- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 11 of 11
-
10-02-2006, 04:49 PM #11
Re: Κρόνος - Ο "δάσκαλος" του ζωδιακού [Σχόλια]
Αγαπητά μέλη
Επειδή ειπώθηκαν πολλά και ίσως φαίνονται λίγο μπερδεμένα, θα ήθελα να διευκρίσω τα εξής:
Ο Κρόνος είναι και κυβερνήτης του Υδροχόου, αλλά δεν είναι ο ίδιος συντηρητικός Κρόνος του Αιγόκερου. Εδώ, κρατά μόνο ό,τι είναι άξιο να κρατηθεί και να συντηρηθεί, ενώ βοηθά τον Ουρανό να φέρει αλλαγές. Είναι τα υποστηλώματα μίας γέφυρας προς το μέλλον (Ουρανός). Μόνος του ο Ουρανός θα έφερνε τη διάλυση.
Ο Ερμής δεν είναι σε πτώση στη Παρθένο. Είναι ένας Ερμής αναλυτικός, μαθηματικής χροιάς κι ικανός για συντονισμένη δράση στη σκέψη. Είναι ακόμη κυβερνήτης της Παρθένου.
Ο Χείρωνας, επειδή τυγχάνει να έχω ασχοληθεί εδώ και χρόνια, δεν έχει αναγνωριστεί ακόμη καν σαν πλανήτης. Θεωρείται είτε πλανητοειδής, είτε αστεροειδής. Είναι σε καλή θέση στη Παρθένο (άλλοι λένε είναι η Θέση του) και σε καλή θέση στον Τοξότη (άλλοι τοποθετούν εδώ την κυριαρχία του - είμαι κι εγώ αυτής της άποψης). Είναι γενικά σε έξαρση και σε κατοικία σε ένα από τα δύο ζώδιο, χωρίς όμως να αναιρεί τους παραδοσιακούς πλανήτες και χωρίς να φαίνεται - προς το παρόν- έτοιμη η αστρολογική κοινότητα να του δώσει θέση κυβερνήτη ενός ζωδίου.
Η δυναμική των παραδοσιακών πλανητών δεν πρέπει να παραλείπεται, καθώς αυτοί έχουν προσωπικά νοήματα, ενώ οι εξωκρόνιοι πλανήτες είναι κοσμικοί πλανήτες και εξαιρετικά αργοί. Αφορούν γενιές ανθρώπων και προσωποποιούνται μόνο από όψεις με προσωπικούς πλανήτες ή ανάλογα με την τοποθέτηση στους οίκους.
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.