- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 14 of 14
-
21-03-2013, 03:37 PM #11
Re: Εαρινή ισημερία, Κριός το ζώδιο του μήνα
Να σου πω την αλήθεια κι εγώ το περίμενα, αλλά από μέσα μου, επειδή ξέρω τι κουμάσι είμαι, έλεγα : Βοήθα Παναγιά μου να μην πάρω φόρα, όπως λέει και η Μαίρη Μαράντη στο ομότιτλο λαϊκό άσμα. Μαίρη Μαράντη (Θα πάρω φόρα) - YouTube ....
Να 'σαι καλά.« Αυτό που έψαχνα, είμαι! »
-
21-03-2013, 04:21 PM #12
Εεειιιιι.....!! Υπαρχουν και Ιχθυες με γενεθλια 20/3!!
De profundis: Οι ανόητοι λυπούνται για τα λόγια τους και οι σοφοί για την σιωπή τους
Η νέα σελίδα του myHoroscope στο Facebook
-
21-03-2013, 04:44 PM #13
Συμφωνώ κι επαυξάνω!!!! Άλλωστε δεν είναι τυχαία η εδώ και λίγο διάστημα υπογραφή μου...
Στο ζενίθ μου γίνεται πάρτι "οργίων".. απέναντι από γενέθλιο Πλούτωνα. Αναμένεται κι αυτή η μυστήρια πανσέληνος.
Βρε ποιόν θα πάρει η μπόρα, ποιόν θα πάρει η μπόρα - φόρα κατηφόρα κι ο Θεός ο ίδιος δε με σταματά....
Δ.Κ
-
21-03-2013, 05:13 PM #14
Τίνα το κακό δεν είναι μόνο η ένταση που πυροδοτεί τις ενδεχόμενες αλλαγές αλλά δυστυχώς στο τώρα , η θολούρα που επικρατεί και δεν μας αφήνει να δούμε το πασιφανές!!!!
Νίκη δε νομίζω πως δεν βλέπουμε το παισφανές, νομίζω πως τις περισσότερες φορές το βλέπουμε κι αδρανούμε, γι αυτό η μετακίνηση των πλανητών στον Κριό αλλά και οι όψεις που θα σχηματιστούν ίσως τελικα΄να μην είναι τόσο κακή όσο νομίζουμε.
Κάποτε ένας μεγάλης πολιτικής εμβέλειας άντρας είπε το εξής :" Το λάθος των ανθρώπων είναι ότι σχεδόν πάντα ψάχνουν πίσω απ τις λέξεις για να βρουν βαθύτερα νοήματα, ενώ τις περισσότερες φορές η απάντηση είναι απλή και μπροστά στα μάτια τους"
Ακριβώς, στην προσπάθεια μας να βρούμε "τι κρύβεται" καμιά φορά δεν συνειδητοποιούμε την απλοϊκότητα ή την αλήθεια. Ακόμη κι αν το συνειδητοποιήσουμε όμως, πάλι αδρανούμε.
Σωκράτη διάβασε σε παρακαλώ την 5η παράγραφο
Δήμητρα, ελπίζω να προλάβω να γράψω για την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.