s
εγκυμοσυνη και διελευσεις - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast
Results 11 to 20 of 40
    Όνομα:
    διδυμινα

Re: εγκυμοσυνη και διελευσεις

στην ηλιακη επιστροφη ο ηλιος ειναι στους διδυμους και στον 8 οικο,η ακμη του 8 οικου στην ηλιακη ειναι στον ταυρο..
    η σεληνη ειανι στον 4 οικο και στον αιγοκερω
    εχουμε ενεργοποιημενο 7 με αρη-δια αφροδ σε συνοδο σε ταυρο-κριο-ταυρο αντιστοιχα οι θεσεις των πλανητων
    οπου αφροδιτη κυβερνητης του 8 στην ηλιακη..
    ποσειδωνα στους ιχθυς..στον 5 οικο
    ποσειδωνα εξαγωνο με δια και εξαγωνο με αφροδιτη
    και ο ηλιος σε τριγωνο με την σεληνη
    το τριγωνο αυτο σχηματιζεται και στιον γεννεθλιο χαρτη ...

οσο αφορα την ενεργοποιηση των γεννεθλιων πλανητων οψεων εχουμε τα εξης..
    ηλιος στον 5 οικο (διδυμους)
    σεληνη στον 1 οικο αιγοκερω οπου σεληνη ειανι κυβερνητης του 8 στον γεννεθλιακο χαρτη της κοπελας μαζι με τον ηλιο μια και ο 8 ειναι εμπεριεχομενος..
    αρης στον 4 οικο(ταυρο)
    ποσειδωνας στον 2 οικο(ιχθυς)
    αφροδιτη(κυβερνητης του 5 απο γεννεθλιο χαρτη)ειναι στον 4 οικο
    ηλιος σε τριγωνο με σεληνη:amuse:

καλησπερα!ειμαι νεο μελος κ τωρα αρχισα κ προσπαθω να βηαλω ακρη με την αστρολογια.με προβληματισε αρκετα στο χαρτη μου οσον αφορα τον 5οκ 8ο οικο το εξης¨"στον 5ο οικο(τοξοτη)εχω τον ουρανο κ ποσειδωνα.στον 8ο οικο εχω την σεληνη(ιχθυεις) και μεταξυ τους κανουν ουρανο τετραγωνο σεληνη.(η σεληνη δεν κανει αλλη οψη)αυτο τι σημαινει?οτι δεν θα μπορεσω να κανω παιδια?προβλημα με αποβολες?αν μπορουσε να μου απαντησει καποιος θα ημουν ευγνωμων!ευχαριστω

ΓΕΙΑ ΣΑΣ! ΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ ΤΗΣ ΗΛΙΑΚΗΣ ΣΕ ΣΥΝΟΔΟ ΜΕ ΣΕΛΗΝΗ ΤΟΥ ΓΕΝΕΘΛΙΟΥ, ΣΕΛΗΝΗ ΤΗΣ ΗΛΙΑΚΗΣ ΣΕ ΣΥΝΟΔΟ ΜΕ ΒΟΡΕΙΟ ΔΕΣΜΟ ΤΟΥ ΓΕΝΕΘΛΙΟΥ ΣΤΟΝ ΠΕΜΠΤΟ ΓΕΝΕΘΛΙΟ ΟΙΚΟ, ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΗΛΙΑΚΗΣ ΣΤΟΝ ΠΕΜΠΤΟ ΟΙΚΟ ΣΕ ΣΥΝΟΔΟ ΜΕ ΒΕΡΤΕΞ, ΠΕΜΠΤΟΣ ΟΙΚΟΣ ΗΛΙΑΚΗΣ ΣΤΟ ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ ΣΕ ΣΥΝΟΔΟ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΣΕΛΗΝΗ ΤΟΥ ΓΕΝΕΘΛΙΟΥ......... ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΠΕΜΠΤΟΥ ΟΙΚΟΥ ΣΤΟΝ ΗΛΙΑΚΟ ΟΓΔΟΟ ΣΕ ΣΥΝΟΔΟ ΜΕ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ?? ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ "ΠΙΑΣΩ".

Όνομα:
    διδυμινα

αγαπητη melania 83 με τα λιγα που ξερω να σου πω οτι ηπαρουσια του ουρανου στον 5 δειχνει κατι ανπαντεχο απροοπτο..ξαφνικο..δεν μου φαινεται για δυσκολια..γιατι θα ελεγα πως μαλλον κατι τετοιο θα το εδειχνε ενδεχομενος η εμπλοκη του κρονου οχι του ουρανου:toung:
    οσο αφορα την σεληνη σου..στον 8 ειναι καλη θεση για την σεληνη θαρρω..μια και η σεληνη σχετιζεται με την γονιμοτητα,και ειναι στον 8 οικο=σεξ...
    τωρα συνδυαστικα ισως να δειχνει και μια απροοπτη εγκυμοσυνη..??
    ας μην σκεφτομαστε παντα τα χειροτερα...

εγω θα σου ελεγα να κοιταξεις επισης και τις οψεις του δια..μια και ειναι ο κυβερνητης του 5 σου καθως και του ποσειδωνα..κυβερνητης του8 σου..εκτος του τετραγωνου με τον ουρανο,για μια πιο ολοκληρωμενη εικονα..

σε ευχαριστω παρα πολυ stella για την βοηθεια σου!κοιταξα τις οψεις δια(εχω στον 4ο οικο) και μου κανει ηλιο τριγωνο με δια.δια συνοδο ουρανο.δια τριγωνο ωροσκοπος.ο ποσειδωνας κανει οψεις ερμη τριγωνο ποσειδων ,κρονος εξαγωνο ποσειδων ,ποσειδων εξαγωνο πλουτων κ ποσειδων τριγωνο μεσουρανημα.σαν μια γενικη βγαινει κατι αρνητικο?

Όνομα:
    διδυμινα

Quote Originally Posted by melenia83 View Post
    σε ευχαριστω παρα πολυ stella για την βοηθεια σου!κοιταξα τις οψεις δια(εχω στον 4ο οικο) και μου κανει ηλιο τριγωνο με δια.δια συνοδο ουρανο.δια τριγωνο ωροσκοπος.ο ποσειδωνας κανει οψεις ερμη τριγωνο ποσειδων ,κρονος εξαγωνο ποσειδων ,ποσειδων εξαγωνο πλουτων κ ποσειδων τριγωνο μεσουρανημα.σαν μια γενικη βγαινει κατι αρνητικο?
    πιθανοτατα με την εμπλοκη του 4 οπου βρισκεται ο διας σου να προκυψει το θεμα μεσα στο πατρικο σου σπιτι η εστω στο μετεπειτα σπιτι σου..(που θα δημιουργησεις..)γενικα οι οψεις που αναφερεις ειναι καλες...επειδη ομως στην ανλυση παιζουν πολλα πραγματα πολο ταυτοχρονα..και ειναι ενα συνολο πραγματων..
    πχ σε ποιο ζωδιο ειναι ο ηλιος σου και σε ποιο οικο??τι αλλες οψεις δεχονται οι πλανητες που συνδεονται με δια ,ποσειδωνα..??
    ετσι θα καταληξεις σε πιο ασφαλες συμπερασμα βλεπωντας συλλογικα το χαρτη σου..
    εχε υποψην σου οτι το τργωνο σαν οψη δειχνει μια ευκολια και δεινει ροη στο θεμα
    ενω το εξαγωνο παρουσιαζει ευκαιριες...

stella,σε ευχαριστω πολυ πολυ και παλι.!σκετο μπερδεμα ειναι ολα.!

Όνομα:
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by ktisila View Post
    ΓΕΙΑ ΣΑΣ! ΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ ΤΗΣ ΗΛΙΑΚΗΣ ΣΕ ΣΥΝΟΔΟ ΜΕ ΣΕΛΗΝΗ ΤΟΥ ΓΕΝΕΘΛΙΟΥ, ΣΕΛΗΝΗ ΤΗΣ ΗΛΙΑΚΗΣ ΣΕ ΣΥΝΟΔΟ ΜΕ ΒΟΡΕΙΟ ΔΕΣΜΟ ΤΟΥ ΓΕΝΕΘΛΙΟΥ ΣΤΟΝ ΠΕΜΠΤΟ ΓΕΝΕΘΛΙΟ ΟΙΚΟ, ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΗΛΙΑΚΗΣ ΣΤΟΝ ΠΕΜΠΤΟ ΟΙΚΟ ΣΕ ΣΥΝΟΔΟ ΜΕ ΒΕΡΤΕΞ, ΠΕΜΠΤΟΣ ΟΙΚΟΣ ΗΛΙΑΚΗΣ ΣΤΟ ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ ΣΕ ΣΥΝΟΔΟ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΣΕΛΗΝΗ ΤΟΥ ΓΕΝΕΘΛΙΟΥ......... ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΠΕΜΠΤΟΥ ΟΙΚΟΥ ΣΤΟΝ ΗΛΙΑΚΟ ΟΓΔΟΟ ΣΕ ΣΥΝΟΔΟ ΜΕ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ?? ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ "ΠΙΑΣΩ".

Τώρα εσύ για να κάνεις την ερώτηση εδώ προφανώς υποψιάζεσαι εγκυμοσύνη αλλά δεν μας το λες καθαρά.

Γενικά πιστεύω ότι στον χάρτη της Ηλιακής επιστροφής βασικά κοιτάμε τον Ήλιο (για τον οποίο σχηματίζεται ο χάρτης) και τις όψεις του, στη συνέχεια τον Ωροσκόπο και όλα τα άλλα μόνο αν έχουμε χρόνο και έξω έχει 40οC οπότε αναγκαστικά καθόμαστε μπροστά στον υπολογιστή και δίπλα στο κλιματιστικό. Ότι βρούμε από αυτά λειτουργεί σαν ένα πλαίσιο για την επόμενη χρονιά, ένα υπόβαθρο για τη δράση των πλανητών από διελεύσεις και προόδους.

Αν μου έλεγες ότι ο Ήλιος της Ηλιακής είναι στον 5ο οίκο ή αν ο γενέθλιος κυβερνήτης του 5ου οίκου είναι σε σύνοδο με τον Ήλιο στην Ηλιακή επιστροφή ή αν η Σελήνη στην Ηλιακή επιστροφή είναι στον 5ο οίκο με τον Καρκίνο στον Ωροσκόπο, θα μπορούσαμε να μιλήσουμε για περίπτωση εγκυμοσύνης. Αλλά όλα αυτά που αναφέρεις, πραγματικά δεν θα ασχολιόμουν.

Πίστεψε με δεν θέλεις να μάθεις τη γνώμη μου για το Vertex και τη Μαύρη Σελήνη:rant::rant::rant:

Παρόλα αυτά αν θέλεις να μείνεις έγκυος στο εύχομαι ολόψυχα.Perfect

Οκ! Ευχαριστω. Καποια στιγμη φανταζομαι θα μαθω να τα δουλευω!

Συγνωμη αν σας εχω ζαλισει λιγο................. Ειμαι 3 μερες κλεισμενη στο σπιτι περιμενωντας να πεσει ο πυρετος!!!!!!!!! Καπως πρεπει να "σκοτωσω" την ωρα μου και για να μην παρεξηγηθω εννοω δημιουργικα! Απο τις διελευσεις νομιζω πως κατι βρηκα! [θελω να ελπιζω....]. Ο διελαυνων διας φετος ενεργοποιει το γενεθλιο τριγωνο αρη, ουρανου και αφροδιτης. Συγκεκριμενα κανει αντιθεση με τον ουρανο ο οποιος βρισκεται στον 5 οικο και εξαγωνα φυσικα με αφροδιτη και αρη. Η αφροδιτη ειναι κυβερνητης του 5. Επισης ο διελαυνων πλουτωνας σε εξαγωνο με ουρανο και αφροδιτη [η αντιθαση με τον αρη πιστευω ειναι εξασθενημενη 5 μοιρες]. Να αναφερω πως ο σκορπιος ειναι εμπεριεχομενος του 5. Τα πηγα καθολου καλυτερα???????????

Page 2 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread