s
Η είσοδος του Δία στους Διδύμους. 11/6/2012 - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 8 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 ... LastLast
Results 11 to 20 of 71
    Όνομα:
    Κάτια

Re: Η είσοδος του Δία στους Διδύμους. 12/6/2012

Quote Originally Posted by Τίνα Ζαχαριάδου View Post
    Τι κάνετε τώρα Κάτια μου;; μα φυσικά υπομονή...

Πολύ σωστό αυτό με τα τρίγωνα του αέρα γι αυτό φροντίζω να τονίζω στα μέλη μας ότι πρέπει να δώσουν σημασία στις γενέθλιες ενεργοποιήσεις για να μην περιμένουν λαγούς με πετραχείλια και μετά αναρωτιούνται "που είναι η έυνοια του Δία" .

Σ' ευχαριστώ Κάτια μου για το σχόλιο.
    Τίνα, εσύ τα είπες όλα και με το παραπάνω, αλλά εγώ από προσωπική ανησυχία κόλλησα με την Theresa alma που κι εκείνη σαν Ιχθύς πέρασε το 2000 μια τόσο καλή χρονιά , όπως λέει.
    Ανησυχώ ότι το 2012 δεν θα μας την κάνει την χάρη. Άλλαξε μενού το μαγαζάκι…
    « Αυτό που έψαχνα, είμαι! »

Συμφωνω με την Κάτια.

Πραγματικά, ο Δίας από διέλευση σε ενεργοποίηση μπορεί να μας φέρει από θησαυρούς, μέχρι άνθρακες.

Το 2000, ο προοδευτικός Ήλιος μου συνάντησε το γενέθλιο Δία μου από τους Διδύμους.
    Εφυγα από την Αθήνα για ένα νησί των Κυκλάδων για διακοπές και έμεινα εκεί 19 μήνες!

Ταυτόχρονα, ο διελαύνων Δίας συνάντησε τον Κρόνο μου, σε τετράγωνο και μου έδωσε μια σημαντική επαγγελματική ευκαιρία η οποία ξεκίνησε ως "πείραμα", αλλά με ακολουθεί μέχρι και τώρα.

Βλεπετε, ο χοντρούλης-ροδομάγουλος-φαλακρός-γελαστός κυριούλης, όταν αποφασίσει κάτι, μάλλον δεν το μετανιώνει!
    Τα κορίτσια μου...
    Όλη η ζωή μου..!!!!

Κοριτσια!!!!

Δεν περιμενω χρηματα ουρανοκατεβατα, ουτε κατι αλλο. Οταν ειπα πως πονταρω στο τριγωνο του Δια απο τους Διδυμους με τον Ερμη μου στον Υδροχοο, ειναι γιατι ο Διας θα ειναι στον 12ο γενεθλιο Οικο μου και θα τριγωνισει με τον γενεθλιο Ερμη μου στον 8ο γενεθλιο Οικο μου.

Οι δυο αυτοι Οικοι εχουν παιξει για μενα πολυ σημαντικο ρολο και ας μην ειναι γωνιακοι. Οταν ενεργοποιουνται προετοιμαζουν τα μελλουμενα σε 1ο, 4ο, 7ο, 10ο και 9ο, Οικους.
    Στους γωνιακους αυτους Οικους, εχω Ωροσκοπο και 6 πλανητες σε σταυρο ενω στον 9ο εχω τον Ηλιο μου σε οψη μισου και εναμισυ τετραγωνου με τους γωνιακους.

Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ!!!!!!

Ξερω τι σας λεω. Η διαφορα με το τοτε και το τωρα, ειναι πως τοτε δεν ημουν υποψιασμενη.
    Ενω τωρα καταγραφω και το πιο ελαφρυ "αερακι" και προετοιμαζομαι.

Τι στο καλο εχω αυτον τον ΥΠΕΡΟΧΟ ΕΡΜΗ στον Υδροχοο και στον 8ο, ο οποιος ταυτοχρονα ειναι και 12ος Ηλιακος μου Οικος? Ο,τι γινεται εκει - απο οψεις -, ερχεται και μου τα λεει ΟΛΑ!!!
    Πιστεψτε με. Εχει συμβει πολλες φορες.

Εκτος αυτου ομως, και παρ' ολα τα τετραγωνα και τις αντιθεσεις των πλανητων μου στους γωνιακους Οικους, εχω και γερα κρατηματα. Οπως ακριβεστατο τριγωνο Δια/Κρονου, τριγωνο Σεληνης/Πλουτωνα και εξαγωνο Κρονου/Αφροδιτης.

Ουδεν κακον, αμιγες καλου... Ετσι... για να μην πεφτουμε και στην ρουτινα!

Αν σου αρεσει η αβυσσος, πρεπει να εχεις φτερα.[Friedrich Wilhelm Nietzsche]

Όνομα:
    ΕΛΕΝΗ

Μια ερώτηση....εγώ είμαι σκορπιός και με ωροσκόπο σκορπιό και έχω στην ακμή του έβδομου οίκου μου τον ταύρο. Παρόλα αυτά κάποιο καλό από τον Δία στον ταύρο δεν είχα. Και θα ήθελα να ρωτήσω αν με επηρεάζει θετικά ο Δίας στους Διδύμους απέναντι από την γενέθλια Αφροδίτη μου (κυβερνήτης του 7ου οίκου μου) στον Τοξότη στον πρώτο οίκο. Και αν ναι πώς με επηρεάζει και τι πρόκειται να μου φέρει;
    Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!

Όνομα:
    Τίνα

Ελένη δεν μπορώ να γνωρίζω γιατί δεν σου έφερε "κανένα καλό" ο Δίας στον Ταύρο και στον 7ο οίκο. Το θέμα είναι ο καθένας από εμάς να μπορέσει ν' αντιληφθεί και να εκτιμήσει την προσφορά του πλανήτη, διότι όπως καταλαβαίνεις το "κατι καλό" έτσι όπως το θέτεις είναι πολύ σχετικό.

Τι ακριβώς εννοείς με το κάτι καλό, έναν γάμο ας πούμε αν είσαι ελευθερη, ένα διαζύγιο αν είσαι μια καταπιεσμένη σύζυγος, μια συνεργασία, αυξημένη διάθεση να βρεθείς με κόσμο γιατί κι αυτά, καλά είναι....

Αν πράγματι δεν σου έχει φέρει κανένα καλό σε σχέση με τα θέματα του 7ου τότε θα πρέπει να δεις αν ενεργοποιήσε δύσκολες όψεις μέσα στο ωροσκόπιο σου.

Η αντίθεση πάντως του Δία με την Αφροδίτη, το πιθανότερο είναι να φέρει εκείνη την περίοδο μια ποικιλία στον αισθηματικό τομέα. Αυτό μπορεί να σημαίνει πολλά, από αισιοδοξία εώς απιστία.

Quote Originally Posted by ΕΛΕΝΗ1 View Post
    Μια ερώτηση....εγώ είμαι σκορπιός και με ωροσκόπο σκορπιό και έχω στην ακμή του έβδομου οίκου μου τον ταύρο. Παρόλα αυτά κάποιο καλό από τον Δία στον ταύρο δεν είχα. Και θα ήθελα να ρωτήσω αν με επηρεάζει θετικά ο Δίας στους Διδύμους απέναντι από την γενέθλια Αφροδίτη μου (κυβερνήτης του 7ου οίκου μου) στον Τοξότη στον πρώτο οίκο. Και αν ναι πώς με επηρεάζει και τι πρόκειται να μου φέρει;
    Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!
    Κοιταξε πρωτα τις οψεις που κανει η γενεθλια Αφροδιτη σου με αλλους γενεθλιους πλανητες.
    Εαν κανει καλες οψεις αυτο σημαινει πως ο διελαυνων Διας απο το απεναντι ζωδιο, θα κανει και αυτος καλες οψεις με τους πλανητες αυτους. Δηλαδη τριγωνα η/και εξαγωνα.
    Εαν ομως η Αφροδιτη σου σχηματιζει με τους αλλους πλανητες σου τετραγωνα κυριως, τοτε θα σου ελεγα να προσεχεις κυριως τα "παχια" τα λογια "τα μεγαλα" που θα ακους κατα την διαρκεια αυτης της διελευσης.

Οπως και ναχει ομως, εχεις μια πολυ ομορφη Αφροδιτη, αισιοδοξη και τοξοβολο. Αν ειναι "χτυπημενη" [εννοω απο δυσκολες οψεις], προσεχε μην ξυσουν καποιοι αλλοι τις πληγες της.

Quote Originally Posted by katiakiss View Post
    Τίνα, εσύ τα είπες όλα και με το παραπάνω, αλλά εγώ από προσωπική ανησυχία κόλλησα με την Theresa alma που κι εκείνη σαν Ιχθύς πέρασε το 2000 μια τόσο καλή χρονιά , όπως λέει.
    Ανησυχώ ότι το 2012 δεν θα μας την κάνει την χάρη. Άλλαξε μενού το μαγαζάκι…
    Εγω πάλι γιατί πιστεύω πως φέτος ο Δίας θα σου φέρει εύνοια? Μήπως επειδή είμαι υπό την επιρροή του?

Στους Διδύμους που θα διελαύνει, κάποια στιγμή θα σχηματίσει τρίγωνο με το γενέθλιο Πλούτωνα σου, τη σελήνη σου, και αργότερα τον Ουρανό σου. Επίσης θα σχηματίσει και τρίγωνο με τον Κρόνο σου. Και φυσικά άλλο ένα τρίγωνο με την Αφροδίτη σου!

Στον 3ο, 7ο και 11ο οικο που θα έχεις δραστηριοποίηση, πολύ πιθανόν να έχεις μια πολύ σημαντική συνεργασία, αναφορικά με τη συγγραφή και να διακριθείς όπως σου αξίζει!

Ή μπορεί να σου φέρει ένα αίσθημα από τη συνάντηση σε μια ομάδα, ή σε ένα ταξίδι!
    Γιατί είσαι απαισιόδοξη?
    Τα κορίτσια μου...
    Όλη η ζωή μου..!!!!

Πολύ ωραίο άρθρο και πλούσιο σε πληροφορίες.. Θα ήθελα να ρωτήσω πόσες μοίρες ανοχή δίνετε στις όψεις του Δ. Δία με τους γενέθλιους?? Μέχρι 3 είναι καλά??

Όνομα:
    Κάτια

Quote Originally Posted by taurine View Post
    Γιατί είσαι απαισιόδοξη?
    ....Γιατί ευχαριστώ πολύ . αλλά τα πράγματα στην αστρολογία δεν είναι και τόσο απλά όταν μιλάμε για το σύνολο του ωροσκοπίου...

ΥΓ: Κι άμα δεν γκρινιάξει το ψάρι, τότε ποιος;

ΥΓ2: Με τον Κρόνο μου θα κάνει σύνοδο.
    « Αυτό που έψαχνα, είμαι! »

Quote Originally Posted by taurine View Post
    Συμφωνω με την Κάτια.

Πραγματικά, ο Δίας από διέλευση σε ενεργοποίηση μπορεί να μας φέρει από θησαυρούς, μέχρι άνθρακες.

Το 2000, ο προοδευτικός Ήλιος μου συνάντησε το γενέθλιο Δία μου από τους Διδύμους.
    Εφυγα από την Αθήνα για ένα νησί των Κυκλάδων για διακοπές και έμεινα εκεί 19 μήνες!

Ταυτόχρονα, ο διελαύνων Δίας συνάντησε τον Κρόνο μου, σε τετράγωνο και μου έδωσε μια σημαντική επαγγελματική ευκαιρία η οποία ξεκίνησε ως "πείραμα", αλλά με ακολουθεί μέχρι και τώρα.

Βλεπετε, ο χοντρούλης-ροδομάγουλος-φαλακρός-γελαστός κυριούλης, όταν αποφασίσει κάτι, μάλλον δεν το μετανιώνει!

Να ρωτησω κατι Taurine? ....και παρακαλω χωρις να παρεξηγηθω. Δεν ρωταω με κακη προθεση. Απλα δεν καταλαβα ποιον εννοεις.
    Ποιος ειναι ο χοντρουλης-ροδομαγουλος-φαλακρος-γελαστος κυριουλης?

Page 2 of 8 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread