s
χειρωνας και υγεία - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast
Results 11 to 20 of 22

Re: χειρωνας και υγεία

ευχαριστώ πολύ κ.α Σίμου ειναι γεγονός οτι το κεφάλι μου ταλαιπωρείται συχνά πυκνά απο σκέψεις που με επηρεάζουν ψυχολογικά (σκέψεις απο τα παλιά) γεγονότα που μπορεί να έχουν τελειώσει αλλά μου έρχονται ξανα στο μυαλό με την ίδια ένταση που είχαν οταν έγιναν ...

σας ευχαριστώ πολυ !

α! επίσης κ.α Σίμου επειδή αναφερθήκατε στις όψεις του χείρωνα που μπορεί να φέρουν εμπόδια ή βοήθεια θα ήθελα να σας πω τις όψεις που κάνει ο χείρωνας στον δικό μου χάρτη και αν θέλετε το σχολιάζετε...
    λοιπόν ο χείρωνας (τον οποίο έχω είπαμε στον 6ο ανάδρομο στο ζώδιο του κριού) κάνει τεράγωνα 1)με τον Κρόνο (που ειναι 29μοιρες και 55' στον 9ο οίκο στον καρκίνο) 2) με την σελήνη (που ειναι 6μοιρες και 50' στον Υδροχόο στον 4ο οίκο)
    επίσης ο χείρωνας κάνει αντίθεση με τον ερμή (19 μοίρες ζυγου στον 12ο οίκο) και αντίθεση με τον Ουρανό (ο μοίρες 24' σκορπιού στον 1ο οίκο)
    σύνοδο με τον δία (23 μοίρες Κριού στον 6ο οίκο) και τέλος κάνει και τρίγωνο με την Αφροδίτη (25 μοίρες 29' του λέοντα στον 10 οίκο)

αυτές είναι οι όψεις που κάνει ο χείρωνας μέσα στον χάρτη μου ...
    αν θέλετε μπορείτε να τις σχολιάσατε συμπληρωματικά με την προηγούμενη εκτίμησή σας ...αν όχι δεν πειράζει εγω απλά σας τις αναφέρω μιας και μου επισημάνατε οτι οι όψεις που κάνει φέρνουν είτε εμπόδια είτε βοήθεια

ευχαριστω πολυ

Όνομα:
    Λίλιαν

Αγαπητή φίλη

Αν σας είναι εύκολο σημειώστε μου τα στοιχεία γέννησης. θα προτιμούσα να δω τον χάρτη σας σαν σύνολο, πριν σας πω αυτό που ζητάτε. Ελπίζω να μη σας είναι δύσκολο. Η εικόνα ενός χάρτη με βοηθά, γιατί παράλληλα με όσα λέτε, ίσως δω κάτι που θα στηρίξει καλύτερα την άποψη που θα διαμορφώσω.

φιλικά
    Λίλιαν Σίμου

ευχαριστως και ευχαριστω που θα ασχοληθείται με αυτο !!!
    ειμαι γεννημένη 16 /09/1975 στην Κόρινθο και ώρα 10:20 π.μ

Όνομα:
    Λίλιαν

Αγαπητή μας φίλη

Ο Χείρωνάς σας έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αλλά για να αναλυθεί πλήρως θα χρειαζόμουν περισσότερο χρόνο και χώρο από αυτό που διαθέτει το φόρουμ! Θα προσπαθήσω όμως να σας απαντήσω όσο πιο περιγραφικά μπορώ.
    Κατ' αρχήν, ο Χείρωνας είναι όχι ακριβώς στον 6ο σας οίκο, αλλά σε σύνοδο με τον 7ο οίκο (λόγω μικρής απόστασης). Δηλώνει πως κρύβετε μέσα σας ένα πληγωμένο παιδί, από καταβολές της παιδικής ηλικίας. Στη περίοδο αυτή ό,τι σας πλήγωνε, και κυρίως αυτό που σας φαινόταν σκληρό ή κυριαρχικό ιδιαίτερα από τον γονέα του αντιθέτου φύλου, δηλαδή τον πατέρα, το προσωποποιούσατε και αισθανόσασταν εν μέρει υπεύθυνση ενδόμυχα. Διαφορές, που είχαν να κάνουν με ξένες προς εσάς αντιλήψεις, αλλά και κάποια μυστικά ίσως, σας οδηγούσας σε τραυματικές καταστάσεις, σαν να βρισκόσασταν σε συμπληγάδες. Βέβαια, υπήρχε δίπλα σας μία προστασία, είτε σαν θεία Πρόνοια, είτε από άτομα που έτρεφαν συναισθήματα για σας και σας αντιμετώπιζαν ζεστά.
    Η αλήθεια είναι πως ο χάρτης σας δείχνει πως αυτά που περιγράφω, μπορεί να τα θυμάστε από προηγούμενες ενσαρκώσεις, και να είστε έτοιμη να πληγωθείτε τώρα, χωρίς σοβαρές αφορμές από την σημερινή σας οικογένεια. Ο χάρτης σας έχει ανάγκη από καρμική ανάλυση, ώστε να κατανοήσετε αρκετά, καθώς έχει πέρα του Χείρωνα κι άλλα σημαντικά καρμικά στοιχεία.
    Καλό θα ήταν να μην αδιαφορήσετε για το μήνυμα του Χείρωνα, καθώς θα έχετε την τάση να μεταφέρετε τις "πληγές" αυτές στον γάμο σας.

φιλικά
    Λίλιαν Σίμου

καλημερα ευχαριστω πολυ , ήμουν σίγουρη οτι υπάρχει κάτι καρμικό στο χείρωνα μου που θα με απασχολήσει ...θα φροντίσω να έρθω σε επαφή μαζί σας οσο πιο γρήγορα γίνεται (αν αυτο ειναι εφικτό φυσικά) !!!
    σας υπερ ευχαριστω !!!

Όνομα:
    Λίλιαν

Αγαπητή φίλη

Ο Χείρωνας, είναι το αγαπημένο μου θέμα και θα χαιρόμουν αν μπορούσα να σας φανώ χρήσιμη. Στη διάθεσή σας όποτε θελήσετε.

ευχαριστώ
    φιλικά
    Λίλιαν Σίμου

πολύ ωραίο θέμα, έχω το γενέθλιο χάρτη μου ,πως μπορώ όμως να δω
    όλες αυτές τις λεπτομέρειες ;;;

Όνομα:
    Λίλιαν

Αγαπητή Venus2

Εννοείτε να βρείτε βιβλιογραφία για το θέμα αυτό? Αν ναι, υπάρχει ένα βιβλίο που έγραψα πάνω στον Χείρωνα εδώ και επτά χρόνια, και κυκλοφορεί. Ετοιμάζω ένα νέο, όπου ο Χείρωνας θα συμπεριλαμβάνεται, αλλά ακόμη δεν είναι τελειωμένο. Αν σας ενδιαφέρει το ήδη υπάρχον, μπορώ να σας πληροφορήσω πώς θα το βρείτε.

φιλικά
    Λίλιαν Σίμου

καλημέρα , και μένα θα με ενδιέφερε το βιβλίο , θα ήθελα αν γίνεται να μας πείτε για το βιβλίο !!!
    ευχαριστώ!

Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)