- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 20 of 22
-
16-02-2011, 06:22 AM #11
Re: Ωριαια θα τα φτιαξω ποτε μαζι του?
ο χάρτης, όχι σε regiomontanous, αλλά δεν πειράζει,αφού είναι για εξάσκηση :bigsmile:
Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
16-02-2011, 12:24 PM #12
καλημέρα,
αυτό που μπορώ να δω από τις θεμελιώδεις δυνάμεις του χάρτη είναι ότι η Αφροδίτη (ο κυβερνήτης ο δικός σου) είναι στην έξαρση του ¶ρη, συνεπώς νομίζω ότι εσύ είσαι που είσαι πολύ ερωτευμένη μαζί του και τον σκέφτεσαι συνέχεια, όπως και ότι τον έχεις βάλει σε ένα βάθρο και τον κοιτάς με δέος. Επίσης η Αφροδίτη βρίσκεται στην αδυναμία της Σελήνης που σημαίνει ότι το γεγονός ότι τον σκέφτεσαι και αισθάνεσαι ερωτευμένη μαζί του, σου δημιουργεί πρόβλημα σε ψυχολογικό και αισθηματικό επίπεδο.
τώρα ο ¶ρης ο κυβερνήτης του είναι στα όρια της Αφροδίτης που σημαίνει ότι ναι μεν σε σκέφτεται αλλά δεν τρελαίνεται κιόλας.
το γεγονός ότι και οι δύο κυβερνήτες πλανήτες είναι στην κυριαρχία του Κρόνου νομίζω ότι και οι δύο είστε κάπου αλλού δεσμευμένοι? ότι υπάρχει κάποιο εμπόδιο προκειμένου να γίνει σχέση?
κάτι τέτοιο.
Επίσης το γεγονός ότι η Σελήνη και η Αφροδίτη έχουν υποδοχή από τις αδυναμίες τους πιστευω ότι σημαίνει ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα μεταξύ του έρωτα και της αγάπης, το ένα κάνει κακό στο άλλο, δεν μπορώ να το εκφράσω ακριβώς αλλά κάτι δύσκολο μου βγαίνει!
τέλος το γεγονός ότι οι κυβερνήτες σας δεν κάνουν κάποια όψη επιβεβαιώνει το γεγονός ότι δεν θα γίνει κάποια σχέση. Αυτά αλλά ας περιμένουμε και την άποψη κάποιου πιο ειδικού!
-
16-02-2011, 01:02 PM #13
Επειδή ο σκοπός δεν είναι να αναλύσουμε τον χάρτη και να δώσουμε μια όποια απάντηση στην astrotrella καλό είναι να μας πει, όταν έβαλε το ερώτημα ποιον κυβερνήτη είχε στο μυαλό της για το άτομο που ρωτά.
-
16-02-2011, 01:06 PM #14
-
16-02-2011, 01:13 PM #15
sst μου καλά έκανες και απάντησες, η astrotrella επρεπε να μας έχει ενημερώσει, όπως και όλοι όσοι βάζουν τα ερωτήματα τους στο φόρουμ. Τα ωριαία που μπάινουν στο φόρουμ δεν τα αναλύουμε εμείς. Υποτίθεται πως τα αναλύει εκείνος που τα βάζει. Εμείς συμπληρώνουμε τα κενά όπου δεν βγάζει άκρη.
Και εννοείται πως δεν χρειάζεται να απολογηθείς, παρεμπιπτόντως, καλά τα πήγες με την ανάλυση.
-
16-02-2011, 04:57 PM #16
Την Σεληνη ειχα στο μυαλο μου ως σημαντικος δεικτης της ωριαιας και την Αφροδιτη επειδη σχετιζεται με τις σχεσεις! Υπαρχουν οντως δυσκολιες να προσθεσω οπως προανεφεραν ,για διαφορους και σημαντικους λογους.Ειχα δηλαδη στο πισω μερος του μυαλου μου το αρνητικο κομματι αλλα ηθελα να το δω και απο αστρολογικης αποψης!
-
17-02-2011, 12:53 AM #17
Για να καταλαβω για τον άντρα που ρωτησες, δεν είχες από την αρχή καθορίσει ποιον οίκο θα μελετήσεις ?
Η Σελήνη είναι συγκυβερνήτης δικός σου και η Αφρδίτη γενικότερα σημειοδοτεί τις σχέσεις.
Τον συντροφο όμως από που θα τον έβλεπες για να δεις αν σχηματίζει όψη με τον δικό σου τον κυβερνήτη, 5ο ή 7ο?
-
17-02-2011, 12:56 AM #18
-
17-02-2011, 01:35 AM #19
-
17-02-2011, 04:23 PM #20
Δηλ αν δεν κανουν οψη ο Κρονος που ειναι του 5ου κυβερνητης και η Αφροδιτη δεν γινεται τιποτα ετσι?Η πολυαστρια που υπαρχει στον 5ο μπορει να διχνει οτι εκεινος ειναι απασχολημενος με δικες του υποθεσεις?
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.