s
Πόση ακρίβεια έχει η διόρθωση οροσκοπίου ??? - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 11 to 13 of 13
    Όνομα:
    Σωκράτης

Re: Πόση ακρίβεια έχει η διόρθωση οροσκοπίου ???

Φωτεινή εγώ είμαι ξεκάθαρος πάντα σε ότι γράφω και επειδή και τεράστια εμπειρία με τα φόρουμς έχω σπανίως βγαίνω off topic.
    Έφερα απτό παράδειγμα ατόμου που ζητά διόρθωση ωροσκόπου από 2 καταξιωμένους αστρολόγους του χώρου. Προσωπικά τους γνωρίζω και τους εκτιμώ κατά συνέπεια δεν τίθεται θέμα "κομητών" στο χώρο.
    Ο ενδιαφερόμενος ακούει δυο διαφορετικές γνώμες.
    Οι αστρολόγοι χρησιμοποίησαν 2 διαφορετικές τεχνικές.
    Ο ενδιαφερόμενος δεν "περνάει" από τεστ τους αστρολόγους για να διαπιστώσει αν είναι αξιόπιστοι αυτοί ή οι αστρολογικές μέθοδοι. Αντιθέτως δίνει σωστά στοιχεία και πλήθος σημαντικότατων γεγονότων που έχουν συμβεί στη ζωή του για να τους διευκολύνει.
    Ο ενδιαφερόμενος αναζητά διόρθωση ώρας γέννησης, κατά συνέπεια δεν υπάρχει θέμα προσωπικού δεδομένου. Το ζητά ο ίδιος χρησιμοποιώντας ημερομηνίες της ζωής του.
    Τέλος ο ενδιαφερόμενος δεν είναι μοιρολάτρης και ούτε πιστεύει στην αστρολογία που πρεσβεύει ο άνθρωπος "γεννιέται δεν γίνεται". Πιστεύει στο ο σοφός κυβερνάει τα άστρα του γι αυτό το λόγο επιθυμεί να χρησιμοποιήσει όλα τα προγνωστικά συστήματα τα οποία θα προσδιορίσουν τάσεις και ροπές τις οποίες και θα χρησιμοποιήσει συμβουλευτικά και όχι σαν πρόβατο που ακολουθεί τον τσοπάνη.

Το διαταύτα είναι ότι με δυο διαφορετικά συστήματα -κατά τους αστρολόγους μας εδώ αξιόπιστα- διόρθωσης ωροσκόπου τα αποτελέσματα είναι διαφορετική ώρα. Η οικοθεσία και στη μια και στην άλλη περίπτωση διαφορετική. Κατά συνέπεια όπως πρεσβεύεται και το δευτερόλεπτο έχει σημασία, τα ετήσιά του έχουν και πάλι διαφορά. Γεγονότα τα οποία συνέβησαν δεν εμφανίζονται στους χάρτες.

Η ερώτησή μου εμένα σε αυτό το thread δεν ήταν και δεν είναι η αξιοπιστία της αστρολογίας ή των αστρολόγων αλλά το τι τελικά συνέβη στο παράδειγμα. Πώς γίνεται να έχουμε διορθωμένες διαφορετικές ώρες. Ποιο σύστημα είναι πιο αξιόπιστο. Μήπως τελικά δεν έγινε η απαραίτητη μελέτη; Μήπως χρειαζόταν περισσότερη ώρα εργασίας; Και εν τέλει τι πρέπει να κάνει ο ενδιαφερόμενος για να έχει απαντήσεις;

Μη μου φεύγετε λοιπόν από το θέμα
    De profundis: Οι ανόητοι λυπούνται για τα λόγια τους και οι σοφοί για την σιωπή τους

Η νέα σελίδα του myHoroscope στο Facebook

Όνομα:
    Φωτεινή

"Η ερώτησή μου εμένα σε αυτό το thread δεν ήταν και δεν είναι η αξιοπιστία της αστρολογίας ή των αστρολόγων αλλά το τι τελικά συνέβη στο παράδειγμα. Πώς γίνεται να έχουμε διορθωμένες διαφορετικές ώρες. Ποιο σύστημα είναι πιο αξιόπιστο. Μήπως τελικά δεν έγινε η απαραίτητη μελέτη; Μήπως χρειαζόταν περισσότερη ώρα εργασίας; Και εν τέλει τι πρέπει να κάνει ο ενδιαφερόμενος για να έχει απαντήσεις;

Μη μου φεύγετε λοιπόν από το θέμα "

"...για πρόβλεψη γεγονότων ή καθορισμό όσο το δυνατόν χρονικού προσδιορισμού θα μπορεί να εμπιστευτεί την αστρολογία;"-admin

με συγχωρεις admin αν ξεφυγα απ΄το θέμα.σχολιασα μια προεκταση του θεματος οπως εξελλισοταν την στιγμη εκεινη,θετοντας και την παραμετρο αξιοπιστιας,παρασυρθηκα προφανως.
    Συγγνωμη και παλι.
    επικοινωνία:
    horarycraftsman@gmail.com
    https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370

Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
    Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/

'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'

Όνομα:
    Φυλλένια

Προς όλους τους εμπλεκόμενους στο thread

Παρακολουθώ με μεγάλο ενδιαφέρον έναν επιτέλους γόνιμο διάλογο, που είχαμε καιρό να δούμε στα forums του Site !!!!

Παράλληλα, χαίρομαι που ο Admin μας τιμά με την πένα του και τις γνώσεις του!!!!

Φιλικά

Φυλλένια
    Bιτγκεστάϊν: "Ενα τίποτα είναι το ίδιο με ένα κάτι για το οποίο τίποτα δεν μπορεί να λεχθεί"

Page 2 of 2 FirstFirst 1 2

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)