s
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΡΙΣΕΩΣ - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 6 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 LastLast
Results 11 to 20 of 53

Re: ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΡΙΣΕΩΣ

Πάνω απ' όλα υγεία! Παρόλο που δεν πρέπει να είμαστε αχάριστοι, δεν θα έλεγα όχι να κατάλαβαινε αυτός που μου αρέσει ότι δεν εγώ δεν φταίω που ψυχρανθήκαμε και να καταλήγαμε μαζί

Να τολμήσω όσα δεν τόλμησα μέχρι τώρα.....
    Να καταφέρω όσα δεν κατάφερα μέχρι τώρα....
    Να παλέψω περισσότερο γι' αυτά που ΕΓΩ θέλω και με κάνουν ευτυχισμένη.... ακόμη και αν στο τέλος με πληγώσουν!
    Γιατί όλα είναι ένα παιχνίδι....ή παίζεις και χάνεις, ή παίζεις και κερδίζεις....

Θα ήθελα να είμαι υγειής και επίσης να έχω ευχάριστες εξελίξεις σε όλους τους τομείς. Επειδή ζητάω πολλά, προς το παρόν συμβιβάζομαι και με μία άνοδο στα επαγγελματικά μου.
    ¶λλωστε λένε ότι για μας τα καρκινάκια από φέτος θα έχουμε μία καλή σταδιοδρομία στα επαγγελματικά. ¶ντε να το δούμε και στην πράξη.

Να εχω υγεια εγω και αυτοι που αγαπω και να κανω τα 2 μου μεγαλα ονειρα πραγματικοτητα γιατι αλλιως μαλλον θα ειμαι δυστυχισμενη
    οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια

Το Λόττο...ειμαι υλιστρια

Όνομα:
    Διονυσία

Επιδή το καλοκαίρι έχασα 22χρ ανηψιό το μόνο που θέλω είναι υγεία και όλα τα παιδια του κόσμου γερά και να προσέχουν όχι μόνο όταν οδηγουν μα και σαν συνεπηβάτες σε μηχανες

Αυτό που προσωπικά θα ήθελα είναι να βρω ή να με βρει ο έρωτας της ζωής μου αλλά επειδή μάλλον βλέπω πολλές χολλυγουντιανές ταινίες θα έλεγα να έχω εγώ η οικογενειά μου και οι φίλοι μου την υγεία τους

Όνομα:
    Μαργαρίτα

εμενα δνε θα με αλλαζα οχι γιατι θεωρω οτι ειμαι τελεια.Θα αλλαζα την οικογενεια μου!!!!

Είναι αυτό που λέμε: "Γιατί να αλλάξω εγώ;;;; Ας αλλάξουν οι άλλοι!"

Αυτό που θα άλλαξε τη ζωή μου και θα μ' έκανε πραγματικά ευτυχησμένη, θα ήταν ο έρχομός ενός παιδιού...
    Όταν πιστεύουμε σε κάτι ανύπαρκτο, με πάθος τελικά το δημιουργούμε. Ό,τι δεν συνέβη ποτέ είναι ό,τι δεν ποθήσαμε αρκετά. Ν.Κ.

Page 2 of 6 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)