- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 20 of 51
Thread: Η Αφροδίτη στους οίκους - απορία
-
14-10-2008, 02:11 PM #11
Re: Η Αφροδίτη στους οίκους - απορία
επειδη δεν καταλαβα το οχι παει σε μενα? αν ναι τοτε τι σημαινουν αυτα που εχω?:bigsmile:
-
14-10-2008, 02:17 PM #12
Η οψη χιαστι συμβολικα ειναι σαν την σχεση του κριου με την παρθενο ή τον σκορπιο.Τα 3 ζωδια ανηκουν σε διαφορετικες ποιοτητες και σε διαφορετικα στοιχεια.Ετσι οι πλανητες βρησκονται σε σημεια που δεν εχουν κοινη βαση.Λειτουργουν με αγχος και δυσφορια που αυτο τραυματιζει την σχεση των 2 πλανητων και γι"αυτο βλεπουμε την σχεση να λειτουργει εμμεσα και φερνει τα αποτελεσματα στο φως με αργο ρυθμο.
Η αναλυση ομως (παρθενος) και η βαθια ερευνα (σκορπιος) στηριζουν αυτη την σχεση και ο καρπος θα δωθει με το περασμα του χρονου μετα απο σχολαστικη εξερευνηση.
Ενα πολυ καλο βιβλιο για την αναλυση των οψεων εχει γραψει η κυρια Σιμου το :
Η κατανοηση των οψεων και οι πλανητες χωρις οψεις.Οι παραπανω πληροφοριες ειναι απο αυτο το βιβλιο.Το καλό με τα μεγάλα λόγια είναι….
ότι μπορούν να κρυφτούν πίσω τους ….μικροί άνθρωποι.
-
14-10-2008, 02:20 PM #13
Σε αυτό το ποστ Αστρολογία για όλους - View Single Post - Η Αφροδίτη στους οίκους - απορία υπάρχουν 2 σύνδεσμοι που θα σε βοηθήσουν να καταλάβεις κάποια πράγματα και σε αυτόν το σύνδεσμο http://www.myhoroscope.gr/natalchart.php μπορείς να έχεις και μια ερμηνεία της βασικής συνόδου που σε ενδιαφέρει :bigsmile:
Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
14-10-2008, 02:21 PM #14
-
16-11-2008, 12:50 PM #15
Η θεση της Αφροδιτης στον Σκορπιο δεν ειναι και τοσο καλη μιας και η φυση τους ειναι αντιθετη .(κυβερνα τον ταυρο)
Μεσα απο αυτη την θεση ειναι μαλλον πιο ευκολο να πληγωνεις εσυ τους αλλους και να μην φανερωνεις τα συναισθηματα σου τοσο ευκολα οσο οι αλλοι. Αυτη η ταση ενισχυεται με την τοποθετηση της Αφροδιτης στον 8ο . Βεβαια θα μπορουσα να πω περα απο το ερωτικο περιεχομενο της , δειχνει διαχειρηση οικονομικων αλλων ατομων- αλλα δεν θα το συνιστουσα με τον Ορανο διπλα. Συνεχιζω το παραλληρημα μου περι ερωτικων και Αφροδιτης ...
Η συζυγια με τον ουρανο ισως σου προσφερει μια επιφανειακη συναισθηματικη καθως τα ερωτικα σου συναισθηματα προφανως να ειναι σαν τον καιρο , δηλ. να αλλαζουν στο επομενο λεπτο χωρις προειδοποιηση. Προφανως τα ξεσπασματα σου να μην ειναι φανερα η να καταφερνεις να τα κρυβεις καλα .
Βεβαια δεν ξερουμε και τις αλλες οψεις και ετσι θα περιοριστω σε αυτα !
-
18-11-2008, 09:36 AM #16
Σε ευχαριστω για την απαντηση, αλλα ομως συναισθηματικα ειμαι πολυ σταθερη.φροντιζω και στηριζω τον ανθρωπο που βρισκετε διπλα μου, δεν μου αρεσουν οι ενναλαγες συντροφων για αυτο τον λογο ειμαι και με τον ιδιο ανθρωπο 13 χρονια. οι διακυμανσεις που εχω ειναι μονο ψυχολογικης φυσεως και δεν νομιζω οτι εχει να κανει με την αφροδιτη και τον ουρανο. απο οικονομικης αποψης ποτε δεν εχω διαχειρηστει θεματα τριτων, ισα ισα που οι τριτοι ειναι αυτοι που διαχειριζονται καποιες φορες τα οικονομικα μου. καπου ειχα διαβασει οτι η οψη ουρανου συζυγια αφροδιτη στον σκορπιο και στον 8ο οικο μπορει να φερει και ξαφνικα κερδη. αυτο παλι τι σημαινει οτι με ευνοουν τα τυχερα παιχνιδια (λογω ξαφνικου το λεω)?
ευχαριστω
-
18-11-2008, 11:38 AM #17
-
18-11-2008, 12:34 PM #18
η ξαφνικη απωλεια δεν μου αρεσει τα ξαφνικα κερδη πολυ:bigsmile:
-
01-01-2009, 08:22 PM #19
Η Αφροδίτη μέσα στον οίκο του Σκορπιού και του Πλόυτωνα δίνει μια τάση στο άτομο να παίρνει κάπως πιό προσωπικά(με τους κραδασμούς της ψυχής) τα συναισθηματικά και ερωτικά ζητήματα προκαλΏντας ΤΟ ΊΔΙΟ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΌ ΤΟΥ απογοητεύσεις λόγω υψηλών δυσεκπλήρωτοων προσδοκιών και μιας δυσκολίας που έχει στο να ανοιχτεί, να αφήσει τον εαυτό του ελεύθερο και να εμπιστευτεί τους άλλους!"Κακές" όψεις της Αφροδίτης κατ'εμε είναι -σε συδυασμό και τις υπόλοιπες όψεις του Ωροσκοπίου πάντα, γιατί είναι λάθος να απομονώνουμε κάποια στοιχεία του χάρτη, όλα αλληλεπιδρούν μεταξύ τους και κάνουν τη διαφορά)- η σύνοδος Αφροδίτης-Πλούτωνα(όπως επίσης και Σελήνης-Πλούτωνα) όπως και η σύνοδος με τον Ποσειδώνα που αν δε δέχεται σταθεροποιητικές επιρροές απο γήινα ζώδια μπορεί να κάνει το άτομο να έχει μη ρεαλιστικές προσδοκίες απο τους συντρόφους του
-
02-01-2009, 08:54 AM #20
Εγω π.χ εχω την Αφροδίτη μου στο Ζυγο-παραδοσιακά σε κυριαρχία αρα πολύ καλή θέση- καθώς ευνοει τη συνεχή προσπάθεια για δημιουργία αρμονικών-ισορροπημένων σχέσεων με τους άλλους. Είναι τοποθετημένη στον 9ο οίκο που ευνοεί τις σχέσεις εξ' αποστάσεως.
Ο ¶ρης μου στο 12ο απο τον Τοξότη μου προσδίδει μια προδιάθεση στις κρυφές ή παράνομες σχέσεις και σε συνδυασμό με τον Ουρανό μου σε έξαρση στο Σκορπιό και στον 11ο οίκο με κάνει ανεκτική απέναντι στις free σχέσεις και στη μή απαίτηση αμοιβαίας αποκλειστικότητας μέσα σε μια ερωτική σχέση, εκτός κι αν ερωτευτώ και αρχίσω να ζηλεύω!Οπως διαπιστώνεις δεν είμαι μια τυπική Σκορπίνα...imitation είμαι...!!! :-) αλλα τη χαίρομαι αυτή τη μίξη διαφορετκών στοιχείων καθώς η επιρροή απο ζυγο ΚΑΙ Τοξότη απαλλύνει τα αρνητικά χαρακτ/κα του Σκορπιού!!!!!
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.