- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 20 of 30
Thread: Δυσκολες φιλικες σχεσεις
-
02-12-2010, 12:54 PM #11
Re: Δυσκολες φιλικες σχεσεις
Δεν μιλαω για ενα μαλωμα απλα.Αυτο το εχω κανει πολλες φορες με κοντινους μου φιλους.Τι γινεται ομως οταν ο αλλος ειναι αχαριστος σε ολο του το μεγαλειο?
Να σε θυμαται μονο οταν δεν εχει σχεση ,να εξαφανιζεται οταν τον εχεις αναγκη και να κανει μουτρα"θελω να κανω οποτε γουσταρω την ζωη μου" . Δεν ειναι ετσι οι φιλοι.
Και το εχω βιωσει τουλαχιστον 3 φορες αυτο το πραγμα.Ανθρωπους που εχω κανει πραγματα για αυτους να γυρισουν και να λενε σκληρες κουβεντες."Θα κανω την ζωη μου" η¨" Εφυγες και δεν σε αισθανομαι τοσο κοντα μου πλεον" (και ησασταν 6 χρονια φιλοι πριν και μεσα σε μηνες δεν σε αισθανεται κοντα) η "μ αρεσει η παρεα μαζι σου ,δεν σ αγαπαω ομως " (αυτη ειναι κουβεντα που στην λεει γκομενος ,οχι φιλος.Τι παει να πει δεν μ αγαπας?Τρωμε,πινουμε ,γλενταμε και απλα οκ?) δηλαδη αμα ο αλλος ειναι παρτακιας φταις εσυ να του κατεβασεις τα καντηλια μετα?
-
02-12-2010, 01:02 PM #12
Αν θες να βγαίνεις πάντα Καβάλα, να μην στο χαλάσω. Επειδή σου αρέσει να έχεις την τελευταία κουβέντα και δεν χαλάω χατίρια σε φίλους και επειδή παίζει και ένας Ερμής κοντά στον ¶ρη σου σήμερα… Παίζει και ο Πλούτωνας στενό μαρκάρισμα… Είναι και ο ¶ρης μου επίσης μεσοτοιχία… Ας το να πάει στο διάολο πρωί-πρωί!
¶λλο το μαμότο και άλλο το καρότο!:bigsmile:« Αυτό που έψαχνα, είμαι! »
-
02-12-2010, 01:15 PM #13
Hattie23, να μην τα κατεβάσεις καθόλου τα καντήλια. Θα σου έλεγα να τα ανάψεις κιόλας, να σου φέγγουν να δεις τον χάρτη σου καλά-καλά και να ψάξεις να βρεις τι κάνει εκεί μέσα ο Ποσειδώνας και έχεις τόσο στρεβλή εικόνα της πραγματικότητας.
Με όσα μας λες, φαίνεται πως έχεις ένα πρόβλημα να αξιολογήσεις τις σχέσεις σου. Δεν μπορεί να πιάνεσαι εξαπίνης κάθε φορά! Αυτά τα πράγματα ο άνθρωπος τα ψυχανεμίζεται. Μάλλον υπερεκτιμάς τους ψυχικούς σου δεσμούς και στην συνέχεια απογοητεύεσαι.:bigsmile:« Αυτό που έψαχνα, είμαι! »
-
02-12-2010, 01:17 PM #14
Προφανώς και έχεις καρμικές υποχρεώσεις...
Μάλλον στην προηγούμενη ζωή σου ήσουν κακιά με τους φίλους σου και τώρα το Σύμπαν σε υποχρεώνει να υποστείς τις συνέπειες της άσχημης συμπεριφοράς σου. Για να μάθεις...:toung:
(και για να μην νομίζεις ότι δεν έχει αστρολογική υπόσταση αυτό που σου λέω, ο κυβερνήτης του 9ου σου ο Ποσειδώνας είναι σε χιαστί με τον Β. Δ., τουτέστιν προβληματικές φιλίες που δεν κάνουν άμεσα ορατές τις αρνητικές τους διαστάσεις :nuts: )Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
02-12-2010, 01:28 PM #15
επικοινωνία:
horarycraftsman@gmail.com
https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370
Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/
'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'
-
02-12-2010, 01:48 PM #16
-
02-12-2010, 01:52 PM #17
Ναι ,βρε παιδι μου !Τετοιο μπιφτεκι ειμαι με τους ανθρωπους.Πηγαινω σαν βλαμμενη.Λες και εχω ταμπελες-χερακια να με δειχνουν με το δεικτη και να λενε "αυτη η χαζοβιολα θα σας δοξασει".Και τρωω ποσειδωνα στο χαρτη μου ,με το κουταλι .Δεν ειναι αλλωστε τυχαιο οτι και ιδεολογικα αμα το παρεις στην ουτοπια τεινω :toung:.Σκουρα τα πραγματα
-
02-12-2010, 01:53 PM #18
-
02-12-2010, 02:05 PM #19
Eγώ παιδιά όσο μεγαλώνω,δε μπορώ να μαλώνω,με χαλάει.Οι φίλοι,σε αντίθεση με την οικογένεια,είναι επιλογή μας και θα έπρεπε να κάνουν την ψυχή μας να χαίρεται.Κι εμείς τη δική τους βέβαια.Φυσικά και ο καθένας μας αγαπάει και φέρεται διαφορετικά.Αλλά αν έχω 3 προβλήματα που με στεναχωρούν,κι ένα φίλο που τα κάνει 4...μπα,δεν θα πάρω
-
02-12-2010, 03:41 PM #20
Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.