s
Ουρανός - Ο πλανήτης των ανατροπών - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 11 to 15 of 15

Re: Ουρανός - Ο πλανήτης των ανατροπών

Συγχαρητηρια για το αρθρο!Στο χαρτη μου ο Ουρανος ειναι στο 12ο οικο και κανει τετραγωνο με τον Ερμη και αντιθεση με τη Σεληνη. Η ερμηνεια για την οψη με τη Σεληνη μου ταιριαζει απολυτα:σχεδον σε ολους μου τις σχεσεις ενω νιωθω συναισθηματα για το ατομο που επελεξα να ειμαι μαζι,θελω να εξαφανιστω... να φυγω.Λεω συνεχεια "δεν ειναι οι ερωτες για μενα" και θελω να μεινω παλι μονη!Αλλα και οταν δεν φευγω κανω τον αλλον να φυγει δειχνοντας του το οτι για μενα δε σημαινει τιποτα η σχεση μαζι του,ενω αυτο δε συμβαινει...!Τι να πω..!!Ολα τελικα εχουν την αστρολογικη τους εξηγηση!
    Ευχαριστω!

Όνομα:
    Ιουλία

Quote Originally Posted by maroulaki23 View Post
    Συγχαρητηρια για το αρθρο!Στο χαρτη μου ο Ουρανος ειναι στο 12ο οικο και κανει τετραγωνο με τον Ερμη και αντιθεση με τη Σεληνη. Η ερμηνεια για την οψη με τη Σεληνη μου ταιριαζει απολυτα:σχεδον σε ολους μου τις σχεσεις ενω νιωθω συναισθηματα για το ατομο που επελεξα να ειμαι μαζι,θελω να εξαφανιστω... να φυγω.Λεω συνεχεια "δεν ειναι οι ερωτες για μενα" και θελω να μεινω παλι μονη!Αλλα και οταν δεν φευγω κανω τον αλλον να φυγει δειχνοντας του το οτι για μενα δε σημαινει τιποτα η σχεση μαζι του,ενω αυτο δε συμβαινει...!Τι να πω..!!Ολα τελικα εχουν την αστρολογικη τους εξηγηση!
    Ευχαριστω!
    Το ότι νοιώθεις συναισθήματα έντονα για τους άλλους οφείλεται στον Ποσειδώνα που βρίσκεται στον 1ο σου οίκο συν του ότι στον ίδιο οίκο βρίσκεται και ο Δίας ο πλανήτης της επέκτασης, άρα αν με τον Ποσειδώνα νοιώθεις πχ ένα συναίσθημα με τον Δία νοιώθεις δύο συναισθήματα!!! Δες αν Δίας με Ποσειδώνα δημιουργούν όψη συνόδου μεταξύ τους. Η Σελήνη είναι μοναχούλα της από απέναντι και απορροφά τις δονήσεις του ποσειδώνα, του Δία από τον 1ο οίκο και του Ουρανού και του ¶ρη από τον 12ο οίκο.
    Πρέπει να βοηθήσεις λίγο την Σελήνη σου που παλεύει μόνη της.:bigsmile:

Φιλικά
    Ιουλία
    I disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it.
    Voltaire

O Διας με τον Ποσειδωνα δημιουργουν οντως συνοδο μεταξυ τους...Και η Σεληνη μου στον εκτο κανει συνοδο με το βορειο δεσμο.Εχω καθε καλη προθεση να τη βοηθησω οπως λες και συ αλλα πως να το κανω?!

Σ'ευχαριστω!

Όνομα:
    Ιουλία

Quote Originally Posted by maroulaki23 View Post
    O Διας με τον Ποσειδωνα δημιουργουν οντως συνοδο μεταξυ τους...Και η Σεληνη μου στον εκτο κανει συνοδο με το βορειο δεσμο.Εχω καθε καλη προθεση να τη βοηθησω οπως λες και συ αλλα πως να το κανω?!

Σ'ευχαριστω!
    Δες τα χαρακτηριστικά του ζωδίου που βρίσκεται η Σελήνη, τις όψεις (θετικές & αρνητικές) που δημιουργεί με τους άλλους πλανήτες, σε ποιό ζώδιο ειναι και αν λειτουργεί σωστά όπως και η αντισκιά της και προσπάθησε να διορθώσεις τα αρνητικά.
    Ελπίζω να βοήθησα:bigsmile:

Φιλικά
    Ιουλία
    I disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it.
    Voltaire

Όνομα:
    Άννα

Exω μελετήσει σχετικά στο Ωροσκόπιο μου,και διαπιστώνω μόνο μια οψη του Ουρανού ο οποίος βρίσκεται σε αντίθεση με τον χείρωνα που αν δεν κάνω λάθος βρίσκεται στον Κριό πιθανόν στον 11ο οίκο...Ο ουρανός βρισκεται στον 5ο οίκο στον ζυγό όπου και είναι η ακμή του.Επειδή αυτή την όψη δεν την είδα στο συγκεκριμένο αρθρο τι μπορεί να σημαίνουν όλα τα παραπάνω? Οποιος έχει την καλοσύνη να μου δώσει τα φώτα του τον ευχαριστώ....:unsure:
    Οι αδύναμοι άνθρωποι περιμένουν ευκαιρίες. Οι δυνατοί δημιουργούν ευκαιρίες.....

Page 2 of 2 FirstFirst 1 2

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)