s
Είσοδος του Δία στον Ταύρο «Ο ανθός του σήμερα είναι ο σπόρος του χθες» - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast
Results 11 to 20 of 25

Re: Είσοδος του Δία στον Ταύρο «Ο ανθός του σήμερα είναι ο σπόρος του χθες»

Atrapos,
    ευχαριστω για την απαντηση. Ο γενεθλιος Ηλιος μου [07μ. 07' ΙΧθυων και σε καμμια οψη με αλλο πλανητη], θα βρεθει, σε λιγο, στο μεσοδιαστημα Δια/Πλουτωνα. Ελπιζω ολες οι προσπαθειες μου να αποδωσουν.
    Και παλι σε ευχαριστω.
    Υ.Γ. Η ενεργοποιηση των μεσοδιαστηματων, παντως, με εχει αφησει αφωνη. Ιδιαιτερα οταν τα γεγονοτα που συμβαινουν, τα μεσοδιαστηματα και η ενεργοποιηση τους απο τους εμπλεκομενους διελαυνοντες πλανητες κανουν οψεις ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ. Ειναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ!

Ευχαριστώ πολύ για το άρθρο, το οποίο μου έδωσε δύναμη και αισιοδοξία στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε. Ως Κριός (25/3) που μόλις αποχαιρέτησε τον Δία αισθάνομαι αρκετά περίεργα γιατί για όσο χρόνο βρισκόταν στο ζώδιο μου δεν είδα ούτε μια άσπρη μέρα. Βέβαια πάλεψα και παλεύω για να πετύχω πράγματα. Σύμφωνα λοιπόν με το άρθρο τώρα είναι η ώρα να δρέψω τους καρπούς των σπόρων που έσπειρα το διάστημα που ο Δίας βρισκόταν στον Κριό. Αμήν και πότε!

Ευχαριστώ
    Ευαγγελίνα

Ευαγγελίνα, δεν ξέρω και πολλά από αστρολογία αλλά νομίζω ότι επειδή το διάστημα που ο Δίας ήταν στον Κριό έκανε και αντίθεση με τον Κρόνο στο ζυγό και ίσως και δύσκολη όψη με τον πλούτωνα στον αιγόκερω να μην βιώσαμε και τόσο έντονα τα "ευεργετήματά" του. Σου εύχομαι καλή τύχη.

Ελπίζω πως και σε μένα θα μου φέρει τύχη ο Δίας στον Ταύρο σε κάποια ζητήματά μου, μιας και έχω σελήνη στον αιγόκερω, άρη στον ταύρο και αφροδίτη στην παρθένο.

Καλό καλοκαίρι σε όλους!

Όνομα:
    Τίνα

Για τα νέα μέλη του σάιτ, (τα παλαιότερα μάλλον έχουν κουραστεί να διαβάζουν αυτό που γράφω) να πω, πως το πιθανότερο είναι, να έχετε μυθοποιήσει τον Δία και ίσως όχι άδικα, αφού θεωρείται ο ευεργέτης του ζωδιακού. Όμως, όπως όλοι οι πλανήτες έτσι και ο Δίας έχει και την αρνητική του πλευρά. Όσο καλός κι αν είναι, όταν σχηματίζει δύσκολες όψεις και ενεργοποιεί "ευαίσθητα" κομμάτια του ωροσκοπίου μας, τα εντείνει περισσότερο.

Ειδικά το πρώτο διάστημα που μπήκε στον Κριό, σχημάτιζε Ταυ τετράγωνο με Κρόνο/Πλούτωνα. Και όχι μόνο, ήταν σε σύνοδο με τον Ουρανό. Τι καλό μπορούσε να φέρει πέρσι τον Ιούνιο για παράδειγμα, που είχε εμπλοκή με όλους τους προαναφερθέντες πλανήτες και παράλληλα είχαμε Σεληνιακή έκλειψη (26 Ιουνίου) επάνω στον Πλούτωνα;;

Καταχτυπήθηκαν οι γεννημένοι των πρώτων ημερών του παρορμητικού σταυρού. Ελάχιστοι θα είδαν άσπρη ημέρα Ευαγγελίνα μου (κι εγώ στους ελάχιστους ανήκω). Στην πορεία ελάφρυνε λίγο η κατάσταση, μετά πάλι έπιασε με αντίθεση τον Κρόνο, ωστόσο επιμένω, όταν βλέπετε πως η Δίας μόνο τύχη δεν σας φέρνει, κοιτάξτε τί ακριβώς ενεργοποιεί στον χάρτη σας.

Για να του δώσουμε όμως τη θέση που του αξίζει, αν δεν υπήρχε κι αυτός ο Δίας, τα πράγματα θα ήταν πολύ χειρότερα κι αυτό γιατί στις δύσκολες στιγμές, αν μη τι άλλο μας δίνει τη δυνατότητα να μην το βάλουμε κάτω.

Καλησπέρα,
    Ευχαριστώ την Kassy και ιδιαίτερα τη Τίνα Ζαχαριάδου για τις απαντήσεις τους. Έχω μείνει όμως με την απορία. Τελικά τι; Θα έρθει και καμιά άσπρη μέρα για μας τους Κριούς των πρώτων ημερών; Γιατί από καθυστέρηση σε καθυστέρηση πάμε και από δυσκολία σε δυσκολία. Λες και μας έχουν βάλει στον πάγο:bigsmile: Αυτός ο Δίας- έστω και από τον ταύρο- θα κάνει τίποτα;

Ευχαριστώ και πάλι
    Ευαγγελίνα

Όνομα:
    keti

polu kalo to artho.alla ti simenei na eise krios me oroskopo krio alla na exeis ton dia sou ston tauro??sto genethlio xarti.ti na diavasw apo to parapanw arthro?
    euxaristw polu:bigsmile:

Όνομα:
    Έρρικα

δίας στον ταύρο και όψη με αφροδίτη;;
    θέλει η θερμίδα να κρυφτεί και το κορμί δεν την αφήνει!
    καταλαβαίνεις ότι μεγάλωσες όταν κοιμάσαι στον καναπέ και ξυπνάς στον καναπέ...

8. Re: Είσοδος του Δία στον Ταύρο «Ο ανθός του σήμερα είναι ο σπόρος του χθες»

Με το Δια να διανυει τις αρχικες μοιρες του ταυρου και του ταυρου μου, ο οποιος βρισκεται αναδρομος στον 2 οικο μου, βλεπω αλλαγες...προς πασα κατευθυνση. Βρισκω νεες παραμετρους στη δουλεια μου (συμβασεις για αγροτικα προιοντα), αν λαβει κανεις υποψη οτι στη δικηγορια τα ορια ειναι σαφη και οι δουλειες συγκεκριμενες. εχει αλλαξει ο τροποος σκεψης μου, τα παντα μοιαζουν θετικα με το θ κεφαλαιο, μου συμβαινουν τυχαια ευχαριστα γεγονοτα (γι αυτο ισως ευθυνεται το τριγωνο που σχηματιζεται με τον ηλιο μου και τον ουρανο μου), ενω τα λεφτα γεμιζουν και αδειαζουν απο το πορτοφολι μου με συνεχη ροη....Απο ολα αυτα, η στερεη αισιοδοξια ειναι το πλεον δυνατο μου χαρτι...μεσα απο αυτη ολα μοιαζουν εφικτα....!!!!!!

Όνομα:
    Χρυσάνθη

Επιτέλους!

Να και κάτι θετικό και αισιόδοξο. Να είσαι καλά κοπέλα μου και να χαρείς όλα τα καλά του κόσμου που θα σου έρχονται. Αν μάλιστα κατάλαβα καλά και είσαι Ταύρος ή έχεις κάτι με Ταύρο, έχεις και κάθε λόγο να χαίρεσαι αφού έτσι ο Δίας θα σε ευνοήσει και το 2ο εξάμηνο του έτους και του χρόνου.

Χαρού και απόλαυσε το.

Φιλ - Χρ - Σπ

10. Re: Είσοδος του Δία στον Ταύρο «Ο ανθός του σήμερα είναι ο σπόρος του χθες»

Αγαπητή κυρία Σπίγγου, έχω την ακμή του δευτρεου οίκου στον ταυρο και στην 27 μοιρα εχω το Δια αναδρομο. κατι μου ελεγε η κ. Ζαχαριαδου, οτι οταν περασει ο ορθοδρομος Διας απο κει θα δεις τι σημαινει Διας στον ταυρο, αλλα ο διελαυνων σχηματιζει και τριγωνομε τον ηλιο μου και τον ουρανο μου στον δεκατο στον αιγοκερω....Κυριος ειδε τι αλλο θα προκυψει!!!!

Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)