s
Προφητικά όνειρα - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 9 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 ... LastLast
Results 11 to 20 of 87
    Όνομα:
    Καλλιόπη

Re: Προφητικά όνειρα

Από πολύ μικρή, όπως έχω γράψει σε άλλο θέμα, ξεκίνησα να βλέπω όνειρα που στη συνέχεια έβγαιναν αληθινά..τα λεγόμενα προφητικά. Βέβαια, ήταν πάντα κωδικοποιημένα, μα είχα ένα παράξενο χάρισμα να πιάνω το νόημά τους.Στο ένα όνειρο μια προειδοποίηση δύσκολων ημερών για την οικογένεια, στο άλλο πόλεμος, στο άλλο θάνατος...οποία ανατριχίλα για τη δόλια τη μητέρα μου που τότε, σαν παιδάκι που ήμουν, δεν είχα την αίσθηση του θανάτου και οι όλο βεβαιότητα δηλώσεις μου την τάραζαν.
    Σιγά σιγά, μεγαλώνοντας, κάπου χάθηκε αυτό το χάρισμα της άμεσης ερμηνείας. Τα όνειρα συνεχίζονται μόνο που καλούμαι πια να σπάσω εγώ τους κωδικούς , όχι ότι πάντα τα καταφέρνω. Συχνά, μόνο όταν πλησιάζει το γεγονός αρχίζω να αντιλαμβάνομαι την ερμηνεία του μηνύματος.
    Πάντα εξακολουθεί να είναι για μένα ένα πεδίο εξερεύνησης ο ονειρικός μου κόσμος. Είναι αυτός που με ώθησε στη μεταφυσική και στην αναζήτηση.
    Υπάρχουν οδηγοί; Είναι κάποια πνεύματα γνωστών μας που μας επισκέπτονται για να μας προειδοποιήσουν; Το μόνο΄για το οποίο από πολύ νωρίς βεβαιώθηκα είναι πως κάποια πράγματα είναι προκαθορισμένα να συμβούν...αν όχι όλα.Και η αναζήτηση συνεχίζεται, απλά τα ερωτήματα που προκύπτουν βρίσκονται, ίσως απαντημένα, σε άλλη ενότητα.Π.χ., μπορούμε να επέμβουμε στο πεπρωμένο;ποιά ωροσκόπια είναι αυτά που έχουν αυτή τη δυνατότητα...
    :idea: :idea:

Από ότι έχω καταλάβει τα όνειρα που βλέπω έχουν σχέση με το υποσυνείδητο δλδ αν σκέφτομαι κάτι ή αν με προβληματίζει κάτι είναι σίγουρο ότι το όνειρο που θα δω θα έχει σχέση με αυτό.
    Ωστόσο υπάρχουν φορές που βλέπω κάποια όνειρα και μετά βγαίνουνε...δεν ξέρω πως εξηγείται ....αλλά νομίζω ότι εξαρτάται από την διαίσθηση μας.
    Κάποια άτομα όντως διαισθάνονται πράγματα. Μια φίλη μου όποτε δει όνειρο ότι και να δεί πάντα μα πάντα βγαίνει ....
    Zouzouni

Όνομα:
    Κατερίνα

Κατα κύριο λόγο τα όνειρα που βλέπω έχουν σχέση με το υποσυνείδητο. Πολλές φορές όταν μου συμβαίνει ένα έντονο γεγονός στη ζωή μου βλέπω όνειρα που σχετίζονται με αυτό το θέμα. Τις πιο πολλές φορές αυτα τα όνειρα είναι κωδικοποιημένα, αλλά σχεδόν πάντα, σε κάθε όνειρο μου βλέπω θάλασσα! Είτε το όνειρο θα διαδραματίζεται στη θάλασσα, είτε θα εμφανιστεί για λίγο στο όνειρο μου στο άσχετο...
    Ειλικρινά το έχω ψάξει πολύ, σε διάφορους ονειροκρίτες και το μοναδικό που μπορεί να ταιριάζει σε αυτη την περίπτωση είναι το ότι η θάλασσα συμβολίζει το υποσυνείδητο στα όνειρα.
    Όσον αφορά τα προφητικά όνειρα πιστεύω πολύ σε αυτά αν κι εγώ δεν θυμάμαι να εχω δει πολλά στη ζωή μου, εκτος απο 2, 3 μεμονομένες περιπτώσεις. Έχω μιλήσει όμως με ανθρωπους που είναι τρομερό αυτο που τους συμβαίνει μιας κι έχουν τρομερή διαίσθηση με τα όνειρα που βλέπουν. Έχουν σωθει ειλικρινά από σίγουρο θάνατο!!!!
    Αυτα είχα λοιπον να δηλώσω....
    Α, αν κάποιος ξέρει να μου πει τη σθμβολόζει το γεγονός οτί βλέπω παντα θάλασσα στα όνειρά μου, παρακαλω πολύ ας μου πει!!!!!!!!!
    Βλέπεις πράγματα και λες "Γιατί". Ονειρύομαι πράγματα που ποτέ δεν υπήρξαν και λέω "Γιατί όχι"
    Τζωρτζ Μερναρντ Σο

Quote Originally Posted by katrin82
    Α, αν κάποιος ξέρει να μου πει τη σθμβολόζει το γεγονός οτί βλέπω παντα θάλασσα στα όνειρά μου, παρακαλω πολύ ας μου πει!!!!!!!!!
    katrin82 ένας ονειροκρίτης που έχω διαβάσει μέσω του ιστού λέει τα εξής παρακάτω για το θέμα "θάλασσα" (για διάφορες καταστάσεις):

Θάλασσα:
    Αν δεις τη θάλασσα να είναι ήσυχη χωρίς κύμα θα έχεις επιτυχία σε ότι σκέφτεσαι να κάνεις και ερωτική χαρά.
    Αν είναι ταραγμένη και θολή πρόσεξε γιατί θα έχεις οικονομικές στεναχώριες.
    Αν περπατάς επάνω στη θάλασσα, αν είσαι ανύπαντρος θα κάνεις καλό γάμο, αν είσαι ήδη παντρεμένος θα κερδίσεις μια δίκη ή λεφτά.
    Αν δεις ότι κινδυνεύεις να πνιγείς θα πάθει μικρό ατύχημα, αν σωθείς από τον πνιγμό θα σωθείς από μεγάλο κίνδυνο. Αν πνιγείς και πεθάνεις πρόσεξε γιατί η συμπεριφορά σου θα σε οδηγήσει στην καταστροφή.
    Αν πέφτεις στη θάλασσα για να κολυμπήσεις θα μπλεχτείς σε μια άσχημη υπόθεση χωρίς να υπάρχει λόγος.
    Αν κοιτάς τη θαλασσα και είναι καθαρά τα νερά της θα ακούσεις κάτι ευχάριστο για σένα, αν είναι βρώμικη όμως και με διάφορα αντικείμενα τότε είναι δυσάρεστα.
    Αν δεις ότι πίνεις θαλασσινό νερό θα αρρωστήσεις με το στομάχι σου.
    Αν είσαι στη θάλασσα με βάρκα μπορεί να κερδίσεις κάποιο λαχείο.
    Αν ψαρεύεις στη θάλασσα θα έχεις πρόταση γάμου.

Κάποιες από τις ερμηνείες φυσικά είναι πολύ extreme...γι'αυτό και μην τις πάρεις τοις μετρητοίς!
    Φιλικά Κία.

Εγώ δεν έδωσα ποτέ σημασία στα όνειρα μου τα οποία και δεν θυμόμουν ποτέ αφού ξυπνούσα. Φέτος τον Αύγουστο πάντως είχα μια μοναδική εμπειρία σχετικά που μου έχει κάνει τρομερή εντύπωση και θα σας περιγράψω πιο κάτω το γιατί.
    Στη δουλειά μου (που είμαι 10 χρόνια) δεν είχα ιδιαίτερο πρόβλημα ούτε με τους συναδέλφους μου παρόλο που πολλές φορές έχω αισθανθεί πιεσμένη και φορτωμένη με πολλές ευθύνες που δεν ανήκουν όλες σε μένα για αυτό και νιώθω πως πολλές φορές οι συνάδελφοι "εκμεταλεύονται" την προθυμία μου και τη καλή μου διάθεση. Για αυτό το λόγο προτίμησα τον περασμένο Αύγουστο να κάνω πολύ ήσυχες διακοπές χωρίς ξενύχτια και φασαρία για να ξεκουραστώ και φορτίσω μπαταρίες. Όπως φαίνετε τα κατάφερα γιατί 3-4 μέρες πριν τελειώσουν οι διακοπές ένιωθα πολύ ξεκούραστη με πολύ όρεξη να γυρίσω στο γραφείο και γεμάτη ιδέες. Ένα από αυτά τα τελευταία βράδια είδα ένα όνειρο πολύ έντονο (δηλαδή σαν να βλέπω ταινία με αρχή, συνέχεια και τέλος) και καθόλου αλληγορικό ή ακαταλαβίστικο το οποίο θυμόμουν με κάθε λεπτομέρεια όταν ξύπνησα που ξύπνησα πολύ στεναχωρημένη και προβληματισμένη. Είδα ότι ασχολούμενη με το αντικείμενο των συναδέλφων μου έχοντας μπει στα "χωράφια" τους δηλαδή (εγώ είμαι διοικητική υπάλληλος ενώ αυτοί επιστημονικό-θεραπευτικό προσωπικό) έκανα ένα λάθος που για θεραπευτικούς λόγους θεωρείται σημαντικό με αποτέλεσμα οι συνάδελφοι να μαζευτούμε σε συνάντηση μεταξύ μας στην οποία μου έκαναν πολύ έντονη επίθεση φραστική στην οποία ένιωσα να τους βγαίνει μεγάλη ένταση εναντίον μου. Αυτό που με στεναχώρησε ιδιαίτερα ήταν ότι μια κοπέλα που εκτός από συνάδελφοι είμαστε και φίλες μου έκανε την πιο έντονη επίθεση με τα πιο σκληρά λόγια.
    Γυρνάω στη δουλειά κι όλα είναι μια χαρά. Το μήνα Οκτώβριο σε μία συνάντηση από αυτές που κάνουμε κάθε εβδομάδα (οργανωτικές τις λέμε) και εγώ μέσα στην έμπνευση και τη δημιουργηκότητα, καταθέτω μια πολύ καλή πρόταση που όμως δεν αφορούσε στο διοικητικό κομμάτι αλλά στο θεραπευτικό (κάτι σαν project όπως το λένε σε άλλες εταιρείες) και με το που το ακούνε έγινε ο κακός χαμός. Τέτοια επίθεση ομαδική και συντονισμένη ακόμα και από τους υπευθύνους δεν έχω ξαναβιώσει! Η μόνη που με υποστήριξε ήταν η συνάδελφος και φίλη (που στο όνειρο είχε τον ακριβώς αντίθετο ρόλο). Με αυτό που έγινε συνειδητοποίησα πως τελικά υπήρχαν προβλήματα ανάμεσα σε εκείνους και σε εμένα και θέματα προς διευθέτηση που ίσως μέσα μου ήξερα αλλά δεν ήθελα να παραδεχτώ και ότι τα πράγματα δεν ήταν καθόλου όπως φαίνονταν.
    Από εκείνη τη συνάντηση έχει ανοίξει ένας κύκλος εξελίξεων στη δουλειά μου που με αφορούν (και που ελπίζω να καταλήξουν θετικά τελικά) σαν να ήταν κάτι που έπρεπε για κάποιους λόγους να γίνει.
    Τρία πράγματα μου έκαναν λοιπόν εντύπωση για αυτό και σας κουράζω γράφοντας το με λεπτομέρειες.
    Το ένα είναι πως είδα ακριβώς αυτό που στην ουσία έγινε και όχι άλλα αντ' άλλων όπως συνήθως βλέπουμε στα όνειρα.
    Το δεύτερο είναι πως πέρασαν 2 μήνες από την μέρα που το είδα (γιατί κάτι έχω ακούσει πως τα όνειρα αφορούν στις επόμενες 2-3 μέρες)
    Το τρίτο και ίσως το πιο σημαντικό είναι πως τελικά αυτό το γεγονός ήταν πολύ σημαντικό για τις αλλαγές και τις εξελίξεις που με αφορούν επαγγελματικά και άνοιξε έναν μεγάλο καινούριο κύκλο στη ζωή μου.
    Τι ήταν λοιπόν αυτό; Προφητικό; Πληροφορίες του υποσεινηδήτου μου; Διαίσθηση;

Όνομα:
    Ιουλία

Quote Originally Posted by magikadespell
    Εγώ δεν έδωσα ποτέ σημασία στα όνειρα μου τα οποία και δεν θυμόμουν ποτέ αφού ξυπνούσα. Φέτος τον Αύγουστο πάντως είχα μια μοναδική εμπειρία σχετικά που μου έχει κάνει τρομερή εντύπωση και θα σας περιγράψω πιο κάτω το γιατί.
    Στη δουλειά μου (που είμαι 10 χρόνια) δεν είχα ιδιαίτερο πρόβλημα ούτε με τους συναδέλφους μου παρόλο που πολλές φορές έχω αισθανθεί πιεσμένη και φορτωμένη με πολλές ευθύνες που δεν ανήκουν όλες σε μένα για αυτό και νιώθω πως πολλές φορές οι συνάδελφοι "εκμεταλεύονται" την προθυμία μου και τη καλή μου διάθεση. Για αυτό το λόγο προτίμησα τον περασμένο Αύγουστο να κάνω πολύ ήσυχες διακοπές χωρίς ξενύχτια και φασαρία για να ξεκουραστώ και φορτίσω μπαταρίες. Όπως φαίνετε τα κατάφερα γιατί 3-4 μέρες πριν τελειώσουν οι διακοπές ένιωθα πολύ ξεκούραστη με πολύ όρεξη να γυρίσω στο γραφείο και γεμάτη ιδέες. Ένα από αυτά τα τελευταία βράδια είδα ένα όνειρο πολύ έντονο (δηλαδή σαν να βλέπω ταινία με αρχή, συνέχεια και τέλος) και καθόλου αλληγορικό ή ακαταλαβίστικο το οποίο θυμόμουν με κάθε λεπτομέρεια όταν ξύπνησα που ξύπνησα πολύ στεναχωρημένη και προβληματισμένη. Είδα ότι ασχολούμενη με το αντικείμενο των συναδέλφων μου έχοντας μπει στα "χωράφια" τους δηλαδή (εγώ είμαι διοικητική υπάλληλος ενώ αυτοί επιστημονικό-θεραπευτικό προσωπικό) έκανα ένα λάθος που για θεραπευτικούς λόγους θεωρείται σημαντικό με αποτέλεσμα οι συνάδελφοι να μαζευτούμε σε συνάντηση μεταξύ μας στην οποία μου έκαναν πολύ έντονη επίθεση φραστική στην οποία ένιωσα να τους βγαίνει μεγάλη ένταση εναντίον μου. Αυτό που με στεναχώρησε ιδιαίτερα ήταν ότι μια κοπέλα που εκτός από συνάδελφοι είμαστε και φίλες μου έκανε την πιο έντονη επίθεση με τα πιο σκληρά λόγια.
    Γυρνάω στη δουλειά κι όλα είναι μια χαρά. Το μήνα Οκτώβριο σε μία συνάντηση από αυτές που κάνουμε κάθε εβδομάδα (οργανωτικές τις λέμε) και εγώ μέσα στην έμπνευση και τη δημιουργηκότητα, καταθέτω μια πολύ καλή πρόταση που όμως δεν αφορούσε στο διοικητικό κομμάτι αλλά στο θεραπευτικό (κάτι σαν project όπως το λένε σε άλλες εταιρείες) και με το που το ακούνε έγινε ο κακός χαμός. Τέτοια επίθεση ομαδική και συντονισμένη ακόμα και από τους υπευθύνους δεν έχω ξαναβιώσει! Η μόνη που με υποστήριξε ήταν η συνάδελφος και φίλη (που στο όνειρο είχε τον ακριβώς αντίθετο ρόλο). Με αυτό που έγινε συνειδητοποίησα πως τελικά υπήρχαν προβλήματα ανάμεσα σε εκείνους και σε εμένα και θέματα προς διευθέτηση που ίσως μέσα μου ήξερα αλλά δεν ήθελα να παραδεχτώ και ότι τα πράγματα δεν ήταν καθόλου όπως φαίνονταν.
    Από εκείνη τη συνάντηση έχει ανοίξει ένας κύκλος εξελίξεων στη δουλειά μου που με αφορούν (και που ελπίζω να καταλήξουν θετικά τελικά) σαν να ήταν κάτι που έπρεπε για κάποιους λόγους να γίνει.
    Τρία πράγματα μου έκαναν λοιπόν εντύπωση για αυτό και σας κουράζω γράφοντας το με λεπτομέρειες.
    Το ένα είναι πως είδα ακριβώς αυτό που στην ουσία έγινε και όχι άλλα αντ' άλλων όπως συνήθως βλέπουμε στα όνειρα.
    Το δεύτερο είναι πως πέρασαν 2 μήνες από την μέρα που το είδα (γιατί κάτι έχω ακούσει πως τα όνειρα αφορούν στις επόμενες 2-3 μέρες)
    Το τρίτο και ίσως το πιο σημαντικό είναι πως τελικά αυτό το γεγονός ήταν πολύ σημαντικό για τις αλλαγές και τις εξελίξεις που με αφορούν επαγγελματικά και άνοιξε έναν μεγάλο καινούριο κύκλο στη ζωή μου.
    Πραγματικά, δεν ξέρω τι ήταν αυτό. Πάντως, μου έχει τύχει πολλές φορές εμένα.
    Εγώ ξέρω ότι από ότι βλέπεις στα όνειρα, συνήθως γίνεται το αντίθετο! Τα όνειρα του Σαββατόβραδου βγαίνουν μέχρι την Κυριακή το μεσημέρι. Άμα δεις το χρώμα "κόκκινο", το γεγονός αυτό θα γίνει γρήγορα. Λένε, επίσης, ότι όταν στεναχωριέσαι ή κλαις, στην πραγματικότητα παίρνεις μεγάλη χαρά!
    Αυτά.

Όνομα:
    Κατερίνα

Kia σ'ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντησή σου!!!!
    Βλέπεις πράγματα και λες "Γιατί". Ονειρύομαι πράγματα που ποτέ δεν υπήρξαν και λέω "Γιατί όχι"
    Τζωρτζ Μερναρντ Σο

Όνομα:
    Μαρία

Quote Originally Posted by magikadespell
    [SIZE=2]
    Πρώτα απ'όλα, δεν πιστεύω ότι αυτά που βλέπουμε στα όνειρα μας είναι άλλα αντ'άλλων. Φαίνεται σαν να μην έχουν συνοχή και δομή, αν καθίσει όμως και τα μελετήσει κάποιος (αυτός που τα βλέπει δηλαδή), ίσως να δει ότι δεν είναι απλά ένα συνοθήλευμα από άσχετα στοιχεία. Δεν μπορώ τώρα να θυμηθώ το όνομα ενός κυρίου που βγαίνει συχνά στην τηλεόραση και ασχολείται με τα όνειρα, ο οποίος τέλος πάντων έλεγε ότι καλό είναι να σημειώνουμε τα όνειρά μας σε ένα τετράδιο, ό,τι θυμόμαστε. Μ'αυτό τον τρόπο μαθαίνουμε να τα αποσυμβολίζουμε και κυρίως μαθαίνουμε τον εαυτό μας, γιατί και από κει φαίνονται κάποια στοιχεία.

Το όνειρό σου Magicadespell δεν είναι αμελητέο, τώρα προφητικό δεν ξέρω. Ίσως μέσα σου είχες αυτόν τον φόβο για μια ρήξη στον χώρο της δουλειάς σου, λόγω της όλης κατάστασης που μας περιέγραψες. Και γω, τώρα που το σκέφτομαι, έχω δει παρόμοιου μοτίβου όνειρο. Ίσως αυτό το όνειρο να σου δείχνει το πόσο δημιουργική είσαι και ότι έχεις μια τάση να επεκτείνεσαι, ταυτόχρονα όμως έχεις και την ανασφάλεια για τον αντίκτυπο τυχόν πρωτοβουλιών σου.
    Σκέψου το εξής: αν δεν είχες δει το συγκεκριμένο όνειρο ή δεν το θυμόσουν, πώς θα εξηγούσες αυτό που σου συνέβη στην πραγματικότητα; Μήπως ότι ήταν κάτι που έτσι κι αλλιώς θα γινόταν, μια φυσική πορεία της επαγγελματικής σου εξέλιξης;

δεν τα πίστευα μέχρι που είδα κάποιο όνειρο και έγινε στην πράξη και από τότε πάντα προσπαθώ να τα ερμηνευω.

Όνομα:
    ΚΑΤΕΡΙΝΑ

Καλημέρα σε όλους.
    Πολύ ενδιαφέρον το θέμα και θα ήθελα να καταθέσω και την δική μου εμπειρία.
    Πιστεύω πως τα όνειρα πολλές φορές μπορούν να σε προειδοποιήσουν για κάποιο σημαντικό γεγονός που συμβεί.Συνήθως το συνδιάζουμε εκ των υστέρων, έρχονται δηλαδή στο συνειδητό εικόνες από το όνειρο που τις αξιολογούμε πλέον διαφορετικά.
    Πολλές φορές βλέπω θάλασσα στο όνειρό μου.Πιστεύω πως η θάλασσα συμβολίζει την ζωή μου.Φουρτουνιασμένη είναι,προβλήματα έχω, ήρεμη είναι όλα βαίνουν καλώς.Άλλες φορές βλέπω ένα συγκεκριμένο μέρος και συγκεκριμένους ανθρώπους που έχουν φύγει από την ζωή.Αρχικά εκτιμώ πως το συγκεκριμένο τοπίο εμφανίζεται συχνά πυκνά στα όνειρά μου εξαιτίας της αγάπης που του έχω.Τις ποιό ευτυχισμένες και ανέμελες μέρες της ζωής μου τις έχω ζήσει εκεί.Μετά οι άνθρωποι που έχουν φύγει από την ζωή, ζούσαν εκεί ήταν συνδεδεμένοι άρρηκτα με το περιβάλλον και σήμερα μου λείπουν.
    Τέλος για να ολοκληρώσω πιστεύω πως μπορούν να λειτουργούν προειδοποιητικά τα όνειρα,αλλά κυρίως είναι μία επανάληψη του συνειδητού, των σκέψεων και των εμπειριών της καθημερινότητάς μας η οποία έχει κάτι πρόσθετο να μας δώσει, κάτι που ίσως μας διέφυγε της προσοχής..

ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΣΥΝΟΜΩΤΕΙ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΟΥ.

Page 2 of 9 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)