s
βοηθεια σε χαρτη ωριαιας αστρολογιας - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast
Results 11 to 20 of 27

Re: βοηθεια σε χαρτη ωριαιας αστρολογιας

Δεν εχω κοιταξει ακομα το χαρτη σου αλλα μπορω να σου πω γενικα καποια πραγματα. Κοιταμε πρωτα απο ολα σε τι κατασταση βρισκονται οι σημειοδοτες .Ο δικος σου σημειοδοτης Διας βρισκεται σε μια καλη θεση στο ζωδιο του Ταυρου ενω ο Αρης βρισκεται στο ζωδιο της Παρθενου ζωδιο που δεν ευνοει τον Αρη αλλα εξισου ειναι το ζωδιο αδυναμιας του Δια .

Επειτα κοιταμε σε τι οικο βρισκεται ο καθε σημειοδοτης .Οι γωνιακοι οικοι ειναι οι πιο σημαντικοι ,ενω οι οικοι οπως ο 2ος.6ος,8ος και 12ος θεωρουνται "ατυχοι " οικοι.

Μετα κοιταμε τι βαθμολογια εχει ο καθε σημειοδοτης.Απο τριπλοτητα,ορια ,προσωπο.

Μετα κοιταμε αν σχηματιζουν συγκλινουσα οψη μεταξυ τους.

Επειτα κοιταμε τις οψεις που σχηματιζει η σεληνη μεχρι να αλλαξει ζωδιο .(ολες τις συγκλινουσες οψεις )

Αν οι σημειοδοτες δεν σχηματιζουν οψη μεταξυ τους αλλα με αλλους πλανητες πρωτα ,τοτε ισχυουν οι οψεις με τους πλανητες που σχηματιζουν πρωτα και οχι η οψη που θα συμβει μεταξυ του ςμετα απο μεγαλο διαστημα.

Hatie Αυτό δεν ισχύει και για τον Άρη? Δηλαδή ο Δίας βρίσκεται σε ζώδιο αδυναμίας του Άρη?το οποίο πρακτικά τι σημαίνει? από κεί και πέρα κοιτάμε και την Αφροδίτη(κατα Frawley) ως δική μου σημειοδότη ή όχι? Επίσης μου έχει κάνει εντύπωση η σύνοδος του Β.δεσμού με τον τοξότη(ζώδιο του πρώτου οικου) Μήπως ξέρεις πως ερμηνεύεται αυτό και αν παίζει κάποιο σημαντικό ρόλο στην ωριαία?

σε ευχαριστώ πολύ για τις διευκρινίσεις σου, πολύ κατατοπιστικές.

Λοιπον κοιταξα τον χαρτη σου . Οι δικοι σου σημειοδοτες ειναι ο Διας στον 5ο οικο ,η σεληνη στον 1 οικο και ο βορειος δεσμος που θεωρειται οτι βρισκεται μεσα στον πρωτο οικο .

Ο διας σου βαθμολογειται με +2 επειδη βρισκεται στα ορια του ,τριπλοτητα σεληνης ,ορια ερμη.

Η σεληνη στον ωροσκοπο βρισκεται στο ζωδιο της χαρας του δια ,πραγμα που δειχνει οτι οι γυρω συνθηκες σε ευνοησαν αρκετα και η ιδια ησουν αρκετα ενθουσιασμενη .Στην τριπλοτητα του δια,στα ορια του αρη ,στο προσωπο του Κρονου.Αρα η σεληνη εναι περιπλανωμενη .Παρα δηλαδη την ευνοια,δειχνει οτι η κατασταση ειναι μετεωρη ,δεν εχει καταληξει πουθενα ,τουλαχιστον ακομα.

Ο βορειος δεσμος μεσα στο οποιοδηποτε οικο δειχνει τον οικο του χαρτη που εχουμε ευνοια,στην προκειμενη περιπτωση και ο βορειος δεσμος μεσα στο δικο σου ωροσκοπο δειχνει αυτη την αισιοδοξια ,αυτη την ευνοια.

Το θεμα ειναι οτι καποια στιγμη ο Αρης σχηματιζει τετραγωνο με το βορειο δεσμο . Αυτο ισως δειχνει οτι μπορει να τον "φοβησεις" λιγο η μαλλον περισσοτερο ισως αναπτυχθει ενα ειδος "ανταγωνιστηκοτητα" αναμεσα σας.

Το οτι ο ενας βρισκεται στο ζωδιο αδυναμιας του αλλου δεν ειναι ευνοικο σημαδι επισης .Δειχνει οτι σαν ο ενας να μπλοκαρει τον αλλον. Θεωρω οτι ενω εσυ φαινεται να εισαι αισιοδοξη και να ξερεις τι περιπου θες απο εκεινον ,αυτος να ειναι αρκετα μπερδευμενος η ανικανος να εκφραστει ,πραγμα που αποδιοργανωνει και λιγο εσενα.

Ο αρης του βρισκεται αναδρομος στον 9ο οικο ,δικο του παραγωγο 5ο και περιπλανωμενος .Τον απασχολει δηλαδη η ερωτικη του ζωη αλλα δεν φαινεται να μπορει να παρει καποια αποφαση ,τουλαχιστον μεχρι την στιγμη που θα γυρισει ο σημειοδοτης ορθροδρομος.

Σε οτι αφορα την σεληνη θα κανει οψη τετραγωνου με τον ηλιο,κυβερνητη του 9ου οικου δικου σου . Ισως να υπαρξει μεταξυ σας καποια αποασταση ηταν ειτε χιλιομετρικη ειτε πνευματικη ,να εχετε αλλα ενδιαφεροντα η αναζητησεις και αυτο να σταθει σαν εμποδιο αναμεσα σας. Επειτα γινεται ενα εξαγωνο με τον αναδρομο κρονο στον 11ο οικο ,κυβερνητη του 2ου και του 3ου ,αλλα δεν νομιζω οτι αυτη η οψη αφορα το αμεσα το ερωτημα σου . Νομιζω οτι μπορει να επιστρεψει καποιος απο το φιλικο σου περιβαλλον ,να ξανα εχεις επικοινωνια με καποιον παλιο φιλο/παλια φιλη η οποια μπορει να προσφερει καποια βοηθεια σε εσενα σχετικα με το ζητημα σου ( ο κρονος ειναι κυβερνητης του 2ου ,συνηθως δειχνει τα ατομα τα οποια μας στηριζουν ως διαδοχος του 1ου οικου).

Ο κυρβενητης του 4ου οικου ,της τελικης εκβασης ,ειναι ο διας .Οποτε εκεινη η οποια μπορει να λαβει μια αποφαση σχετικα με το ερωτημα εισαι εσυ .

Κατα την δικη μου αποψη το τετραγωνο με τον ηλιο στον 4ο και ο αναδρομος ερμης κυβερνητης 7ου και 10ου δειχνει οτι στρεφεις το ενδιαφερον σου περισσοτερο σε θεματα εργασιας το επομενο διαστημα ενω ο ηλιος σου δειχνει οτι υπαρχει ενα εμποδιο αναμεσα σας το οποιο πρεπει να αξιολογησεις .Δεν αποκλειεται επισης ο ηλιος σαν κυβερνητης του δικου του 5ου να ειναι ενα τριτο προσωπο η ακομα να ειναι καποιο προσωπο απο την δικη σου μερια (εξισου ο 9ος ειναι ο παραγωγος του δικου σου 5ου και μπορει να δειχνει καποιον πιθανο αλλο προσωπο που μπαινει εμποδιο ).

Προσωπικα επειδη ο διας σαν βασικος σου σημειοδοτης ευνοειται δεν νομιζω οτι θα σε τυραννησει ιδιαιτερα αυτο το ζητημα.

Απο εκει και περα ,δεν ειμαι ειδικη στην ωριαια για να σου πω de facto τι θα γινει .

Κατα την γνωμη μου τα πραγματα προσωρινα τουλαχιστον δεν φαινεται να κινουνται και μαλλον το ενδιαφερον σου στρεφεται σε αλλα πραγματα.

Δεν κοιταω την αφροδιτη .Κοιταω μονο του σημειοδοτες που αφορουν την ερωτηση ,προτιμω τον κλασικο τροπο γιατι ακομα ειμαι στην αρχη της ωριαιας και θελω να αποφυγω να κανω τραγικες γκαφες .

Ελπιζω να βοηθησα .

Hattie στα περισσότερα έχεις πέσει μέσα. Όντως τον τελευταίο καιρό υπάρχει απόσταση ανάμεσα μας, την οποία την έχει δημιουργήσει αυτός..Άλλο πρόσωπο από την μεριά μου δεν υπάρχει(δεν ξέρω αν θα υπάρξει στο μέλλον) αλλά υποψιάζομαι ότι αυτή η Αφροδίτη στον 5ο είναι μια άλλη γυναίκα η οποία είχε όψη τριγώνου με άρη και σύνοδο με δία... Ρωτάω λοιπόν είναι πιθανό να είναι και ένα μεγάλο ερωτικό τρίγωνο και γι αυτό να είναι και μπερδεμένος??

Το τριγωνο μεταξυ αφροδιτη και η συνοδος με τον δια της αφροδιτης εχει ηδη γινει οταν εθεσες την ερωτηση .Η αφροδιτη βρισκεται στον 5ο οικο κυβερνητης των δικων σου 6ου και 11ου ενω για εκεινον ειναι κυβερνητης του 7ου και του 2ου .

Γενικοτερα ,οι πλανητες που βρισκονται μεσα στους οικους που μας ενδιαφερουν τους παιρνουμε ως δευτερους σημειοδοτες δικους μας .Εδω η αφροδιτη μπορει να θεωρηθει σαν δευτερος σημειοδοτης δικος του . Η προηγουμενη συνοδος μαζι σου (με τον δια) μπορει να δειχνει οτι εχει φιλικη διαθεση προς εσενα ( 11ος οικος,7ος δικος του ) και το μετεπειτα τριγωνο με την αφροδιτη ενισχυει αυτη την θετικη εικονα απεναντι σου .

Θεωρω οτι "τριτο " προσωπο στην σχεση δεν ειναι η αφροδιτη αλλα ο ηλιος στον 4ο οικο με τον οποιο ο σημειοδοτης σου σεληνη κανει τετραγωνο .Ο ηλιος ειναι κυβερνητης του δικου του 5ου.Αν υποθεσουμε οτι υπαρχει τριτο προσωπο απο την μερια του αυτο ειναι περιπλανωμενο ,δεν διαθετει καμμια θεμελιωδη δυναμη απεναντι σου .Γενικοτερα απο το χαρτη εσυ ευνοησε περισσοτερο και απο τους δυο .Βρισκεσαι βαθμολογημενη με +2 .Η σεληνη βρισκεται στην χαρα του δια ,ο βορειος δεσμος στον ωροσκοπο .Νομιζω οτι ευνοησε αρκετα ωστοσο ακομα ειναι νωρις για οποιο συμπερασμα μεχρι να ορθροδρομησει ο Αρης τουλαχιστον .

Μεχρι στιγμης εγω δεν βλεπω εξελιξη .Αλλα το ξανα λεω δεν ειμαι εμπειρη ,δεν εχω μαθει ακομα αρκετα πραγματα.Παντως εμενα που φαινεσαι μια χαρα.

Και κάτι τελευταίο, ο ήλιος αν υποθέσουμε ότι είναι δικό του τρίτο πρόσωπο,πως εξηγείς την όψη που θα κάνει με τον δικό μου σημειοδότη??? σε ευχαριστώ πάρα πολύ και ελπίζω να μην σε κούρασα!!!!(πολύ)

Νομιζω οτι το εξηγησα. Το τετραγωνο μεταξυ σεληνης και ηλιου δειχνει οτι καποιο τριτο προσωπο στεκεται σαν εμποδιο ,αν υποθεσουμε οτι ειναι τριτο προσωπο και οχι απλα αλλο θεμα του 9ου . Οπως ειπα πολυ πιο πριν ,μπορει να μην ειναι τριτο προσωπο (9ος παραγωγος δικου του 5ου) αλλα να ειναι κατι απο την δικη σου την μερια (οχι απαραιτητα τριτο προσωπο) μπορει να ανακαλυψεις ξερω εγω οτι οι κοσμοθεωριες σας δεν ειναι ιδιες και να το θεωρησεις εσυ σαν εμποδιο ωστε να προχωρησετε ,εφοσον ο ηλιος βρισκεται στον 4ο ,οικο της τελικης εκβασης .Η μπορει να δειχνει ενα μακρινο ταξιδι που κανεις εσυ και μενετε για λιγο χωρια.

Μην το δεσουμε σκοινι -κορδονι .Μια πιθανοτητα ειναι δειχνει τριτο προσωπο μια αλλη πιθανοτητα ειναι να δειχνει κατι αλλο .

Καλημερα ! Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση σχετικα με τον χρονο που θα εκδηλωθει καποιο γεγονος. Καλα οταν ο αλλος θετει ενα χρονικο περιορισμο απο μονος του παραδειγμα " σε τρεις μηνες θα εχω παρει προαγωγη ? " .Αλλα τι γινεται με τις ερωτησεις εκεινες που δεν εχουν χρονικο περιορισμο και ζητουν απλα να μαθουν το "ποτε " θα γινει αυτο το οποιο θελουν .

Ξερω οτι πρεπει να αποφευγονται οι ισοβιες ερωτησεις αλλα οταν ο αλλος θετει μια ερωτηση που ζητα να μαθει "ποτε" δεν μπορω να επεμβω και να τους πω εγω να θεσουν ερωτηση με χρονικο οριο γιατι απλουστατα ,οι ιδιοι/ιδιες δεν ενδιαφερθηκαν να θεσουν απο μονοι τους .Τι κανω σε αυτη την περιπτωση ?

Εχω βρει 2-3 μεθοδους που μπορουν να προσδιορισουν καπως τον χρονο εκδηλωσης του γεγονοτος αλλα εχω καταμπερδευτει .

Ας πουμε σε χθεσινο χαρτη ,ενας φιλος εθεσε την ερωτηση "ποτε θα κανω σχεση ?".Κοιταξα τους σημειοδοτες ο δικος του αναδρομος αρης στον 10ο και ο δεικτης των σχεσεων(5ος.) ο διας στον 7ο.

Στον χαρτη ηδη η σεληνη ειχε σχηματισει συνοδο με τον αρη και ειχε μεταφερει το φως της στο τριγωνο με τον Δια .Αρα σημαινει οτι ο ιδιος ηδη ειχε κανει μια προσπαθεια για σχεση η οποια μαλλον δεν ευδοκιμησε η δεν πηγε οπως περιμενε επειδη οι δεικτες βρισκεται ο ενας στην αδυναμια του αλλου .

Αυτοι οι δυο δεικτες θα σχηματισουν ξανα οψη τριγωνου οταν ο Αρης βρεθει στο ζωδιο της αδυναμιας του στον ζυγο και ο Διας στο δικο του ζωδιο αδυναμιας στους Διδυμμους.Ο ενας δεικτης απο τον αλλον μεχρι na σχηματισουν τριγωνο απεχουν περιπου 31 μοιρες.

Συμφωνα με μια μεθοδο ,κοιταμε ποτε σχηματιζεται το τριγωνο μεταξυ των σημειοδοτων απο τις αστρολογικες εφημεριδες και με βαση αυτο λεμε ποτε περιπου θα εκδηλωθει το γεγονος.Το τριγωνο σχηματιζεται γυρω στα μεσα ιουλιου.

Μια αλλη μεθοδος ειναι να κοιταξουμε σε ποιους οικους πεφτουν και σε ποια ζωδια .Ο αρης ειναι αναδρομος σε μεταβλητο ζωδιο και σε γωνιακο οικο ενω ο διας ειναι σε γωνιακο οικο και σταθερο ζωδιο .Εδω αρχιζει λιγο το μπερδευμα . Μεταβλητο -γωνιακο οικος = βδομαδες ,γωνιακος -σταθερο= μηνες. Αμα κοιταξω τις μοιρες που απεχουν τοτε στην πρωτη περιπτωση πρεπει να του πω γυρω στους 8 μηνες ενω στην δευτερη γυρω στα 2,5 και κατι χρονια

Υπαρχει τροπος να ξεχωρισει κανεις την σωστη απαντηση η να αφησω τον χαρτη επειδη δεν υπαρχει χρονικο οριο ? (ο ιδιος ομως δεν ηθελε να θεσει καποιο ).

Η σεληνη επισης βρισκεται στον 10ο και στο μεταβλητο ζωδιο της παρθενου ,με βαση αυτο οι βδομαδες ειναι η πιθανοτερη μοναδα μετρησης ?

Η να ακυρωσω εντελως το χαρτη επειδη δεν υπαρχει χρονικο οριο ?

Όνομα:
    Χρυσάνθη

Κατά την γνώμη μου δεν χρειάζεται να θέσει κανείς χρονικό όριο. Το θέμα επιλύεται όταν και εφόσον έχει μάθει κανείς επακριβώς να υπολογίζει βάση μοιρών, τα χρονικά όρια, και γενικά τους χρόνους που θα επιτευχθεί ή όχι και πότε το θέμα για το οποίο ερωτά κάποιος.

Υπάρχει εκτενέστατη και αναλυτικότατη βιβλιογραφία σχετικά. Εάν τυχόν γνωρίζεις γερμανικά ευχαρίστως να σου την κατονομάσω. Ισως όμως υπάρχουν ανάλογα βιβλία και στα αγγλικά, κάτι όμως που προσωπικά δεν γνωρίζω. Ωστόσο κατά μία γενικότερη έννοια η ωριαία είναι μία απο τις πιο επίπονες και δύσκολες ενότητες. Οπως είπα και αλλού, μην περιμένετε να είστα αλάθητοι ή σωστοί ίσα -ίσα με λίγους μήνες ή και ένα δυο χρόνια εκμάθηση. Θέλει επιμονή, υπομονή και κυρίως να μάθει κανείς πότε η απάντηση του δεν είναι απλώς μαντεψιά αλλά αποτέλεσμα ότι έχει μάθει να παίζει το θέμα στα πέντε του δάχτυλα.

Καλό βράδυ
    Last edited by Χρυσάνθη Σπίγγου; 05-04-2012 at 08:56 PM.

Όνομα:
    Ελένη

Έχω ένα ερώτημα σχετικά με ωριαίο χάρτη το βάζω εδώ για να μην ανοίγω νέο θέμα!
    Πρόκειται για την συνταξιοδότηση του συζύγου θέλει να υποβάλει τα χαρτιά του το ερώτημα είναι αν βγεί κερδισμένος αυτό το διάστημα?
    Η ερώτηση ετέθη στις 9.40 π.μ στις 3/4 του 2012 στην Ερμούπολη!
    Σηματοδότες μου είναι ο Ερμής (ερωτών)στον 1ο οίκο και Αφροδίτη κυβερνήτης 6ου(σαν παράγωγος 12ος του 7ου άλλου)
    Είναι σωστοί οι σηματοδότες μου μπορώ να προχωρήσω την ανάλυση?
    Ωστόσο δεν παρατηρώ συμβατότητα μεταξύ πλανητικής ώρας και ωροσκόπου!
    Στον 6ο έχω Κρόνο ανάδρομο που δείχνει ασφαλώς εμπόδια και δυσκολίες!
    Σε ποιάν έκσταση απάνω, σε χορό μαγικό
    μπορεί ένα τέτοιο πλάσμα να γεννήθηκε
    Από ποιο μακρινό αστέρι είναι το φως
    που μες στα δυο της μάτια πήγε κρύφτηκε
    κι εγώ ο τυχερός που το Άχει δει
    http://www.youtube.com/watch?v=EviXPZiEKH0

Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)