s
Ωριαία για πώληση περιουσιακού στοιχείου - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 11 to 16 of 16

Re: Ωριαία για πώληση περιουσιακού στοιχείου

Αφού δεν μετρά η σύνοδος του Ήλιου με τον ¶ρη, η πρώτη όψη που θα κάνει ο Ήλιος ειναι νομίζω το εξάγωνο με τον Ουρανό(αν τη λάβουμε υπόψη μας ) και με τον Δία πριν περάσει στον Υδροχόο.

Καλή ένδειξη μου φαίνεται, κάποια εύνοια που προκύπτει στον αγοραστή σε σχέση με τα μετρητά του.¶ρα έχει ελπίδες και ο Κώστας;:unsure:

Όνομα:
    Τίνα

Λοιπόν από που να αρχίσω και που να καταλήξω;

Καταρχήν, ανάδρομη Σελήνη δεν πρόκειται να υπάρξει ποτέ στα χρονικά!

Κατά δεύτερον καμμένος ¶ρης δεν υπάρχει, όλοι οι πλανήτες καίγονται από τον Ήλιο, πλην του ¶ρη.

Τρίτον, τι ακριβώς θέλει να πουλήσει, ακίνητο και 4ο υπάρχει αγοραστής πράγματι, η τον μελετάμε υποθετικά;

Πολύ σωστή η κατευθυντήρια ερώτηση της Κοραλλίας που όμως Βίκη μου, την αγνόησες.
    Ο Ωροσκόπος είσαι εσύ και όχι ο Κώστας.

Βίκη μου ξανά πάρε το από την αρχή! :embarrest

Εφοσον προκειται για φιλο σου κοιταμε τον 11ο οικο.εχει κυβερνητη αρη. Τωρα σε οτι αφορα το ακινητο που θελει να πουλησει κοιταμε το παραγωγο του 11ου για το 4ο ,που ειναι για σενα η ακμη του 2ου .Αρα ο κυβερνητης του ακινητου ειναι ο διας σε οτι αφορα τον δεικτη του αγοραστη υποθετω οτι θα ειναι ο δεικτης του 11ου παραγωγου (συγγνωμη αλλα δεν ξερω σε ποιο οικο επιπτουν οι αγοραστες ) .Αν υποθεσουμε αυτο τοτε ο δεικτης του αγοραστη ειναι ο ερμης .
    Εκτος αν κοιταμε ογδοο για αγοραπωλησια οποτε ειναι..ειμαστε τυχεροι παλι ( αυτη την φορα)ερμης ειναι ο κυβερνητης των δυδιμων:bigsmile: ελπιζω να τα λεω σωστα...:embarrest

Quote Originally Posted by Τίνα Ζαχαριάδου View Post
    Λοιπόν από που να αρχίσω και που να καταλήξω;

Καταρχήν, ανάδρομη Σελήνη δεν πρόκειται να υπάρξει ποτέ στα χρονικά!

Κατά δεύτερον καμμένος ¶ρης δεν υπάρχει, όλοι οι πλανήτες καίγονται από τον Ήλιο, πλην του ¶ρη.

Τρίτον, τι ακριβώς θέλει να πουλήσει, ακίνητο και 4ο υπάρχει αγοραστής πράγματι, η τον μελετάμε υποθετικά;

Πολύ σωστή η κατευθυντήρια ερώτηση της Κοραλλίας που όμως Βίκη μου, την αγνόησες.
    Ο Ωροσκόπος είσαι εσύ και όχι ο Κώστας.

Βίκη μου ξανά πάρε το από την αρχή! :embarrest
    Kαλημέρα Τίνα !

Ευχαριστώ αρχικά για την προθυμία σου να ασχοληθείς με το θέμα που έθεσα!
    Τώρα για την ανάδρομη Σελήνη, ανέφερα ότι δεν ασχολήθηκα με την Ωριαία Αστρολογία, αλλά όσο για το αν η Σελήνη και ο Ήλιος δεν αναδρομούν αυτό το ξέρω κυρία δασκάλα:bigsmile: και μην με μαλώνετε ! Αμέσως με πιάσατε από το αυτί ! Ένα βιβλίο άνοιξα και ξεκίνησα τα πρώτα βήματα. Υπομονή, που θα πάει κάτι θα μάθουμε ! Μη μας αποπαίρνετε !

Αυτό με τον ¶ρη, το βιβλίο δεν το αναφέρει , δεν εξαιρεί κάνένα πλανήτη, μιλά γενικά. Σ' ευχαριστώ διπλά που το αναφέρεις.

Θέλει να πουλήσει οικόπεδο, γη δηλαδή , άρα νομίζω από αυτό που θα θεωρήσουμε ωροσκόπο του θα κοιτάξουμε τον 4ο παράγωγό του. Σωστά ;

Έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον κάποιος να το αγοράσει, δεν είναι υποθετικός .

Θέλω να δηλώσω επίσης ότι δεν αγνοώ αυτά που λεν οι δασκάλες μου, τα ερευνώ σε βάθος(Ερμής στο Σκορπιό γαρ).

Τώρα ο Κώστας είναι φίλος μας, του άντρα μου δηλ. ¶ρα Ωροσκόπος= εγώ, 7ος= ο άντρας μου, 5ος ο 11ος του άντρα μου, έτσι να το ξεκινήσω ή να πιάσωτον 11ο που υπέδειξε η hattie23 (Σ' ευχαριστώ και σένα και την Κοραλλία);

Quote Originally Posted by hattie23 View Post
    συγγνωμη αλλα δεν ξερω σε ποιο οικο επιπτουν οι αγοραστες ) .:embarrest
    Αν ο πωλητής είναι στον Ωροσκόπο, ο αγοραστής είναι στον 7ο οίκο.

Όνομα:
    Τίνα

Quote Originally Posted by vikoza View Post
    Kαλημέρα Τίνα !

Ευχαριστώ αρχικά για την προθυμία σου να ασχοληθείς με το θέμα που έθεσα!
    Τώρα για την ανάδρομη Σελήνη, ανέφερα ότι δεν ασχολήθηκα με την Ωριαία Αστρολογία, αλλά όσο για το αν η Σελήνη και ο Ήλιος δεν αναδρομούν αυτό το ξέρω κυρία δασκάλα:bigsmile: και μην με μαλώνετε ! Αμέσως με πιάσατε από το αυτί ! Ένα βιβλίο άνοιξα και ξεκίνησα τα πρώτα βήματα. Υπομονή, που θα πάει κάτι θα μάθουμε ! Μη μας αποπαίρνετε !

Αυτό με τον ¶ρη, το βιβλίο δεν το αναφέρει , δεν εξαιρεί κάνένα πλανήτη, μιλά γενικά. Σ' ευχαριστώ διπλά που το αναφέρεις.

Θέλει να πουλήσει οικόπεδο, γη δηλαδή , άρα νομίζω από αυτό που θα θεωρήσουμε ωροσκόπο του θα κοιτάξουμε τον 4ο παράγωγό του. Σωστά ;

Έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον κάποιος να το αγοράσει, δεν είναι υποθετικός .

Θέλω να δηλώσω επίσης ότι δεν αγνοώ αυτά που λεν οι δασκάλες μου, τα ερευνώ σε βάθος(Ερμής στο Σκορπιό γαρ).

Τώρα ο Κώστας είναι φίλος μας, του άντρα μου δηλ. ¶ρα Ωροσκόπος= εγώ, 7ος= ο άντρας μου, 5ος ο 11ος του άντρα μου, έτσι να το ξεκινήσω ή να πιάσωτον 11ο που υπέδειξε η hattie23 (Σ' ευχαριστώ και σένα και την Κοραλλία);
    Βίκη μου ζητώ συγνώμη, η πρόθεση μου δεν ήταν να σε μαλώσω ούτε να σε αποπάρω!

Στο θέμα μας τώρα, κυβερνήτης του φίλου σου ο 11ος, κάποιος δηλαδή από τον φιλικό σου περίγυρο.
    Επομένως, για αρχή θα κοιτάξεις αν ο κυβερνήτης του 11ου σχηματίζει όψη με τον 7ο παράγωγο του 11ου τον ακριβώς απέναντι, τον 5ου του ωριαίου δηλαδή.
    Για ακίνητο θα κοιτάξεις τον 4ο παράγωγο του 11ου και για τα οικονομικά εκτός του 2ου (του 11ου) που δείχνει γενικότερα τις υλικές μας κτήσεις, θα κοιτάξεις τα οικονομικά του ακινήτου τον 5ο παράγωγο του 11ου δηλαδή ή αλλιώς τον 3ο οίκο του ωριαίου και φυσικά την Σελήνη.

Page 2 of 2 FirstFirst 1 2

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)