s
ΑΠΟΡΙΕΣ - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 11 to 17 of 17

Thread: ΑΠΟΡΙΕΣ

Re: ΑΠΟΡΙΕΣ

Κι εγω που νομιζα οτι παιζουν ρολο οι Δεκανοι...

Γηρασκω αει διδασκομενος...

xmmm προφανως δεν εχει τυχει να το ακουσετε..
    ...All is all and all we are...!!

Όνομα:
    Λίλιαν

Αγαπητή φίλη

Αυτό που μας περιγράφετε με εντυπωσιάζει, παρά τα πολλά χρόνια που μελετώ την αστρολογία και τη διδάσκω πάνω από μία δεκαετία. Δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο. Όπως σας είπε και η Αγγελική, δεν υπάρχει παρά ο διαχωρισμός μέσω δεκανών και των κυβερνητών τους. Οι κυβερνήτες είναι, με την παραδοσιακή μέθοδο, στον πρώτο δεκανό ο Άρης, στον δεύτερο ο Δίας, στον τρίτο η Σελήνη.

Υπάρχουν κι άλλα είδη διαχωρισμών, αλλά όχι αυτό που λέτε. Ίσως παρερμηνεύτηκε ο τριπλός συμβολισμός του Σκορπιού, ως σκορπιός που είναι χωμένος στη λάσπη, ως φίδι που έρπει στη γη κι ως αετός, η πλέον εξελιγμένη του μορφή, όταν το άτομο έχει υποστεί μύηση κι έχει αφήσει πίσω τα χαμηλά ένστικτα και πάθη του.

Πολλές φορές δίδονται λανθασμένες ερμηνείες ή εσκεμμένα εντυπωσιακές εικόνες από κάποια άτομα για να φανούν και να ξεχωρίσουν. Αφού είστε αρχάρια, από όσο καταλαβαίνω, ασχοληθείτε με την παραδοσιακή αστρολογία που είναι και η βάση της γνώσης και μην παρασύρεστε από εκτιμήσεις που δεν εξηγούνται ή δεν στηρίζονται επαρκώς.

φιλικά
    Λίλιαν Σίμου

αααα..ευχαριστω πολυ που με κατατοπισατε..η αληθεια ειναι οτι ειμαι σε αρχικο επιπεδο παρολο που ασχολουμαι καιρο αλλα τα ψαχνω μονη μου..αυτο που σας λεω το ακουσα απο πολυ γνωστη αστρολογο,,δεν ξερω αν ηταν λαθος αλλα μου τραβηξε την προσοχη..
    ¨)
    ...All is all and all we are...!!

Όνομα:
    Αντωνία

Καλή μου kronia , μα και αυτές/οί που λένε τέτοια πράματα στα ΜΜΕ ΄, ΄τα λένε ακριβώς για να τους ακούσει ο άλλος, και να κλείσουν ραντεβού μαζί τους για να μάθουν αν ο καλός τους (που τελευταία τους κάνει νερά) είναι
    σκουλίκι, ή χαμελαίων, ή κροκόδειλος, πάντα, ή αρκούδα.....εδώ γελάμε και κλαίμε μαζί....
    Αυτό που είναι δύσκολο είναι να θυμάσαι κι όταν θα φύγεις από δω , ποιός είσαι και τι σου ταιριάζει και μην περιμένεις να σ' το πει κανείς, ο καθένας θα σου λέει άλλα. Γιατί αλήθεια ;;; Γιατί ο καθένας έχει τα μάτια που του ταιριάζουν. (Από την ιστορία του Χόμυ της Θεοδώρας Φασιανού -Ντάκου )

Όνομα:
    roula

Quote Originally Posted by kronia View Post
    αααα..ευχαριστω πολυ που με κατατοπισατε..η αληθεια ειναι οτι ειμαι σε αρχικο επιπεδο παρολο που ασχολουμαι καιρο αλλα τα ψαχνω μονη μου..αυτο που σας λεω το ακουσα απο πολυ γνωστη αστρολογο,,δεν ξερω αν ηταν λαθος αλλα μου τραβηξε την προσοχη..
    ¨)
    αν και τωρα το ειδα....παντως αυτο που λεει η κρονια...το εχω διαβασει και εγω σε βιβλιο που λεει για τους σκορπιους...
    «Η μοίρα του ανθρώπου είναι ο χαρακτήρας του.»Ηράκλειτος

«Ο καθένας είναι ό,τι είναι. Ακόμη κι αν δεν το θέλει αυτό, ακόμη κι αν θέλει να είναι ή να φαίνεται διαφορετικός.»Δάντης

http://www.oodegr.com/oode/anatolikes/astrolog2.htm

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΤΙ Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΓΕΙΑ.ΕΧΩ ΣΥΝΟΔΟ ΣΕΛΗΝΗΣ ΜΕ ΔΙΑ ΣΤΟΝ 1ο ΟΙΚΟ και συνοδο με ωροσκοπο στον ΣΚΟΡΠΙΟ υπαρχει καμια σχεση? αν οχι τι σημαινει αυτο και αν ναι τι σημαινει παλι ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ

Page 2 of 2 FirstFirst 1 2

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)