s
σχεση πεθερά νύφης - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast
Results 11 to 20 of 21
    Όνομα:
    Τίνα

Re: σχεση πεθερά νύφης

Οι συγγενείς εξ αγχιστείας φαίνονται από τον 9ο ωστόσο καλό είναι να κοιτάξετε τον 4ο οίκο του 7ου σας, τον 10ο δηλαδή.

Όνομα:
    ΝΙΚΗ

Quote Originally Posted by Τίνα Ζαχαριάδου View Post
    Οι συγγενείς εξ αγχιστείας φαίνονται από τον 9ο ωστόσο καλό είναι να κοιτάξετε τον 4ο οίκο του 7ου σας, τον 10ο δηλαδή.

Αν ειναι να κοιταξουμε τον 10ο......
    εχω κυβερν. 10ου την αφροδιτη, η οποια ζει στον 8ο....
    κ η πεθερα μου πεθανε 3 χρονια μετα το γαμο μου!!!:σφύριγμα

Quote Originally Posted by jungle View Post
    Αν ειναι να κοιταξουμε τον 10ο......
    εχω κυβερν. 10ου την αφροδιτη, η οποια ζει στον 8ο....
    κ η πεθερα μου πεθανε 3 χρονια μετα το γαμο μου!!!:σφύριγμα
    καλησπερα εχω κυβερνητη 10ου τον ηλιο στον 120 τι σημαινει για τη σχεση μου με την πεθερα μου?

4. Re: σχεση πεθερά νύφης

Quote Originally Posted by Τίνα Ζαχαριάδου View Post
    Δηλαδή για τον πεθερό να κοιτάξουμε τον 10 του 7ου μας τον 4ο οικο δηλαδή???:unsure:

Quote Originally Posted by Αφροδίτη View Post
    Δηλαδή για τον πεθερό να κοιτάξουμε τον 10 του 7ου μας τον 4ο οικο δηλαδή???:unsure:
    Ναι:bigsmile:

Αν κοιτάξω τον 10ο οίκο, τότε τον άρη μου έχω στον 10ο!δηλ. θα γίνει της κακομοίρας!Κάποια στιγμή που γνω΄ρισα την παραλίγο πεθαρά μου και την αδερφή του σκοτωθήκαμε!ειλικρινά ήταν οι χειρότεροι άνθρωποι που γνώρισα στη ζωή μου και τελείως καταστροφικές για τον πρώην σύντροφό μου!Ελπίζω να μην το ξανασυναντήσω το ίδιο story γιατί δεν θα το αντέξω!!!Βέβαια δεν θα το επιτρέψω πάλι στον εαυτό μου να ανεχθώ πάλι τέτοια προβληματική και άρρωστη ψυχολογικά οικογενεια συντρόφου μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Όνομα:
    Μαρία

Quote Originally Posted by Αφροδίτη View Post
    Εχεις απόλυτο δίκιοοοοοοοοοοοοοοοοο.Στο 4ο μου έχω Πλούτωνα και ακμή στην Παρθένο.Ο πρήξας πεθερός μου αυτοπροσώπως,που μου κάνει συνέχεια ανάκριση!!Αν η πεθερά είναι οκ.και ο πεθερός δεν παλεύεται,αστα..:bigsmile:

Όνομα:
    Πόπη

Κοιτάζοντας αυτά που προαναφέρατε αρχίζω να καταλαβαίνω πολλά για τη σχέση μου με τα πεθερικά μου. :bigsmile:

Ο Δίας στην Παρθένο και ο ¶ρης στο Λιοντάρι στον 9ο του οποίου η ακμή είναι στο Λιοντάρι ειναι σε σύνοδο. Ο ¶ρης κάνει σε τετράγωνο με τον Ουρανό στο Σκορπιό απο τον 12ο.
    Και αν δούμε τον 10ο οίκο με τον Κρόνο στην Παρθένο ανάδρομο
    ο οποίος κάνει ταυ τετράγωνο με Ποσειδώνα στον Τοξότη από τον 1ο και με την Αφροδίτη στο Δίδυμο στον 7ο.
    Ο 4ος με ακμή στους Ιχθείς και κυβερνήτη-πεθερό τον Ποσειδώνα ο οποίος συμμετέχει στο παραπάνω ταυ τετράγωνο.

Στις αρχές του γάμου διαδραματίστηκαν απείρου κάλλους σκηνές
    αλλά με την πάροδο του χρόνου η κατάσταση εξομαλύνθηκε.
    Το ταυ μπορεί να δείχνει και την δυσκολία που θα μπορούσαν να προκαλέσουν
    στη ''νύφη'' τα πεθερικά αφού δένονται οι κυβερνήτες με μία τέτοια όψη?
    Tabula rasa

Όνομα:
    Μαρία

Δεν περίμενα να φαίνονται τέτοια πράγματα μέσα στους χάρτες μας,όσο πάει και με εκπλήσσει η αστρολογία.Οπως κι αν το κάνεις,τα πεθερικά είναι σχέση ζωής,αφού στην Ελλάδα παντρευόμαστε όλο το σόι!

Εγω την ακμη του 9ου την εχω στους ιχθυεις ,με κυβερνητη τον ποσειδωνα που βρισκεται στο 5ο οικο μου και η σεληνη βρισκεται στον 9ο σε οψη τριγωνου με τον ουρανο κυβερνητη του 7ου και του 8ου μου μεσα στον 5ο.Την ακμη του 10ου την εχω στον κριο και τον αρη στην εξαρση του στον αιγοκερω στον 6ο οικο.
    Τελος ,αν ο πεθερος φαινεται απο τον 4ο δικο μου οικο εχει κυβερνητη την αφροδιτη επισης στον 5ο οικο .Μεσα στον 4ο βρισκονται ο πλουτωνας ,ο κρονος και ο ηλιος μου.Ο πλουτωνας σε τετραγωνο με τον ωροσκοπο μου,ο κρονος σε συνδο με τον ηλιο και εξαγωνο με τον αρη και ηλιος σε εξαγωνο με τον δια.

Η ακμη του 5ου στον τοξοτη ..ΜΜΜ με βαση αυτα τα στοιχεια .Την πεθερα την βλεπω πιο θετικη απεναντι μου ,δυναμικη και ελευθερη ισως με καποιες καλλιτεχνικες ανησυχιες και μαλλον με καταγωγη απο το εξωτερικο .Ενω τον πεθερο τον βλεπω πολυ σοβαρο ,μετρημενο ,δικαιο και μαλλον κατσουφη σαν ανθρωπο ,πολυ της δουλεια και του καθηκοντος .

Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)