- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 17 of 17
Thread: ΑΠΟΡΙΕΣ
-
06-01-2006, 07:49 AM #11
Re: ΑΠΟΡΙΕΣ
Κι εγω που νομιζα οτι παιζουν ρολο οι Δεκανοι...
Γηρασκω αει διδασκομενος...
-
07-01-2006, 03:15 PM #12
xmmm προφανως δεν εχει τυχει να το ακουσετε..
...All is all and all we are...!!
-
07-01-2006, 03:59 PM #13
Αγαπητή φίλη
Αυτό που μας περιγράφετε με εντυπωσιάζει, παρά τα πολλά χρόνια που μελετώ την αστρολογία και τη διδάσκω πάνω από μία δεκαετία. Δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο. Όπως σας είπε και η Αγγελική, δεν υπάρχει παρά ο διαχωρισμός μέσω δεκανών και των κυβερνητών τους. Οι κυβερνήτες είναι, με την παραδοσιακή μέθοδο, στον πρώτο δεκανό ο Άρης, στον δεύτερο ο Δίας, στον τρίτο η Σελήνη.
Υπάρχουν κι άλλα είδη διαχωρισμών, αλλά όχι αυτό που λέτε. Ίσως παρερμηνεύτηκε ο τριπλός συμβολισμός του Σκορπιού, ως σκορπιός που είναι χωμένος στη λάσπη, ως φίδι που έρπει στη γη κι ως αετός, η πλέον εξελιγμένη του μορφή, όταν το άτομο έχει υποστεί μύηση κι έχει αφήσει πίσω τα χαμηλά ένστικτα και πάθη του.
Πολλές φορές δίδονται λανθασμένες ερμηνείες ή εσκεμμένα εντυπωσιακές εικόνες από κάποια άτομα για να φανούν και να ξεχωρίσουν. Αφού είστε αρχάρια, από όσο καταλαβαίνω, ασχοληθείτε με την παραδοσιακή αστρολογία που είναι και η βάση της γνώσης και μην παρασύρεστε από εκτιμήσεις που δεν εξηγούνται ή δεν στηρίζονται επαρκώς.
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
-
08-01-2006, 11:36 PM #14
αααα..ευχαριστω πολυ που με κατατοπισατε..η αληθεια ειναι οτι ειμαι σε αρχικο επιπεδο παρολο που ασχολουμαι καιρο αλλα τα ψαχνω μονη μου..αυτο που σας λεω το ακουσα απο πολυ γνωστη αστρολογο,,δεν ξερω αν ηταν λαθος αλλα μου τραβηξε την προσοχη..
¨)...All is all and all we are...!!
-
09-01-2006, 12:10 PM #15
Καλή μου kronia , μα και αυτές/οί που λένε τέτοια πράματα στα ΜΜΕ ΄, ΄τα λένε ακριβώς για να τους ακούσει ο άλλος, και να κλείσουν ραντεβού μαζί τους για να μάθουν αν ο καλός τους (που τελευταία τους κάνει νερά) είναι
σκουλίκι, ή χαμελαίων, ή κροκόδειλος, πάντα, ή αρκούδα.....εδώ γελάμε και κλαίμε μαζί....Αυτό που είναι δύσκολο είναι να θυμάσαι κι όταν θα φύγεις από δω , ποιός είσαι και τι σου ταιριάζει και μην περιμένεις να σ' το πει κανείς, ο καθένας θα σου λέει άλλα. Γιατί αλήθεια ;;; Γιατί ο καθένας έχει τα μάτια που του ταιριάζουν. (Από την ιστορία του Χόμυ της Θεοδώρας Φασιανού -Ντάκου )
-
19-01-2009, 11:28 PM #16
«Η μοίρα του ανθρώπου είναι ο χαρακτήρας του.»Ηράκλειτος
«Ο καθένας είναι ό,τι είναι. Ακόμη κι αν δεν το θέλει αυτό, ακόμη κι αν θέλει να είναι ή να φαίνεται διαφορετικός.»Δάντης
http://www.oodegr.com/oode/anatolikes/astrolog2.htm
-
06-10-2009, 12:38 AM #17
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΤΙ Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΓΕΙΑ.ΕΧΩ ΣΥΝΟΔΟ ΣΕΛΗΝΗΣ ΜΕ ΔΙΑ ΣΤΟΝ 1ο ΟΙΚΟ και συνοδο με ωροσκοπο στον ΣΚΟΡΠΙΟ υπαρχει καμια σχεση? αν οχι τι σημαινει αυτο και αν ναι τι σημαινει παλι ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.