- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 20 of 21
-
23-02-2011, 01:31 PM #11
Re: Ανάδρομοι πλανήτες στο γενέθλιο ωροσκόπιο. ΕΡΜΗΣ
Αν επιλέξεις δωρεάν ωροσκόπιο στην μπάρα του μενού πάνω αριστερά στην αρχική σελίδα, μπορείς να φτιάξεις το χάρτη σου και να μάθεις όλα σου τα στοιχεία. Αν ένας πλανήτης είναι ανάδρομος, θα έχει τη σήμανση R από το Retrograde = ανάδρομος.-
Ανάψτε το φάρο στην καρδιά σας, αφήστε το φως του να λάμπει και να γεμίζει το ΕΙΝΑΙ σας. Χωρίς καμία προσπάθεια μπορείτε να είστε ορατοί από χιλιόμετρα μακριά, να φωτίζετε τους άλλους και όλοι μαζί να είμαστε υγιείς άνθρωποι που συνυπάρχουμε στον πλανήτη μας.
-
23-02-2011, 08:37 PM #12
Καλησπερα σας,πολυ ενδιαφερον το αρθρο σας...αφου και εγω εχω αναδρομο ερμη και μαλιστα στον 11 οικο..οπου παρατηρησα οτι δεν υπαρχει στο κειμενο και πραγματικα παραξενευτηκα... ... ...ελπιζω να σημαινει κατι αυτο...Ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας.
-
23-02-2011, 08:41 PM #13
Γεια σας!
Μηπως μπορείτε λιγο παραπάνω να εξηγήσετε αυτο περί Ερμή στον 2ο, κυνηγός ευκαιριών!;; Έχω ακριβώς αυτόν τον Ερμή στον κριο κ σε λίγες μέρες κάνει σύνοδο με δια! Καταλαβαίνετε...
Επίσης ο Ερμής μου είναι κυβερνήτης 5 και 8 οίκου μου.. Αν με αυτο συνέπαγεται extra συμπέρασμα ...
Ευχαριστω εκ των προτέρων!
-
23-02-2011, 11:39 PM #14
Ο λόγος που δεν αναφέρεται τίποτα για τον 1ο και τον 11ο οίκο είναι γιατί ίσως η συγγραφέας (ναι, δεν είμαι εγώ ) δεν είχε να σχολιάσει κάτι για αυτό. Όπως σημειώνεται και στην εισαγωγή, το κείμενο αυτό δεν είναι στην ουσία άρθρο αλλά κάποιες σημειώσεις που είχε καταγράψει η Lynn Koiner για μία ομιλία που την έχει δώσει σε διάφορα συνέδρια με θέμα τους ανάδρομους πλανήτες στο γενέθλιο ωροσκόπιο.
Θα τα παρατήσω όλα και θα γίνω πριγκίπισσα!
-
26-02-2011, 01:47 AM #15
Αν ο Ερμής είναι ανάδρομος σε ένα ζώδιο τότε βασικά ο πλανήτης αυτός δυσκολεύεται να εκφράσει τα χαρακτηριστικά που του δίνει το ζώδιο αυτό??? Αυτο συμβαίνει και με τους υπόλοιπους ανάδρομους πλανήτες??? ευχαριστώ!!
-
27-02-2011, 05:15 AM #16
Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
05-03-2011, 10:31 AM #17
----> Ανάδρομος Ερμής σε Σύνοδο με Ήλιο (2.75 μοίρες) στον Καρκίνο στον 9ο !! ε; Γάτος ο Καρκίνος έτσι;
-
05-03-2011, 03:50 PM #18
Έχω ανάδρομο Ερμή στον πρώτο οίκο (στο ζώδιο του Ζυγού) και δεν σχολιάζει αυτήν την περίπτωση. Μήπως μπορεί να με διαφωτίσει κάποιος τι συμβαίνει τότε;
-
10-06-2011, 09:12 AM #19
Ερμή σε πρώτο οόκο δεν έχουμέ?????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ??????????????????????????????????????/ εεεεεεεεεεεε???????????????????//
"Όταν δεν είμαι καλά είμαι ακόμα καλύτερα"
-
10-06-2011, 10:09 AM #20
Εντυποσιάστικα. Έχω ανάδρομο Ερμή και ταυτίστηκα σε πολλα. Ευχαρηστώ να είστε πάντα καλά
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.