s
ουρανός και πλούτωνας σε συναστρία - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast
Results 11 to 20 of 43

Re: ουρανός και πλούτωνας σε συναστρία

ευχαριστώ πολυ όλους , ναι αναφέρομαι σε γενική βάση την σημαντικότητα των δύο αυτών πλανητών μεσα σε μια συναστρία δεν αναφέρομαι σε συγκεκριμένα στοιχεία , το γνωρίζω οτι προκειμένου να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα θα πρέπει να εξετάσουμε όλο το ωροσκόπιο αλλά εγω ήθελα μια γενικη τοποθέτηση αυτών των 2 πλανητών ....
    σας ευχαριστω για τις απαντήσεις σας

Δεν γνωρίζω πολλά, αλλά αυτό που εννοώ νομίζω ότι είναι η δεύτερη εκδοχή από τις δύο που περιγράφει η roadrunner. Παρεμπιμπτώντος ποια είναι η διαφορά τους?

Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον

Όνομα:
    Φωτεινή

Καλημέρα!

Αγαπητή ikouak,θα πω την αποψη μου,ελπιζω να μην κάνω λάθος -αν κάνω παρακαλω διορθώστε με!

Μιλάμε για δυο διαφορετικές καταστρώσεις χάρτη.
    Για την συναστρια και τους εξεταζόμενους δείκτες μπορεις να διαβάσεις εδω

Οσο πιο απλα μπορω,θα σου πώ οτι συναστριακος χάρτης ειναι αυτός που προκύπτει ,οταν βάλουμε χάρτη ενος ατόμου πάνω στου άλλου ατόμου ,ετσι ωστε τα ζώδια να ταυτιζονται και έτσι βλέπουμε τις όψεις που σχηματίζονται ,που "πεφτουν"οι πλανητες του ενος μεσα στον χάρτη του άλλου ωστε να βγαλουμε συμπεράσματα.

Ο δε σύνθετος,οπως λεει και η λέξη ,προκύπτει απο την σύνθεση των τιμών των δύο χαρτών και αφορα περισσοτερο το μέλλον /πορεία μιας σχέσης.

Σχετικα με τον Πλουτωνα θα ελεγα οτι σε συναστριακο χάρτη σε οψεις με προσωπικους πλανήτες του άλλου ατομου δινει ισως την αίσθηση της μοιραιας σχέσης ,με την έννοια του ανεξέλεγκτου πάθους-απο το οποιο τα άτομα δυσκολευονται να ξεφυγουν πολλες φορες-και οχι της καρμικης.(εκτος αν ειναι ανάδρομος ή βρισκεται σε συνοδο με κάποιον απο τους δεσμούς του ατομου ή το Vertex).

Σε συνθετο χάρτη δείχνει τον τομέα/τροπο μεσω του οποιου ,αυτη η σχέση,θα "αλλαξει"τα ατομα,θα μεταμορφωσει κατα κάποιο τροπο,ή πιο απλα,θα ωθήσει να αφήσουν/αναθεωρησουν τους παλιους τροπους σκεψης και συμπεριφορας.

Μην ξεχνάμε ομως οτι ο Πλούτωνας σχετίζεται και με την επιβολή γενικα και μετα παιχνιδια εξουσίας-ως μεσον της μεταμόρφωσης/αναγεννησης,που σημαίνει οτι το "μοιραιο"δεν ειναι παντα και "ευτυχές".Για να καταλήξουμε σε συμπερασματα θα πρεπει να εξετασει το σύνολο των στοιχείων των γενεθλιων χαρτων,του συναστριακου και του σύνθετου.

Ελπιζω να βοηθησα λιγο!
    Φιλικά,
    Φωτεινή
    επικοινωνία:
    horarycraftsman@gmail.com
    https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370

Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
    Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/

'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'

Ευχαριστώ Φωτεινή,
    Κατάλαβα κάποια πράγματα

Με ενδιαφέρον
    Ikouak

Γειά σου Μαράκι και υπόλοιπα κορίτσια,

Από προσωπική πείρα θα σημειώσω: ότι ο Πλούτωνας δημιουργεί φοβερές εμμονές (του στυλ σκέφτεσαι συνεχώς κατι ή κάποιον χωρίς brake...) με τρομερή ένταση όπου- αν δεν είναι του χαρακτηρα σου- σε αποσυντονίζει και σε αλλάζει σιγά- σιγά και σταθερα εσωτερικά. Πιθανό να σου φαίνεται και πρωτόγνωρο {δηλ. > ΠΑΘΟΣ χωρίς όρια}. Ο Ουρανός σε απογειώνει κυριολεκτικά συναισθηματικά ώστε είσαι μέσα στον ενθουσιασμό και την καλή χαρά (σαν να ανακάλυψες εσύ πρώτη την Αμερική) {δηλ> ΕΝΤΑΣΗ και ενθουσιασμός}!

Θα συμφωνήσω για τον Πλούτωνα 100%... όπως και να προσθέσω ότι στη συναστρία, ειδικά όταν πέφτει ο Πλούτωνας του ενός πάνω στον Ωροσκόπο του άλλου, έχουμε έντονο μαγνητισμό, όπερ και κόλλημα!

Kia hello!

Κάτι μου λέει οτι ξέρεις κι αλλά πολλά για τις Πλουτώνιες συναστρίες...

Τι γίνεται όμως όταν ο ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ ενισχύεται και από αλλους πλανήτες με συνόδους όπως η ΑΦΡΟΔΙΤΗ και η ΛΙΛΙΘ και η ΉΡΑ και ο ΩΠΟΣΚΟΠΟΣ σε σύνοδο με τον ΩΠΟΣΚΟΠΟ και τον ΗΛΙΟ του "δίσμοιρου" θύματος που βρέθηκε στο δρόμο του Όμορφου Πλουτώνιου (Όμορφος σαν τον Ήλιο...:bigsmile.

Μπορώ να σας περιγράφω συναισθήματα πρωτόγνωρα σελίδες και σελίδες. Μυθιστόρημα είμαι έτοιμη να γράψω...

Παρεπιπτώντος μήπως ξέρει κανένας έμπειρός να μου πει κάτι για εκείνη τη ΛΙΛΙΘ. Γιατί φέρνει την καταστροφή όταν είναι σε διέλευση από τον ήλιο μας και τι σημαινει για τος άνδρες και τι για τις γυναίκες... όταν περνάει από κάποιο προσωπικό πλανήτη. Η μόνη βιβλιογραφία που ξέρω είναι εκείνη του κ. Καραμηνά. Αρκετά ευστοχός εκεί που γράφει για τις Λιλίθιες επιδράσεις σε μια συγκεκριμένη ηλικία των γυναικών...
    Μήπως έχει κανένας προσωπική εμπειρία από τέτοια συναστρία...?

Όνομα:
    Φωτεινή

Ένα σχετικό άρθρο περί Λίλιθ Το Πάθος της Λίλιθ crash test στα ανθρώπινα συναισθήματα - Αστρολογία για όλους

Απο προσωπική εμπειρία θεωρώ ότι παιζει μεγάλο ρόλο με ποιόν πλανήτη έρχεται σε επαφή και τι ενεργοποιείται απο την διέλευση της.Αν θυμάμαι καλά ενεργοποιείται σε σκληρές όψεις μονο(τετράγωνο, σύνοδο). Επίσης παίζει ρόλο και η θέση της στον γενέθλιο, ζώδιο, οικοθεσία καθώς και το άν στο γενεθλιο είναι ενεργοποιημένη.
    Πάντως η Λίλιθ προσωπικά μου είχε φέρει πληθώρα εμπειριών, βγάζοντας μια πιό σκοτεινή πλευρά του εαυτού μου.Πολύτιμες εμπειρίες μεν, αλλά δεν θα θελα να τις ξαναζήσω.:bigsmile:
    επικοινωνία:
    horarycraftsman@gmail.com
    https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370

Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
    Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/

'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'

Γεία σου Roadrunner!

Τι ενοείς δε θα ήθελα να τις ξαναζήσω...?
    Είχες ποτε σχέση με άτομο που η Λίλιθ σου να ήταν σε σύνοδο με τον Ήλιο του άλλου ατόμου?
    Πως ήταν αυτή η εμπειρία?
    Γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος αν θέλεις...

στις 2 μοιραίες σχέσεις της ζωής μου υπήρξαν τα εξής κοινά χακτηριστικά: η Σελήνη μου σε αντίθεση με την Αφροδίτη του άλλου που είναι σε σύνοδο με την Λίλιθ μου και ο Κρόνος του πάνω στον Ν.Δ. δεσμό.

στην τωρινή σχέση μου ο Ουρανός του είναι πάνω στον ωροσκόπο μου, ο Ν.Δ. δεσμός του στον Ηλιο μου και ο Πλουτωνάς του πάνω στον Ουρανό μου και στον 1ο οίκο μου συν τα παραπάνω και
    βάζει πολλούς πλανήτες του στον 5ο οίκο μου.
    Ξαφνικός έρωτας με πάθος που ήταν καρμικό να συμβεί όπως καρμικά θα είναι και τα γεγονότα κατά την πορεία της σχέσης.

Page 2 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)