s
[Συζήτηση] Ο Ωροσκοπος Ηλιακης επιστροφης στα 12 ζωδια - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast
Results 11 to 20 of 37
    Όνομα:
    Μαρία

Re: Ο Ωροσκοπος Ηλιακης επιστροφης στα 12 ζωδια

Ο ωροσκόπος της ηλιακης επιστροφής μου για το 2011 ήταν ο Σκορπιος(απο Μάρτιο μέχρι Μάρτιο).Αυτά που διάβασα στο άρθρο σε γενικές γραμμές με απασχόλησαν όλα,άσχετα από το που έχω το Σκορπιο στο γενέθλιο.
    Και τα οικονομικά με προβλημάτισαν-αλλά και του συντρόφου μου,και ο γάμος μου,όλα όσα γράφτηκαν.Όσο για την καταθλιπτική διάθεση...να μην το συζητήσω καλύτερα,αλλα μπράβο κορίτσια,περιεκτικό,απλό και χρήσιμο αυτό με τους ωροσκόπους..
    Για να δούμε,ως το Μάρτιο μπορεί να χει κι άλλα
    Οτι αφήνεις σε αφήνει.

Όνομα:
    ΕΦΗ

Θα ηθελα την γνωμη σας για την παρακατω απορια.

Οταν ο ωροσκοπος της ηλιακης επιστροφης βρεθει στον 1ο γενεθλιο οικο αλλα στο ζωδιο το οποιο εμπεριεχεται στο γενεθλιο ωροσκοπιο, τοτε πρεπει να υποθεσουμε οτι το ζωδιο αυτο θα βρει την ευκαιρια να εκφρασει τις ιδιοτητες του η ρωταω κουταμαρες?

Π.χ Αν η ακμη του ωροσκοπου βρισκεται στον τοξοτη και στον 1ο οικο εμπεριεχεται το ζωδιο του αιγοκερω, πως θα εκφραστει ο ωροσκοπος της ηλιακης επιστροφης στον αιγοκερω?
    Εχει καποια ιδιαιτερη σημασια η αρκει οτι πεφτει απλα στον 1ο οικο?

Όνομα:
    ΕΛΕΝΑ

Καλημερούδια
    Αν ο ωροσκόπος της ηλιακή επιστροφής "πέσει" σε γενέθλιο εμπεριεχόμενο ζώδιο νομίζω ότι είναι ακόμα πιο τονισμένη η σημασία του και θα έχουμε γεγονότα τα οποία θα προβληθούν ακόμα περισσότερο λόγο ωροσκόπου.
    Στη συγκεκριμένη περίπτωση λόγω του ότι ο ωροσκόπος του ετήσιου πέφτει τον 1ο γενέθλιο δείχνει ότι έχουμε ενεργοποίση όλου του γενέθλιου χάρτη πράγμα που φανερώνει μια σημαντική χρονιά που υλοποιούνται πολλά από τη γενέθλια προδιάθεση.
    Αν υπάρχει και πλανήτης στο εμπεριεχόμενο ζώδιο, εδώ του Αιγόκερου, ή και του Καρκίνου που προφανώς είναι και αυτό εμπεριεχόμενο ζώδιο ,έχουμε ακόμα μεγαλύτερη ενεργοποίηση.
    Last edited by vogue; 14-12-2011 at 01:07 PM.

Quote Originally Posted by SAGIVI View Post
    Θα ηθελα την γνωμη σας για την παρακατω απορια.

Οταν ο ωροσκοπος της ηλιακης επιστροφης βρεθει στον 1ο γενεθλιο οικο αλλα στο ζωδιο το οποιο εμπεριεχεται στο γενεθλιο ωροσκοπιο, τοτε πρεπει να υποθεσουμε οτι το ζωδιο αυτο θα βρει την ευκαιρια να εκφρασει τις ιδιοτητες του η ρωταω κουταμαρες?

Π.χ Αν η ακμη του ωροσκοπου βρισκεται στον τοξοτη και στον 1ο οικο εμπεριεχεται το ζωδιο του αιγοκερω, πως θα εκφραστει ο ωροσκοπος της ηλιακης επιστροφης στον αιγοκερω?
    Εχει καποια ιδιαιτερη σημασια η αρκει οτι πεφτει απλα στον 1ο οικο?
    Λέγεται ότι το εμπεριεχόμενο ζώδιο ενός οίκου εκδηλώνεται κάποια στιγμή. Ο Ωροσκόπος που λέτε στον Τοξότη με εμπεριεχόμενο το ζώδιο του Αιγόκερου στο προοδευτικό έχει πάψει να είναι εμπεριεχόμενο και εμφανίζει τα στοιχεία του ζωδίου φανερά.

Πιθανολογώ ότι μας ενδιαφέρει περισσότερο το ότι ο Ωροσκόπος της επιστροφής βρίσκεται στον 1ο οίκο. Ας μας απαντήσουν και οι πιο ειδικοί. Είναι πολύτιμη η γνώμη τους.
    Κι αν δεν μπορείς να κάμεις την ζωή σου όπως την θέλεις,
    τούτο προσπάθησε τουλάχιστον
    όσο μπορείς: μην την εξευτελίζεις...

Κωνσταντίνος Καβάφης

Όνομα:
    Κάτια

Μπράβο κορίτσια για το ωραίο σας άρθρο! Τώρα το πήρα χαμπάρι ότι εσείς το γράψατε. Τα συγχαρητήριά μου και καλή αρχή!

Και τώρα θα πάρω το αίμα μου πίσω! Για να δω τι μάθατε… Λοιπόν, φέτος ο ωροσκόπος της Ηλιακής μου επιστροφής πέφτει στον 6ο γενέθλιο , σχεδόν σύνοδο με την ακμή του γενέθλιου 7ου (αντιστροφή άξονα 1ου\7ου), στενή σύνοδο με γενέθλιους Πλούτωνα και Σελήνη. Ο Ήλιος Ηλιακής επιστροφής είναι στον 5ο Ηλιακής επιστροφής και στις όψεις που ακολουθούν (όλες στον χάρτη της Ηλιακής επιστροφής πάντα). Εξάγωνο με τον Δία και Πλούτωνα , τρίγωνο με Κρόνο και μεσουράνημα και σύνοδο με Ποσειδώνα. Ο Ήλιος κυβερνάει τον γενέθλιο 5ο μου. Μπορώ να περιμένω κάποια καλλιτεχνική επιτυχία ή απλώς να αλλάξω αντισύλληψη;
    « Αυτό που έψαχνα, είμαι! »

Quote Originally Posted by katiakiss View Post
    Μπράβο κορίτσια για το ωραίο σας άρθρο! Τώρα το πήρα χαμπάρι ότι εσείς το γράψατε. Τα συγχαρητήριά μου και καλή αρχή!

Και τώρα θα πάρω το αίμα μου πίσω! Για να δω τι μάθατε… Λοιπόν, φέτος ο ωροσκόπος της Ηλιακής μου επιστροφής πέφτει στον 6ο γενέθλιο , σχεδόν σύνοδο με την ακμή του γενέθλιου 7ου (αντιστροφή άξονα 1ου\7ου), στενή σύνοδο με γενέθλιους Πλούτωνα και Σελήνη. Ο Ήλιος Ηλιακής επιστροφής είναι στον 5ο Ηλιακής επιστροφής και στις όψεις που ακολουθούν (όλες στον χάρτη της Ηλιακής επιστροφής πάντα). Εξάγωνο με τον Δία και Πλούτωνα , τρίγωνο με Κρόνο και μεσουράνημα και σύνοδο με Ποσειδώνα. Ο Ήλιος κυβερνάει τον γενέθλιο 5ο μου. Μπορώ να περιμένω κάποια καλλιτεχνική επιτυχία ή απλώς να αλλάξω αντισύλληψη;

Μεταξύ μας, να ΚΟΨΕΙΣ την αντισύλληψη, και ο 5ος οίκος σου θα σου χαρίσει το τελειότερο δημιούργημά σου ΕVER!
    Α! Όλα κι όλα! Το καλό dna,πρέπει να το κληροδοτούμε (Πλούτωνας) και να το επεκτείνουμε (Δίας)!
    Τα κορίτσια μου...
    Όλη η ζωή μου..!!!!

Όνομα:
    ΕΦΗ

Ευχαριστω για την απαντηση αλλα πρεπει να διευκρινισω οτι ο προοδευμενος ωροσκοπος (δευτερευουσες), βρισκεται στον υδροχοο. Στην ηλιακη επιστροφη βρισκεται στον αιγοκερω.
    Και οι δυο βεβαια εχουν κυβερνητη τον κρονο (ο υδροχοος παραδοσιακα).

Όνομα:
    Έρρικα

εμένα ο προοδευμένος ωροσκοπος κάθε χρόνο στον τοξότη είναι... έχει πιάσει βέβαια 3ο δεκανό.
    μόλις πατήσει αιγόκερω θα είμαι έξω από τα νερά μου
    καταλαβαίνεις ότι μεγάλωσες όταν κοιμάσαι στον καναπέ και ξυπνάς στον καναπέ...

Quote Originally Posted by SAGIVI View Post
    Ευχαριστω για την απαντηση αλλα πρεπει να διευκρινισω οτι ο προοδευμενος ωροσκοπος (δευτερευουσες), βρισκεται στον υδροχοο. Στην ηλιακη επιστροφη βρισκεται στον αιγοκερω.
    Και οι δυο βεβαια εχουν κυβερνητη τον κρονο (ο υδροχοος παραδοσιακα).
    Κατά τη γνώμη μου έχει μεγάλη σημασία το ζώδιο του ετήσιου Ωροσκόπου, το ότι δηλαδή βρίσκεται στον Αιγόκερω.

Τα στοιχεία του συγκεκριμένου ζωδίου είχατε την ευκαιρία να τα ενσωματώσετε αρκετά χρόνια, οπότε εστιαστείτε στον 1ο οίκο, στον Αιγόκερω χωρίς τη σκέψη ότι είναι εμπεριεχόμενος στο γενέθλιο. Δεκτές όλες οι απόψεις.

Κωνσταντίνος Καβάφης

Quote Originally Posted by katiakiss View Post

Θα έριχνα μια ματιά στην προοδευτική μου Αφροδίτη να δω αν υπάρχει κάποιο στοιχείο από κει.
    Επίσης το Ηλιακό Τόξο για ένα τόσο σημαντικό θέμα εγκυμοσύνης( αν ... !!!).

Η Σελήνη με τον Πλούτωνα σε ποιο ζώδιο βρίσκονται στο γενέθλιο και ποιους οίκους κυβερνούν ?

Κωνσταντίνος Καβάφης

Page 2 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)