s
Καλές και κακές όψεις ; - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 11 to 14 of 14
    Όνομα:
    Λίλιαν

Re: Καλές και κακές όψεις ;

Quote Originally Posted by Toksotaki View Post
    αν δεν εχουμε δηλαδη αντιθεσεις δεν εχουμε περιθωρια εξελιξης...δεν εχω ουτε μια αντιθεση στο γενεθλιο μεταξυ πλανητων...εχω μονο καποια ημιτετραγωνα και τετραγωνα!τα πενταγωνα ειναι το ιδιο με τα ενναμιση τετραγωνα,ειναι σκληρες οψεις?
    Αυτό που αναφέρετε είναι σκληρές όψεις. Δεν είναι δύσκολη όψη μόνο η αντίθεση. Έχετε, λοιπόν, αρκετές προκλήσεις για να παλέψετε για κάτι καλύτερο

φιλικά
    Λίλιαν Σίμου

Όνομα:
    Μαρια

Να κανω μια ερωτηση.Εγω παρολο που εχω μια κακιστη αντιθεση Κρονου- σεληνης στον 12ο ο Κρόνος καθε φορα που ενεργοποιειται κανω τα σημαντικοτερα και θετικοτερα βηματα της ζωης μου. Θεωρειται λοιπον μηπως οτι αυτο που προωθει εναν χαρτη ειναι οι αντιθεσεις και τα τετραγωνα περισσοτερο απο ενα τριγωνο?
    There are only two tragedies in life: one is not getting what one wants, and the other is getting it.
    A little sincerity is a dangerous thing, and a great deal of it is absolutely fatal.
    Oscar Wilde

Όνομα:
    Μαργαρίτα

Quote Originally Posted by Λίλιαν Σίμου View Post
    Αυτό που αναφέρετε είναι σκληρές όψεις. Δεν είναι δύσκολη όψη μόνο η αντίθεση. Έχετε, λοιπόν, αρκετές προκλήσεις για να παλέψετε για κάτι καλύτερο

φιλικά
    Λίλιαν Σίμου
    χμ κατι ειναι και αυτο...οι συνοδοι οταν δε συμμετεχει ο Κρονος θεωρουνται καλες?

Όνομα:
    Λίλιαν

Αγαπητή Toksotaki

Ο Κρόνος μπορεί να είναι θετικός, ιδιαίτερα αν είναι σε καλή θέση. Οι σύνοδοι έχουν και θετικές επιδράσεις και δυσκολίες παράλληλα. Εξετάζονται οι πλανήτες ως προς τις ζωδιακές θέσεις και τον οίκο.

Αγαπητή emmalene

Ακριβώς. Σε θέματα επιτεύξεων στη ζωή, χρειαζόμαστε απαραιτήτως δύσκολες όψεις. Διαφορετικά θα είμαστε επαναπαυμένοι και δεν θα προωθούμε τα συμφέροντά μας. Αρκεί να έχουμε ανησυχίες και να αποφασίσουμε να είμαστε αγωνιστές. Διαφορετικά, με την όψη που αναφέρετε, θα μπορούσατε να έχετε εσωστρέφεια και απαισιοδοξία (φυσικά αν την δω μεμονωμένα -γιατί στο σύνολό του ο χάρτης σας, μπορεί να αλλάζει την εικόνα).

φιλικά
    Λίλιαν Σίμου

Page 2 of 2 FirstFirst 1 2

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)