- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 20 of 58
-
28-07-2006, 02:36 PM #11
Re: Κρόνος - Ο "δάσκαλος" του ζωδιακού
Originally Posted by Alien1
Μη διαμαρτύρεσαι για τον Κρόνο που απλώς περνάει από το ζώδιο σου. τι να πουμε και εμείς οι αιγόκεροι που μας έχει "κατσικωθεί" από τη μέρα που γεννηθήκαμε. Στους υπόλοιπους απλώς δίνει που και που κάποιο μάθημα, ενώ σε εμάς συνεχώς. Σαν να έχεις κάθε μέρα, όλο το χρόνο, σε όλη σου τη ζωή εξεταστική και να μη μπορείς να αντιγράψεις και ο καθηγητής να σε κόβει με 4 ενώ έχεις γράψει για 6.
Σαν να έχει συνεχώς τη μάνα σου πάνω από το κεφάλι να σου λέει να μην περπατάς ξυπόλυτος και να μην κάνεις ψίχουλα κλπ.
Εσένα πάντως σου βγαίνει έντονος ο Αρης. Τον αναγνωρίζω τον κύριο διότι μου βγαίνει και μένα (άρης στο σκορπίο!)
-
28-07-2006, 02:44 PM #12
O Κρόνος γενικά δεν είναι άσχημος. Μας επιτρέπει να αφήσουμε πίσω πράγματα που μας ταλαιπωρούσαν και να κάνουμε νέες αρχές. Επίσης, αν κάποιος έχει διάθεση πραγματικά για δουλειά, ο Κρόνος τον ανταμοίβει με θέσεις και προαγωγές. Από την άλλη ο Κρόνος σε κάποιες διελεύσεις φέρνει μεγάλες δυσκολίες. Όταν περνάει από τη Σελήνη φέρνει πολύ πόνο και μοναξιά κι όταν περνάει από την Αφροδίτη πλήξη και μονοτονία. Αν είμαστε προετοιμασμένοι εκ των προτέρων όμως για όσα θα συμβούν, τότε ο πόνος μπορεί να είναι μικρότερος. Αν προχωρούμε μόνοι μας σε ξεκαθαρίσματα και δεν περιμένουμε να μας τα φέρει ο Κρόνος, οι διελεύσεις αυτές θα πονέσουν πολύ λιγότερο. Είναι σαν το σχολείο. Οι καλοί μαθητές δεν τα ακούνε από τους δασκάλους και παίρνουν καλούς βαθμούς. Οι κακοί λένε ότι ο δάσκαλος δεν είναι καλός και είναι πολύ αυστηρός. Φυσικά η ζωή δεν είναι μόνο διάβασμα. Είναι και διασκέδαση. Επομένως η ζωή μας δεν είναι μόνο σχολείο... Γι' αυτό υπάρχουν και οι άλλοι πλανήτες για να μας βοηθούν να εκτονωνόμαστε...
Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.
-
04-08-2006, 12:42 PM #13
Εγώ που έχω τον Κρόνο στον Σκορπιό,4ο οίκο,τι να κάνω;:unsure: :embarrest :worried:
-
04-08-2006, 01:37 PM #14
Originally Posted by Marlene
Μία καλή ψυχανάλυση ;;;;;;:sorry:
:embarrest
-
04-08-2006, 01:37 PM #15
Κάνε ότι λογικότερο, συμβατό και τίμιο. Μόνη σου, μην περιμένεις ιδιαίτερη βοήθεια από οικογένεια και άλλους. Στο τέλος θα αιστανθείς υπερήφανη για σένα, και θα αισθάνεσαι δυνατότερη.
Αυτό που είναι δύσκολο είναι να θυμάσαι κι όταν θα φύγεις από δω , ποιός είσαι και τι σου ταιριάζει και μην περιμένεις να σ' το πει κανείς, ο καθένας θα σου λέει άλλα. Γιατί αλήθεια ;;; Γιατί ο καθένας έχει τα μάτια που του ταιριάζουν. (Από την ιστορία του Χόμυ της Θεοδώρας Φασιανού -Ντάκου )
-
05-08-2006, 12:28 PM #16
-
05-08-2006, 01:02 PM #17
Γιατί μου ζητάς συγνώμη?????
Εγω αισθάνομαι ασχημα που σου είπα κάτι τέτοιο.
Απλά ο Κρόνος στο 4ο δείχνει κάποιου είδους τραυματικές εμπειρίες απο τους γονείς κατά την διάρκεια της παιδικής του ηλικίας. Ισως κάποιον χωρισμό τους, μιζέρια ή καταπίεση. Μπορεί βέβαια να δέχεται εκπληκτικές όψεις και όλα τα έχουν περάσει πιο ανάλαφρα.
Φιλικά Μάιρη
-
06-08-2006, 06:14 PM #18
-
16-08-2006, 04:03 PM #19
κι εγω εκει τον εχω τον κρονο μου στον σκορπιο στον 6ο ομως οποτε καπως καλυτερα τα πραγματα...ή μηπως κανω λαθος? επισης δεν σχηματιζει καμμια οψη με κανεναν αλλο πλανητη μονο με μια συνοδο με το vertex. εχω την αισθηση πως ειμαι καπως πιο τυχερη μηπως κανω λαθος?
οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια
-
16-08-2006, 07:50 PM #20
Φαντάσου μια σύνοδο σ ένα ευαίσθητο ζώδιο του νερού όπως ο καρκίνος (και κρόνος σε αδυναμία).Πόνο και μοναξιά δεν κατάλαβα αν φέρνει αλλά ο συναισθηματικός κόσμος γίνεται άνω κάτω...Απ όπου και να περάσει,όσο μακριά και να είναι για να αποτελέσει γωνία,τα αποτελέσματα του αρχίζουν να γίνονται εμφανή από νωρίς...
Αν τώρα ο κρόνος στον 9ο οίκο μου με εμποδίσει να πάρω πτυχίο (νέο μέτρα για την παιδεία ν+2 για όποιον τυχόν ξέρει) θα είναι πολύ άδικος κι όχι δίκαιος :blink: Την δεύτερη χρονιά που έδινα πανελλήνιες ήταν στον ταύρο(εγώ είμαι υδροχόος).Με άφησε να περάσω στο πανεπιστήμιο με τη δεύτερη προσπάθεια αφού έβγαλε στην επιφάνεια όλες τις υστερικές μου τάσεις και με αναστάτωσε πολύ ψυχολογικά...Λέτε να μου τη φέρει και δεύτερη φορά;Αρχίζω διάβασμα ΤΩΡΑ!!!:blink: :unsure:
μούτρο28 κι η αδεφή μου αιγόκερως είναι και λέει ακριβώς τα ίδια:bigsmile:Βλέπεις πιάνει σε καλές και κακές θέσεις όλον τον παρορμητικό σταυρό γι αυτό οι διελεύσεις του απ αυτά ειδικά τα ζώδια είναι και πιο "δυνατές" ίσως,ειδικά για τους εκπροσώπους αυτών των ζωδίων..
"Οι πιο όμορφες θάλασσες είναι αυτές που δεν έχουμε ταξιδέψει ακόμη,τα πιο όμορφα παιδιά δεν έχουν γεννηθεί ακόμη,τις πιο όμορφες μέρες μας δεν τις έχουμε ζήσει ακόμη"
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.