- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 20 of 28
Thread: Γάμος και γενέθλιος χάρτης
-
07-03-2006, 03:12 PM #11
Re: Γάμος και γενέθλιος χάρτης
Φωτεινή ευχαριστώ για την απάντησή σου...
αυτό ήθελα να μάθω ... αν φένεται μια τάση ... απότι καταλαβαίνω όμως δεν είναι πολύ απλό και μάλλον παίζουν ρόλο πολύ πλανήτες
Μαθήματα αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να πάρω ... αν μπορούσε κάποιος να γραψει ένα σχετικό αρθρο ... νομίζω θα ήταν ευπρόσδεκτο ... ή τουλάχιστουν πώς επιρεάζονται τα αισθηματικά και από άλλους πλανήτες και όχι μόνο από την αφροδίτη ...
( αν υπάρχει κάτι σχετικό ήδη συχγωρέστεμε δεν έχω προλάβει να διαβάσω όλα τα άρθρα )
Μαρία Ν
ΥΣ. έχω ωροσκόπο και αφροδίτη στη παρθένο αλλά δεν πάβω να είμαι ένα αυγουστίατικο λιονταράκι
Καλή Σαρακοστή σε όλους και όλες ...
-
07-03-2006, 03:25 PM #12
Προτείνω να ρίξεις μια ματιά στα άρθρα της ενότητας Ερωτική αστρολογία
Πιστευω θα λυθουν αρκετες απορίες σου.επικοινωνία:
horarycraftsman@gmail.com
https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370
Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/
'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'
-
07-03-2006, 04:00 PM #13
ΟΚ και πάλι ευχαριστώ
Μαρία Ν
-
07-03-2006, 04:58 PM #14
Επισης, ενα πολυ καλο αρθρο σχετικο με το θεμα ειναι και το:
Η γενέθλια υπόσχεση ...ό,τι πιο σημαντικό!
-
07-03-2006, 11:34 PM #15
Πραγματικά πολύ καλό άρθρο Αγγελική
ευχαριστώ και πάλι
-
11-08-2014, 03:55 PM #16
Καλησπέρα. Έχω διαβάσει αρκέτα post και άρθρα αναφορικά με σχέσεις και γάμο (δεν με αφορά ο γάμος σαν γάμος αλλά σαν κατάληξη ισχυρης συναισθηματικής δέσμευσης). Βεβαίως από την γενέθλια υποσχεση ότι και αν βλέπεις στα προγνωστικά συστηματα. δεν μπορείς να ξεφύγεις και η δική μου μάλλον δεν είναι αρκετά ευοιωνή νομίζω για αυτό θα ήθελα και τη γνώμη όποιου θέλει. Τι μπορεί να περιμένει μία ιχθείς με κυβερνήτη ακμής 7ου άρη (στους ιχθεις) σε σύνοδο ήλιο (12 ος οικος) (καμμένος στο 5.74 ?), τοποθετημένος και αυτος στον 12.
Ο ουρανος βρίσκεται στον 7ο στον τοξότη, (τρέχα γύρευε δηλαδή). Ο ουρανός μόνο τρίγωνο με σελήνη (στους ιχθέις στον 12ο) και χιαστί με ωροσκοπό. Η σελήνη επισης σε σύνοδο με άρη.
Ωροσκοπος ταύρος και η αφροδίτη στην έξαρση της (ιχθεις στον 11) καμμενη και αυτή από τον ήλιο ( στο 7.84 αν και ξέρω κάμμενο πλανητη τον θεώρουν στην ωριαία), καθώς επίσης σε χιαστι με κρόνο και δία.
Άδειος οίκος 5 και κυβερνήτης του ο ήλιος. Νομίζω οτι ο χάρτης μου είναι άστα να πανε. Αν είναι τουλαχιστον ας παρηγορηθουν οι υπολοιποι. Για να δούμε τι θά ακούσω
-
12-08-2014, 02:38 PM #17
christianna825, θα μπορούσε να σου απαντήσει κάποιος γράφοντάς σου σελίδες ολόκληρες, αλλά ούτε η ζέστη , ούτε η ράθυμη διάθεση ευνοούν. Θα προσπαθήσω με δυο λόγια να σε παρακινήσω να επανατοποθετηθείς σχετικά με τον τρόπο που βλέπεις τον χάρτη σου.
Το θέμα «σχέσεις» είναι από τα πιο βασικά θέματα ενδιαφέροντος στην ενασχόληση με την αστρολογία και το καταλαβαίνω. Ωστόσο, μου κάνει εντύπωση ο τρόπος που αξιολογείς τα δεδομένα του γενέθλιου χάρτη σου. Αρχικά θα σου πρότεινα να ξεχάσεις τα «καμένα» και να επικεντρωθείς στο τι θέλει να πει ο Ήλιος και ο Άρης σε σύνοδο στον 12ο , καθώς και την κατάσταση του Πλούτωνα (σύγχρονος κυβερνήτης του 7ου οίκου σου, μην τον υποτιμάς καθόλου!). Ο Ήλιος και ο Άρης σου δίνουν πληροφορίες για το είδους του αρσενικού προτύπου στη ζωή σου. Στην περίπτωσή σου, το να είναι και οι δύο στους Ιχθείς και στον 12ο , διευκολύνει την κατάσταση. Εύκολα μπορείς να πάρεις μια ιδέα για το τι έλκεις και από τι έλκεσαι.
Μην χρεώνεις τον Ουρανό στον 7ο για την όποια αστάθεια στο θέμα σχέσεις. Περισσότερα «προβλήματα» θα μπορούσαν να προκύψουν από τις βιαστικές-παρορμητικές επιλογές (Ήλιος/Άρης) και την ασάφεια της δομής και της κατάστασης των σχέσεών σου (12ος /Ιχθείς).
Ο Ουρανός στον 7ο αγαπά την διατήρηση της αυτονομίας και της ανεξαρτησίας της προσωπικότητας και μην μπερδεύεσαι από διάφορα που γράφονται αβασάνιστα. Είναι πιο δύσκολο να βρει τον κατάλληλο σύντροφο κάποιος που έχει Ουρανό στον 7ο , αφού τα αιτήματα του πλανήτη είναι ευθέως αντίθετα από τα αιτήματα του οίκου για αρμονική συνύπαρξη και ένωση, αλλά ο πλανήτης από μόνος του δεν είναι κάποιο κακό ριζικό ή κάποια κατάρα. Αντίθετα, δίνει στο άτομο υψηλή ικανότητα κατανόησης του «άλλου/7ος » και όταν ωριμάζοντας το άτομο λύσει τα υπαρξιακά του, σχετικά με τα όρια της προσωπικότητάς του(συνήθως μετά το πρώτο τετράγωνο του Κρόνου, αφού έχει προηγηθεί η πρώτη του επιστροφή, δηλαδή γύρω στα 35) , τότε ο Ουρανός στον 7ο προικίζει το άτομο με μια ασυνήθιστη διορατικότητα. Επίσης, μέσα από τις σχέσεις του μαθαίνει πολλά για τον εαυτό του και έχει την ικανότητα να πραγματοποιεί γενναίες αλλαγές (Ουρανός) , τέτοιες που κάποιοι θα χρειαζόντουσαν καιρό για να τις πραγματοποιήσουν. Τελικά, η Αφροδίτη σου στους Ιχθείς είναι σε έξαρση και μια χαρά Αφροδίτη, ενώ στον 11ο (φυσικός κυβερνήτης Ουρανός) εναρμονίζεται αρκετά καλά με κάποια από τα αιτήματα του Ουρανού στον 7ο .
Ψάξε τις απαντήσεις σου στα ψυχολογικά μοτίβα που εδραιώθηκαν στον τρόπο που βίωσες τα πρότυπα σχέσης μέσα στην οικογένειά σου , κάτι στο οποίο η αστρολογία μπορεί να σε βοηθήσει αρκετά.
Πάρε πρόσθετες πληροφορίες από τις γενέθλιες όψεις που δέχονται η Αφροδίτη σου, ο Ουρανός σου και η σύνοδος Άρη\Ήλιου. Μελέτησε την κατάσταση της Σελήνης σου, γιατί η Σελήνη στο είδος της σχέσης που νιώθουμε ασφάλεια μέσα αυτή, είναι ο βασικός δείκτης. Τα δομικά υλικά της προσωπικότητάς σου , είναι το ζώδιο και ο κυβερνήτης ωροσκόπου, το ζώδιο και ο οίκος του Ήλιου, το ζώδιο και ο οίκος της Σελήνης. Μαθαίνοντας ποια είσαι και τι χρειάζεσαι (κάτι που μπορεί να είναι τελείως διαφορετικό από αυτό που νομίζεις ότι θέλεις τελικά) , είναι πιο εύκολο να καταλάβεις τι είναι αυτό που θέλει βελτίωση στον τρόπο που χειρίζεσαι τις σχέσεις σου ή το θέμα «σχέσεις» γενικότερα.
Το γεγονός ότι ο 5ος οίκος δεν έχει κάποιο πλανήτη, είναι κάτι που δεν επηρεάζει αρνητικά ή θετικά. Δεν μας απασχολεί καν! Βρίσκουμε τον κυβερνήτη του 5ου και αντλούμε από αυτόν όλες τις πληροφορίες που θέλουμε.
Προσωπικά, νομίζω πως μετά το πέρασμα του Ποσειδώνα από την σύνοδο Ήλιου/Άρη σου, θα έχεις κατανοήσει πολλά για την σχέση σου με το άλλο φύλο και η εμπειρία αυτή θα έχει φέρει στο δρόμο σου πολλές δυνατότητες να ανακαλύψεις τα "τυφλά" σημεία του εαυτού σου. Με τον δύσκολο τρόπο βέβαια, αλλά τα σημαντικά πράγματα δεν συμβαίνουν ποτέ με τον εύκολο.
Διαβάζουμε, μελετάμε, κατανοούμε και μετά προβαίνουμε σε συμπεράσματα.
Ελπίζω να βοήθησα.Last edited by katiakiss; 12-08-2014 at 02:49 PM.
« Αυτό που έψαχνα, είμαι! »
-
12-08-2014, 05:08 PM #18
-
13-08-2014, 06:28 AM #19
Καταρχας μου αρεσε πολυ η αναλυση της Κατιας...τη βρηκα πολυ κατατοπιστικη για τον οποιονδηποτε αρχαριο...
Οσο για σενα Χριστιανα, νομιζω πως ειναι λογικο η υπεραναλυση που κανεις ψαχνοντας τα "γιατι κ τα πως" στις σχεσεις σου να σε κουραζει καποιες φορες...αλλα αν εστιασεις σην ουσια και αποφυγεις να μπλεξεις σε λαβυρινθους, νομιζω πως θα βγαλεις ακρη!αξιζει τον κοπο...
Να συμπληρωσω κατι που τωρα παρατηρησα: η υπαρξη του Ουρανου στον 7ο+η επιρροη του ιχθυ (απο ζωδιο κ οικο του κυβ7ου Αρη αλλα και η Ζυγισια χειριστικοτητα ποθ βγαζει ο Πλουτωνα; αυτος οταν ειναι γωνιακος ή κυβερνα οικους σχεσεων,οντας μοντερνος κυβερντητη του Σκορπιου...νομιζω σκιαγραφει πολυ χαρακτ/κα το προφιλ που παρουσιαζεις στις στενες σου σχεσεις,δει τις ερωτικες!)...Απλα αυτο το σημειο που θελει λιγη δουλιτσα απο σενα, κατα την αποψη μου, ειναι η εντονη ανεξαρτησια σου και η ταση να βαζεις τις δικες σου αναγκεςσε 1η προτεραιοτητα, εναντι των αναγκων/των "θελω" του συνατροφου...ισως δυσκολευτεις λιγακι να πας απο το "εγω" στο "εμεις", αλλα ο Πλουτωνας στο Ζυγο, μεταξυ αλλων, θα σε ωθησει, μεσα απο δυσκολες σχεσεις-δοκιμασιες να δουλεψεις αυτο το κομματι,θελοντας κ μη...οι μεταμορφωσεις κ η αναγεννηση μεσα απο τις σταχτες ειναι για τον πλανητη αυτο, καπια αιτηματα σε 1ο πλανο!
Αυτα απο μενα...[/COLOR]
-
13-08-2014, 11:45 AM #20
Νάι όντως έχω Πλούτωνα στο Ζυγό και στον γενέθλιο τοποθετημένο στον 6ο ( ο οποίος αρνητική οψη μόνο με το μεσουράνημα κάνει), καθώς επίσης και Κρόνο και Δία στις ίδιο ζώδιο και οίκο.
Κοίτα αυτό που έχω παρατηρήσει είναι ότι μπορεί να ανέχομαι πράγματα αν και μπορεί να γκρινιαζω, άλλα ότι κι εγώ περιμένω από τον άλλο να καταλάβεί τι θέλω ( ούσα ιχθείς ), που το καταλαβαίνει δηλαδή, αλλά όταν βλέπω ότι ό άλλος, ας το πούμε λαϊκά, δεν μου κάνει το χατήρι, που μπορεί να είναι κάτι της στιγμής ή κάτι βασικό για την ίδια την σχέση. αρχίζω και συσωρρεύω πράγματα, και αντιδρώ σαν το μικρό που παιδί που του πήραν το παιχνιδι και γίνομαι Ταύρος από τον ωροσκόπο εν υαλοπωλείο και φυσικά απο την σύνοδο Σελήνης/ Άρη, δρώντας νευρικά και συναισθηματικά. 'Ακόμα ένα αρνητικό που θα μπορούσα πω είναι ότι θέλω να έχω μία όσον τον δυνατό μεγαλύτερη σύμπλευση απόψεων σε διάφορα θέματα με τους άλλους και όταν βλέπω ότι αυτό δεν ισχυεί κάτι στραβώνει μέσα μου. Είμαι ανέξάρτητη στο βαθμό που δεν θέλω να μου επιβάλλουν πράγματα γενικά ή για να θεωρούν ότι ασκούν την επιρροή και εγώ υποτάσσομαι, αυτό με κάνει έξαλλη, για αυτό και εκέι παίζει το "τώρα ποιου θα περάσει το δικό σου ή το δίκό μου" και όχι όσον αφορά την ίδια την δέσμευση ως δεσμευση. Παρ΄όλα αυτά έχω καταλήξει έπειδή ειμαι ολιγον ξεροκέφαλη κι εγωίστρια (να μήν δικαιωσω και τον ωροσκόπο μου;) ότι οι άλλοι γενικά έχουν τον πρόβλημα, γιατί δεν ψάχνονται καν όπως εμείς εδώ, οπότε δεν ενδιαφέρονται να δουν και μέσα στον άλλο, αλλά στέκονται στην επιφάνεια του εαυτού του άλλου, ενώ εγώ παρά το ότι μπορεί να με ενοχλούν να αντιδρώ σε πράγματα, δικαιώνω αυτό που είπε η Κάτια για τον Ουρανό στον 7ο, ότι δηλαδή θα κάτσω και θα τον αναλύσω τον άλλο, τι κάνει και γιατί το κάνει, ειδικά αν με ενδιαφέρει πολύ. Κάτι που ακόμα μέ έχει προβληματίσει είναι οτι ενώ λόγω αφροδίτης στον 11ο ευννούνται οι φιλίες, κοινωνική ζωη κλπ., κι έτσι είμαι κι εγώ, χανόνται και επέρχεται μία ερημιά και επίσης οι πολλοί πλανήτες στον 12ο με κάνουν τελικά να απομονόνωμαι γιατί έχει φοβηθεί το μάτι μου το χαρακτήρα πολλών ανθρώπων, αλλα δεν με ευνοούν και οι συγκυρίες, οι καταστάσεις και το timing ( και αστρολογικά). Τέλος πάντων, μια Αφροδίτη στους Ιχθεις πάντα θα αναζήτα το τέλειο αλλά από τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα θα απαγοητεύεται. Αυτά για τώρα. Όσον αφορά αυτό που είπες για την αναγέννηση και τις στάχτες: 'Όχι άλλο κάρβουνο!
Ευχαριστώ πολύ που μου έγραψες
Last edited by destiny845; 13-08-2014 at 01:06 PM.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.