s
Leonardo di Caprio.Όταν ο Σκορπιός συνάντησε τον Ζυγό... - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast
Results 11 to 20 of 22
    Όνομα:
    Κάτια

Re: Leonardo di Caprio.Όταν ο Σκορπιός συνάντησε τον Ζυγό...

Quote Originally Posted by kiaRRa View Post
    Μια απορία έχω εγώ μόνο...

αυτά εμπίπτουν στον δέοντα τρόπο σχολιασμού ενός άρθρου???? :embarrest
    kiaRRa, μπαμ κάνει ότι είσαι Αιγόκερως! Δεν νομίζω ότι η σεξουαλικότητα είναι έξω από τα πλαίσια της αστρολογίας. Κάποια πλευρά της προσωπικότητας του di Caprio θα είναι και αυτή...
    Νομίζω ότι είναι ως και επιθυμητό να εκφράζονται τα μέλη με έξυπνο, πικάντικο αλλά καθόλα κόσμιο τρόπο. Όπως ακριβώς ανέφερε η Ρίτσα, σημαντικό είναι να γνωρίζουμε το "μέτρο".

ΥΓ: Με την ευκαιρία... Μπράβο για το άρθρο Μητσάκο!
    « Αυτό που έψαχνα, είμαι! »

Όνομα:
    Φωτεινή

Quote Originally Posted by katiakiss View Post
    Κάποια πλευρά της προσωπικότητας του di Caprio θα είναι και αυτή...
    Νομίζω ότι είναι ως και επιθυμητό να εκφράζονται τα μέλη με έξυπνο, πικάντικο αλλά καθόλα κόσμιο τρόπο. Όπως ακριβώς ανέφερε η Ρίτσα, σημαντικό είναι να γνωρίζουμε το "μέτρο".

ΥΓ: Με την ευκαιρία... Μπράβο για το άρθρο Μητσάκο!
    Κάτια μου

E ναι κάποια πλευρά του θα είναι σαφώς Αλλά δεν είναι η μοναδική του πλευρά απο την άλλη:bigsmile: Επιπλέον ξεφύγαμε απο την ανάλυση του χάρτη του και πηγαμε σε γενικόλογες παρατηρήσεις προσωπικών δειγμάτων, μέτρων και σταθμών:weird:

Θα παρακαλούσα να μείνουμε στην ανάλυση του γοητευτικότατου ΣκορπιοΖυγού.:bigsmile:

Με την ευκαιρία(ζηλεψα απ΄την Κάτια), Μητσάκο η ανάλυση μου άρεσε πολύ. Συγχαρητήρια:bigsmile:
    επικοινωνία:
    horarycraftsman@gmail.com
    https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370

Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
    Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/

'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'

Αρκετά ενδιαφέρον το άρθρο σας. Απλά θα ήθελα να προσθέσω ότι η σύνοδος Ηλιου-Αφροδίτης ειδικά στο Σκορπιό ενισχύει την γοητεία του ατόμου αυτού όπως και την καλλιτεχνική του τάση ή ταλέντο!!

Αχ αυτοί οι σκορπιοζυγοί....!
    Και γοητεία έχουν, και σεξ απήλ έχουν, και ...προίκα έχουν, και απ'όλα έχουν!

Όνομα:
    Τίνα

Καλησπέρα.

Παιδιά, όντως η σεξουαλικότητα είναι μέσα στα πλαίσια της αστρολογικής ανάλυσης.
    Φωτεινή μου, ο λόγος που η Ρίτσα κατέφυγε σε γενικόλογες παρατηρήσεις προσωπικών δειγμάτων, είναι γιατί έπρεπε να αιτιολογήσει το σχόλιο της, άλλωστε όλοι το ίδιο κάνουμε, πάνω κάτω.

Πάντως, ο Μητσάκος πολύ σωστά επεσήμανε πως η "προίκα" ενός άνδρα φαίνεται από τον ¶ρη.
    Το πως θα αξιοποιήσει την "προίκα" του ο καθένας θα φανεί από τις όψεις του ¶ρη.
    Επίσης, ο 5ος οίκος δείχνει την σεξουαλική μας έκφραση κι ο 8ος την ορμή ή αλλιώς αυτό που αποκαλούμε λίμπιντο..

Πάντως, ο Μητσάκος πολύ σωστά επεσήμανε πως η "προίκα" ενός άνδρα φαίνεται από τον ¶ρη.
    Το πως θα αξιοποιήσει την "προίκα" του ο καθένας θα φανεί από τις όψεις του ¶ρη.
    Επίσης, ο 5ος οίκος δείχνει την σεξουαλική μας έκφραση κι ο 8ος την ορμή ή αλλιώς αυτό που αποκαλούμε λίμπιντο..[/QUOTE]

Φαντάσου εκεί μαζί με τον ¶ρη στον άξονα 2ο-8ο ή σε ταύρο σκορπιό ,
    να μπλέκεται και κανένας Δίας! :eek:

(κάτι σε george clooney, εχουμε μητσάκο? :bigsmile

Όνομα:
    Ρίτσα

Quote Originally Posted by roadrunner View Post
    Κάτια μου

E ναι κάποια πλευρά του θα είναι σαφώς Αλλά δεν είναι η μοναδική του πλευρά απο την άλλη:bigsmile: Επιπλέον ξεφύγαμε απο την ανάλυση του χάρτη του και πηγαμε σε γενικόλογες παρατηρήσεις προσωπικών δειγμάτων, μέτρων και σταθμών:weird:

Θα παρακαλούσα να μείνουμε στην ανάλυση του γοητευτικότατου ΣκορπιοΖυγού.:bigsmile:

Με την ευκαιρία(ζηλεψα απ΄την Κάτια), Μητσάκο η ανάλυση μου άρεσε πολύ. Συγχαρητήρια:bigsmile:
    Την ανάλυση την έκανε με το περιεκτικότατο και καλογραμμένο άρθρο του ο Μητσάκος!!!
    Εγώ έκανα μόνο έναν σχολιασμό στο πρώτο ποστ μου, που μπορεί να ήταν "πικάντικος" αλλά ταυτόχρονα και μέσα στα πλαίσια της αστρολογικής ανάλυσης που ασχολείται και με την περιγραφή της εξωτερικής εμφάνισης
    Όσο για το "γενικόλογες παρατηρήσεις προσωπικών δειγμάτων, μέτρων και σταθμών" που αναφέρατε (το ύφος του οποίου βρήκα αρκετά σαρκαστικό και περιφρονητικό) με κάλυψε η αγαπητή μου Τίνα!!!
    Πιστεύω δε πως θα πάψω, σε αυτό το σημείο, κάθε σχόλιο μου στο σάιτ και θα αρκεστώ μόνο στην ανάγνωση και στα "ευχαριστώ" (παρόλο που είχα ετοιμάσει 2-3 άρθρα για τους "εραστές της αστρολογίας" )
    Την διαχείριση την σέβομαι, το να με χειρίζονται όμως όχι!!!

Όνομα:
    Κάτια

Quote Originally Posted by lefkas View Post
    Την ανάλυση την έκανε με το περιεκτικότατο και καλογραμμένο άρθρο του ο Μητσάκος!!!
    Εγώ έκανα μόνο έναν σχολιασμό στο πρώτο ποστ μου, που μπορεί να ήταν "πικάντικος" αλλά ταυτόχρονα και μέσα στα πλαίσια της αστρολογικής ανάλυσης που ασχολείται και με την περιγραφή της εξωτερικής εμφάνισης
    Όσο για το "γενικόλογες παρατηρήσεις προσωπικών δειγμάτων, μέτρων και σταθμών" που αναφέρατε (το ύφος του οποίου βρήκα αρκετά σαρκαστικό και περιφρονητικό) με κάλυψε η αγαπητή μου Τίνα!!!
    Πιστεύω δε πως θα πάψω, σε αυτό το σημείο, κάθε σχόλιο μου στο σάιτ και θα αρκεστώ μόνο στην ανάγνωση και στα "ευχαριστώ" (παρόλο που είχα ετοιμάσει 2-3 άρθρα για τους "εραστές της αστρολογίας" )
    Την διαχείριση την σέβομαι, το να με χειρίζονται όμως όχι!!!
    Ρίτσα μας, κακώς αφήνεις μια αθώα παρανόηση να σου χαλάει το κέφι. Και τι θα κάνουμε τώρα που θα πιάσουν τα κρύα και θα αρχίσουν τα ήσυχα χειμωνιάτικα βράδια;
    Εδώ θα είμαστε και θα τα λέμε. Θα τα «παίρνουμε» λιγάκι… Θα κακιώνουμε κομμάτι… Θα μας περνάει… θα τα ξαναπαίρνουμε… Σε δουλειά να βρισκόμαστε.
    Να δημοσιεύσεις τα άρθρα σου και να συνεχίσεις την αξιοπρεπή σου παρουσία στο χώρο αυτό. Σε όλες τις οικογένειες υπάρχουν εντάσεις. Η ηλεκτρονική μας οικογένεια θα γλύτωνε; Αυτό θα πει ότι είμαστε ακόμα ζωντανοί, στη σκηνή σαν rock συγκρότημα!
    Η Φωτεινή είναι ένα γλυκό παιδί και ποτέ δεν θα είχε κατά νου την δημιουργία μιας τέτοιας ατμόσφαιρας.

ΥΓ: Πάμε στο μεσάνυχτα και κάτι να μας βάλεις ένα ωραίο τραγουδάκι… Πες ναι!

Προσωπικά δεν βλέπω τίποτα το σαρκαστικό στο ύφος της roadrunner, αγαπητό μέλος. Και ειλικρινά δεν αντιλαμβάνομαι το λόγο που ενοχλήστε τόσο, κυρίως όταν η roadrunner δεν έκανε τίποτα περισσότερο από το να "εξηγήσει" το δικό μου αρχικό σχόλιο και παράκληση. Ειδικά τόσο εμπλουτισμένο το post της από τα emoticons, μόνο υποτιμητικό δεν μπορεί να είναι.
    Αυτό που σίγουρα δεν θα ήθελα όμως, είναι να σχολιάσω το τελευταίο μέρος του ποστ σας.:blink:

Όνομα:
    Κάτια

Quote Originally Posted by kiaRRa View Post
    Ειδικά τόσο εμπλουτισμένο το post της από τα emoticons, μόνο υποτιμητικό δεν μπορεί να είναι.
    Αυτό είναι αλήθεια... :embarrest

Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)