις τους οδηγούν σε συμφορές.
    Είναι πολλά τα χρόνια για να μην μπορούν να κάτσουν στο τραπέζι και να οργανώσουν ένα απλούστατο δικτυακό τόπο.
    Και κάτι τελευταίο. Αρκετοί γιατροί κατέθεσαν εργασίες τους σε αυτό το σάιτ χωρίς να ζητήσουν χρήμα και να πουν ΕΓΩ όπως και αρκετοί αστρολόγοι του εξωτερικού που τα μηνύματά τους ήταν ευγενικότατα, άμεσα, θετικά και προτρεπτικά.
    Και έχεις δίκιο ότι κάποιος πρέπει να βγει μπροστά για να τους οργανώσει. Κάποιος όμως ανώνυμος Σωκράτης ή Βασίλης ή Γιώργος και όχι αστρολόγος.
    Όταν όμως πει δώστε συνδρομή 10 ευρώ το μήνα και 1 άρθρο ενημερωτικό το μήνα στο επίσημο οργανό μας ποιος θα το κάνει;
    Από αυτό το σάιτ πάντως το κάνουν. Και δεν είναι τυχαίο ότι τους αστρολόγους αυτού του σάιτ τους χτήπησαν και τους χτυπούν μέχρι και σήμερα "οι.... πλανητικοί κατινισμοί, σχηματισμοί με συγχωρείτε) και μάλιστα ανώνυμα.

Κάποια στιγμή θα μάθουν οι καλοί μας φίλοι, επισκέπτες και μέλη γεγονότα που θα τους σηκωθεί η τρίχα. Πώς διάσημος αστρολόγος κρυπτόμενος πίσω από την ανωνυμία του χτύπησε μέσα σε αυτό το σάιτ αστρολόγο συνάδελφό του λεκτικά και μάλιστα κάτω από τη ζώνη.

Θα έχουν πολύ γούστο τα πιπεράτα. Αλλά προς το παρών εμείς έχουμε να δουλέψουμε. Να μεταφράσουμε, να πάρουμε άδειες από συγγραφείς γραπτές, να συντάξουμε εργασίες, να φροντίσουμε το κολοσό που φτιάξατε όλοι εσείς.

Όνομα:
    Βασίλης

Quote Originally Posted by ScP
    Οι γιατροί Βασίλη καλώς ή κακώς έχουν ένα πτυχίο πανεπιστημίου. Αυτό ίσως δεν σημαίνει τίποτα αλλά τελικά κάποιος τους αξιολόγησε. Και η διαφορά ότι γιατρός δεν μπορείς να αυτοχρίσεις εαυτόν. Όμως καθηγητή δρ κλπ αστρολόγο το κάνεις πανεύκολα. Καθηγητής αστρολογίας είναι ανέκδοτο.
    Θέλω να πω ότι δεν μπορούμε να συγκρίνουμε ανόμοια επαγγέλματα. Σαφώς και γιατροί ανέντιμοι υπάρχουν και φακελλάκια παίρνουν και ενίοτε οι διαγνώσεις τους οδηγούν σε συμφορές.
    Είναι πολλά τα χρόνια για να μην μπορούν να κάτσουν στο τραπέζι και να οργανώσουν ένα απλούστατο δικτυακό τόπο.
    Και κάτι τελευταίο. Αρκετοί γιατροί κατέθεσαν εργασίες τους σε αυτό το σάιτ χωρίς να ζητήσουν χρήμα και να πουν ΕΓΩ όπως και αρκετοί αστρολόγοι του εξωτερικού που τα μηνύματά τους ήταν ευγενικότατα, άμεσα, θετικά και προτρεπτικά.
    Και έχεις δίκιο ότι κάποιος πρέπει να βγει μπροστά για να τους οργανώσει. Κάποιος όμως ανώνυμος Σωκράτης ή Βασίλης ή Γιώργος και όχι αστρολόγος.
    Όταν όμως πει δώστε συνδρομή 10 ευρώ το μήνα και 1 άρθρο ενημερωτικό το μήνα στο επίσημο οργανό μας ποιος θα το κάνει;
    Από αυτό το σάιτ πάντως το κάνουν. Και δεν είναι τυχαίο ότι τους αστρολόγους αυτού του σάιτ τους χτήπησαν και τους χτυπούν μέχρι και σήμερα "οι.... πλανητικοί κατινισμοί, σχηματισμοί με συγχωρείτε) και μάλιστα ανώνυμα.

Κάποια στιγμή θα μάθουν οι καλοί μας φίλοι, επισκέπτες και μέλη γεγονότα που θα τους σηκωθεί η τρίχα. Πώς διάσημος αστρολόγος κρυπτόμενος πίσω από την ανωνυμία του χτύπησε μέσα σε αυτό το σάιτ αστρολόγο συνάδελφό του λεκτικά και μάλιστα κάτω από τη ζώνη.

Θα έχουν πολύ γούστο τα πιπεράτα. Αλλά προς το παρών εμείς έχουμε να δουλέψουμε. Να μεταφράσουμε, να πάρουμε άδειες από συγγραφείς γραπτές, να συντάξουμε εργασίες, να φροντίσουμε το κολοσό που φτιάξατε όλοι εσείς.
    Συμφωνώ με τα όσα λες... Μπορεί το παράδειγμα μου να μην ήταν το ιδανικό...

Απλά να συμπληρώσω σε όσα είπα πριν ότι οι οργανωμένες προσπάθειες για να πετύχουν θέλουν συγκεκριμένα πράγματα... Πρόκειται για λυμένα ζητήματα.. .Δε χρειάζεται να εφεύρουμε τον τροχό.. Κάποιος που έχει ανοίξει 1-2 βιβλία διοίκησης επιχειρήσεων στη ζωή του τα ξέρει... Χρειάζεται ηγετική ομάδα, χρειάζεται όραμα, χρειάζεται ένα σετ από άμεσες επιτυχίες για να δημιουργηθεί αρχικός ενθουσιασμός, χρειάζεται να προσεταιριστεί η κρίσιμη μάζα των αστρολόγων, χρειάζεται τεχνική διαπραγματεύσεων για τις ειδικές περιπτώσεις... Ίσως τελικά χρειάζεται απλά ένας μάνατζερ...

Όνομα:
    Φυλλένια

Πολυ ωραία παραθέτετε τις απόψεις σας!
    Στα ... "πως είναι δυνατόν" του Σωκράτη, να απαντήσω κάτι που γνωρίζει ο ίδιος καλύτερα από όλους μας. Είναι "δυνατόν" γιατί υπάρχει "όραμα" και το όραμα εδώ σε μας αποδείχτηκε πως δεν είναι άπιαστος αιθέρας. Υπάρχει ο άνθρωπος που εμπνέει τους άλλους και τους κρατά στις επάλξεις. Οι ομάδες του Myhoroscope υπάρχουν δυό χρόνια τώρα είτε γιατί αγαπούν την αστρολογία, είτε γιατί αγαπούν τις ίδιες ιδέες (πέρα από την αστρολογία), τις μοιράζονται και τις στηρίζουν με ενθουσιασμό. Ωστόσο κοινός παρονομαστής μας είναι το κριτήριο της ποιότητας και σ' αυτό εστιάζουμε τις προσπάθειές μας. Το γεγονός ότι ενώ λειτουργούμε σε εντελώς εθελοντική βάση, εν τέλει παρέχουμε "προΪόντα" που θα ζήλευαν επαγγελματίες του είδους και συντηρούμε αυτο τον κολοσσό, δείχνει τα καλοπροαίρετα κίνητρά μας και την απέχθειά μας για τον κομπογιανιτισμό παντός είδους. Και σε όσους υπονοήσουν αφέλεια, εκμετάλλευση, χαμηλή νοημοσύνη ή ηλιθιότητα, ας μην το τολμήσουν... Οι περισσότεροι διαθέτουμε τουλάχιστον 1 πανεπιστημιακό πτυχίο.
    Bιτγκεστάϊν: "Ενα τίποτα είναι το ίδιο με ένα κάτι για το οποίο τίποτα δεν μπορεί να λεχθεί"

Όνομα:
    Ιουλία

Quote Originally Posted by ScP
    Πότε κάθησαν σε ένα τραπέζι να μιλήσουν και δεν κατέληξαν στο ΕΓΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ πρόεδρος ή ΕΓΩ αρχισυντάκτης περιοδικού;
    Το κράτος μια χαρά τους φροντίζει. Τους δίνει άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος και φορολογική υπόσταση. Πότε όμως διεκδίκησαν ως σύνολο (ομοσπονδία) την ίδρυση ΙΕΚ -τουλάχιστον- στην πατρίδα μας;
    Σωκράτη, δεν τους συμφέρει να γίνει κάτι τέτοιο, γιατί αυτοί που ανήκουν στην κατηγορία "Αστρολόγοι - και οτιδήποτε άλλο μαζί- μετά πως θα τα "τρώνε"???ΕΕΕΕΕ???????
    Θα πρέπει να αποδείξουν ότι γνωρίζουν? Τι θα αποδείξουν?
    Πιο πολλά γνωρίζω εγώ για την Αστρολογία - παρά εκείνοι.
    I disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it.
    Voltaire

Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)