s
Έκλειψη Σελήνης στους Διδύμους - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 11 to 18 of 18
  1. Re: Έκλειψη Σελήνης στους Διδύμους

Ευχαριστώ πολύ τους αναγνώστες και φίλους του myhoroscope! Η επιρροή της έκλειψης θεωρώ πως είναι πλέον σε ισχύ με κορύφωση από τις 27 έως τις 29 του μήνα! Προς το παρόν είμαστε στα προεόρτια και μας επηρεάζουν οι δύο σύνοδοι Αφροδίτης-Κρόνου αλλά και Άρη-Πλούτωνα συν τα μεταξύ τους εξάγωνα!!!

2. Re: Έκλειψη Σελήνης στους Διδύμους

Σας ευχαριστώ όλους για τα λόγια σας!!!
    Η έκλειψη επηρεάζει ιδιαιτέρως από 27 έως 29 του μήνα!
    Αγαπητό σφινάκι δεν κατάλαβα την τοποθέτησή σας! Επηρεάζεστε σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών, ίσως μία δοκιμασία σε μία σχέση και συναισθηματική αναμόχλευση Όλη αυτή η φόρτιση θα οδηγήσει στην κάθαρση και συναισθηματική ανανέωση !!!

3. Re: Έκλειψη Σελήνης στους Διδύμους

Σας ευχαριστώ για την συμμετοχή σας και για τα λόγια σας!!! Ανοχή ημερών;;; Από τις 27 έως τις 29!!! Αλλαγές σε θέματα σχέσεων ή συνεργασιών, μία σχέση φτάνει σε κομβικό σημείο ή κλείνει οριστικά, αναγνώριση και εδραίωση μέσα στις σχέσεις ή από τους άλλους!!! ( αγαπητό σφινάκι ) !!!
    Καλή εβδομάδα σε όλους , απολαύστε την πανσέληνο-έκλειψη, δεν είναι κακή!!!

Re: Έκλειψη Σελήνης στους Διδύμους

λεπτομερές και επεξηγηματικό
    εχω ακριβείας σύνοδο σελήνης ωροσκόπους 6η μοίρα
    δεν ξέρω τον οίκο μπορεί μήπως κανείς να μου πεί? (ΑΘ 5/10/1966 ώρα 21.10)
    Cajoline

Καλησπέρα
    Αντιλαμβάνομαι ότι οι προβλέψεις είναι γραμμένες βάσει ηλιακών οίκων οπότε π.χ. η πρόβλεψη του Ταύρου αφορά έκλειψη στον 12ο σωστά;? Με αυτή τη λογική η κοινή πρακτική είναι να διαβάζουμε και τον ωροσκόπο καθώς είναι πιο κοντά η ερμηνεία που δίνεται εκεί στο δικό μας προσωπικό ωροσκόπιο. Με αφορμή αυτό θα ήθελα να ρωτήσω τα εξής:
    - με ωροσκόπο στην 11.37 διδύμων η έκλειψη πέφτει στον 12ο ή θεωρείται ότι γίνεται στον ωροσκόπο?
    - αν θεωρείται ότι είναι στο 12ο η σχετική ερμηνεία δίνεται στο ζώδιο του ταύρου σωστά?
    Ελπίζω να είναι κατανοητό αυτό που έγραψα/ρώτησα.....
    Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Καλησπέρα!
    Έχω ήλιο στις 07.36 των Διδύμων στον 1ο οίκο και ωροσκόπο στον Ταύρο στις 11.06. Και αφού είναι έκλειψη σελήνης, μήπως επηρεάζει και τη σελήνη μου στο 12ο οίκο στις 05.56 στον κριό;;
    Ουφ.... Τελικά είναι καλή ή κακή η έκλειψη;; Έχω διαβάσει αντικρουόμενα πράγματα...

7. Re: Έκλειψη Σελήνης στους Διδύμους

Αγαπητά μέλη, ανάδρομος! Τώρα είδα πως τυπώθηκε 3 φορές μήνυμα μου! Και έλεγα γιατί δεν εμφανίζεται;! Καλή μου έκλειψη και εμένα!

Πολύ χρήσιμο το άρθρο σας, το ευχαριστηθηκα πολύ. Επαληθευτηκαν οι προβλεψεις για μένα και τον καλό μου όχι όμως με βάση τον Ηλιο αλλά τον Ωροσκόπο και την μοίρα του ωροσκοπίου όπου έγινε η έκλειψη

Page 2 of 2 FirstFirst 1 2

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread