s
O...ιδανικος τσιγγουνης! - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 21 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 12 ... LastLast
Results 11 to 20 of 203

Re: O...ιδανικος τσιγγουνης!

Ωροσκοπος Καρκινος με Αρη στον Αιγοκερω!!!
    Δεν θα πιστεψετε τι απιστευτες δικαιολογιες βρισκουν!!
    Εχω παρατηρησει οτι εαν ενας ανθρωπος εχει εστω και ενα γρηγορο πλανητη σ΄αυτα τα ζωδια, δεν υπαρχει περιπτωση να μην ειναι σφιχτοχερης!!
    Ειναι απιστευτο!!!
    Παλι καλα που πληρωνομαι καλα, τελευταια...

Όνομα:
    Φωτεινή

Talking Re: O...ιδανικος τσιγγουνης!

Ελευθερια στους Καρκινοταυρους!!!:toung:
    Οι Καρκινοι μπορει να εμφανιστουν "σφιχτοι" σε τριτους,αλλα οχι στους δικους τους ανθρώπους!
    Οι Ταυροι ειναι φυσει καλοπερασακηδες οποτε ο συνδυασμος των δυο,ειναι θανατηφορος για την τσεπη!!!
    επικοινωνία:
    horarycraftsman@gmail.com
    https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370

Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
    Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/

'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'

Quote Originally Posted by Kouneli
    Έχω την εντύπωση ότι είναι ο Αιγόκερως ίσως και λίγο ο Καρκίνος!!! (χωρίς παρεξήγηση)

Οδηγούμε στο συμπέρασμα αυτό γιατί έχω κεράσει πολλές φορές Αιγόκερους και μόνο σε αυτούς συμβαίνει να μην προθυμοποιούνται να πληρώσουν!!

Βέβαια δεν ξέρω αν τσιγγουνιά που κατέχει εμένα (ευτυχώς όχι πάντα)προέρχεται από κάτι πλανήτες που έχω στον Αιγόκερω ή από τον Ωροσκόπο Καρκίνο. Εσείς θα μου το λύσετε!!

Αγγελική το θέμα το εμπνεύστηκες από μόνη σου ή σου έδωσαν την ιδέα κάποιοι άλλοι;:toung:
    Μου το εδωσε ο ωροσκοπος στον Καρκινο με Αρη στον Αιγοκερω, μολις πριν λιγο, μετα απο παρατηρηση ημερων!!!:bigsmile:

Τώρα έμαθα ότι είμαι και τσιγγούνα, δεν υπάρχει λόγος να κρύβομαι πλέον !!!!!

Άλλωστε η μάνα μου μου έλεγε ότι μικρή έκρυβα όλο μου το χαρτζιλίκι κάτω από τα χαλιά!!!!

Υπάρχει φάρμακο;

Πέστε μου τι να κάνω να το ξεπεράσω!:wondering

Ο άνδρας ταύρος ισοδυναμεί με τον Σκρουτζ Μακ Ντακ,
    και η γυναίκα ιχθείς, είναι η γυναικα του!:nuts:

Quote Originally Posted by Dell Piero
    ΜΟΛΙΣ ΕΝΑ ΚΑΚΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

(Δάχτυλος από το κουνέλι)

Μην κλες καθόλου γιατί σου έχω πολλά μαζεμένα και στην άλλη ζωή που θα γίνω λύκος θα σε κατασπαράξω και θα γλυτώσω μια και καλή!!!!

Όνομα:
    Ιουλία

Ωραία!!! Τώρα ξέρουμε ότι ο Σκρούτζ ΜακΝτάκ ήταν Ταύρος και η γυναίκα (που δεν είχε) ήταν Ιχθείς!!! :toung::toung::toung::toung::toung::toung::toung:

Όνομα:
    Κωστής

Quote Originally Posted by Kouneli
    Μην κλες καθόλου γιατί σου έχω πολλά μαζεμένα και στην άλλη ζωή που θα γίνω λύκος θα σε κατασπαράξω και θα γλυτώσω μια και καλή!!!!
    Μη μου ταράζεσαι και γράφεις το κλαις με ε. Τι μου έχεις μαζέψει δηλαδή. Γράψε ένα από τα πολλά.
    Μην ξεχνάς, όμως, ότι το κοινό αίσθημα και η διοικούσα αρχή είναι με το μέρος μου και δεν είμαι σίγουρος αν η νεανική ηλικία της ανωριμότητας θα μπορέσει να αντέξει δεύτερη πανωλεθρία... Μέλη - Κουνέλι = 800 - 0.

Όσο για την άλλη ζωή κράτα την όρεξή σου. Η επιρροή μου στους συγγραφείς των Ακασικών Αρχείων είναι τεράστια και μπορεί να εισηγηθώ να γίνεις γεροντοκόρη άσχημη και κακιά. Όχι δηλαδή μια κούκλα πανέξυπνη και νεαρά που είσαι τώρα!

Πάντως.... λεκτικά πρέπει να είσαι λίγο πιο δημιουργική γιατί δεν έχει ενδιαφέρον ο μονόλογός μου
    Γίνετε φίλοι μας στη νέα μας σελίδα στο Facebook

Παρακαλώ σιγουρευτείτε ότι ακολουθείτε τους όρους χρήσης του site - forum που είστε μέλος και έχετε αποδεχθεί κατά την εγγραφή σας.

Όνομα:
    Silia

Το δίχως άλλο :...

παρθένος με ωροσκόπο Αιγόκερω!!!
    και αν κάνεις δε το λάθος και τους αποκαλέσεις "λίίίγο οικονόμους', τότε ξεπροβάλει μπροστά σου σε εμπεριστατωμένη περιγραφή ολόκληρη η οικονομική κατάσταση της χώρας, οι κίνδυνοι, τα κόστη, τα ρίσκα, οι απώλειες, ο ΑΕΠ, τα έξοδα, οι εισαγωγές, οι δαπάνες....... με μοναδικό στόχο, όλο αυτό το παραλήρημα (ναι, παραλήρημα!!) να σε πείσει ότι ξοδεύουν μόνο για τα απολύτως αναγκαία ή για αυτά που προσφέρουν.. αίγλη και γόητρο!!!

Έχω πείρα, γι'αυτό και τόσο εκφραστική!!

Αν δε συνυπάρχει και ένας Άρούλης στον Καρκίνο...

Οι δε Καρκίνοι και Ιχθείς έχω καταλάβει ότι "μαζεύουν" μόνο από ανασφάλεια και ξοδεύουν μόνο για τα του οίκου τους!!

Φιλικά και Γιορτινά

may..

Όνομα:
    Φυλλένια

Από πότε οι Ταύροι έγιναν γενναιόδωροι;
    Mαζεύουν, μαζεύουν, μαζεύουν.... οικόπεδα, σπίτια, χωράφια. Η επιτομή της αποταμίευσης.
    Οι Καρκίνοι κάνουν αιματηρές οικονομίες για κουρτίνες, χαλιά, σεντόνια, ποτηρόπανα, μπλακ & ντέκερ, ή έστω ένα κεραμίδι για να στεγάσουν τον έρωτά τους.
    Οι Παρθένοι, απλά αρέσκονται στη πρακτικη οργάνωση και υπολογίζουν ώστε ... να μαγειρέψουν πριν πεινάσουν. Δεν είναι τσιγκούνηδες, δεν αγαπάνε όμως τα χρέη! Πόσες γυναίκες Παρθένους έχετε δει απεριποίητες? Και πάντα καλοντυμένες!

Νομίζω ένας δολοφονικός συνδυασμός είναι ... Αιγόκερως-Ταύρος-Υδροχόος (κάτω από τον πληθωρικό Λέοντα), ή Αιγόκερως - Σκορπιός- Υδροχόος.
    Υπάρχουν βέβαια εκείνοι που είναι τσιγκούνηδες με τους άλλους και γαλαντόμοι με τον εαυτό τους.
    Bιτγκεστάϊν: "Ενα τίποτα είναι το ίδιο με ένα κάτι για το οποίο τίποτα δεν μπορεί να λεχθεί"

Page 2 of 21 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 12 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)