s
Θα κάνουμε σχέση ; - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast
Results 11 to 20 of 28
    Όνομα:
    διδυμινα

Re: Θα κάνουμε σχέση ;

ναι savigi μου οντως το τριγωνο αυτο θα γινει αλλα με τισ αντιθεσεις που ερχονται τι γινεται??

Όνομα:
    ΕΦΗ

Quote Originally Posted by stellamou View Post
    ναι savigi μου οντως το τριγωνο αυτο θα γινει αλλα με τισ αντιθεσεις που ερχονται τι γινεται??
    Η Τινα εχει πει οτι εξεταζουμε τις κινησεις της σεληνης πριν αλλαξει ζωδιο.

Κοιταξε ειναι πολυ σημαντικο οτι οι δυο κυβερνητες εχουν αμοιβαια υποδοχη.Μην το ξεχνας αυτο. Πιθανον μαλιστα αυτα τα δυο ατομα ,ηδη να εχουν βρεθει.
    Επισης μπορει κυβερνητης του 4ου να ειναι ο κρονος, αλλα ειναι και κυβερνητης του αντρα, μεσα στον 1ο εστω κι αναδρομος κι εχει αμοιβαια υποδοχη.

Καταληγω οτι σχεση θα γινει εστω και με καποιο μικρο εμποδιο κατα την αποψη μου. Το εμποδιο μου βγαινει απ τον αναδρομο κρονο και τις χιαστι οψεις της σεληνης.

Δηλαδη η υποδοχη για μενα ειναι σημαντικη.Επισης ο αντρας, μου φαινετα πιο ισχυρος μεσα στην σχεση (κρονος σε εξαρση) και στον ζυγο, νομιζω δειχνει και σταθερα αισθηματα αλλα οχι τοσο εξωστρεφη ανθρωπο.

Αν το δει η Τινα θα ξερουμε καλυτερα. παντως εγω δεν βλεπω τον χαρτη αρνητικο.

Συμπληρωματικα να ρωτησω μηπως αυτοι οι δυο στο παρελθον ειχαν παλι καποια σχεση? Λογω αναδρομου κρονου το ρωταω.

Όνομα:
    διδυμινα

οσο αφορα τους οικους που πεφτουν οι σημειοδοτες πλανητες εχοθμε τον κρονο στον 1 που αυτο πως να το ερμηνευσω??το μονο που μπορω να πω απο αυτα που ξερω ειναι πως ο ιδιος την βλεπει καπως αναποφασιστη λογω ακμης στον ζυγο ,οπως επισης ανεπαρκης στο συναισθημα της προσ αυτον..και του δημιουργει μια ανασφαλεια,την θεωρει συγκατημενη στην εκδηλωση συναισθηματος της ..ειμαι αουτ??οσο για την αφροδιτη στον 3 οικο την βρισκει ευχαριστη χαριτωμενη και μια και ο 3 οικος ειναι ο οικος της επικοινωνιας αρα χαιρεται να μιλαει μαζι της αλλα μεχρι εκει??τωρα οσο αφορα την σεληνη με προβλιματιζει λιγακι γιατι πεφτει στον 11 οικο αν και 7 δικο του.. μηπως αυτο σημαινει οτι αυτη τον βλεπει πιο πολυ φιλικα..ενω αυτος οχι και τοσο μαι ακι ο 11 ειναι ο οικος της φιλιας..??διορθωστε με...

Όνομα:
    διδυμινα

Quote Originally Posted by SAGIVI View Post
    Η Τινα εχει πει οτι εξεταζουμε τις κινησεις της σεληνης πριν αλλαξει ζωδιο.

Κοιταξε ειναι πολυ σημαντικο οτι οι δυο κυβερνητες εχουν αμοιβαια υποδοχη.Μην το ξεχνας αυτο. Πιθανον μαλιστα αυτα τα δυο ατομα ,ηδη να εχουν βρεθει.
    Επισης μπορει κυβερνητης του 4ου να ειναι ο κρονος, αλλα ειναι και κυβερνητης του αντρα, μεσα στον 1ο εστω κι αναδρομος κι εχει αμοιβαια υποδοχη.

Καταληγω οτι σχεση θα γινει εστω και με καποιο μικρο εμποδιο κατα την αποψη μου. Το εμποδιο μου βγαινει απ τον αναδρομο κρονο και τις χιαστι οψεις της σεληνης.

Δηλαδη η υποδοχη για μενα ειναι σημαντικη.Επισης ο αντρας, μου φαινετα πιο ισχυρος μεσα στην σχεση (κρονος σε εξαρση) και στον ζυγο, νομιζω δειχνει και σταθερα αισθηματα αλλα οχι τοσο εξωστρεφη ανθρωπο.

Αν το δει η Τινα θα ξερουμε καλυτερα. παντως εγω δεν βλεπω τον χαρτη αρνητικο.

Συμπληρωματικα να ρωτησω μηπως αυτοι οι δυο στο παρελθον ειχαν παλι καποια σχεση? Λογω αναδρομου κρονου το ρωταω.
    ναι πραγματι ειχαν μια επικοινωνια στο παρελθον και κατι παιζοταν αλλα σταματησε χωρις ιδιαιτερο λογο..τωρα εχουν χαθει..ναι οντως ο αντρας ειναι πιο ισχυρος στην σχεση απο αποψη χαρακτηρα,και οχι τοσο εξωστρεφης απο αισθηματικης αποψεως,απο οτι καταλαβαινω τιποτα δεν εχει κριθει οριστικα ακομα..ισως μολις ορθοδρομησει ο κρονος δει φως η υποθεση..ας μας καθοδηγησει ομως και η τινα..

Όνομα:
    Πόπη

Quote Originally Posted by ΛΟΥΛΟΥΔΕΝΙΑ View Post
    Πόπη, θα μας εξηγήσεις πώς ανεβάζεις το χάρτη??
    Μπείτε στο προφίλ και στον τοίχο μου έχω κάνει ποστ
    για το πως γίνεται.
    Εδώ τα αφεντικά θα μας στείλουν στην μαύρη κουνελότρυπα
    και θα έχουν και δίκιο.:bigsmile:
    Tabula rasa

Καταρχην το γεγονος οτι υπαρχει αμοιβαια υποδοχη δεν σημαινει οτι τα πραγματα ειναι ευκολα ,μην ξεχναμε οτι η οψη ειναι τετραγωνο μεταξυ τους,και μην ξεχναμε οτι ο κρονος σαν πλανητης ειναι δυσκολος ,πιο δυσκολος απο μια αφροδιτη στον αιγοκερω και ας ειναι "ψυχρη" σε αυτο το ζωδιο.

Ο κρονος μπορει να εχει την εξαρση του στον ζυγο ωστοσο αυτο δεν τον "γλυκαινει" αντιθετα μεσα στον ορθολογισμο και στην ψυχροτητα που μπορει να ,υπαρχει και η αναποφασιστικοτητα και η ανασφαλεια (χαρακτηριστικα που φερει ο Ζυγος) ,αρα εχουμε να κανουμε με εναν ανδρα που "κρυβει" τα συναισθηματα του,δεν τα εκφραζει εντονα και η οψη τετραγωνο δεν το απελευθερωνει αντιθετα τον μπλοκαρει ακομα περισσοτερο.

Κατα την γνωμη μου η αμοιβαια υποδοχη εδω λειτουργει ως αμοιβαιο ενδιαφερον ο ενας προς τον αλλον αλλα δεν προδικαζει οτι θα γινει σχεση μεταξυ τους.Δεν γνωριζω αν αυτο μεταφραστει ως καθυστερηση η ως εμποδιο.Παντως πρεπει να καταλαβουμε οτι σκοπος μας ειναι να κοιταξουμε το "ολο" του χαρτη και οχι μονο μια αμοιβαια υποδοχη η μια καλη οψη και να αγκιστρωθουμε απο εκει για το οποιο αποτελεσμα.

Δεν γνωριζω τοσα οσα η κυρια Ζαχαριαδου βεβαια,για αυτο μενω σε οσα εχω διαβασει ,δεν δινω βαση ουτε στους εξωκρονιους ,ουτε στις οψεις χιαστι .Πολυ απλα γιατι η παραδοσιακη ωριαια ασχολειται μονο με συνοδους,αντιθεσεις,τετραγ ωνα,τριγωνα και εξαγωνα.Θα ελεγα οτι αμα δεν γνωριζουμε μην ψαχνουμε ψυλλους στα αχυρα .

Ας αφησουμε απεξω γι αρχη "τα νεα ατοιχεια" και ας μαθουμε τα βασικα γι αρχη.

Και συγγνωμη αν γινομαι γκρινιαρα αλλα αυτο "ας μας πει η Τινα καλυτερα" ελεος πια !

Ζηταμε τα ιδια και τα ιδια πραγματα καθε φορα απο την αρχη να μας τα εξηγησει .δεν παμε παρακατω .Διαβαστε προηγουμενα ποστ και ξεδιαλυνετε τουλαχιστον τα βασικα και να θετουμε ερωτησεις πιο εξειδικευμενες.

Αυτο "αν το τετραγωνο μεταξυ των δεικτων ειναι αρνητικο ?" δηλαδη εσεις ενα τετραγωνο σε ενα χαρτη το εχετε για θετικο ?
    Ωραια στην ωριαια δεν προδικαζει κατι αρνητικο αλλα δεν μεταμφιεζεται σε θετικο σωνει και ντε επειδη το θελουμε

Όνομα:
    ΕΦΗ

Quote Originally Posted by hattie23 View Post
    Καταρχην το γεγονος οτι υπαρχει αμοιβαια υποδοχη δεν σημαινει οτι τα πραγματα ειναι ευκολα ,μην ξεχναμε οτι η οψη ειναι τετραγωνο μεταξυ τους,και μην ξεχναμε οτι ο κρονος σαν πλανητης ειναι δυσκολος ,πιο δυσκολος απο μια αφροδιτη στον αιγοκερω και ας ειναι "ψυχρη" σε αυτο το ζωδιο.

Ο κρονος μπορει να εχει την εξαρση του στον ζυγο ωστοσο αυτο δεν τον "γλυκαινει" αντιθετα μεσα στον ορθολογισμο και στην ψυχροτητα που μπορει να ,υπαρχει και η αναποφασιστικοτητα και η ανασφαλεια (χαρακτηριστικα που φερει ο Ζυγος) ,αρα εχουμε να κανουμε με εναν ανδρα που "κρυβει" τα συναισθηματα του,δεν τα εκφραζει εντονα και η οψη τετραγωνο δεν το απελευθερωνει αντιθετα τον μπλοκαρει ακομα περισσοτερο.

Κατα την γνωμη μου η αμοιβαια υποδοχη εδω λειτουργει ως αμοιβαιο ενδιαφερον ο ενας προς τον αλλον αλλα δεν προδικαζει οτι θα γινει σχεση μεταξυ τους.Δεν γνωριζω αν αυτο μεταφραστει ως καθυστερηση η ως εμποδιο.Παντως πρεπει να καταλαβουμε οτι σκοπος μας ειναι να κοιταξουμε το "ολο" του χαρτη και οχι μονο μια αμοιβαια υποδοχη η μια καλη οψη και να αγκιστρωθουμε απο εκει για το οποιο αποτελεσμα.

Δεν γνωριζω τοσα οσα η κυρια Ζαχαριαδου βεβαια,για αυτο μενω σε οσα εχω διαβασει ,δεν δινω βαση ουτε στους εξωκρονιους ,ουτε στις οψεις χιαστι .Πολυ απλα γιατι η παραδοσιακη ωριαια ασχολειται μονο με συνοδους,αντιθεσεις,τετραγ ωνα,τριγωνα και εξαγωνα.Θα ελεγα οτι αμα δεν γνωριζουμε μην ψαχνουμε ψυλλους στα αχυρα .

Ας αφησουμε απεξω γι αρχη "τα νεα ατοιχεια" και ας μαθουμε τα βασικα γι αρχη.

Και συγγνωμη αν γινομαι γκρινιαρα αλλα αυτο "ας μας πει η Τινα καλυτερα" ελεος πια !

Ζηταμε τα ιδια και τα ιδια πραγματα καθε φορα απο την αρχη να μας τα εξηγησει .δεν παμε παρακατω .Διαβαστε προηγουμενα ποστ και ξεδιαλυνετε τουλαχιστον τα βασικα και να θετουμε ερωτησεις πιο εξειδικευμενες.

Αυτο "αν το τετραγωνο μεταξυ των δεικτων ειναι αρνητικο ?" δηλαδη εσεις ενα τετραγωνο σε ενα χαρτη το εχετε για θετικο ?
    Ωραια στην ωριαια δεν προδικαζει κατι αρνητικο αλλα δεν μεταμφιεζεται σε θετικο σωνει και ντε επειδη το θελουμε
    Προφανως δεν διαβασες καποια ποστ της Τινας χθεσινα και προχθεσινα.

Επισης δ ε ν διαβασες το δικο μου ποστ προσεχτικα για να δεις οτι εγω τουλαχιστον εχω καταληξει σ ενα συμπερασμα εστω κι αν ειναι λανθασμενο, γι αυτο επικαλουμαι και την γνωση της Τινας ο τ α ν και α ν κρινει εκεινη οτι πρεπει να επεμβει. Ετσι και το διατυπωνω στο προαναφερομενο ποστ.

Δεν καταλαβαινω τα σχετικα περι ελεους και βρισκω υπερβολικη και αδικη την εκρηξη εκ μερους σου.

Εχουμε μια ηρεμη συζητηση μεταξυ απολυτως ερασιτεχνων πανω σ ενα ωροσκοπιο και θα βρεθουμε στην μαυρη τρυπα γιατι πρεπει ν απαντησουμε σε σενα.

Το τετράγωνο Αφροδίτης/Κρόνου δεν ισχύει πια επειδή η Αφροδίτη έχει περάσει τον Κρόνο. Έστω κι ένα λεπτό της μοίρας, θεωρείται ότι η όψη έχει ήδη γίνει. Αυτό το τετράγωνο που λήγει στο "παρά πέντε" έχει την σημασία του σ' αυτό το ωριαίο. Μπορεί να δείχνει μια ευκαιρία που χάθηκε, ότι ήρθαν κοντά αλλά δεν έγινε.

Πιστεύω ότι η κοπέλα προς το παρόν έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον απ' ότι ο άντρας. Ο άντρας φαίνεται πιο συγκρατημένος. Ο Ήλιος όμως πολύ σύντομα αλλάζει ζώδιο και περνά στους Ιχθείς, στην έξαρση της Αφροδίτης (της κοπέλας δηλαδή) πράγμα που σημαίνει ότι θα υπάρξει μια μεταστροφή στα συναισθήματα του. Δεν βλέπω όμως όψεις μεταξύ των σημειοδοτών που να επιβεβαιώνουν μια σχέση μεταξύ τους.

Όνομα:
    Τίνα

Κορίτσια ψυχραιμία.

Λόγος αντιπαράθεσης δεν υπάρχει, το πρόβλημα εντοπίζεται κατά την γνώμη μου στο γεγονός ότι δεν παίρνετε τα στοιχεία από την αρχή και προχωράτε πολύ γρήγορα ενώ πολλές φορές μελετάτε στοιχεία που δεν μας ενδιαφέρουν.

Όψεις χιαστί στην ωριαία δεν κοιτάμε εκτός κι αν δεν υπάρχει όψη μεταξύ σημειοδοτών, αμοιβαία υποδοχή κτλ. Πάντως θετικό αποτέλεσμα δεν δείχνουν αλλα όπως ειπα δεν τις κοιτάμε. Θα ψάχνετε για κύριες και θα παίρνετε τους κυβερνήτες που σας ενδιαφέρουν και όχι σβάρνα όλους τους κυβερνήτες και όλους τους οίκους.

Η αμοιβαία υποδοχή είναι πολύ σημαντική ακόμη κι αν πρόκειται για τετράγωνο, ωστόσο θέλουμε κι άλλες θετικές ενδείξεις.

Έφη μου δεν θέλω να θεωρηθεί πως παίρνω το μέρος της hattie και δεν αναφέρομαι σε εσένα. Όμως έχει δίκιο, οι περισσότεροι ρωτούν πράγματα τα οποία έχουν απαντηθεί δυο και τρεις φορές.
    Βάζετε (ο πληθυντικός για να μην παρεξηγηθεί κανείς) διαρκώς ωριαία και δεν έχετε μελετήσει τα προηγούμενα. Έχετε πάθει παραλήρημα τελευταία με την ωριαία αλλά δεν μελετάτε.

Αν είχατε μελετήσει το τεστ που είχα βάλει "Με θυμάτε ακόμη ή με ξέχασε" και είχατε μελετήσει προσεκτικά θα ξέρατε επακριβώς την τεχνική τουλάχιστον για ερωτήματα ερωτικού τύπου.

Οι κατευθύνσεις που σας έδωσα στο τεστ αμφιβάλλω αν έχουν ξαναδοθεί σε σάιτ (το ίδιο ισχύει και για το ερώτημα που είχε βάλει η Δέσποινα) παρά μόνο με την μορφή άρθρου.

Ξεχνάτε όμως κάτι βασικό, 1ο ότι το φόρουμ έχει σκοπό να σας βοηθήσει να μάθετε και 2ο ότι γι αυτή την δουλειά εγώ πληρώνομαι. Εσείς τα παίρνετε δωρεάν, φροντίστε λοιπόν να εκτιμήσετε σωστά τις γνώσεις που σας προσφέρονται και ξαναπάρτε τα ποστ από την αρχή όσοι τουλάχιστον θέλετε να μάθετε. Οι υπόλοιποι κλείστε ραντεβού με αστρολόγο της αρεσκείας σας

Ειμαι στην διάθεση σας για την όποια απορία αλλά όχι για να σας δίνω την τελική απαντήση και όχι για να απαντώ στις ίδιες ερωτήσεις ξανά και ξανά.

Όνομα:
    ΕΦΗ

Quote Originally Posted by Τίνα Ζαχαριάδου View Post
    Κορίτσια ψυχραιμία.

Λόγος αντιπαράθεσης δεν υπάρχει, το πρόβλημα εντοπίζεται κατά την γνώμη μου στο γεγονός ότι δεν παίρνετε τα στοιχεία από την αρχή και προχωράτε πολύ γρήγορα ενώ πολλές φορές μελετάτε στοιχεία που δεν μας ενδιαφέρουν.

Όψεις χιαστί στην ωριαία δεν κοιτάμε εκτός κι αν δεν υπάρχει όψη μεταξύ σημειοδοτών, αμοιβαία υποδοχή κτλ. Πάντως θετικό αποτέλεσμα δεν δείχνουν αλλα όπως ειπα δεν τις κοιτάμε. Θα ψάχνετε για κύριες και θα παίρνετε τους κυβερνήτες που σας ενδιαφέρουν και όχι σβάρνα όλους τους κυβερνήτες και όλους τους οίκους.

Η αμοιβαία υποδοχή είναι πολύ σημαντική ακόμη κι αν πρόκειται για τετράγωνο, ωστόσο θέλουμε κι άλλες θετικές ενδείξεις.

Έφη μου δεν θέλω να θεωρηθεί πως παίρνω το μέρος της hattie και δεν αναφέρομαι σε εσένα. Όμως έχει δίκιο, οι περισσότεροι ρωτούν πράγματα τα οποία έχουν απαντηθεί δυο και τρεις φορές.
    Βάζετε (ο πληθυντικός για να μην παρεξηγηθεί κανείς) διαρκώς ωριαία και δεν έχετε μελετήσει τα προηγούμενα. Έχετε πάθει παραλήρημα τελευταία με την ωριαία αλλά δεν μελετάτε.

Αν είχατε μελετήσει το τεστ που είχα βάλει "Με θυμάτε ακόμη ή με ξέχασε" και είχατε μελετήσει προσεκτικά θα ξέρατε επακριβώς την τεχνική τουλάχιστον για ερωτήματα ερωτικού τύπου.

Οι κατευθύνσεις που σας έδωσα στο τεστ αμφιβάλλω αν έχουν ξαναδοθεί σε σάιτ (το ίδιο ισχύει και για το ερώτημα που είχε βάλει η Δέσποινα) παρά μόνο με την μορφή άρθρου.

Ξεχνάτε όμως κάτι βασικό, 1ο ότι το φόρουμ έχει σκοπό να σας βοηθήσει να μάθετε και 2ο ότι γι αυτή την δουλειά εγώ πληρώνομαι. Εσείς τα παίρνετε δωρεάν, φροντίστε λοιπόν να εκτιμήσετε σωστά τις γνώσεις που σας προσφέρονται και ξαναπάρτε τα ποστ από την αρχή όσοι τουλάχιστον θέλετε να μάθετε. Οι υπόλοιποι κλείστε ραντεβού με αστρολόγο της αρεσκείας σας

Ειμαι στην διάθεση σας για την όποια απορία αλλά όχι για να σας δίνω την τελική απαντήση και όχι για να απαντώ στις ίδιες ερωτήσεις ξανά και ξανά.
    Τινα μου επειδη εκτιμω πολυ την σταση σου και γενικοτερα ολων των αστρολογων που σπαταλατε απ τον προσωπικο σας χρονο για ν απαντησετε στις ερωτησεις μας, γι αυτο κι εγω απαντησα στην Hattie ,οτι κουτσα-στραβα κατεληξα σ ενα συμπερασμα εστω και λανθασμενο.

Επισης οσον φορα στις χιαστι, θυμηθηκα την χθεσινη αναλογη συζητηση, οπου μας ειπες να μην προτρεχουμε πριν δουμε τις κυριες οψεις κι αυτο υπενθυμισα στην Ποπη.

Καποια στιγμη, ειχα απευθυνθει στο chat που μας ζητα να πουμε την γνωμη μας για την καλυτερευση του site. Επαναλαμβανω εν ολιγοις, οτι ειναι κριμα τοση γνωση να ειναι διασκορπισμενη στα ποστ, κι οχι μονο για την ωριαια. Θα συμπληρωνε θαυμασια τα αρθρα σας.
    Λυπαμαι αν δημιουργησα καποια πιεση απεναντι σου αλλα δεν ηταν αυτη η προθεση μου.

Ευχαριστω για την βοηθεια σου.

Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)