- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 20 of 70
Thread: Ο μύθος για το Μεγάλο Τρίγωνο
-
11-01-2011, 09:14 PM #11
-
11-01-2011, 11:01 PM #12
Re: Ο μύθος για το Μεγάλο Τρίγωνο
Είχα την εντύπωση πως η ένταση στην καθημερινότητά μου φαινεται από την όψη τριγώνου που κάνει η Σελήνη στον Τοξότη και στον 11ο με τον ¶ρη στον Κριό και στον 3ο.
Όσο για τον Κρόνο στον 8ο, περισσότερο εποικοδομητικός μου φαίνεται σε τετράγωνο με τον Ήλιο στον 4ο, παρά στα τρίγωνα με 'Αρη-Αφροδίτη-Σελήνη στις φωτιές.
Σας ευχαριστώ Κα Μόζορρα.
-
12-01-2011, 07:16 PM #13
Καλησπέρα σε όλους!:bigsmile:
Κυρία Μόζορα εγώ έχω ένα μεγάλο τρίγωνο στα ζώδια του νερού.
3ος στον Καρκίνο (Δίας 29 & 5')
6ος στον Σκορπιό (Ουρανός Rx 20o)
11ος Ιχθύες (Σύνοδος Ερμή Rx' 26 & 50' /¶ρη 26 & 17')
Αν έχετε την καλοσύνη σχολιάστε το ...μιας που είμαι αρχάρια και δεν έχω απαραίτητη γνώση ώστε να το κρίνω εγώ....
Επίσης...αφού υπάρχουν τα μεγάλα τρίγωνα, θα υπάρχουν και τα μεγάλα τετράγωνα ε?!...Γιατί έχω την εντύπωση ότι βλέπω ένα μπαστακωμένο από άκρη σ'άκρη στον χάρτη μου...:blink:
xoxo[I]“ Όλα ρέουν και πάλι ρέουν. Όλα έχουν περιόδους ακμής και παρακμής, ανόδου και καθόδου. Όλα κινούνται σαν εκκρεμές. Το μέτρο της κίνησης προς τα δεξιά είναι όμοιο με αυτό της κίνησης προς τα αριστερά. Ο ρυθμός είναι η εξίσωσή τους. ”[/I]
-
14-01-2011, 11:31 AM #14
Γεια σου, taurine.
Το τρίγωνο Σελήνης/¶ρη στον Τοξότη/Κριό και στους οίκους που το έχεις δίνουν ένταση στην καθημερινότητα αλλά το άτομο δεν την αισθάνεται ως δυσάρεστη. Αντίθετα, είναι "εθισμένο" στην ένταση και την αισθάνεται ως ζωή και ζωντάνια. Η ηρεμία και η ρουτίνα είναι που κουράζει αυτό το άτομο. Η ψυχική κούραση που ανάφερες σε προηγούμενο ποστ σου πιστεύω ότι οφείλεται στο τετράγωνο Ήλιου/Κρόνου.
-
14-01-2011, 11:42 AM #15
Γενικά μιλώντας, ένα μεγάλο τρίγωνο σε ζώδια του νερού δείχνει άτομα που στις δυσκολίες της ζωής αντλούν από μέσα τους μεγάλα ψυχικά αποθέματα δύναμης. Είναι άτομα που μπορούν να βασιστούν στην διαίσθηση τους, η οποία συχνά τους γλυτώνει από κακοτοπιές. Επίσης, έχουν μια άνεση στην διαχείρηση και έκφραση του συναισθήματος και είναι άτομα που μπορούν να κατανοήσουν και να συμπαρασταθούν συναισθηματικά σε άλλους ανθρώπους που περνούν προβλήματα. Συνήθως διαθέτουν φαντασία που μπορεί να γίνει πολύ δημιουργική.
-
14-01-2011, 01:03 PM #16
Κα Μόζορα σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τον χρόνο & την ανταπόκρισή σας!:bigsmile:
Νόμίζω ότι η απάντησή σας με προσεγγίζει απόλυτα.
Καλή σας μέρα![I]“ Όλα ρέουν και πάλι ρέουν. Όλα έχουν περιόδους ακμής και παρακμής, ανόδου και καθόδου. Όλα κινούνται σαν εκκρεμές. Το μέτρο της κίνησης προς τα δεξιά είναι όμοιο με αυτό της κίνησης προς τα αριστερά. Ο ρυθμός είναι η εξίσωσή τους. ”[/I]
-
14-01-2011, 02:40 PM #17
-
16-01-2011, 06:26 PM #18
Βλέπω τώρα ότι υπάρχουν δυο ερωτήσεις στις οποίες δεν απάντησα.
taurine, το τρίγωνο Δία/Πλούτωνα που έχεις κατά την γνώμη μου ισχύει.
Ariete79, η όψη που ονόμασες "μεγάλο τετράγωνο" ονομάζεται σταυρός. Σταυρό έχουμε όταν 2 πλανήτες σχηματίζουν αντίθεση μεταξύ τους, μετά άλλοι δύο πλανήτες σχηματίζουν αντίθεση μεταξύ τους και οι 4 αυτοί πλανήτες σχηματίζουν τετράγωνα μεταξύ τους, έτσι ώστε να δημιουργείται ένα τετράπλευρο σχήμα μέσα στον χάρτη.
-
16-01-2011, 08:32 PM #19
Κυρία Μόζορα,
Μιάς που πρώτη φορά ακούω για τον Σταυρό στο Γενέθλιο Χάρτη θα ενημερωθώ και θα επανέλθω σε κάποιο ανάλογο ¶ρθρο ή Post.
Σας ευχαριστώ πολύ![I]“ Όλα ρέουν και πάλι ρέουν. Όλα έχουν περιόδους ακμής και παρακμής, ανόδου και καθόδου. Όλα κινούνται σαν εκκρεμές. Το μέτρο της κίνησης προς τα δεξιά είναι όμοιο με αυτό της κίνησης προς τα αριστερά. Ο ρυθμός είναι η εξίσωσή τους. ”[/I]
-
17-01-2011, 02:50 AM #20
Γεια σου Κοραλλία!
Θα ζητήσω κι εγώ τα φώτα σου.:bigsmile:
Έχω ένα μεγάλο τρίγωνο στον αέρα, με Σελήνη στους Διδύμους στον 10ο, Ερμή στον Υδροχόο στον 6ο και Πλούτωνα στον Ζυγό μάααλλον στον 3ο με κάποιες πιθανότητες για 2ο, λόγω απόκλισης της ώρας μου. Για 3ο με έχω περισσότερο όμως.. Μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις τη γνώμη σου??
Πάντα ένιωθα ότι το μυαλό μου ήταν υπεραναλυτικό, αναλύοντας τα πάντα σε βάθος, με ικανότητα να συγκρατεί ακόμη και τις πιο μικρές λεπτομέρειες και να υπερλειτουργεί σε κουραστικό βαθμό μερικές φορές.. μήπως αυτά όμως έχουν να κάνουν μόνο με τον ερμή στον υδροχόο και το τρίγωνο του με πλούτωνα ή και με τον ωροσκόπο μου στην παρθένο? Κάποια εξτρα πληροφορία για αυτό το αεράτο τριγωνάκι?
Καλό βραδάκι!Ο σκοπός στη ζωή είναι να πεθαίνεις νέος, όσο πιο αργά γίνεται...
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.