s
Η Είσοδος του Ήλιου στον Κριό και η Κρυφή Ατζέντα της Άνοιξης - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast
Results 11 to 20 of 21
    Όνομα:
    Χρυσάνθη

Re: Η Είσοδος του Ήλιου στον Κριό και η Κρυφή Ατζέντα της Άνοιξης

Πολύ καλό -αν και κατά την γνώμη μου πάραυτα ήπιων τόνων - το άρθρο σου Δημήτρη.

Σαν καλός του σταθερού σταυρού που είσαι, μας δίνεις με σαφήνεια και καθαρότητα να καταλαβαίνουμε το τι εστί η νεοεισαχθείσα ελληνική πεπονόφλουδα!

Οσο για εμάς του "μεταβλητού σταυρού" που όντως είναι έμφυτο μας να προσαρμοζόμαστε στις εκάστοτε συνθήκες, μόνο η ψυχούλα μας το ξέρει το τι κόστος πληρώνουμε.

Ρώτα τους - του μεταβλητού σταυρού εννοώ - και όπως λες και εσύ στο άνωθεν δημοσίευμα σου, θα καταλάβεις ίσως το τι πραγματικά εστί η ρευστότητα μας, μα κυρίως ότι είμαστε σαν ποτάμια που άλλοτε εκχύονται σε γαλάζιες θάλασσες μα άλλοτε κονταροχτιπιούνται με τους άγριους βράχους!

Όνομα:
    Χρυσάνθη

Και ενώ σήμερα μιλάμε για την σαθρότητα και την διευρημένη και σε όλα τα επίπεδα φαυλότητα της χώρας μας, θλίβομαι βαθιά στην σκέψη του σημερινού εθνικού πένθους του Βελγίου!

Νομίζω πως όλοι μας οφείλουμε ενός λεπτού σιγή και τις ευχές μας για καλό κατευώδιο των 22 αθώων παιδιών, στο νέο τους οριστικό ταξίδι.

Μητέρες αυτών των παιδιών και όλων των άλλων συγγενών που τόσο άδοξα απώλεσαν τους αγαπημένους τους, σας ευχόμαστε από Ελλάδα τα θερμά μας συλλυπητήρια.

Η δύναμη του Θεού, να σας δίνει κουράγιο και απέραντη στωικότητα.

Καλό κατευώδιο να έχουν οι αγαπημένοι σας!

Όνομα:
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by Χρυσάνθη Σπίγγου View Post
    Πολύ καλό -αν και κατά την γνώμη μου πάραυτα ήπιων τόνων - το άρθρο σου Δημήτρη.

Σαν καλός του σταθερού σταυρού που είσαι, μας δίνεις με σαφήνεια και καθαρότητα να καταλαβαίνουμε το τι εστί η νεοεισαχθείσα ελληνική πεπονόφλουδα!

Οσο για εμάς του "μεταβλητού σταυρού" που όντως είναι έμφυτο μας να προσαρμοζόμαστε στις εκάστοτε συνθήκες, μόνο η ψυχούλα μας το ξέρει το τι κόστος πληρώνουμε.

Ρώτα τους - του μεταβλητού σταυρού εννοώ - και όπως λες και εσύ στο άνωθεν δημοσίευμα σου, θα καταλάβεις ίσως το τι πραγματικά εστί η ρευστότητα μας, μα κυρίως ότι είμαστε σαν ποτάμια που άλλοτε εκχύονται σε γαλάζιες θάλασσες μα άλλοτε κονταροχτιπιούνται με τους άγριους βράχους!
    Ευχαριστώ Χρυσάνθη για τα σχόλια σου. Νομίζω ότι γενικότερα μας λείπει η σαφήνεια, η καθαρότητα και οι ήπιοι τόνοι. Γιατί από φωνές και πανικό έχουμε μπουχτίσει.

Όσο για τις προσαρμογές που όλοι χρειαζόμαστε, καλύτερα να προσαρμόζεσαι με κάποιο κόστος παρά να είσαι τελείως απροσάρμοστος (ρώτα κάποιον του σταθερού σταυρού να σου πει)

Όνομα:
    Δήμητρα Q

Δημήτρη, όπως συνήθως, το άρθρο σου πολύ κατατοπιστικό για όλα αυτά που λιγότερο ή περισσότερο, όλοι μας υποψιαζόμαστε ότι θα συμβούν στο πολιτικό σκηνικό της χώρας.
    Και δεν φτάνει αυτή η αβεβαιότητα που επικρατεί για το τί μας ξημερώνει η μέρα, έχουμε και τα προσωπικά μας ο καθένας που επίσης τελούν υπό αμφισβήτηση... Φανταστείτε πως βιώνεται από έναν παρθένο με ωροσκόπο καρκίνο αυτός ο καταιγισμός γεγονότων!!
    Εμείς τα μεταβλητο-παρορμητικά βαλλόμαστε από το 2007 με τον Κρόνο στην παρθένο αλλά και τις εκλείψεις να δίνουν και να παίρνουν πρώτα στον άξονα Καρκίνου - Αιγόκερω και τώρα στα μεταβλητά...
    Έλεος πια, όχι άλλο κάρβουνο
    Ας ελπίσουμε ότι το τσιτάτο "7 χρόνια φαγούρα", θα πάψει πριν την παρέλευσή του. Ούτε η επταετία της χούντας να ήταν
    Δ.Κ

Όνομα:
    Δημήτρης

Ευχαριστώ Δήμητρα. Όλοι λειτουργούμε και επηρεαζόμαστε από δύο επίπεδα: Το προσωπικό και το ευρύτερο. Για να αλλάξουμε το δεύτερο, θα πρέπει πρώτα να αλλάξουμε το πρώτο αφού καμία κοινωνία δεν θα αλλάξει αν οι ίδιοι παραμείνουμε όπως είμαστε.
    Κι όταν οι πλανήτες «ασχολούνται» μαζί σου, σου δίνουν μια χρυσή ευκαιρία να κάνεις άλματα στη ζωή σου. Κάτι που συνήθως δεν γίνεται ανώδυνα. Τώρα αν εσύ χρειάζεσαι 7 χρόνια για να πάρεις το μάθημα σου, φαίνεται ότι δεν είσαι καλή μαθήτρια.

Όνομα:
    Δήμητρα Q

Η αλήθεια είναι ότι με έναν γενέθλιο Κρόνο στον 12ο μια δυσκολία υπάρχει στο πόσο δύσκολα μαθαίνεις το "μάθημά" σου. Όμως όπως σίγουρα θα γνωρίζεις, ορισμένα πράγματα μας υπερβαίνουν στη ζωή και δεν είναι στον απόλυτο έλεγχό μας.
    Πώς για παράδειγμα να υπερβείς έναν Πλούτωνα??? Θα σε μετουσιώσει θέλοντας και μη, στον χρόνο που σου πρέπει. Δεν αντιστέκεσαι, μόνο "παλεύεις" να διατηρήσεις ισορροπία.. Την χάνεις, την ξαναβρίσκεις..
    Πώς να υπερβείς μια Ποσειδώνια επιρροή, αφου αρκετά αργότερα από το πέρασμά του αντιλαμβάνεσαι πλήρως την ασάφειά του.
    Τοποθετούμαι έτσι χωρίς κανένα ίχνος μοιρολατρείας και γνωρίζοντας - θέλω να πιστεύω - αρκετά καλά τις αδυναμίες και δυνατότητες του ωροσκοπίου μου, αναρωτιέμαι μεγαλόφωνα, πόσο ακόμα επώδυνες προκλήσεις..??
    Και όπως λέμε κι εδώ στην Κρήτη: λίγο - λίγο να 'χει και νοστιμάδα
    Δ.Κ

Κυριε Αντωνιαδη,

ο,τι και να πω για την ευγενικη και ανιδιοτελη προσφορα των γνωσεων σας, θα ειναι λιγο.

Theresa

Αν σου αρεσει η αβυσσος, πρεπει να εχεις φτερα.[Friedrich Wilhelm Nietzsche]

Παρορμητικοί, σταθεροί και μεταβλητοί, δεν ξέρω αν την ...ανθιστήκατε, αλλά αυτές τις μέρες ΜΥΡΙΖΕΙ ΑΝΟΙΞΗ!

Μια γαρδένια στη βεράντα σας,

Ένα απαλό φουλαρι, με μια σταγόνα από το αγαπημένο σας άρωμα,

Δυο κουταλιές από άλατα κίτρου στο μπάνιο σας,

Και βέβαια ένα αισιόδοξο χαμόγελο στα χείλη,

Διότι, άνοιξη = αναγέννηση.

Καλό σαββατόβραδο,
    Με αγάπη.
    Τα κορίτσια μου...
    Όλη η ζωή μου..!!!!

Όνομα:
    Χρυσάνθη

Κάτι άλλο εκτός από το κίτρο ίσως ;

Οσο από αισιόδοξο χαμόγελο φτάνει και περισσεύει να φάνει και οι κότες που λέει και ο λαός μας.

Να είσαι καλά ταυρινάκι μας και οι ευχές σου να αγγίζουν όλο το κόσμο μα πιο πολύ όλες τις πικραμένες καρδιές.

Πάντως εγώ αντί για κίτρο, που δεν το πολύ πάω θα βάλω γαρδένια. Δεν πιστεύω να έχεις αντίρηση;

Καλό σου ξημέρωμα καλή μου, και να είσαι πάντα καλά να μας ανεβάζεις .................

Όχι καμία αντίρρηση, αλλά έχω αδυναμία στα εσπεριδοειδή, και ειδικά στα άνθη τους!
    Κάτω στην αυλή έχω μια πορτοκαλιά και ανυπομονώ να ανθίσει!

Είναι και η Αφροδίτη στο σπίτι της, καταλαβαίνεις, αυτή την περίοδο, τρελαίνομαι για μυρωδιές!
    Τα κορίτσια μου...
    Όλη η ζωή μου..!!!!

Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread