s
Ψευδωνυμα ή nick name - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 19 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 12 ... LastLast
Results 11 to 20 of 182
    Όνομα:
    Φωτεινή

Re: Ψευδωνυμα ή nick name

Το ψευδώνυμο μου ,μου το κολλησαν συμμαθητες στο λύκειο!
    Διοτι κατάφερνα πάντα να γλυτώνω τελευταια στιγμη απο τα διάφορα "κογιότ" και επειδή συνήθως και τρέχω πανω-κατω πανικόβλητη!Το κρατησα λοιπον γιατι ειναι απ΄τα αγαπημένα μου καρτούν!

Ενα ψευδώνυμο που "ζηλεψα" ειναι της Λουκρητίας ,μια και λατρευω κι εγω τις ατάκες της!
    επικοινωνία:
    horarycraftsman@gmail.com
    https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370

Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
    Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/

'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'

Όνομα:
    Ιουλία

Καλημέρα σε όλους!
    Για να πω την αλήθεια, στην αρχή ήθελα να βάλω το όνομα μου, αλλά τελικά σκέφτηκα να βάλω το αγαπημένο μου ζώο - τον Πάνθηρα (όχι τον Ροζ).

Όνομα:
    Κυριακή

Καλημερα σας!
    Το starfish το εμπνευστηκα απο την ενασχοληση μου με την θαλασσια ζωολογια εκεινη την περιοδο. Σκεφτηκα λοιπον να κανω ενα διακριτικο κοπλιμεντο [:embarrest]στον εαυτο μου, και συχγρονως να νιωσω πιο ανετα με τις υδατινες επιρροες μου που ειναι ...οπως και να το κανουμε.."υπερβαρες". Ωραια δεν κινειται ενας αστεριας μεσα στο φυσικο του περιβαλλον;
    Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
    ... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....

Εμένα μου αρέσουν πάρα πολύ τα κόμικς και τα καρτούνς από μικρή ως σήμερα και τα θεωρώ και τέχνη για αυτό χρησιμοποιώ ονόματα από τους ήρωες αυτούς όταν "κυκλοφορώ" στο internet γιατί πέρα από όλα τα άλλα ,τα sites τα δέχονται σχεδόν πάντα αμέσως (δεν τα χρησιμοποιούν άλλοι δηλαδή). Χρησιμοποιώ κάθε φορά άλλο nick από κόμικ ή καρτούν ανάλογα το θέμα του site. Τώρα, το magikadespell (επίτηδες ανορθόγραφο μήπως το έχει και άλλος) νομίζω ότι ταιριάζει στην περίπτωση μας εδώ εκτός του ότι είναι γλυκύτατη μαγισσούλα, πονηρή, τσαχπίνα και αιωνίως ερωτευμένη με έναν άντρα που δεν της ταιριάζει αλλά και δεν τη θέλει (ο Σκρουτζ) πράγμα που επίσης μου ταιριάζει!!!

Quote Originally Posted by Dell Piero
    Να προλάβω την Μαργαρίτα που θα πει ότι διάλεξε το όνομά της :toung:
    'Η το λουλουδι!

Τωρα οσον αφορα εμενα, και το astral (αστρικος) και το dreamer (ονειροπολος, ιδεαλιστης) μου αρεσουν... Τα ειχα δει και τα δυο ξεχωριστα σε διαφορετικες στιγμες μεχρι που ηρθε στο μυαλο μου η ενωση...:idea: Κατι σαν ονομ/μο ενα πραγμα! My name is dreamer, astral dreamer..!:toung:
    Μπορειτε να προσφερετε δωρεαν φαγητο σε απορα παιδακια: http://www.thehungersite.com

- Η αστρολογια σου λεει οτι εξω βρεχει... Αν εσυ βγεις εξω γυμνος ή πολυ καλα ντυμενος με ομπρελλα ειναι δικη σου επιλογη...

- Η ζωη ειναι μια αυτοεκπληρουμενη προφητεια...

Εγω δεν θα μπορουσα να μπω σε μια ιστοσελιδα και να μην δηλωσω εστω και ενα μερος απο το ονομα μου, να καταθεσω δηλαδη οτι ειμαι εγω ή κατι που υποδηλωνει ενα μερος της προσωπικοτητας μου.
    Εντυπωση μου κανουν ψευδωνυμα που δεν δηλωνουν τιποτα,
    απλως τη βιασυνη και την ελλειψη φαντασιας ή στην χειροτερη περιπτωση, την ελαφροτητα με την οποια αντιμετωπιζουν μια συγκεκριμενη ιστοσελιδα ή ισως και τον ιδιο τους τον εαυτο.

Quote Originally Posted by Αγγελικη
    Εγω δεν θα μπορουσα να μπω σε μια ιστοσελιδα και να μην δηλωσω εστω και ενα μερος απο το ονομα μου, να καταθεσω δηλαδη οτι ειμαι εγω ή κατι που υποδηλωνει ενα μερος της προσωπικοτητας μου.
    απλως τη βιασυνη και την ελλειψη φαντασιας ή στην χειροτερη περιπτωση, την ελαφροτητα με την οποια αντιμετωπιζουν μια συγκεκριμενη ιστοσελιδα ή ισως και τον ιδιο τους τον εαυτο.
    Προφανως αναφερεσαι στη μεγαλη πλειοψηφια οσων δηλωνουν ψευδωνυμα. Ξερεις, λεγεται ψευδωνυμο και οχι κανονικο ονομα. Μονο το ονομα σου σε εκφραζει; Αν το δεις διαφορετικα, δεν ησουν εσυ εκεινη που διαλεξες το ονομα σου εξ'άρχης, αλλοι το διαλεξαν για σενα. Και οσον αφορα το σχολιο σου οτι καποια ψευδωνυμα δεν δηλωνουν τιποτα, εννοεις οτι δε σημαινουν τιποτα ΜΟΝΟ για σενα προφανως και οχι για αυτους που τα επελεξαν. Επιτρεψε μου να διαφωνω πληρως με την αποψη σου.. Αυτα τα ολιγα...
    Μπορειτε να προσφερετε δωρεαν φαγητο σε απορα παιδακια: http://www.thehungersite.com

- Η αστρολογια σου λεει οτι εξω βρεχει... Αν εσυ βγεις εξω γυμνος ή πολυ καλα ντυμενος με ομπρελλα ειναι δικη σου επιλογη...

Προφανως, ή εγω εκφραστηκα λαθος ή εσενα κατι σου διεφυγε και σε θεωρω αρκετα εξυπνο.

ελλειψη φαντασιας
    Δεν σου λειπει astral dreamer.
    Το δηλωνει το ψευδωνυμο σου που εκφραζει ενα μερος της προσωπικοτητας σου (και αυτο σημαινει ειλικρινεια απεναντι στον εαυτο μας και απεναντι στους αλλους).

Quote Originally Posted by Αγγελικη
    Προφανως, ή εγω εκφραστηκα λαθος ή εσενα κατι σου διεφυγε και σε θεωρω αρκετα εξυπνο.
    Ευχαριστω για τα καλα σου λογια. Δε μιλησα για τον εαυτο μου, απλα μου φανηκε καπως προσβλητικο αυτο το σχολιο για καποια μελη.. Λιγο υποτιμητικο. Με την εννοια του οτι οποιος δε σκεφτηκε πολυ για να διαλεξει ψευδωνυμο δε σημαινει κατι παραπανω απο αυτο για το χαρακτηρα του ή κατι αλλο. Απλα διαφωνουμε ή μπορει να εκανα και εγω λαθος στην κριση μου!

Page 2 of 19 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 12 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)