- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 20 of 141
Thread: Τι θα αλλάζατε στον χάρτη σας;
-
23-02-2010, 08:03 AM #11
Re: Τι θα αλλάζατε στον χάρτη σας...?
Η πιο δύσκολή όψη που θεωρώ ότι έχω από τις τρεις συνολικά αρνητικές όψεις (ανάμεσα στους βασικούς πλανήτες) και η οποία με ταλαιπωρεί από μικρή ηλικία είναι το τετράγωνο σελήνης κρόνου (θέματα σχετικά με την μητέρα) και η σύνοδος ήλιου κρόνου στον 12. Παρόλα αυτά δεν θα τις άλλαζα ούτε για αυτά που έχω ζήσει ούτε για αυτά που θα ζήσω !! Ίσως αυτό το γεγονός (όψη) ενεργοποίησε τις υπόλοιπες θετικές όψεις στον χάρτη. Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι καλό ή κακό από μόνο του! Ότι και αν συμβαίνει πρέπει να μαθαίνουμε από αυτό να βελτιωνόμαστε και να προχωράμε και όταν το κάνουμε αυτό τα αποτελέσματα μόνο καλά μπορεί να είναι! Δέχομαι ότι υπάρχουν γεγονότα που δεν διαλέγουμε, αρνητικά και θετικά χαρακτηριστικά τα οποία μπορεί να φαίνονται σε έναν αστρολογικό χάρτη παρόλα αυτά το τι θα κρατήσουμε από αυτά και συνεπώς πιο θα είναι το μέλλον μας το αποφασίζουμε μόνοι μας!
-
23-02-2010, 11:22 AM #12
Αρχίσαμε να αγαπάμε τον εαυτό μας βλέπω! Ειδικά για μας με δυσαρμονικές όψεις Πλούτωνα ή Κρόνου αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα!
-
23-02-2010, 03:59 PM #13
Σας ευχαριστώ ιδιαίτερα για τις απαντήσεις σας...
και μπορώ να πω ότι χαίρομαι πραγματικά γιατί ενώ βλέπουμε κάποιες φαινομενικά άσχημες όψεις στο χάρτη μας...εκτιμούμε το καλό που μπορεί να βγαίνει από αυτές...και τελικά τις αξιώνουμε και τις εκτιμούμε...! και όντως...αυτό νομίζω ότι είναι το σωστό και το υγιές... εξάλλου, τι θα ηταν το καλό χωρίς το κακό να το παλαντζάρει...?
Παρατήρησα λοιπόν ότι η πλειοψηφία των συμμετεχοντων σε αυτή τη κουβεντούλα ανήκουν στο στοιχείο του νερού...κάνετε κάποιους συνειρμούς σχετικά με αυτό...? πως μπορεί η ευαισθησία και ο συναισθηματισμός αυτού του στοιχείου να εκφράστεί μέσα από ένα τέτοιο θέμα συζήτησης...?
Που είναι τα υπόλοιπα τρία στοιχεία....???
-
23-02-2010, 04:14 PM #14
Αυτό που θα άλλαζα στο χάρτη μου είναι το τετράγωνο του Κρόνου με τους Δεσμούς της Σελήνης!!!
Πολύς αγώνας για να προχωρήσω!!!
-
23-02-2010, 04:18 PM #15
Όταν λοιπόν εγώ είδα το χάρτη μου για πρώτη φορά αυτό που δε μου άρεσε....ήταν η σκορπίσια Αφροδίτη μου....και μάλιστα χεράκι χεράκι με τον Ουρανό...ε δε μπορώ να πω ότι πεταξα και από τη χαρά μου...με τον καιρό όμως εμαθα να την κουμαντάρω...όσο μπορώ εν πάσει περιπτώσει γιατί ξέχασα να σας πω...ότι το πλανητικό αυτό ζευγάρι τρώει και ένα ωραιότατο τετράγωνο από το Δία...! Πως να το κουμαντάρεις...?
αρκετές λοιπόν φορές είδα να αλλάζουν πράγματα στη ζωή μου...αλλά τελικά συνειδητοποίησα στην πορεία ότι είμαι άνθρωπος των αλλαγών μια και δε μπορώ ιδιαίτερα τη στασιμότητα...(και καλό και κακό μαζί!) Μη σας πω ότι ίσως τελικά ημουν εγώ αυτή που προκαλούσε αυτες τις αλλαγές...ωθούμενη από την όψη αυτή (και όχι μόνο...), ώρες ώρες χωρίς καν να το αντιλαμβάνομαι...
-
23-02-2010, 10:18 PM #16
Γεια σας,με τη σειρα μου λοιπον να σας πω οτι κι εγω,δεν θα αλαζα κατι,αν και στην αρχη αυτο που ειδα με τρομαξε!μια συνοδο δηλαδη σεληνης-πλουτωνα στο σκορπιο!τελικα πιστευω οτι ναι μεν μπορει απο τη μια ν με δυσκολευει να εκφρασω τα συναισθηματα μου,ομως μπορω να τα καταλαβω και ν τα αναλυσω,να ''διεισδυσω'' δηλαδη σε αυτα και να τα αποκοδικωποιησω!
Φυσικα αυτο δεν ειναι και το πιο ευκολο πραγμα διοτι μπορει τελικα ολη αυτη η κατασταση να δημιουργησει ψυχολογικα!τι να κανουμε ομως?ειπαμε δεν ειναι και το πιο ευκολο να αντιμετωπισει κανεις σεληνη(συναισθηματα)-πλουτωνα(μυστικα κ.α.) στο σκορπιο!!!:embarrest
-
23-02-2010, 11:29 PM #17
Xαρίζόνται εντελώς δωρεάν οι παρακάτω όψεις του ωροσκοπίου μου:
α) Σελήνη σύνοδος Ποσειδώνας.
β) Ηλιος αντίθεση Ποσειδώνας.
Κάθε ενδιαφερόμενος ας επικοινωνήσει εντός! :bigsmile: :bigsmile:
-
24-02-2010, 12:22 AM #18
Χμ Όταν μάθαινα να αναλύω τον χάρτη μου είχα σοκαριστεί με την ακρίβεια που έδειχνε τα γεγονότα της μέχρι τότε ζωής μου. Έχω δυο ωραιότατες αντιθέσεις που τρώει ο Ήλιος μου στον 10ο από Ουρανό και Πλούτωνα στον 4ο φυσικά. Πέρασα αρκετά δύσκολα παιδικά χρόνια με ένα οδυνηρό διαζύγιο των γονιών μου. Στην πορεία ενώ λειτουργούσα μια χαρά την αντίθεση του Ουρανού (είμαι πολύ εκρηκτικός χαρακτήρας, ευτυχώς μου παιρνούν γρήγορα) δεν μπορούσα να ισορροπήσω καθόλου την αντίθεση του Πλούτωνα με αποτέλεσμα διαρκώς να τρώω ένα Πλούτωνα από τους άλλους.
Η άλλη όψη που με τσάκισε ήταν το τετράγωνο της Αφροδίτης του Υδροχόου με τον Κρόνο από τον Ταύρο για ευνόητους λόγους. Όταν τα άλλα κορίτσια της ηλικίας μου χαιρόντουσαν τις σχέσεις εγώ βίωνα την απόλυτη μοναξιά. Μέχρι που γνώρισα τον άντρα μου, άνθρωπος με πολλά Κρόνια στοιχεία ( επίσης πολύ Κρόνια και εγώ) και συνειδητοποίησα πως είναι οι σχέσεις. Πολύ αργότερα στα 35 μου χρόνια, στην ηλιακή μου επιστροφή είχα Πλούτωνα στον 1ο οίκο και αναρωτιόμουν πως θα μου βγεί. Μου βγήκε σχεδόν σε όλες του τις εκδοχές, έγινα μητέρα για δεύτερη φορά, βιώσα θάνατο συγγενικού προσώπου και άλλαξα τελείως συμπεριφορά, γενικά είχα πολλές αλλαγές όχι εύκολες αλλά δεν θα έλεγα και επώδυνες. Από τότε έμαθα να εξισορροπώ τον Πλούτωνα και να προλαβαίνω να τον ρίχνω πριν μου τον ρίξουν οι άλλοι.
Οι διαπροσωπικές μου σχέσεις είναι πολύ καλύτερες γιατί τώρα πια γνωρίζω τι είναι ο καθένας και τι όχι χωρίς να εθελοτυφλώ. Αγάπησα την αντίθεση του Ήλιου μου, γιατί μου αρέσει αυτό που έγινα. Έχω ένα ωροσκόπιο πολύ δυναμικό με πολλές δυνατότητες εξέλιξης και δεν θα άλλαζα το παραμικρό. Όσο για τα δύσκολα γεγονότα , ναι, έχω περάσει πολλά 'οπως οι περισσότεροι άλλωστε και φαντάζομαι θα περάσω κι άλλα όμως θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό (ας είναι καλά το τρίγωνο του Ήλιου μου με τους Δία ποσειδώνα) για πολλά πράγματα στην ζωή μου και ευχαριστώ την μανούλα μου, τον Θεό και το σύμπαν που γεννήθηκα την ημέρα και την ώρα εκείνη.
Και το Όσκαρ πάει στην ..................
αγαπητή Whisperer για το πολύ ωραίο θέμα που μας έβαλε και μου δόθηκε η δυνατότητα να μοιραστώ μαζί σας, κομμάτια πολύ προσωπικά.
-
24-02-2010, 12:35 AM #19
Αγαπητή μου Τίνα...
Σε ευχαριστώ για τα καλα σου λόγια...τολμώ να πω ότι έκανες τον ωροσκόπο μου να φουσκώσει σα το παγώνι...
και με τόσους πλανήτες στον 5ο μου...η δημιουργικότητα ειναι πολυ σημαντική για μένα...:bigsmile:
Χαίρομαι πολύ που μετά το σχόλιο μου για το στοιχείο του νερού φούντωσαν οι φωτιές από κατω...με εξαίρεση τον αγαπητό φίλο μας cancerian...
Ευχαριστούμε για αυτά που μοιράστηκες μαζί μας... :bigsmile:
Αυτό το τρίγωνο του Δία με τον Ήλιο το έχω και εγώ...αλλά μεταξύ μας...δε ξέρω αν κάνει και πολλά!
Υ.Γ. Θα ήταν βέβαια παράλειψη να μην αναφερθώ και στη βοήθεια που είχα για αυτό το θέμα και να την ευχαριστήσω...
-
24-02-2010, 01:46 AM #20
Θα αλλαζα βασικα το τετραγωνο κρονου με τη σεληνη μου με ανοχη μονο 0 και κατι ψιλα το οποιο δεν προερχεται απο τη μαμα μου αλλα απο τη θεια μου που περασα αρκετες ωρες, μερες, μηνες μαζι της. Το δευτερο που θα αλλαζα ειναι η συνοδος πλουτωνα αφροδιτης θα ηθελα να ειμαι πιο ξεγνοιαστη αλλα κι τον πλουτωνιο εξουσιαστικο μπαμπα μου τον οποιο δεν ξερω να τον αναγνωρισω στο χαρτη. Κατα τ'αλλα ολα τα υπολοιπα του χαρτη μου ειναι για μενα πολυ καλα στοιχεια για να προχωρησω μπροστα. Ειμαι πολυ τυχερο παιδι.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.