- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 20 of 65
-
28-10-2010, 03:30 PM #11
Re: Ηλιακό Τόξο. Εισαγωγή και Υπολογισμός
Free Astrology Programs/Software - Astro123, AstroWin, Election Helper, SE_Aspectarian, AstrAstr, AstroSrc, MatchMkr, and More
κατέβασε το AstroWin δωρεάν...εγώ το δουλεύω αρκετά χρόνια και με εξυπηρετεί επίσης έχει και άλλα ενδιαφέροντα και χρήσιμα προγράμματα που μπορείς να κατεβάσεις
-
28-10-2010, 03:41 PM #12
Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
28-10-2010, 03:44 PM #13
Μητσάκο ! Χρησιμοποιώ google earth και έτσι βρίσκω με απόλυτη ακρίβεια ακόμη και το πιό άγνωστο χωριουδάκι της Γής μας δεν με πειράζει να τα χρησιμοποιώ και τα δύο
Έτσι έχω με πολύ πολύ ακρίβεια τον σωστό ωροσκόπο και τις ακμές των οίκων (όσο βέβαια είναι σωστή η ώρα γέννησης):bigsmile:
-
28-10-2010, 04:16 PM #14
-
28-10-2010, 04:27 PM #15
πού είναι η ώρα οέοο?
-
28-10-2010, 04:41 PM #16
-
28-10-2010, 04:43 PM #17
-
28-10-2010, 04:48 PM #18
Απλώς αναφέρω τις δύο βασικότερες δυσκολίες που συνάντησα όταν πήγα να το χρησιμοποιήσω...
Και προκειμένου να ανοίγω 15 (που λέει ο λόγος) παράθυρα και να ανατρέχω σε 3-4 διαφορετικές πηγές, προτίμησα τα κλασικά που παίζουν (Κέπλερ και Σόλαρ) και τελευταία αυτό του site.
Και επειδή βοήθησα (πολύ) λίγο στη δημιουργία του οικείου, είδα ότι πολλών άλλων (συμπεριλαμβανομένων και γνωστών) προγραμμάτων ο άτλαντας είχε αστοχίες που κάθε άλλο παρά ασήμαντες μπορείς να τις πεις, ακόμα και τώρα, όταν κάνω εισαγωγή στο Κέπλερ, αν έχω κάποια υποψία για την ώρα ζώνης ή κάτι αντίστοιχο, το τσεκάρω και από το πρόγραμμα εδώ :bigsmile:
Αν πατήσεις πάνω στο ρολόι του υπολογιστή σου σου βγάζει τις ζώνες (ένας τρόπος)Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
28-10-2010, 04:53 PM #19
Ειρήνη υμίν συνάνθρωποι!!!
Και οι δύο με βοηθήσατε πάρα πολύ!
(Το καλοπροαίρετο στοιχείο της φωτιάς, πάντα έτοιμο να δώσει γνώση)
-
28-10-2010, 05:00 PM #20
Αγαπητέ Μητσάκο
Όταν έχουμε γεωγραφικό μήκος Ανατολικό αλλάζουμε το πρόθεμα + σε -
Αυτό μόνο παρατήρησα σαν διαφορά και πίστεψέ με είμαι άρρωστη με την λεπτομέρεια (ερμής στην παρθένο στον 9ο χωρίς σύνοδο με ήλιο, αλλά με σύνοδο πλούτωνα στον όγδοο) δλδ ανάλυση μέχρις εσχάτων
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Tags for this Thread
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.