- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 20 of 63
-
21-09-2011, 05:40 PM #11
Re: Η σκοτεινή πλευρά των όψεων Σελήνης - Αφροδίτης
Αναρωτιεμαι Δημητρη ειναι κατι που θες να εκμυστηρευτεις για την σχεση σου με τη μητερα σου:bigsmile:
Θα ηταν καλο να ακουγαμε πως βιωνουν ατομα με αυτον τον συνδιασμο τη σχεση τους με την μητερα τους.
Taurine νομιζω πως η μητερα σου εχει τα στοιχεια της γνησιας ελληνιδας μητερας!
-
21-09-2011, 05:46 PM #12
Ktisila,
Δεν ξέρω αν είναι η γνήσια Ελληνίδα μαμά, αυτό που ξέρω είναι πως έχω μια κόρη και περιμένω ήδη τη δεύτερη, και έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου να τηρήσω τα αιτήματα της Τοξοτίσιας Σελήνης μου!
Ηδη η μία μου κόρη γεννήθηκε με Σελήνη στον Υδροχόο και Αφροδίτη στον Κριό, σε ένα τέλειο εξάγωνο σε 7ο και 9ο οίκο. Πως είναι δυνατόν να καταπιέσω την ομορφιά και τη σπιρτάδα αυτού του πλάσματος???Τα κορίτσια μου...
Όλη η ζωή μου..!!!!
-
21-09-2011, 07:05 PM #13
Ταυρίνα μου δεν διαφώνησα με ολόκληρο το άρθρο, είπα πως Η όλη προσέγγιση του θέματος εμένα προσωπικά μου φαίνεται υπερβολική χωρίς αυτό να σημαίνει πως σε κάποια πράγματα δεν συμφωνώ
Περιγράφεις ένα μεγάλο τρίγωνο το οποίο δεν είναι τόσο απλό όσο φαίνεται. Η Σελήνη βρίσκεται σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα (αν έχω καταλάβει σωστά τις ζωδιακές θέσεις) και τριγωνίζεται από μια Αφροδίτη στον Κριό σε σύνοδο με ¶ρη. Μιλάς δηλαδή για μια αδύναμη Αφροδίτη χρωματισμένη με διπλά ¶ρεια χαρακτηριστικά, τόσο από τη ζωδιακή της θέση, όσο από τη σύνοδο της με τον Αρη και κλείνει το μεγάλο τρίγωνο με τον Κρόνο από τον Λέοντα που παραδοσιακά βρίσκεται σε αδυναμία.
Έχει μεγάλη διαφορά από μια όψη Σελήνης/Αφροδίτη. Εχω ξαναπεί σε παλαιότερα ποστ πως οι θετικές όψεις με "δύσκολους" πλανήτες δεν δείχνουν σώνει και καλά αρμονία, η ποιότητα των πλανητών δεν αλλάζει. Ενας ¶ρης είναι πάντα ένας ¶ρης και θα φέρει τις δυσκολίες του. Η διαφορά είναι πως με τις "εύκολες" όψεις τα πράγματα είναι πιο ήπια. Η Σελήνη για παράδειγμα σε τρίγωνο με τον Κρόνο δείχνει σοβαρά και ελεγχόμενα αισθήματα. Το ίδιο και το τεράγωνο, ποιος όμως θα διαχειριστεί καλύτερα την όψη, εκείνος που έχει το τρίγωνο ή εκείνος που έχει το τετράγωνο;
Όσο για τη Σελήνη στον Τοξότη έχω παρατηρήσει πως πέρα από όλα τα καλά που διαθέτει, δείχνει μια μητέρα τόσο επιπόλαιη που πολλές φορές το ίδιο το παιδί αναγκάζεται να πάρει το ρόλο του γονιού. Αν βρίσκεται και σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα η μητέρα θα έχει αστάθεια συναισθημάτων και συχνά πυκνά θα εμφανίζει προβλήματα από την πολύ θυματοποίηση.
Τα συμπεράσματα Ταυρίνα μου βγαίνουν από την σύνθεση και όχι από μια όψη. Αν μου έλεγες ότι έχεις μόνο το τρίγωνο Σελήνης/Αφροδίτης και έγιναν όλα όσα περιέγραψες με τη μητέρα σου, τότε θα ανακαλούσα και θα θεωρούσα εμένα υπερβολική ως προς την τοποθέτηση μου και όχι τη συγγραφέα :bigsmile:.
Δημήτρη, οι πολλοί παράγοντες για εμένα προσωπικά δεν αποτελούν "τη γνωστή δικλίδα ασφαλείας". Δεν αναφέρθηκα σε αυτούς γιατί θεώρησα δεδομένο πως οι περισσότεροι κατάλαβαν τι εννοούσα, λάθος μου αν και νομίζω πως με την παραπάνω τοποθέτηση μου καταλαβαίνεις πως οι παράγοντες στους οποίους αναφέρομαι είναι οι ζωδιακές θέσεις, το σύνολο του ωροσκοπίου του παιδιού, ο προσωπικός χάρτης της μητέρας και η μεταξύ τους συναστρία. Όταν για παράδειγμα ένα άτομο έχει ευνοική όψη Σελήνης/Αφροδίτης και έχει ένα καταχτυπημένο 4ο/10ο, τι να σου κάνει κι αυτή η έρμη όψη από μόνη της. Όταν ένας άντρας έχει Σελήνη στον Κριό κι ένας άλλος Σελήνη στον Καρκίνο διαφορετικά θα βιώσουν τη μητέρα ακόμη κι αν έχουν και οι δυο τρίγωνο Σελήνης/Αφροδίτης.
Επιπλέον δεν έκανα ανάλυση της θετικής όψης έγραψα απλώς ένα δυο στοιχεία για την αρνητική εκδοχή της όψης σε αντρικά αλλά και σε γυναικεία ωροσκόπια. Τώρα για το παράδειγμα σε σχέση με το παιδί μου δεν καταλαβαίνω που είναι το αρνητικό και δεν "παρηγορεί". Μιλάμε για ένα παιδί με Σελήνη στον Ταύρο που σημαίνει πως εισπράττει μια μητέρα προστατευτική, ζεστή, τρυφερή, που του προσφέρει σταθερότητα και που φροντίζει να ικανοποιεί τις διατροφικές του συνήθειες. Η δε Αφροδίτη στον Καρκίνο που εξαγωνίζει την Αφροδίτη, μας μιλά για ένα άτομο επίσης τρυφερό, με αγάπη στα έθιμα και τις παραδόσεις, αγάπη για την οικογένεια κτλ.
Είναι λοιπόν λογικό να έχει εξαρτήσεις με τη μαμά του και να προτιμά τα φαγητά της μεταξύ άλλων. Απαίτησε λοιπόν να τρώει τα δικά της φαγητά όταν όμως εκείνη δεν "τσίμπησε" συμβιβάστηκαν και οι δυο με το να τρώει κάποιες φορές στον παιδικό σταθμό και κάποιες στο σπίτι. Τι καταστροφικό βλέπεις σε όλο αυτό και μου ζητάς να επανορθώσω :toung:;;
Παιδιά μου αρέσει πολύ η συζητήση μας όμως θα μου επιτρέψετε να ταίσω το Ταυρί μου
-
21-09-2011, 08:43 PM #14
Φαντάσου να προσπαθήσεις να βρεις νύφη στο γιο σου «διαφημίζοντας» τα χαρακτηριστικά αυτά:toung:. Εγώ δεν μίλησα για κάτι καταστροφικό αλλά όταν έγραφα για «παρηγοριά» αναφερόμουν στην ανάγκη να ξεπεραστεί το οιδιπόδειο που νομίζω ότι και εσύ επισήμανες.
Ktisila,
Οι όψεις που ανέφερα είναι της Αφροδίτης κι όχι της Σελήνης (Μητέρας). ¶λλωστε επειδή η κάθε περίπτωση είναι μοναδική, η όποια αναφορά σε προσωπική μου σχέση θα είχε πολύ μικρό διδακτικό ενδιαφέρον. ¶σε που σαν Σκορπιός δεν μου αρέσουν οι εκμυστηρεύσεις. :notrust:
-
21-09-2011, 08:53 PM #15
Όσο για τη Σελήνη στον Τοξότη έχω παρατηρήσει πως πέρα από όλα τα καλά που διαθέτει, δείχνει μια μητέρα τόσο επιπόλαιη που πολλές φορές το ίδιο το παιδί αναγκάζεται να πάρει το ρόλο του γονιού. Αν βρίσκεται και σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα η μητέρα θα έχει αστάθεια συναισθημάτων και συχνά πυκνά θα εμφανίζει προβλήματα από την πολύ θυματοποίηση.
Τίνα
Χαίρομαι που συμφωνείς με όλα αυτά.
Τωρα για επιπολαιότητα, τι να σου πω...
Η μαμά μου με τη σελήνη της στον Τοξότη (στον 10ο οίκο) ασφαλώς δεν ήταν επιπόλαιη, αλλά υπερ-προστατευτική, δογματική (όπως επιτάσσει το ζώδιο) και αρκετά υπερβολική στις αντιδράσεις της.
Τωρα , όσο για τη δική μου σελήνη, έχει συγκλίνουσα όψη συνόδου με Ποσειδώνα με 7ο ανοχή, αλλά είναι στον 11ο οίκο, και ο Ποσειδώνας στο 12ο.
Αν τη συνδυάσουμε με την κληρονομικότητα των φώτων, η κόρη μου έχει σελήνη σε υδροχόο, και κατέληξα πως εκτός από κόρη μου, επιδιώκω να είναι και φίλη μου και φυσικά να μην κλειδώνεται αργότερα στο δωμάτιό της όταν θα με βλέπει, όπως έκανα εγω με τη μαμά μου.
Αυτό το θεωρώ επιτυχία στη σχέση μητέρας-παιδιού,και όχι επιπολαιότητα.
Και μακάρι να το πίστευαν και οι προηγούμενες γενιές, ειδικά εκείνες με τον Πλούτωνα στο Λιοντάρι και τον Κρόνο στο Σκορπιό.
Υ.Γ. Να ταίζεις και να καλοταίζεις το ταυρί σου!
Τουλάχιστον αργότερα όταν θα γίνει άντρας, θα ξέρει να διαλέγει σύντροφο! Αναπόφευκτα, θα θέλει γυναίκα, να μοιάζει της μαμάς τουλάχιστον στη μαγειρική!!!:bigsmile:Τα κορίτσια μου...
Όλη η ζωή μου..!!!!
-
21-09-2011, 09:46 PM #16
Οι όψεις που ανέφερα είναι της Αφροδίτης κι όχι της Σελήνης (Μητέρας).
¶σε που σαν Σκορπιός δεν μου αρέσουν οι εκμυστηρεύσεις. .....
Αν και off topic, ας μου επιτραπει ενα σχόλιο...
Αυτό το ξερω κι εγω, με τόσους σκορπιούς στο περιβαλλον μου!:bigsmile:
Αντίθετα όμως, είναι καλοί στο να γίνονται αποδεκτες εκμυστηρεύσεων .Τα κορίτσια μου...
Όλη η ζωή μου..!!!!
-
21-09-2011, 10:07 PM #17
Απο σκορπιους ξερω κι εγω καλα Δημητρη:bigsmile:.
Να ρωτησω κατι σχετικα με τις οψεις της taurine. Θα μπορουσαν οι οψεις της σεληνης σε ενα ωροσκοπιο να δειχνουν το προτυπο παιδιου που προβαλει η μαμα στο παιδι? Δηλαδη εννοω για τo ωροσκοπιο της taurine τα αρεια χαρακτηριστικα να δειχνουν την εμμονη της με την αγοριστικη εμφανιση και ο κρονος το συντηριτικο προφιλ που ηθελε για την κορη της?
-
22-09-2011, 01:05 AM #18
Λυπάμαι που το λέω,αλλά κάθε μαμά ονειρεύεται ένα γιο μαμάκια,και σε ζηλεύω Τίνα που τον έχεις.Γιατί ο δικός μου δεν ξέρω αν το πάει προς τα κει..
Ναι Ταυρίνα μου,να διαιωνιστεί το θέμα με ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ.Να υπάρχουν και στις επόμενες γενιές άντρες που θα λένε σε κάποια που ετοίμαζε ένα καλό φαγητάκι 2 ώρες..."σαν της μαμάς μου".Ε,όχι,έλεος!:eek:
Εμένα μου άρεσε το άρθρο,με τη Σελήνη μου(Σκορπιός)να τριγωνίζει την Αφροδίτη μου(Ιχθείς).
1.Αισθάνομαι ξαφνικά πολύ όμορφη!
2.Πάντα τα πήγαινα καλά με τη μαμά μου.Δεν συμφωνεί όμως καθόλου με τον τρόπο που σκέφτομαι,ούτε με πολλά πράγματα που με αφορούν.Κυρίως τώρα τείνουμε και στο να διαφωνούμε αρκετά.
3.Παλιότερα,με έλεγες με λίγα κιλάκια παραπάνω.Οτι αφήνεις σε αφήνει.
-
22-09-2011, 02:35 PM #19
Εχω μια ακριβεστατη συνοδο σεληνης-μεσουρανημα στον ζυγο και μια πολυ ανοικτη συνοδο αυτων των δυο με την αφροδιτη επισης στον ζυγο. Ολοι αυτα διαδραματιζονται στον 10ο, οπως προανεφερα.
Στην σεληνη επιδρα και ενα πολυ ανοικτο τετραγωνο του αρη στον καρκινοαπο τον 7ο οικο.
Εχω βιωσει λοιπον τεραστια αγαπη και προστατευτικοτητα απο την μητερα μου, οπως κι ο αδελφος μου, αλλα και εντονη διαθεση χειραγωγησης σε οσα θεματα μας αφορουν.
Απο το γουστο μας στο ντυσιμο, τα αισθηματικα μας, τις σχεσεις με τον πατερα μας μεχρι και το πως ειναι το σωστα μαγειρεμενο φαγητο και με τι θα τα συνδυασουμε!
Ομως, η μανουλα ειναι κριος:bigsmile: κι ενω εχει σεληνη στον υδροχοο, διαθετει μια αφροδιτη κι εναν ερμη σε τετραγωνο με τον πλουτωνα. Το χιουμορ και το πεισμα της ειναι παροιμιωδες και η καταπιεση της επισης.
Το κουταλι στο στομα, ηταν εφιαλτης. Αποτελεσμα. Εκεινη, σαν παιδι της κατοχης, καποια στιγμη τα πηρε τα κιλακια της. Εγω δεν ειχα ποτε προβλημα βαρους.(εκτος απο αυτη την φαση, εξ αιτιας ηλικιας και των γνωστων αλλαγων σε ορμονικα θεματα.) Το απιστευτο ηταν, οτι εκεινη μας κυνηγουσε να μην παχυνουμε.
Αποτελεσμα? Ατελειωτη αγαπη μεταξυ μας, ατελειωτες διαφωνιες μεταξυ μας και παλι απο την αρχη.
Αυτο που παντα μου εκανε εντυπωση, ηταν οτι ποτε δεν ενεπλακη σε θεματα εγγαμου βιου.
Ως προς αυτο, της αναγνωριζουν ολοι ομοφωνα, οτι ειναι μια εξαιρετικη πεθερα κι αυτο ειναι αληθεια.
Παρ ολα αυτα και νομιζω το εχω ξανααναφερει, ο αδελφος μου εχει αντιθεση σεληνης-κρονου και
βιωνει την σχεση του μαζι της με τελειως διαφορετικο τροπο.
-
22-09-2011, 04:06 PM #20
Δημήτρη μου δεν χρειάζεται να προσπαθήσω να βρω νύφη στον μικρό γιατί πολύ απλά θα είμαι σύμφωνη με τις επιλογές του :toung:. Ήδη μου έφερε μια όμορφη Ζυγούλα και ποιος ξέρει πόσες θα ακολουθήσουν. Εγώ δεν επεσήμανα κανένα οιδιπόδειο, εγώ μίλησα για μια αρμονική και ισορροπημένη σχέση με ένα τετράχρονο αγοράκι. Δεν θα αρνηθώ πως μέχρι τα δυο του ήταν ένα παιδάκι κολλημένο επάνω μου σαν βδέλλα όμως ακόμη κι αυτό είναι κάτι που θεωρώ πολύ φυσιολογικό και μάλιστα για παιδιά ανεξαρτήτου φύλου τα οποία θήλασαν.
Αντίθετα, το μεγάλο μου το παιδί που έχει Σελήνη στον Τοξότη σε εξάγωνο με Ποσειδώνα και τετράγωνο με ¶ρη, είναι κολλημένο επάνω μου κάθε ώρα κάθε στιγμή. Δεν θέλει να πηγαίνω πουθενά μόνη μου, σχολιάζει τα ρούχα μου, θέλει συνέχεια να μιλάμε και για "νύφη" μου έφερε μια όμορφη Κριαρίνα ονόματι Μαρι-τίνα αλλά κατά τ' άλλα εκνευριστικά ζωηρή και νευρική που διαρκώς του κάνει νούμερα. Φυσικά ο γιόκας μου δεν παρέλειψε να μου τονίσει , πως όταν παντρευτεί θα έρθει να μείνει μαζί μου για να είμαστε όλοι μαζί. Αυτό είναι οιδιπόδειο και όχι το παραπάνω.
Μαράκι μου μαμάκιας είναι το Τοξοτάκι μου και όχι το Ταυρί μου και πίστεψε με, τίποτα καλό δεν υπάρχει σε αυτό. Όσο ευχάριστο κι αν είναι να βλέπεις τα παιδιά σου να σε αγαπούν, ή εξαρτημένη σχέση είναι πολλές φορές πνιγηρή και ανθυγιεινή για όλους και περισσότερο για τα ίδια και τις σχέσεις τους. Όσο για το φαγητό δεν καταλαβαίνω γιατί σας πειράζει να μοιάζει με της μανούλας;; Όλοι μεγαλώνουμε σε ένα σπίτι με μια συγκεκριμένη μαγειρική, αυτή της μαμάς μας. Ακόμη και τώρα το φαγητό της μανούλας μου ζητάω, γιατί θα πρέπει να με πειράζει που το θέλουν οι άντρες; Να παρακαλάτε τα αγόρια να έχουν καλές σχέσεις με τις μητέρες τους, όχι άρρωστες, γιατί αυτό θα τους κάνει καλούς συντροφους.
Και για να μην ξεφεύγω κι από το θέμα μας μια χαρά βίωσα τη σύνοδο της Σελήνης μου με την Αφροδίτη στον Υδροχόο. Ανέκαθεν είχα φιλικές σχέσεις με τη μητέρα μου, ήξερε όλα μου τα μυστικά, είχα πολλές ελευθερίες, ουδέποτε με καταπίεσε, έδειχνε πάντα εμπιστοσύνη και παράλληλα ήταν προστατευτική, αγαπησιάρα, εκδηλωτική και πάνω απ' όλα συζητήσιμη. Στις διαφωνίες μας και τα ξεσπάσματα μου έκανε πίσω με πολύ διακριτικό τρόπο και όταν ηρεμούσα, τότε μου μιλούσε.
Η ίδια είναι Ζυγός με Σελήνη στον Λέοντα και σε τεράγωνο με τον ¶ρη της. Μαρτύρησε με τη μητέρα της, της είχε παθολογική αγάπη αλλά ευτυχώς είχε τη λογική να πει, πως αυτά που τράβηξε από τη δική της καταπιεστική μητέρα, δεν θα τα περάσουν οι δικές της κόρες (Ταυρίνα μου). Πάντα μας έφτιαχνε τα μαλλιά, μας έμαθε να βαφόμαστε, να είμαστε περιποιήμενες όταν οι φίλες μας πήγαιναν στο σπίτι τους με ένα καινούριο ρουζ και οι μητέρες τους, το πετούσαν στα σκουπίδια. Όλες μας οι φίλες ήθελαν τη μαμά μου και εκείνη είχε μια ανοιχτή αγκαλιά για όλες, το σπίτι μας είχε πάντα κόσμο γιατί η μαμά ήταν έξυπνη. Προκειμένου να γυρίζουμε στους δρόμους και να μην ξέρει που πάμε και τι κάνουμε, είχε κάνει το σπίτι κοινόβιο. Φυσικά το πλήρωνε πολύ ακριβά γιατί η καημένη ήταν πάντα κουρασμένη΄όμως ποτέ δεν το μετανιώσε γιατί όπως λέει, ήθελε τα παιδιά της ευτυχισμένα.
Τι να κάνω παιδιά, αγαπάω πολύ τη σύνοδο Σελήνης/Αφροδίτης μου στον Υδροχόο
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Tags for this Thread
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.