- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 20 of 27
-
19-01-2007, 02:11 AM #11
Re: Ο πλανήτης Quaoar και μία ιδιαίτερη γενιά παιδιών;
Απαντώ στην περίεργη επίθεση που δέχθηκε το άρθρο αυτό, μόνο και μόνο για να δώσω την πληροφόρηση στο μέλος που ενδιαφέρθηκε πως ο Quaoar δεν υπάρχει!!!!
Στα σχόλια περί της αξιοπιστίας της αστρολογίας και της μεταφυσικής, των ψυχικών διεργασιών, των συμβολισμών τους και των συσχετισμών, δεν θα απαντήσω. Έχω και προσωπικά απαντήσει σε σχετικές ενότητες και ερωτήσεις, αλλά έχουν απαντήσει και πολλοί άλλοι
Ο καθένας είναι ελεύθερος να πιστεύει ό,τι θέλει, καθώς οι δρόμοι της γνώσης είναι ανοιχτοί για όσους θέλουν να τους διαβούν, αλλά κανείς δεν μας υποχρεώνει να το κάνουμε.
Φιλικά
-
19-01-2007, 10:08 PM #12
Φιλε r0dney μιας και εισαι πιο καινουργιος εδω θα σου δωσω μια φιλικη συμβουλη
Αστο γιατι απλα χαλας παραπανω τον χρονο σου περιμενοντας απο τον εναν και τον αλλον...στην χειροτερη περιπτωση θα βρεις και τον μπελα σου απο πανω
Αμα θες πιστευεις και αμα θες οχι, και απο κει και περα Σταυροφοριες δεν χρειαζονται (αναφερομαι στη φραση σου "θεωρώ χρέος μου να αντιπληροφορήσω.")
Πιστεψε με δεν αξιζει ο κοπος να αντιπληροφορησεις για κανεναν και για κανενα λογο
Κοιτα την δουλεια σου και ψαξε για πληροφοριες μεσα απο το φορουμ που ισως σου απαντησουν εν μερη στα ερωτηματα σου και μην περιμενεις απο κανεναν γιατι δεν θα βγαλεις ακρη απο τον καθενα\καθεμια απο δω μεσα...Δεν αξιζει
Φιλικα
-
19-01-2007, 11:45 PM #13
Αν αναφερθηκατε σε μενα και σε δημοσιευση μου σε αλλο παραπλησιο θεμα τοτε πρεπει να πω οτι αυτο που ειπα δεν το περασα απο ειδικη επεξεργασια και δεν ειπα οτι ειμαι παιδι indigo απλα μετα απο τις περιβοητες ερωτησεις που αναφερθηκαν στον Χαρδαβελλα στις οποιες ειχα το αναλογο αποτελεσμα και μετα απο αρθρα ειπα οτι θα αρχισω να πιστευω οτι ειμαι Indigo δεν εχω ξεκαθαρη εικονα περι τινος προκειται ουτε ειμαι πεπεισμενη οτι ειναι οντως μια ξεχωριστη γενεια. Και τελος το να χαρακτηριζεις καποιον απο κατι που ειπε ως εφηβο μαλλον δειχνει οτι ακομα δεν μεγαλωσες.
οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια
-
20-01-2007, 12:06 AM #14
Κοιτα προσωπικα δεν εχω κατι μαζι σου
Τουλαχιστον μου φαινεσαι αρκετα πιο ενταξει απο κατι αλλους και αλλες
απο δω μεσα απο οσο σε γνωριζω τουλαχιστον απο τα σχολια σου
Aστο skorpion γιατι σε αυτο απο μονη σου καιγεσαι
αυτος που χαρακτηριζει καποιον εφηβο\η δεν σημαινει οτι αυτος καθεαυτου ειναι και ο εφηβος...
Αμα ειναι αυτος εφηβος απο το σχολιο του εισαι και εισαι εφηβη απο το αναλογο σχολιο σου που εδω που τα λεμε δεν το διατυπωσες σωστα στο αναλογο θεμα και ακουστηκες καπως ανωριμη (και για αυτο σου εκανε το σχολιο το μελος rodney που με βρηκε συμφωνο )
Καλυτερα να παραδεχτουμε οτι
1)Εδωσες μια απαντηση "ιδιαιτερα κακη" προς τον rodney
2)Σου ειπε και ο rodney μια βλακιτσα (χωρις βασικο σκοπο να σε θιξει)
3)Απαντησα και εγω υπερβολικα απεναντι σου διοτι συμφωνησα μαζι του (αν ησουν εσυ )
Οποτε ολοι φταιμε σε αυτη την υποθεση και οχι μονο ο ενας
-
20-01-2007, 12:12 AM #15
Τελοσπαντων κοιτα δε θα περναω καθε απαντηση μου απο κοσκινο κι αν καποιος την βρηκε ανωριμη παλι δε με νοιαζει ας ειναι και ανωριμη .Εξαλλου μπορει και να ειμαι indigo αν υπαρχει οντως τετοιο πραγμα που το ξερει ο καθενας εδω μεσα τι ειμαι γω. Και καποιος που γενικα μοιραζει ευκολα χαρακτηρισμους για μενα ακομα δεν εχει μεγαλωσει.
-
20-01-2007, 12:24 AM #16
Ε και εγω με αυτη την προυποθεση μπορει να ειμαι ο Παπας της Ρωμης...
Στο αναλογο σχολιο σου ομως ακουστηκες λες και ησουν σιγουρη οτι εισαι
Οταν ισχυριζεσαι οτι εισαι κατι να το αποδεικνυεις κιολας
Eνταξει αυτη κοιτα ειναι καθαρα δικη σου γνωμη
Οπως και να εχει ειναι Σεβαστη και κρατα τη
Ομως εκτος απο σενα και εγω αλλα και ο καθενας μας εχει ηδη την δικια του γνωμη στο τι ειναι ανωριμος η ανωριμη...καταλαβες
Αυτα και πολλα ειπαμε για αυτο το θεμα
-
20-01-2007, 12:40 AM #17
ειπα αρχιζω να πιστευω οτι μπορει να ειμαι
που τι βλεπεις τη βεβαιοτητα? και οντως ειπαμε πολλα για αυτο το θεμα. Και κακως. Τεσπα ολα καλαοσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια
-
20-01-2007, 12:55 AM #18
Ενταξει τελοσπαντων γιατι δεν λεει να το καταντησουμε flamewar
για βλακειες
Κοιτα απο την δικια μου μερια συγγνωμη αμα ημουν πως να το...αυθαδης .
Ημουν ιδιαιτερα ωμος και αφησα τον εαυτο μου να παρασυρθει οταν διαβασα το συγκεκριμενο σου σχολιο...
Σε θεωρω ενα αξιοτιμο μελος απο οσα τουλαχιστον εχω διαβασει απο τις διαφορες γνωμες σου στα διαφορα θεματα
παρα τις καποιες διαφορες μας οπως τωρα
Γεια σου
-
20-01-2007, 02:15 AM #19
Ολα καλα
-
20-01-2007, 07:36 AM #20
Για αυτό μου αρέσει αυτό το forum: εκτός από ελάχιστες φορές που έχει παρέμβει κάποιος διαχειριστής, τα ίδια τα μέλη φροντίζουν να κρατάνε το επίπεδο ψηλά. Χωρίς πλάκα, είναι κατόρθωμα όλων αυτό και θα πρέπει να διατηρηθεί. Αν προσέξατε μια αποστροφή του μέλους r0dney, που είπε ότι παρασυρμένος από την συμμετοχή του σε άλλο φόρουμ εκφράστηκε άκοσμα και ζήτησε συγγνώμη, το καταλαβαίνετε (όπως επίσης και όσοι ρίχνουν καμια ματιά και σε άλλα φόρουμ)
Perfect :clapping:Όποιο μέλλον και να ζήσω, πάντα βρίσκω παρελθόν μπροστά μου...
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.