s
Ερωτική Συναστρία (γενικοί κανόνες ανάλυσης) - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast
Results 11 to 20 of 49
    Όνομα:
    Λίλιαν

Re: Ερωτική Συναστρία (γενικοί κανόνες ανάλυσης)

Quote Originally Posted by ellimed View Post
    Γειά σας! Θα ήθελα να ρωτήσω αν το μεσουράνημα παίζει ρόλο σε μια συναστρία και πως? (Παίζει ρόλο για παράδειγμα ο οίκος στον οποίο πέφτει στο χάρτη του συντρόφου?). Επίσης τον ωροσκόπο του ενός συντρόφου και τις όψεις που κάνει με τους πλανήτες του άλλου(π.χ ωροσκόπος του ενός στον ΄7 οίκο του άλλου) τον υπολογίζουμε στη συναστρία και τι ισχύ έχει? :embarrest

Αγαπητό μέλος

Όλα παίζουν ρόλο σε μία συναστρία. Αλλά είναι και σύνθεση όλων των στοιχείων. Μεμονωμένα, θα λέγαμε πως η επίδραση στο Μεσουράνημα, αφορά την κοινωνική θέση και εξέλιξη μέσα από την σχέση και η επίδραση στον Ωροσκόπο, είναι η προσωπική αντίληψη πάνω στη σχέση. Ο συνδυασμός οίκων, όψεων κλπ είναι ένα πλήθος πληροφοριών που πρέπει να εξεταστεί, αλλά τα συμπεράσματα προκύπτουν από την αξιολόγηση όλων των πληροφοριών. Η εργασία έχει εύρος και χρειάζεται χρόνο.

Θα σας παρακαλούσαμε, ερωτήσεις πάνω στα στοιχεία των άρθρων, να γράφονται στις στήλες που αφορούν "ερωτήσεις προς τους αστρολόγους".

φιλικά
    Λίλιαν Σίμου

:blink: ok!μπαινω κ κατεβαζω τους 2 κλασικους-γεννεθλιους αστρολογικους χαρτες.
    Αυτοι διχνουν την σχεση των πλανητων μεταξυ τους την ωρα που γεννηθικα,σωστα? με ποιο τροπο γινεται η συναθροιση των 2 χαρτων για να βρω τη μεταξυ τους σχεση? δηλαδη αν εγω εχω συνοδο αρη-αφροδιτη κ αυτος αντιθεση τη σχεση εχουν μεταξυ τους η δικη μου αφροδιτη με τη δικη του?

Στην ανάλυση μιας συναστρίας θα πρέπει να δημιουργηθεί ένας "κοινός" χάρτης των ενδιαφερομένων, προκειμένου να αποκαλυφθούν οι σχέσεις και οι θέσεις μεταξύ των πλανητών τους.

Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι..τι συμβαίνει με τις όψεις μεταξύ των 2 ήλιων?όταν για παράδειγμα σε μια συναστρία έχουμε τετράγωνο των ήλιων των 2 ατόμων?

Όνομα:
    Λίλιαν

Αγαπητή elinor

Τα τετράγωνα μεταξύ του Ήλιου του ενός και του Ήλιου του άλλου λειτουργούν έντονα σαν πόλος έλξης.

φιλικά
    Λίλιαν Σίμου

Να κάνω μία ερώτηση..όταν υπάρχουν σύνοδοι σε μία συναστρία μεταξύ ίδιων πλανητών..Πχ, σύνοδος ουρανού με ουρανού, πλούτωνα με πλούτωνα κ ποσειδώνα με ποσειδώνα, σημαίνει κάτι?
    when there is a will..there is a way...

Όνομα:
    Λίλιαν

Αγαπητή mariamilo

Αυτό δεν έχει ιδιαίτερη σημασία, καθώς συμβαίνει πάντα στις κοντινές ηλικίες.

φιλικά
    Λίλιαν Σίμου

Όνομα:
    Μαργαρίτα

μια αντιθεση Κρονου του ενος με ωροσκοπου και Δια του αλλου μπορει να φερει "αποσταση" μεταξυ των ατομων???

Όλα αυτά που γράφονται στο άρθρο ακούγονται πολύ ωραία αλλά τελικά σημασία έχουν οι προσωπικές μας επιλογές. Έζησα μια σχέση όπου ο ήλιος του ήταν σε σύνοδο με τη σελήνη μου, ό ¶ρης του σε σύνοδο με την Αφροδίτη μου και ο Κρόνος του καθενός μας σε σύνοδο με τον Β.Δεσμό του άλλου. Και ακόμα πονάει....

Όνομα:
    Ντίνα

Καλησπέρα και καλή χρονιά να έχει όλος ο κόσμος !!!
    Αν ο Β.Δεσμός του στον Καρκίνο πέφτει στον 4ο οίκο μου και ο Β.Δεσμός μου στον Ταύρο πέφτει στον 4ο οίκο του.
    Να υποθέσω ότι είναι μία ένδειξη καρμικότητας της σχέσης ή απλά μια πάρα πολύ ένδειξη για γάμο μεταξύ μας;

Page 2 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)