s
Τονισμένος 12ος οίκος και κοινωνικές επαφές - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast
Results 11 to 20 of 47
    Όνομα:
    Μαρία

Re: 12ος οίκος

Quote Originally Posted by ελι View Post
    καλημερα...τι σημαινει οταν ο κυβερνητης του 8ου(αφροδιτη) βρισκεται στον 12ο και ο κυβερνητης του 12ου(ουρανος) στον 8ο?? μπερδεμενη υποθεση???????????
    Σημαίνει ότι συνεργάζονται και βοηθούν ο ένας τον άλλον σε θέματα των οίκων τους.
    Προσέχω την πόλη μου. Επιλέγω ΑΣΤΡΙΚΕΣ συγκοινωνίες.

Όνομα:
    Ελένη

Παιδια καλησπερα! Μπορει καποιος να μου πει τι σημαινει να εχεις σεληνη στον 12ο στον υδροχοο 12°17'????? Ολο περιεργα ακουω γι αυτο τον οικο...:blink:

Quote Originally Posted by saggitar1 View Post
    Παιδια καλησπερα! Μπορει καποιος να μου πει τι σημαινει να εχεις σεληνη στον 12ο στον υδροχοο 12°17'????? Ολο περιεργα ακουω γι αυτο τον οικο...:blink:
    Εξαρχής η Σελήνη στον υδροχόο είναι απρόβλεπτη όσον αφορά τα συναισθηματα της. Δυσκολεύεται να δεσμευτεί και γι'αυτό απομονώνεται ερωτικά ή μετατρέπει τις ερωτικές της σχέσεις σε φιλικές. Λόγω της ανεξάρτητης φύσης της δεν θέλει να έχει μεγάλη οικειότητα με τους άλλους. Ούσα στον 12ο κιόλας αποζητά την απομόνωση για να εστιάσει στον εαυτό της, να ανασυνταχθεί αλλά και να ονειροπολήσει... :embarrest

Γεια σας κ απο εμενα! θα ηθελα να ρωτησω σε μια συναστρια, οταν ο Β.Δεσμος, η σεληνη κ ο ουρανος του αλλου πεφτουν στον 12 οικο μου σημαινει κατι? ευχαριστω πολυ σε οποιον ειναι προθυμος να απαντησει.

Quote Originally Posted by δελφινι View Post
    Γεια σας κ απο εμενα! θα ηθελα να ρωτησω σε μια συναστρια, οταν ο Β.Δεσμος, η σεληνη κ ο ουρανος του αλλου πεφτουν στον 12 οικο μου σημαινει κατι? ευχαριστω πολυ σε οποιον ειναι προθυμος να απαντησει.
    Είναι πιθανόν ο "άλλος" να καταλαβαίνει τις μύχιες σκέψεις και τα μυστικά σου, να μην μπορείς να του ...κρυφτείς, και παράλληλα να σε τσιτώνει, προκειμένου να τα εξωτερικεύσεις από μόνη σου. Πιθανό είναι ακόμα να "υποχρεώνει" τον συναισθηματικό σου κόσμο σε αναπάντεχα ξεσπάσματα, ή να μην υπάρχει ειλικρίνεια μεταξύ σας :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Να ρωτήσω και εγώ κάτι και όποιος θέλει απανταει.Πλούτωνας(κυβερνή της 1ου) με Δία σε σύνοδο(κυβερνήτης 2ου) και Αρης(κυβερνήτης 6ου) σε σύνοδο με Δία όλοι μαζεμένοι στον 12ο :nuts:σε άτομο όχι σε συναστρία στο περίπου τι μας δείχνει;
    ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ

Quote Originally Posted by paraskeyh View Post
    Να ρωτήσω και εγώ κάτι και όποιος θέλει απανταει.Πλούτωνας(κυβερνή της 1ου) με Δία σε σύνοδο(κυβερνήτης 2ου) και Αρης(κυβερνήτης 6ου) σε σύνοδο με Δία όλοι μαζεμένοι στον 12ο :nuts:σε άτομο όχι σε συναστρία στο περίπου τι μας δείχνει;
    Εμένα προσωπικά μου δείχνει ότι στο ενδεχόμενο μιας επαγγελματικής συνεργασίας μας θα έπρεπε να σε ...προσέχω πάρα πολύ
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Τονισμένος 12ος οίκος και κοινωνικές επαφές

Γεια σας! Θα ηθελα να ευχαριστησω εκ των προτερων για τις απαντησεις που θα λαβω, στον χαρτη μου τρεις πλανητες σεληνη ερμης κ αφροδιτη βρισκονται στον καρκινο και μαλιστα στον 12ο οικο και εχω αναδρομο αρη στον αιγοκερω στον 6ο και αν και τα παω πολυ καλα με τους κοντινους μου ανθρωπους εχω μεγαλο προβλημα να συναναστραφω με αγνωστους ιδιαιτερα σε καθημερινη βαση κ συνεπως δεν θελω να εργαστω, σκεφτομαι τι θα γινει οταν τελικα παντρευτω τον συντροφο μου και κανουμε οικογενεια και αναγκαστω να πιασω δουλεια για βιοποριστικους λογους κ πανικοβαλλομαι:eek:Τελικα υπαρχει λυση για μενα κ για ατομα με τοσο εσωστρεφη στοιχεια στον χαρτη τους?

Όνομα:
    Μυρτώ
    Θα πρότεινα να ψάξετε αρχικά στην αναζήτηση και να βρείτε όσα περισσότερα στοιχεία μπορείτε για τα θέματα που σας απασχολούν, γιατί η απαίτηση για προσωπικές προβλέψεις σε μια ιστοσελίδα που παρέχει τόση γνώση δωρεάν, δεν είναι ό,τι καλύτερο και δε χαίρει ιδιαίτερης εκτίμησης από εμάς, τα υπόλοιπα μέλη... Αν σκεφτείτε την ερώτηση διαφορετικά ώστε να αφορά το κοινό ενδιαφέρον, έχοντας ψάξει και στην αρχειοθήκη του site, εγώ με χαρά θα σας απαντήσω.
    Pour les uns, qui voyagent, les étoiles sont des guides

Σας ζητω συγνωμη αν δεν διατυπωσα σωστα την ερωτηση,ειναι η πρωτη φορα που προσπαθω να ανοιξω μια συζητηση, ισως αυτο που επρεπε να ρωτησω εξαρχης ειναι πως σχεριζεται ενα ατομο με τονισμενο 12ο με τους γυρω του ιδιαιτερα με αυτους που δεν ειναι οικειοι του κ τι μπορει να κανει να αποβαλλει την ακραια συστολη του?

Page 2 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread