- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 20 of 24
-
16-03-2012, 02:59 PM #11
-
16-03-2012, 03:48 PM #12
-
17-03-2012, 02:58 PM #13
Re: 20 Μαρτίου - Διεθνής Ημέρα Αστρολογίας
Καλημέρα στις κυρίες και τα μέλη...
Προσωπική μου γνώμη και ίσως να μη συμφωνούν οι υπόλοιποι είναι ότι αυτή η μέρα είναι μέρα γιορτής για την αστρολογία. Προσωπικά ως αστρολόγος θα προτιμούσα να δω αυτοί που αρέσκονται στην αστρολογία τι γνώμη έχουν για τα πράγματα παρά εμείς οι επαγγελματίες αστρολόγοι. Δε βλέπω προσωπικά και συγγνώμη αν σας στενοχωρώ το νόημα τέτοιων συζητήσεων μεταξύ "κόκκινων" που κατά την ταπεινή μου άποψη πάντα συνήθως αποξενώνουν τα μέλη.
Αυτά είναι ζητήματα που είθισται να συζητούνται στις δικές μας συγκεντρώσεις και να μένουν εκεί.
Η προσωπική μου άποψη είναι ότι ως επαγγελματίες αστρολόγοι από τη στιγμή που δεχόμαστε αυτή την ταμπέλα και εντασσόμαστε σε αυτή την ομάδα του site καλούμαστε να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας για τη διάδοση του site. Διαφορετικά μπορούμε να μένουμε ενεργά μέλη και να λέμε ελεύθερα τις απόψεις μας. Οι παλιοί ξέρετε ότι αυτό το λέω εν λόγου γνώσης γιατί βρέθηκα και στις δύο πλευρές του χάρτη.
Το θέμα της εμπορικότητας της αστρολογίας ειναι πολύ μεγάλο και θέλει πολύ κουβέντα. Γνώμη μου - προσωπική πάντα - είναι ότι εφόσον δηλώνεις επαγγελματίας ευνόητο είναι κάπου σε κάποιο σημείο να σου δίνεται η δυνατότητα να δηλώνεις και τι είδους υπηρεσίες παρέχεις.
Το site σου δίνει τέτοιες δυνατότητα, π.χ. σου δίνει τη δυνατότητα να ανοίξεις forum μαθημάτων.
Από κει και πέρα κανείς δεν αναγκάζει δυστυχώς τα μέλη να ενταχθούν σε τέτοιες προσπάθειες. Λειτουργούμε καλώς ή κακώς σε ελεύθερη αγορά, επομένως καλούμαστε εμείς να πείσουμε ότι αξίζει να πληρωθούν οι υπηρεσίες μας, παρά το αντίθετο. Η δική μας επινοητικότητα, καινοτομία, ποιότητα λόγου και προσφορά υπηρεσιών θα προσελκύσει κάποιον κι όχι το αντίθετο.
Προσωπικές απόψεις πάντα ξαναλέω, και πάντα με μία διάθεση να μην είμαστε ως ομάδα εσωστρεφείς.
Έχοντας πει αυτά επιστρέφω πίσω στην αρχική διατύπωση του thread λέγοντας ας κάνουμε όλοι την ευχή μας, για το πώς θα θέλαμε να είναι η αστρολογία στο μέλλον. Πιθανόν οι απαντήσεις να προκύψουν από κει από μόνες τους χωρίς τη δική μας επιφυλακτικότητα.Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.
-
20-03-2012, 12:07 PM #14
(το παρακάτω κείμενο και ο χάρτης είναι στη διάθεση της διαχείρισης για καλύτερα τοποθετημένη δημοσίευση)
Όπως και το Φλεβάρη, φίλες και φίλοι, είναι μία Νέα Σελήνη που έρχεται να εμπεδώσει την αίσθηση μίας μεγάλης Εισόδου στο Πλανητικό Στερέωμα. Τότε ήταν που η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς εμπέδωσε την αίσθηση της Εισόδου του Ποσειδώνα στους Ιχθύς. ...Σήμερα είναι η Νέα Σελήνη στον Κριό σε σύνοδο με τον Ήλιο αλλά και δύο μέρες μετά την Είσοδο στο Νέο Αστρολογικό Έτος που σηματοδοτεί το Νέο Ξεκίνημα. Εποχή Νέων Ιδεών, εποχή Πρωταγωνιστών, ανθρώπων που καλούνται να ασκήσουν ηγεσία και να πάρουν πάνω τους το παιχνίδι. Νέες ιδέες θα δούμε να εμφανίζουμε από Απόστολους που μέχρι τώρα δεν τους γνωρίζουμε. Ανθρώπους όπως ο Peter Economides για παράδειγμα που εμφανίζονται ως από μηχανής θεοί για να τραβήξουν το ηθικό πιο ψηλά και να κινητοποιήσουν δυνάμεις. Αυτός είναι άλλωστε κι ο ρόλος του Κριού. Να γεννήσει ιδέες, που θα βγουν από τη θάλασσα της ανυπαρξίας των Ιχθύων και θα κινητοποιήσουν δυνάμεις, θα δημιουργήσουν κίνηση στην ακινησία και θα κάνουν ενάρξεις.
Η συγκεκριμένη Νέα Σελήνη με τον Άρη στον ωροσκόπο ανάδρομο μας λέει ότι πάμε να λύσουμε θέματα που μας ταλαιπώρησαν πέρυσι και να τα κλείσουμε άπαξ και διαπαντός. Σε αντίθεση με το Χείρωνα δείχνει ότι θα πονέσουμε στη διαδικασία, αλλά παράλληλα θα βάλουμε στην άκρη και τους ευκαιριακούς ιδεολόγους και θα δούμε τι είναι ευκτέο και πρακτικά εφαρμόσιμο. Η Αφροδίτη και ο Δίας στον 9ο οίκο υπόσχεται πολλά για την ακαδημαϊκή κοινότητα σε παραγωγή ιδεών και σε έξυπνες λύσεις. Ο Ήλιος και η Σελήνη κι ο Ουρανός στον 7ο οίκο υπόσχεται αλλαγές συμμαχιών και στρατοπέδων με τόλμη και θάρρος. Η χρονιά δε θα είναι Παράδεισος. Ο Κρόνος θα παραμείνει στο 2ο οίκο. Τα οικονομικά θα συνεχίσουν να είναι δύσκολα. Όμως ο μεγάλος Σταυρός που κάνει η αντίθεση Άρη/Χείρωνα με το Μεσουράνημα δείχνει ότι θα υπάρξει επιτέλους κίνηση. Τέλος το Κοίμισμα, η Παραλυσία και η Αναμονή για να μας έρθουν έτοιμα τα πράγματα. Η Άνοιξη μπαίνει, ξεσκονίστε τα σπίτια, τινάξτε τα χαλιά και ετοιμαστείτε για Δράση.
Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.
-
21-03-2012, 01:04 AM #15
Βασιλη,
αυτες τις μερες παρακολουθω μεγαλη ενταση, διαμαχες, καυγαδες, γενικα πολλη ενεργεια στην ατμοσφαιρα. μπορουμε αστρολογικα να το δουμε απο καπου..? θα συνεχιστει για ολο το μηνα...?
Σ' ευχαριστω!
-
21-03-2012, 02:55 AM #16
αυτες τις μερες παρακολουθω μεγαλη ενταση, διαμαχες, καυγαδες, γενικα πολλη ενεργεια στην ατμοσφαιρα.
Ερμής-ηλιος-ουρανός! Το τρίο της εντασης!
Μιλάμε για πολλά νεύρα, με αιτία και χωρίς!
Η συμμορία των "τριών" περνάει πάνω από τον ΄Αρη μου και την Αφροδίτη μου στον Κριό στον 3ο και προτιμώ να μασάω τις τσίχλες μου παρά να μιλάω!Τα κορίτσια μου...
Όλη η ζωή μου..!!!!
-
21-03-2012, 11:27 AM #17
Ταυρίνα, ο ανάδρομος Άρης από που περνάει; Κάνει κι αυτός τις ζημιές του.....
Ανάψτε το φάρο στην καρδιά σας, αφήστε το φως του να λάμπει και να γεμίζει το ΕΙΝΑΙ σας. Χωρίς καμία προσπάθεια μπορείτε να είστε ορατοί από χιλιόμετρα μακριά, να φωτίζετε τους άλλους και όλοι μαζί να είμαστε υγιείς άνθρωποι που συνυπάρχουμε στον πλανήτη μας.
-
21-03-2012, 03:20 PM #18
Από τον 8ο/9ο περνάει ο ...ρημάδης, και έχει κάνει κι αυτός κάτι ζημιές σε θέματα ακίνητης περιουσίας, κάτι ασυννεοησίες, κατι μπερδέματα, άστα να πάνε... Ο βρωμιάρης ο Αρης!
(έκανα και ρίμα!)Τα κορίτσια μου...
Όλη η ζωή μου..!!!!
-
21-03-2012, 04:38 PM #19
Ταυρίνα μέχρι πρότινος τον είχα στην συμπάθεια μου. Τώρα όχι μόνο δεν τον προλαβαίνω, όχι μόνο έγινε επαίσχυντος, αλλά ο απαίσιος μέχρι και σκ.τ. ιδέες να πάω να κρεμαστώ μου έβαλε.
Φυσικά ούτε που ποτέ το ήθελα αλλά ούτε και που θα το κάνω εννοείται.
Να έρθει Ιούλιος και τι στον κόσμο. Τουλάχιστον στην επόμενη ίδια περατζάδα εγώ ευτυχώς δεν θα ζω. Θα του τη σκάσω του άτιμου! Καλά να πάθει ο διαβολάκος!
-
21-03-2012, 05:58 PM #20
Έχει να κάνει με την διαρκή σύνοδο Ερμή/Ουρανό στον Κριό, tonia. Κατά τη γνώμη μου τουλάχιστον. Ο Άρης σχετίζεται έμμεσα γιατί έχει αμοιβαία υποδοχή με τον Ερμή. Και δύο ανάδρομοι όμως, απλά ο ένας περιμένει τον άλλον. Έτσι μπλέκεται όλο το πράγμα σε μία συγχορδία καθυστερήσεων.
Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.