- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 20 of 43
Thread: Ανάδρομος Ερμής 12/3 έως 3/4
-
12-03-2012, 02:52 PM #11
Re: Ανάδρομος Ερμής 12/3 έως 3/4
Αναλυτικότατο άρθρο.
Μερσύ Τίνα!Tabula rasa
-
12-03-2012, 03:58 PM #12
Γενικά ισχύει πως οταν ο ερμης ειναι ανάδρομος, οι μέρες της "στάσης" του είναι θετικές?
-
12-03-2012, 05:45 PM #13
latimania δεν θα λέγαμε πως είναι θετικές γιατί ετοιμάζεται ν' αναδρομήσει, να αλλάξει στάση, ν' αλλάξει απόψεις κτλ. τώρα βέβαια ανάλογα το θέμα που μας απασχολεί. Εγώ πάντως δεν το έχω για "θετικό".
Νωρίτερα που βγήκα έξω για κάποιες δουλειές πήγα σε τρία διαφορετικά μέρη για κάποια χαρτιά, ούτε σ' ένα μέρος δεν έκανα τη δουλειά μου. Μη με ρωτήσετε γιατί περίμενα αυτές τις ημέρες, ξαφνικά μου προέκυψε.
-
12-03-2012, 06:46 PM #14
Σε ευχαριστώ Τίνα. Εγώ πάντως δεν ξέρω πως αλλά σχεδόν πάντα σε ανάδρομο Ερμή έχω ήδη κανονίσει ταξίδι που αλλάζει δραστικά την ζωή μου, είτε θετικά είτε αρνητικά. Και χωρίς να ξέρω από πριν ότι την συγκεκριμένη χρονική περίοδο έχουμε ανάδρομο Ερμή.
-
12-03-2012, 08:14 PM #15
Ας μεταφερω την εμπειρια μου απο τον αναδρομο ερμη.
Το επαγγελμα μου εχει σχεση με αερομεταφορες. Σε περιοδο αναδρομου ερμη, δεν θυμαμαι ουτε ΜΙΑ φορα, να μην δημιουργηθηκαν προβληματα, ειδικα με αναδρομο ερμη στους διδυμους βεβαια.
Ακομη κι οταν ολα φαινονταν οτι κυλουν ρολοι, θα εσκαγε μυτη η αναποδια.Επισης σε δικαστηριο, εννοειται οτι αναβληθηκε, κατι για το οποιο ημουν απολυτως σιγουρη. Η δικηγορος νομιζε οτι εχει να κανει με "μαγισσα", οταν απο νωρις της ελεγα οτι δεν υπαρχει πιθανοτητα να γινει η δικη. Αλλα δεν ξεχνω ποτε, οτι ο ερμης ειναι κυβερνητης του ηλιου μου, του 6ου και του 9ου!
-
12-03-2012, 09:37 PM #16
Savigi καλησπέρα,
Δεν αρνούμαι την προσωπική σου εμπειρία. Επίσης έχω να πω τα καλύτερα λόγια για το σαφές και απολύτως εμπεριστατωμένο άρθρο της αξιαγάπητης συναδέλφου κ. Ζαχαριάδου, χάριν του οποίου και της οποίας είχα λάβει τις εσωτερικές μου προφυλάξεις και έτσι δεν σκοτώθηκα σήμερα πρωί -πρωί σε έναν κατεστραμμένο σηματοδότη.
Είχα βλέπετε λέξη - λέη προς λέξη λάβει υπόψην μου τις επισημάνσεις της! Ετσι γλίτωσα!
Ωστόσο τόσο για τον ανάδρομο Ερμή όσο και για κάθε άλλον ανάδρομο, διαφοροποιούμαι από πολλούς συναδέλφους από την άποψη ότι κανένας ανάδρομος - μα κανένας δεν συμβολίζει απαραίτητα - αναβολές, καθυστερήσεις, στραβοτιμονιές, κ.ο.κ. - και ότι κατά γενικό κανόνα όλα όσα μόνον ως "μη" και "πρόσεχε" και ενδέχεται να συμβεί αυτό και αυτό περιγράφονται!
Αφού σήμερα γλίτωσα από τον σηματοδότη - που όμως εντελώς τυχαία έπρεπε να διεκπεραιωθούν πολλά και διάφορα - έγγραφα, ραντεβού, αγορές, συνεννοήσεις - όχι μόνο όλα πήγαν έξτρα καλά, αλλά και πέτυχα τόσα όσα δεν θα είχα ίσως πετύχει με έναν ορθόδρομο.
Κοντολογίς! Οι ανάδρομοι λειτουργούν ως αυτό που μέχρι τώρα περιγράφεται και που εν συντομία προανέφερα, μόνον υπό ειδικές προυποθέσεις!
Χάριν του παραδείγματος σας να πω μόνο, το πόση ευτυχία αισθάνθηκαν σήμερα τρεις πελάτες μου που είχαν λόγο - και αυτό τους είχα προβλέψει και εγώ φυσικά - που σημαντικότατου περιεχομένου δικαστήρια αναβλήθηκαν σήμερα όπως και ήλπιζαν!
Με άλλα λόγια, οι ανάδρομοι μπορεί κάτω υπό οροσιμένες προυποθέσεις να λειτουργήσουν υπέρ μας και προς όφελος μας, και όχι μόνο κατά μας! Οπως τελικά συνέβη και με εμένα, τους πελάτες μου και έναν επιστήθιο φίλο σήμερα μέχρι αυτή την στιγμή τουλάχιστον.
Φιλ - Χρ -Σπ
-
12-03-2012, 10:39 PM #17
Με άλλα λόγια, οι ανάδρομοι μπορεί κάτω υπό οροσιμένες προυποθέσεις να λειτουργήσουν υπέρ μας και προς όφελος μας, και όχι μόνο κατά μας!
Πολύ πολύ σωστά γιατί κάθε πλανητική διέλευση έχει τα θετικά της και τα αρνητικά της. Πέρα από τα χαρτιά κτλ. που συνήθως ταλαιπωρούμαι λίγες είναι οι φορές που μου έχει λειτουργήσει άσχημα κι αυτό γιατί σχεδόν πάντα προσπαθώ να διευθετώ εκκρεμότητες του παρελθόντος.
Φυσικά πάντα υπάρχουν τα απρόοπτα, πριν από 1.5 χρόνο για παράδειγμα έπρεπε να δηλώσω συμμετοχή σ' ένα φεστιβάλ που θα γινόταν στην Κύπρο και οι μόνες ημέρες που μπορούσα να το κάνω ήταν με ανάδρομο Ερμή διαφορετικά δεν υπήρχε περίπτωση να με δεχτούν. Εκλεισα τη θέση με βαριά καρδιά επίσης και τα αεροπορικά εισιτήρια και .... δεν πήγα διότι χειρουργήθηκε η αδερφή μου.
Όλα στο πρόγραμμα είναι, πόσο μάλλον τις ημέρες που ο Ερμής θα δέχεται την επιρροή του Ουρανού.
Σ ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο Χρυσάνθη.
-
13-03-2012, 12:37 AM #18
και άλλη μία ερώτηση... ο Ερμής γίνεται ανάδρομος κάθε 4 μήνες? Ισχύει ?
-
13-03-2012, 12:47 AM #19
Κι εγω ευχαριστω για το σχολιο σας κυρια Σπιγγου.
Εξ αλλου οταν ακυρωθηκαν οι δικασιμοι για τις οποιες ενδιαφερομουν, ειναι σιγουρο, οτι η αλλη πλευρα αποχωρησε τρισευτυχισμενη.
Ειναι η αλλη οψη του ιδιου νομισματος.
Ανεφερα τα περιστατικα, διοτι ως παρθενος, ο ερμης εχει ενα ειδικο βαρος για μενα και μαλιστα ως κυβερνητης του 6ου και του 9ου, ειναι ιδιαιτερα ευαισθητουλης στα επαγγελματικα και νομικα θεματα. Ο χρυσος μου!
-
13-03-2012, 03:42 AM #20
Ε όχι και ο χρυσός σου αφού σου κάνει τέτοιες παγαπουντιές. Οταν ευκαιρήσω όμως να θα σου πω πως μπορείς να του βγαίνεις εσύ και όχι εκείνος εσένα!
ΦΙΛ - ΧΡ
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Tags for this Thread
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.