- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 20 of 277
-
15-11-2006, 09:33 PM #11
Re: Προτερήματα και ελαττώματα ζωδίων!
Χμ.....πιάνω τπ πληκτρολόγιό μου και αρχίζω
Με τον Ήλιο μου στον Υδροχόο είναι από τα πολύ φιλικά άτομα που από την πρώτη επαφή που θα έχω με οποιονδήποτε αμέσως γίνομαι συμπαθητική. Είμαι ευγενική, δοτική, φιλάνθρωπη, εξυπηρετική και βοηθάω τους πάντες ...σε τέτοιο σημείο που στο τέλος οι άλλοι να με τσαλαπατούν! Δυστυχώς το παίρνω πολύ αργά είδηση και αφού έχω προσφέρει όσα δεν θα πρόσφεραν οι άλλοι σε μένα! Δεν μπορώ να πω εύκολα όχι σε κανέναν-και ειδικά σε αγαπημένα μου πρόσωπα-ακόμη και αν αυτό σημαίνει ότι θα με πάει πίσω σε προσωπικές μου ανάγκες. Κοινώς, καλό κορόιδο είμαι και καλά μου κάνουν ..... Σε αυτό φταίει και ο ωροσκόπος μου στον Ζυγό που με κάνει να θέλω να ευχαριστήσω τους πάντες... ακόμη και αν βαθιά μέσα μου ξέρω ότι θα είναι εις βάρος μου. Όταν επιτέλους καταλάβω ότι η τόση καλοσύνη μου βγαίνει σε κακό... ξεκόβω ... και πολλές φορές απότομα! :nuts:
Όταν θέλω κάτι θα το πετύχω όσα εμπόδια και αν συναντήσω στο δρόμο μου... βάζω πείσμα και τα καταφέρνω! Αυτό πρέπει να έχει σχέση και με την θέση του Δία μου στον Αιγόκερω.... κυνηγάω την επιτυχία, δεν το βάζω εύκολα κάτω και κοιτώ μακριά! Perfect
Ο ωροσκόπος μου στον Ζυγό με κάνει αρκετά συνεργάσιμο και συμβιβάσιμο άτομο, δίκαιο, απαιτώ ηρεμία, τάξη και πολλές φορές είμαι τόοοοοσο αναποφάσιστη ... σε σημείο να εκνευρίζομαι και γω η ίδια με τον εαυτό μου!!! :nuts: Προσαρμόζομαι με τους πάντες, παντού και πάντα!
Οπότε βγάλτε συμπέρασμα.... αέρας και στο ζώδιο και στον ωροσκόπο.... και τα μυαλά δεν είναι ποτέ στην θέση τους!!!!!! :toung:
Η Αφρούλα μου στον Αιγόκερω με δυσκολεύει όσον αφορά την έκφραση των συναισθημάτων μου. Αρκετά ντοπαλή (το καταπολεμώ τα τελευταία χρόνια) ...σε σημείο να απορώ με τον εαυτό μου :weird: Σε συνδυασμό με τον Κρόνο μου στον Σκορπιό προφανώς και δεν εκδηλώνομαι καθόλου εύκολα και δεν αποκαλύπτω σε κανέναν τίποτα μέχρι να νιώσω ότι πρέπει να το κάνω. Σε αυτό μάλλον φταίει και ο Πλούτωνας μου στον Σκορπιό και στον 1ο οίκο που με κάνει λίγο μυστικοπαθή και κρατάω κάποια πράγματα μόνο για μένα!
Αυτά μέχρι να ξυπνήσω .... απο κει και πέρα δρω σαν άλλος άνθρωπος! :bigsmile:
Αυτά προς το παρόν....
-
16-11-2006, 12:24 AM #12
Ζώδιο Καρκίνος, και κολάω σαν βεντούζα στον πρώτο τυχόντα που θα με πάρει αγκαλιά και θα μου πεί αληθηνά λόγια. Ξέρετε, τηλέφωνα κάθε τρεις και λίγο, βόλτες, mail κλπ. Και δεν μηλάμε για ερωτικές καταστάσεις. Εκεί είναι άλλο θέμα...
Ωροσκόπος Σκορπιός, και θέλω να γίνω ο απόλυτος άρχων του κόσμου, να εξουσιάζω και να ελέγχω το οτιδήποτε. Και άμα τα πράγματα φύγουν από τον έλεγχο μου, θα αυτομαστιγωθώ, θα κυλιστώ σε αναμένα κάρβουνα και θα κάνω σουρωτήρι το σώμα μου με μία σπασμένη οδοντογλυφίδα.
¶ρης στον Λέωντα, και σιγά μην δεχτώ να τραγουδίσω σε μια συναυλιούλα στο ωδείο μου. Θέλω λυρική σκινή, μα τί λέω, στην σκάλα του μιλάνου, τουλάχιστον, με όλα τα κανάλια στραμμένα πάνω μου, με φώτα και κόκκινα χαλιά, να τραγουδάω τον πιο τραγικό και ψυχοεντροπιαστικό ρόλο, με τεράστειες απαιτίσεις τεχνική, πολύ σκηνική δράση και επαναστατικά μηνύματα.
Τώρα, αν αυτά είναι πρωτερήματα ή ελλατώματα, συζητίσημο! Ας μην ξεχνάμε ότι στην αστρολογία, όπως και παντού, η διαφορά μεταξύ ενός ελλατώματος και ενώς πρωτερήματος, είναι ελάχιστη έως ανύπαρκτη. Εϊναι όλα θέμα διαχειρησμού και συνειδητοποίησης.Ετεη δε ουδεν ιδμεν εν βυθω γαρ η αληθεια...
-
16-11-2006, 01:22 AM #13
Για τον ήλιο κι ωροσκόπο στον υδροχόο δεν έχω να δηλώσω κάτι,καθώς από μένα τουλάχιστον περνούν απαρατήρητα.Διάφορες φωνές πάντως εκφράζουν την άποψη ότι είμαι ξεροκέφαλη,ισχυρογνώμων και τεμπελόσκυλο:embarrest .Οι ίδιες φωνές πάνε να μειώσουν την αξία( :blink: )της υπέροχης σελήνης μου στον καρκίνο και του εξίσου υπέροχου,σχεδόν τέλειου τριγώνου της με τον κρόνο μου στον σκορπιό.
Τέλος,θέλω να δηλώσω πως ο Δίας στον δωδέκατο είναι μια εξαιρετική θέση,κι όποιος την κακολογεί είναι επειδή δεν έχει μια πρόχειρη κι ο ίδιος
Κασσιόπη αν έχεις να σχολιάσεις κάτι ,κάντο ΤΩΡΑ!:toung:
"Οι πιο όμορφες θάλασσες είναι αυτές που δεν έχουμε ταξιδέψει ακόμη,τα πιο όμορφα παιδιά δεν έχουν γεννηθεί ακόμη,τις πιο όμορφες μέρες μας δεν τις έχουμε ζήσει ακόμη"
-
16-11-2006, 01:27 AM #14
Καλύτερα να σε απαξιώσει γιατί με τέτοιο ωροσκόπιο θα είχε αυτοκτονήσει μαζικά κοσμάκης. . . . . . . .
Γίνετε φίλοι μας στη νέα μας σελίδα στο Facebook
Παρακαλώ σιγουρευτείτε ότι ακολουθείτε τους όρους χρήσης του site - forum που είστε μέλος και έχετε αποδεχθεί κατά την εγγραφή σας.
-
16-11-2006, 01:32 AM #15
Γιατί,τι έχει ; 'Ασε που ξέχασα και τους χαρακτηρισμούς:embarrest
"Οι πιο όμορφες θάλασσες είναι αυτές που δεν έχουμε ταξιδέψει ακόμη,τα πιο όμορφα παιδιά δεν έχουν γεννηθεί ακόμη,τις πιο όμορφες μέρες μας δεν τις έχουμε ζήσει ακόμη"
-
16-11-2006, 10:38 AM #16
επικοινωνία:
horarycraftsman@gmail.com
https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370
Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/
'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'
-
16-11-2006, 10:58 AM #17
Καλημέρα κ από μένα!!! :bigsmile:
Το ελλάτωμα που διακρίνω στο χάρτη μου είναι η στενή όψη (σχεδόν σύνοδος) μεταξύ του Ωροσκόπου μου κ του Κρόνου. Λίγο με φρενάρει, λίγο με κάνει να νιώθω κ να σκέφτομαι συντηρητικά κ ότι καταφέρνω να το καταφέρνω αργά κ με κόπο κ κόστος.
Από την άλλη ο κ. Κρόνος συμμετέχει στα μεγάλα μου τρίγωνα κ στους χαρταετούς μου κ λέγεται ότι τα συγκρατεί κ τα σταθεροποιεί.
Κάτι άλλο που μου έχει δημιουργήσει μικρό πρόβλημα κυρίως στα επαγγελματικά είναι η αντίθεση Ουρανού - Ερμή.
Τέλος, το πιο εκρηκτικό το αφήνω για το τέλος.. Η (μοιρικά ακριβής) σύνοδος μεταξύ του ¶ρη, της Αφροδίτης κ της Σελήνης στον Κριό στον 9ο με κάνουν τελικά περισσότερο Κριό κ εξαϋλώνουν τον Ήλιο στον Ταύρο. Γίνομαι ανυπόμονη πολύ περισσότερο από ότι θα έπρεπε!! Κ όλα αυτά βρίσκονται σε αντίθεση με τον Πλούτωνα στο Ζυγό!! :weird: Από τα παραπάνω κρατήστε την αντίθεση του Πλούτωνα με τον ¶ρη κ την αντίθεση του Πλούτωνα με την Αφροδίτη!!
Αυτά!!!may..
-
16-11-2006, 11:27 AM #18
-
16-11-2006, 11:48 AM #19
-
16-11-2006, 11:52 AM #20
Ηλιακό ζώδιο: ευαίσθητη Καρκίνα (πολύ κλάμα η κυρία), ωροσκόπος: Ταύρος δύναμη και πείσμα! Ακόμη ψάχνω να βρω τη χρυσή τομή!!
Αφροδίτη στους Διδύμους (2ο οίκο): Μέσα στην τρελή χαρά. Θα ήταν μια χαρά έαν δεν έκανε τετράγωνο με τον Κρόνο στην Παρθένα!!! Αχ!! Έλεος. Την έχει ξεκάνει την καημένη!!:toung:
Α!!! να μην ξεχάσω τον Ουρανό στον Σκορπιό στον 7ο οικο μου!
Όπου εκεί που είμαι ήρεμη και ήσυχη, ξαφνικά αλλάζει όλη μου η ζωή!
Αχχχχχ άτιμη κοινωνία!!!I disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it.
Voltaire
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.