s
Συνοδοι και οικοι - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast
Results 11 to 20 of 28
    Όνομα:
    Φωτεινή

Re: Συνοδοι και οικοι

Η παραδοσιακή αστρολογία τοποθετεί τον πατέρα στον 4ο οίκο, επομένως είναι πολύ λογικό να περιγράφει τον πατέρα σας. Συμφωνώ επίσης με την hattie, η οποία ανέφερε μερικά απο τα πράγματα που κυβερνά ο 4ος οίκος.:bigsmile:

Εφόσον το ζητούμενο είναι τα επαγγελματικά πρέπει να εξετάσετε όχι μόνο σε ποιον οίκο βρίσκεται ο κυβερνήτης του 10ου αλλά και τι όψεις σχηματίζει. Σε ποιο ζώδιο βρίσκεται. Ποιους οίκους κυβερνούν οι πλανητες με τους οποίους σχετίζεται με όψεις και σε ποιούς οίκους βρίσκονται οι πλανητες με τους οποίους σχηματίζει όψεις.
    Ο 4ος οίκος συμφωνα με την ψυχολογική αστρολογία συμβολίζει και τον εσωτερικό μας κόσμο, όχι αυτόν που προβάλλουμε προς τα έξω ( κοινωνική εικόνα 10ος) αλλά τον αληθινό, τον πυρήνα μας αν θέλετε.

Αρης σε συνοδο με Πλούτωνα και Σελήνη, μας δείχνει ένταση, τάση να "μαζεύει" το άτομο θυμό, εριστική ενίοτε συμπεριφορά, παρορμητισμό στις ενέργειες, ίσως και υπερευαισθησία. Ίσως επιρροές του οικογενειακού περιβάλλοντος ως προς την κατεύθυνση(επάγγελμα) της ζωής σας?

Μερικές ιδέες: Ο ¶ρης σχετίζεται με την φωτιά, με τον χειρισμό μετάλλων, τον στρατό, τους χειρουργους κ.α.
    Ο Ζυγός με την ομορφιά, την αρμονία, την τέχνη κ.α.

Ελπίζω να σας βοήθησα λιγάκι:bigsmile:
    επικοινωνία:
    horarycraftsman@gmail.com
    https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370

Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
    Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/

'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'

2. Re: Συνοδοι και οικοι

Quote Originally Posted by Μητσάκος View Post
    H τριάδα που αναφέρεις κάνει σύνοδο με την ακμή του 4ου ή όχι; Στον 10ο έχεις πλανήτες;
    Μητσάκο, ο Πλουτωνας κάνει σύνοδο με την ακμή του 4ου, τα άλλα έχουν κάποια μικρή ανοχή. Πλανήτες στον 10ο δεν έχω πλην του Χείρωνα που βρίσκεται στον Ταυρο.

3. Re: Συνοδοι και οικοι

Quote Originally Posted by roadrunner View Post
    Η παραδοσιακή αστρολογία τοποθετεί τον πατέρα στον 4ο οίκο, επομένως είναι πολύ λογικό να περιγράφει τον πατέρα σας. Συμφωνώ επίσης με την hattie, η οποία ανέφερε μερικά απο τα πράγματα που κυβερνά ο 4ος οίκος.:bigsmile:

Εφόσον το ζητούμενο είναι τα επαγγελματικά πρέπει να εξετάσετε όχι μόνο σε ποιον οίκο βρίσκεται ο κυβερνήτης του 10ου αλλά και τι όψεις σχηματίζει. Σε ποιο ζώδιο βρίσκεται. Ποιους οίκους κυβερνούν οι πλανητες με τους οποίους σχετίζεται με όψεις και σε ποιούς οίκους βρίσκονται οι πλανητες με τους οποίους σχηματίζει όψεις.
    Ο 4ος οίκος συμφωνα με την ψυχολογική αστρολογία συμβολίζει και τον εσωτερικό μας κόσμο, όχι αυτόν που προβάλλουμε προς τα έξω ( κοινωνική εικόνα 10ος) αλλά τον αληθινό, τον πυρήνα μας αν θέλετε.

Αρης σε συνοδο με Πλούτωνα και Σελήνη, μας δείχνει ένταση, τάση να "μαζεύει" το άτομο θυμό, εριστική ενίοτε συμπεριφορά, παρορμητισμό στις ενέργειες, ίσως και υπερευαισθησία. Ίσως επιρροές του οικογενειακού περιβάλλοντος ως προς την κατεύθυνση(επάγγελμα) της ζωής σας?

Μερικές ιδέες: Ο ¶ρης σχετίζεται με την φωτιά, με τον χειρισμό μετάλλων, τον στρατό, τους χειρουργους κ.α.
    Ο Ζυγός με την ομορφιά, την αρμονία, την τέχνη κ.α.

Ελπίζω να σας βοήθησα λιγάκι:bigsmile:
    Με βοήθησες πολύ και σε ευχαριστώ!
    Ο κυβερνήτης μου Αρης του mc κάνει όψεις με :

Αρης τετρα Ηλιος (Λέων 120ς)
    Αρης συνοδ Διας (Σκορπιος 40ς!)
    Αρης εξαγ Ποσειδώνας (Τοξοτ, 5ος)
    Αρης συνοδ Κληρ Τυχης (Ζυγός, 4ος!)
    Αρης χιαστι Χειρων (ταυρος 10ος)- λίγο δύσκολο μου ακουγεται αυτο, όπως και το παρακάτω
    Αρης αντιθεση Μεσουράνημα Κριος.
    συν τα προηγουμενα

Αρης συνοδ Σελήνη, πλούτωνας (ζυγός 4ος!).

Την μικρότερη ανοχή την έχει ο Αρης σε σύνοδο με την Σελήνη μου.

Δηλαδή τι να πώ με τόσες όψεις στον 4ο ! Ελεος πια.

Quote Originally Posted by Σαλώμη View Post
    Μητσάκο, ο Πλουτωνας κάνει σύνοδο με την ακμή του 4ου, τα άλλα έχουν κάποια μικρή ανοχή. Πλανήτες στον 10ο δεν έχω πλην του Χείρωνα που βρίσκεται στον Ταυρο.
    Για δεν ανεβάζεις το χάρτη σου, μιας και πολλοί είμαστε οπτικοί τύποι :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

5. Re: Συνοδοι και οικοι

Συγγνωμη δεν ξερω πως να το ανεβασω . θα βάλω το link και ο θε ος βοηθός

και αν δεν μπορειτε να το δειτε...τα στοιχεια μου εχουν ως εξης : 27/7/1982 6:30π.μ, αθηνα

6. Re: Συνοδοι και οικοι

Quote Originally Posted by Σαλώμη View Post
    Συγγνωμη δεν ξερω πως να το ανεβασω . θα βάλω το link και ο θε ος βοηθός

και αν δεν μπορειτε να το δειτε...τα στοιχεια μου εχουν ως εξης : 27/7/1982 6:30π.μ, αθηνα
    http://http://www.myhoroscope.gr/hor...ts/special.php

Όνομα:
    Χρύσα

Απίστευτα δυνατός 4ος - 10ος! :amazed::amazed::amazed:

9. Re: Συνοδοι και οικοι

Quote Originally Posted by taurine View Post
    Απίστευτα δυνατός 4ος - 10ος! :amazed::amazed::amazed:

Ναι Taurine το ξέρω...στον 10ο όμως έχω μόνο τρον Χείρωνα που σημαίνει πληγές του παρελθόντος. Τωρα αυτό να το συνδέσω με τα επαγγελματικά ή με τα γονεϊκά . Χώρια που ο Κυβερνήτης του Δεκάτου ο Αρης είναι στον Ζυγό νσε θέση αδυναμίας στον τέταρτο οίκο. Δηλαδή διπλό το κακό.

χμμ...αγαπητή Σαλώμη....κανένα διπλό κακό δε θα έλεγα εγώ....:bigsmile:
    επίσης κάτι άλλο που έγραψες σε ένα προηγούμενο ποστ σου ότι "το μεσουράνημα έρχεται σε δεύτερη μοίρα" δεν νομιζω οτι είναι έτσι! όταν εχουμε πλανήτες κοντά στην ακμή κάποιου οίκου τότε αυτοί λειτουργούν στον άξονα και όχι μόνο στον εν λόγω οίκο! στη δική σου περίπτωση ο Πλούτωνας λειτουργεί στον άξονα 4ου-10ου και λόγω συνόδου παίρνει μαζί του και τους πλανήτες που ακολουθούν! Για τον άρη τώρα όντως δεν είναι σε καλή θέση από άποψη οίκου αλλά και ζωδίου αλλά δε θα τον έλεγα αδύναμο όταν βρίσκεται σε σύνοδο με τον Πλούτωνα και μάλιστα είναι και γωνιακός!...ίσα ίσα θα σε έλεγα και πολύ διεκδιτική και δυναμική! Ούτε εγώ έχω πλανήτες στο δέκατο οίκο...αλλά αυτό δεν λέει τίποτα σε πρακτική εφαρμογή!

αλήθεια...με τις γυναίκες και γενικότερα με τα "γυναικεία" ζητήματα πως τα πας...? :unsure:
    Θα τα παρατήσω όλα και θα γίνω πριγκίπισσα!

Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)