- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 14 of 14
Thread: Καλές και κακές όψεις ;
-
23-09-2007, 01:25 AM #11
-
23-09-2007, 01:32 AM #12
Re: Καλές και κακές όψεις ;
Να κανω μια ερωτηση.Εγω παρολο που εχω μια κακιστη αντιθεση Κρονου- σεληνης στον 12ο ο Κρόνος καθε φορα που ενεργοποιειται κανω τα σημαντικοτερα και θετικοτερα βηματα της ζωης μου. Θεωρειται λοιπον μηπως οτι αυτο που προωθει εναν χαρτη ειναι οι αντιθεσεις και τα τετραγωνα περισσοτερο απο ενα τριγωνο?
There are only two tragedies in life: one is not getting what one wants, and the other is getting it.
A little sincerity is a dangerous thing, and a great deal of it is absolutely fatal.
Oscar Wilde
-
23-09-2007, 01:39 AM #13
-
23-09-2007, 01:14 PM #14
Re: Καλές και κακές όψεις ;
Αγαπητή Toksotaki
Ο Κρόνος μπορεί να είναι θετικός, ιδιαίτερα αν είναι σε καλή θέση. Οι σύνοδοι έχουν και θετικές επιδράσεις και δυσκολίες παράλληλα. Εξετάζονται οι πλανήτες ως προς τις ζωδιακές θέσεις και τον οίκο.
Αγαπητή emmalene
Ακριβώς. Σε θέματα επιτεύξεων στη ζωή, χρειαζόμαστε απαραιτήτως δύσκολες όψεις. Διαφορετικά θα είμαστε επαναπαυμένοι και δεν θα προωθούμε τα συμφέροντά μας. Αρκεί να έχουμε ανησυχίες και να αποφασίσουμε να είμαστε αγωνιστές. Διαφορετικά, με την όψη που αναφέρετε, θα μπορούσατε να έχετε εσωστρέφεια και απαισιοδοξία (φυσικά αν την δω μεμονωμένα -γιατί στο σύνολό του ο χάρτης σας, μπορεί να αλλάζει την εικόνα).
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.