- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 20 of 36
Thread: αρης στη παρθενο
-
24-01-2012, 08:24 PM #11
Re: αρης στη παρθενο
τώρα με τον ανάδρομο άρη στην παρθένο, λέτε να καθυστερήσουν οι αποφάσεις για τις εξελίξεις στην Ελλάδα?
.... λέω μήπως γλιτώσουμε το κούρεμα και βάλουμε extensionκαταλαβαίνεις ότι μεγάλωσες όταν κοιμάσαι στον καναπέ και ξυπνάς στον καναπέ...
-
24-01-2012, 09:07 PM #12
Καβάλα στον ωροσκόπου μου για πόσο ακόμα πια??? Ανελέητος είναι πια Τοξότης άνθρωπος πόσο πια να αντέξω??? Ωροσκόπος στην παρθένο κ αν ισχύει αυτό που είπατε προηγουμένως για τα γήινα και 5 πλανήτες στον αιγόκερω (οι 4 στον 5ο οίκο.... κ ο ένας στον 4ο) Εγώ από τι θα πάω
...δεν ξέρω τι να διαλέξω δηλαδή....
Τα πάντα ρει και ουδέν μένει
-
24-01-2012, 10:11 PM #13
Ερρικάκι δεν ξέρω τι "αρλούμπες" λες εσύ και από που τις κατεβάζει η κούτρα σου. Ελα στα συγκαλά σου κοπέλα μου.
Ακου "extension"! Γίνε πιο πρακτική και μπες βρε παιδάκι μου στο κλίμα. Κουρέψου γουλί όπως κουρεύτηκα και εγώ, και δες το ρεαλιστικά το θέμα. Λιγότερο συχνά λούσιμο, λιγότερο νερό, λιγότερο σαμπουάν, σεσουάρ, λιγότερο ζελέ, λακ, πετσέτες, σφουγγάρισμα το μπάνιο, καθάρισμα την μπανιέρα κ.ο.κ.
Καλά που βρίσκεσαι ; Δεν έμαθες ότι σε λίγο έρχεται και το χαράτσι της ΕΥΔΑΠ;
Αχ, αχ, θα σε μαλώσω. Πολύ σπάταλη μου είσαι. Κάνε παιδί μου ότι λένε οι πλανήτες! Κούρεψε και τα πιο απαραίτητα σου να δούμε και εμείς άσπρη μέρα!
Χα,χα,χα, ....................εμ τι στο καλό να μην διακωμωδήσουμε τα άγρια χάλια μας.Αμα πια.
Φιλ - Χρ-Σπ
-
25-01-2012, 01:38 PM #14
-
26-01-2012, 12:11 AM #15
Ευχαριστώ πολύ!
(Αιγοκερίνα με ωρ. Καρκίνο η μικρή μου)
Θα προσπαθήσω, και αν δω ...παρασπονδίες (δεν τις συνηθίζω), θα αυτοτιμωρηθω, με Μηνιαία στέρηση ζάχαρης, και θα τρέφομαι μόνο με ότι αρέσει του Παρθενίσιου ανάδρομου Άρη, πχ κουνουπίδια, μπρόκολα, φιδέ, κλπ!
Αστειεύομαι!Τα κορίτσια μου...
Όλη η ζωή μου..!!!!
-
26-01-2012, 10:47 AM #16
Ταυρίνα μου να ζου ζήσει η κοράκλα σου να την καμαρώσεις ίσαμε τα ψηλα βουνά.
Σωστά στα λέει η κ. Μόζορα. Αν πριν αρχίσεις να τιμωρείς τον εαυτό σου, πρόσθεσε τρία ποτήρια αφέψημα ρίγανης ημερησίως, -σύσταση γαστρεντερολόγου που με έσωσε, και είναι και πολύ νόστιμο και ευχάριστο - και ούτε τιμωρίες ούτε τίποτε.
Δοκίμαστε το -συστηματικά όμως - και αν δεν ξετρελαθείς από το αποτέλεσμα, έλα να μου τρυπήσεις την μύτη.
Φιλ - Χρ - Σπ
-
26-01-2012, 11:13 AM #17
Ωραία, αλλά επειδή 2 μήνες χωρίς γυμναστική είναι πολύ (ιδίως όταν την έχεις παρατήσει κανα 2 χρονο και βάλε..!) μπορούμε να κάνουμε κάτι που σχετίζεται με ανολοκλήρωτες υποθέσεις του παρελθόντος, όπως πχ να αρχίσουμε εκείνο το κολυμβητήριο που λέγαμε από Οκτώβρη???(μπουρνουζάκια μαγιουδάκια σκουφάκια όλα οκ, μόνο που δεν το άρχισα το ρημάδι!!) Όσο για τη δουλειά, ένα βήμα μπρος, δύο πίσω και από ότι καταλαβαίνω λίγο πολύ εργασιακά θα σιχτιρίσει το σύμπαν....! ΕΕ???(γιατί ιδίως αυτά τα χρόνια, όλο ανάδρομα θα είμαστε, τι στο καλό, .... ) Άσχετο η ρίγανη τι κάνει ακριβώς??? Αδυνατίζει?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
-
26-01-2012, 11:10 PM #18
Καλμάρει αφενός το εντερικό σύστημα, τροφοδοτεί με ευεργετικά συστατικά τις λάχνες του εντέρου, συμβάλλει έτσι στην άριστη πέψη, και κατά συνέπεια δεν αφήνει ούτε το λίπος να συσσωρεύεται, ενω καλμάρει επίσης και το νευρικό σύστημα.
Ως παθούσα τα λεώ για όποιον τυχόν αισθανθεί την ανάγκη για ένα καλύτερο εντερικό σύστημα.
Ετσι δυσκολοχώνευτη που έχει πια καταντήσει η ζωή μας, το κόβω πολλοί από εμάς να το ρίχνουμε υποχρεωτικά στην ρίγανη.
Φλικά,
Χρυσάνθη Σπίγγου
-
27-01-2012, 03:04 PM #19
Καλησπέρα κυρίες μου!
Απευθύνομαι στις κυρίες γιατί απ’ ότι φαίνεται ο ανάδρομος Άρης στην Παρθένο, έγινε γυναικείο θέμα. Έχει μέρες που θέλω να γράψω κάτι, αλλά έχω μπλέξει με δουλειές και έτσι φαίνομαι κι εγώ ανάδρομη.
Κοραλλία συμφωνώ μαζί σου για τον γενικό κανόνα ότι καλό είναι να μην αρχίζουμε τίποτα με μα ανάδρομους τους προσωπικούς πλανήτες. Αυτό που ήθελα να γράψω σε αυτό το θέμα, είναι περισσότερο κάποιος προβληματισμός της προσωπική μου θέσης επί του θέματος, παρά μια παγιωμένη άποψη.
Από προσωπική διαστροφή και επειδή η φύση με προίκισε με ένα θαυμάσιο μνημονικό, ειδικά σε ότι αφορά συναισθηματικές συνθήκες, έχω γυρίσει πίσω στο χρόνο και έχω μελετήσει όλες τις περιόδους που ήταν ανάδρομοι οι Αφροδίτη\Άρης, μια και είναι οι μόνοι προσωπικοί που η αναδρομή τους μπορεί να έχει κάποια ειδική σημασία σε ένα ωροσκόπιο.
Μεγάλο ενδιαφέρον έχει να ανατρέξει κανείς στην τελευταία φορά που ο Άρης ήταν ανάδρομος στην παρθένο (περίπου 14 χρόνια πριν) και να θυμηθεί θέματα που είχαν προκύψει. Εννοείται ότι το υπόλοιπο πλανητικό σκηνικό και οι δυνάμεις που επηρεάζουν είναι δραματικά διαφορετικές, αλλά ωστόσο ο κεντρικός άξονας των θεμάτων που προκύπτουν παραμένει ο ίδιος. Τον Ιανουάριο του 1995 ήταν η τελευταία φορά που ο Άρης ξεκίνησε την αναδρομή του από τις 2ο της Παρθένου και τελικά κινήθηκε ανάδρομος στον Λέοντα. Ωστόσο, αυτό που έχει σημασία είναι από πού ξεκινά την αναδρομή του, έστω κι αν πρόκειται μόνο για δύο μοίρες. (αν θυμάσαι Κοραλλία, σχεδόν δυο χρόνια πριν, είχαμε συζητήσει μαζί στο φόρουμ το νόημα της μοίρας που ξεκινά ένας προσωπικός πλανήτης την ανάδρομη πορεία του και ιδιαίτερα αν κάνει όψη με κάποιο γενέθλιο). Όπως και να έχει, το ζώδιο από το οποίο ξεκινά η ανάδρομη φορά, είναι και αυτό που οι ιδιότητές του πρωταγωνιστούν, άσχετο αν τελικά η πορεία δημιουργεί παραμονή στο προηγούμενο, όπως στην περίπτωση του 1995 που η ανάδρομη πορεία αφορούσε περισσότερο στο ζώδιο του Λέοντα.
Επί της ουσίας, η τελευταία φορά που ο Άρης ξεκίνησε ανάδρομη πορεία στο ζώδιο της Παρθένου και σε προχωρημένες μοίρες (πλησιέστερες των τωρινών), ήταν τον Ιανουάριο του 1980, στις 15ο 20 της Παρθένου. Η διαφορά με την επόμενη αναδρομή του από το ίδιο ζώδιο, είναι ότι το 1995 είχε φτάσει μόλις στις 2ο μοίρες, οπότε τονίστηκε περισσότερο η επιρροή του Λέοντα. Φέτος, μετά από 31 χρόνια σχεδόν, γίνεται μία αναδρομή του Άρη που αφορά καθαρά στο ζώδιο της Παρθένου και πολύ λιγότερο στον Λέοντα. Τώρα, αν θέλουμε να πάμε ακόμα πιο πίσω και α βρούμε την χρονιά όπου ο Άρης ξεκίνησε και τελείωσε την ανάδρομη πορεία του αμιγώς στην Παρθένο (όπως και τώρα) τότε θα πρέπει να πάμε στον Ιανουάριο του 1965, όπου εκεί μπορούμε να πούμε ότι πρόκειται για μία όμοιας ποιότητας ανάδρομη κίνηση, ως προς την τονισμένη σημασία του ζωδίου. Τότε η ανάδρομη πορεία είχε ξεκινήσει 28 του μήνα (Ιανουάριος) και στις 30 Ιανουαρίου 1965:Με νόμο καθιερώνεται στην Ελλάδα η 35ετία των δημοσίων υπαλλήλων (Παρθένος, φυσικός 6ος των υπαλλήλων\εργατών και των εργαζόμενων γενικότερα). Να πω ότι ένας από τους 10 μεγαλύτερους σεισμούς της πρόσφατης ιστορίας, έγινε στις 4 Φεβρουαρίου του 1965 στα νησιά Rat (8,7 ρίχτερ) , με τον Άρη ανάδρομο σε ζώδιο της γης και μαθαίνω ότι αυτή την στιγμή ανά τον κόσμο και όχι μόνο στην Ελλάδα, υπάρχει επιφυλακή για περιπτώσεις σεισμικής δραστηριότητας. Στις 9 Φεβρουαρίου του 1965 ο πόλεμος του Βιετνάμ παίρνει μία καθοριστική τροπή και Αμερικανικά στρατεύματα μεταβαίνουν στο Νότιο Βιετνάμ όπου και εκεί θα αρχίσει ο γνωστός ανταρτοπόλεμος που κράτησε μέχρι το 1973 (Άρης ανάδρομος στην Παρθένο, που σχετίζεται με καταπιεσμένους λαούς, όπως οι Βιετκόνγκ). Αρχικά ο πόλεμος αυτός υπολογιζόταν να κρατήσει λίγο, αλλά ο ανάδρομος θεός του πολέμου, άλλα σχέδια είχε!
Την ίδια χρονιά, στις 20 Φεβρουάριο η NASA έχει στείλει το Ρέιντζτερ 8 (διαστημικό σκάφος) στο φεγγάρι, με σκοπό την έρευνα (Παρθένος) και την πρώτη λήψη εικόνων υψηλής ανάλυσης και ευκρίνειας (Παρθένος) . Το πρωί της ίδιας μέρας η βάση έλαβε τις εικόνες, αλλά λίγο αργότερα το σκάφος προσέκρουσε στην επιφάνεια της Σελήνης με αποτέλεσμα την συντριβή. 21 Φεβρουαρίου 1965 ο Malcolm X δολοφονείται στην Αίθουσα χορού Audubon στην πόλη της Νέας Υόρκης από τα μέλη Έθνος του Ισλάμ (οι λαοί του 6ου της Παρθένου).
Υπάρχουν ένα σωρό άλλα που θα μπορούσαμε να αναφέρουμε, αλλά δεν έχει νόημα. Εκεί που θέλω να καταλήξω, είναι ότι πιστεύω πως έχει μεγάλο ενδιαφέρον να παρακολουθούμε τους κύκλους των αναδρομών συνυπολογίζοντας την ποιότητά τους. Η ποιότητα της τωρινής αναδρομής, είναι σχετική με εκείνη του Ιανουαρίου του 1965 και ανυπομονώ να δω τον τρόπο που μπορεί να μας δώσουν παρόμοια ζητήματα.
Επιστρέφοντας στα ταπεινά δικά μας θέματα και στον προβληματισμό της Ταυρίνας, θα έλεγα ότι ενώ συμφωνώ με τις συμβουλές της Κοραλλίας, θεωρώ ότι αν δεν γραφτεί κάποιος στο γυμναστήριο τώρα και γραφτεί μετά, δεν αλλάζει κάτι. Ίσως το μήνυμα του ανάδρομου σε σχέση με την μέριμνα της υγείας μας, να είναι ακριβώς αυτό. Να πειραματιστούμε ακόμα κι αν κάνουμε λάθος και να δούμε τι μπορούμε και τι δεν μπορούμε μέσα από την εμπειρία των λάθος επιλογών μας. Για παράδειγμα μπορεί κάποιος να αρχίσει το τρέξιμο και να διαπιστώσει ότι έχει πρόβλημα στα γόνατα. Αυτή η εμπειρία μπορεί να τον οδηγήσει στην επιλογή της κολύμβησης και το όφελος να είναι μεγαλύτερο από την ζημιά. Άλλωστε το ζώδιο της Παρθένου έχει τέτοια ανάγκη να ασχολείται με την λεπτομέρεια, που στα θέματα υγείας και διατροφής για το επόμενο διάστημα θα πάρουμε όλοι το μάστερ μας.
Χρυσάνθη, μήπως την συνταγή της ρίγανης να την δοκιμάσουμε μετά τον ανάδρομο Άρη στην Παρθένο που κυβερνά το εντερικό; Φοβάμαι μην τρέχουμε και δεν φτάνουμε επί της ουσίας!Last edited by katiakiss; 27-01-2012 at 03:24 PM.
« Αυτό που έψαχνα, είμαι! »
-
27-01-2012, 08:47 PM #20
Γεια σου, Κάτια.
Είναι πολύ σωστή η έρευνα σου και συμφωνεί με όλες τις αστρολογικές έρευνες που έγιναν μέχρι τώρα σχετικά με τον ανάδρομο Άρη. Οι έρευνες αυτές δείχνουν ότι τις περιόδους αναδρομής του Άρη είναι αυξημένες στατιστικά οι πιθανότητες για βίαια γεγονότα όπως πόλεμοι, βίαιες κοινωνικές αναταραχές, δολοφονίες, εκρήξεις, ατυχήματα, επιπλοκές σε εγχειρήσεις, πυρκαγιές, κ.λπ.
Θα αφήσω τον σεισμό που αναφέρεις γιατί δεν είναι θέμα του Άρη. Βρήκες όμως ότι το 1965 οι Αμερικανοί ξεκίνησαν με ανάδρομο Άρη ένα πόλεμο που τους δυσκόλεψε περισσότερο απ' όσο υπολόγισαν και τελικά τον έχασαν, μια δολοφονία και την έκρηξη ενός διαστημικού σκάφους.
Βασικά, ο ανάδρομος Άρης δίνει παρόμοια γεγονότα σε όλα τα ζώδια, απλώς ανάλογα με το ζώδιο διαφέρουν οι συνθήκες.
Φυσικά το γυμναστήριο είναι κάτι ανώδυνο για να πειραματιστεί κανείς και να δει τι θα προκύψει. Σε πιο σοβαρά θέματα όμως, βλέποντας όλες αυτές τις έρευνες και από την εμπειρία που αποκτά κανείς με τα χρόνια, δεν ξέρω. Προσωπικά, έκανα μια μικρή επέμβαση στα μάτια την περασμένη βδομάδα και έκανα αγώνα δρόμου για να προλάβω πριν γυρίσει ο Άρης ανάδρομος. Δεν είχα καμιά διάθεση να πειραματιστώ ούτε να δω τι θα προκύψει.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.