- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 20 of 26
Thread: μητερες και γιοι
-
30-08-2008, 08:25 PM #11
-
31-08-2008, 08:20 PM #12
Re: μητερες και γιοι
σαν μητέρα 4αρων παιδιών έχω να πώ ότι απο την στιγμή που τα πρωτοάκουγα ή καλήτερα αισθανόμουν τις κηνήσεις τους όταν -για κάποιο λόγο-ταραζόμουν αντιδρούσαν αμέσως με τον τρόπο που αντιδρουν πότε πάρα πολύ που φοβόμουν και προσπαθούσα να ηρεμήσω
στ'άγόρια μου τη είχα κεντήση και πλέξη δεν λέγεται μετά απο τηνγέννα ούτε να κλωστή
στην κόρη μου όλο διάβαζα απο αρλεκιν έως το πιό περίπλοκο βιβλίο
-
01-09-2008, 12:39 PM #13
δηλαδη εκτος απο τους γιους μου θα πρεπει να ψαχνω και για τον ανδρα μου?:weird:
-
01-09-2008, 12:59 PM #14
αυτο που γραφεις αγαπητη Ιονη το παρατηρησα και εγω για παραδειγμα οταν ημουν στον 3ο περιπου μηνα της εγκυμοσυνης στο πρωτο μου γιο πεταξα ερπη στο προσωπο , απο το αγχος για τις ετοιμασιες του γαμου, λοιπον απο 2 χρονων περιπου το παιδι πεταει ερπη στο μαγουλο οταν στενοχωρηθει η πριν αρωστησει και ακομα πιο συγκεκριμενα το μηνα που το ειχα βγαλει και εγω οταν ημουν εγκυος.:unsure::blink:
-
01-09-2008, 01:07 PM #15
Αν υποθεσουμε οτι τα παιδια διαλεγουν τους γονεις για να ερθουν σε αυτη την ζωη και μεσα απο τις συνθηκες της οικογενειας να μπορεσουν να αναπτυχθουν ψυχικα και να φτασουν στην "τελιοτητα" τοτε δεν μπορουμε να κανουμε και πολλα.Ασε που ολοι ξερουμε οτι η αντιμετωπιση των προβληματων δεν ειναι απο ολους η ιδια ,ουτε οι προσλαυανουσες απο την συμπεριφορα των γονειων προς τα παιδια.Ολοι ερχομαστε να ζησουμε το τραυμα μας οσο ωραια και αν μας φεροντε οι γονεις μας ,παντα θα υπαρχουν πραγματα που θα μας πληγωνουν οση προσπαθεια και αν κανουμε γιατι πολυ απλα η πραγματικοτητα δεν ειναι αντικειμενικη για ολους.Εχετε δει πολλα αδελφια να ειναι ιδια στην συμπεριφορα τους?Αλλοι συνχωρουν αλλοι οχι αλλοι ακουνε αλλοι κατεβαζουν ρολα.Ειναι στο χερι του καθενως(οσο γινετε) για να καταλαβει τι γινετε και να το αλλαζει και οσο να προσπαθουν οι γονεις ή οποισδηποτε αλλος ο καθε ανθρωπος ηρθε να ζησει τις δικες του εμπειριες.
Κατω απο το αγκαθι βγαινει ροδο και απο το ροδο βγαινει αγκαθι.Το καλό με τα μεγάλα λόγια είναι….
ότι μπορούν να κρυφτούν πίσω τους ….μικροί άνθρωποι.
-
01-09-2008, 01:19 PM #16
Το καλό με τα μεγάλα λόγια είναι….
-
01-09-2008, 01:20 PM #17
πολυ καλη η τοποθετηση σου:clapping:
αλλα θα πρεπει να ψαχνουμε περισσοτερο το εαυτο μας μηπως και διορθωσουμε τα κακως κειμενα η καλυτερα να μην φτασουμε σε καποια ηλικια και αναρωτιομαστε ποιος φταιει για τα δικα μας λαθη βεβαια υπαρχει και το θεμα της κληρονομικοτητας αλλα δεν ειναι μονο αυτο ετσι δεν ειναι?
-
01-09-2008, 01:34 PM #18
τελιως τυχαια διαβασα το αρθρο ΚΑΡΜΑ:ΟΙΚΟΓΕΝΙΑΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ το εβαλα στο link αλλα δεν ξερω αν τα καταφερα.Δεν ειμαι μητερα αλλα προσπαθω να καταλαβω τα λαθη των δικων μου γονειων ωστε να μην κανω τα ιδια.Και αν σκεφτουμε οτι ο χαρακτηρας των ανθρωπων διαμορφωνετε τα 5 πρωτα χρονια της ζωης του θα πρεπει να εισαι μεντιουμ γιανα καταλαβεις τι ειναι σωστο και τι οχι για ενα παιδι που μεχρι τα 2 δεν μιλαει καν.Η αστρολογια ειναι μια φωτογραφια της ψυχης και μονο ετσι μπορει να γινει κατι καλο για τα παιδια που αποφασισαν να εχουν εσενα για γονειο.
Το καλό με τα μεγάλα λόγια είναι….
-
01-09-2008, 02:00 PM #19
Δεν υπαρχει περιπτωση αγαπητη μου να μην κανεις λαθη ,και οσο και να προσπαθησεις για να καταλαβεις τα λαθη των γονιων σου, θα πρεπει να καταλαβεις οτι αλλες συνθηκες τοτε αλλες τωρα που εσυ θα γινεις καποια στιγμη μανα,μην κρινεις τους γονεις σου ,γιατι κανενας απο εμας τους γονεις δεν μας εμαθε καποιος κατι- δεν παμε σχολειο να παρουμε διπλωμα- ΄΄Πως να ειστε καλοι γονεις΄΄ απλα και εμεις μαθαινουμε μεσα απο εσας ,κανουμε λαθη ,πολλες φορες απο την αγαπη μας για σας η απο τον φοβο μας για σας .
Ισως τα δικα σου λαθη να ειναι περισσοτερα απο των γονιων σου διαφορετικου ειδους ., Οταν λοιπον ερθει η ωρα, με οπλο την αγαπη σου προς τα παιδια σου, θα προχωρας ,πολλα τα μαθηματα που εχεις να παρεις εσυ απο αυτα και αυτα απο εσενα βλεποντας και κανοντας λοιπον...
με εκτιμηση Δεσποινα
Υ.Γ. Μην κρινεις τους γονεις σου γιατι και εσενα οταν θα σε κρινουν τα δικα σου παιδια πιστεψε με δεν ειναι οτι το καλυτερο ....
-
01-09-2008, 02:25 PM #20
Δεν εκρινα αρνητικα τους γονεις μου!Ουτε εγω θα ειμαι τελεια.Ειπα οτι προσπαθω να τους καταλαβω,να μην κανω τα ιδια ,δεν ειναι κανενας γονειος θεος.Αλλα αλλο ειναι να σε κρινουνε και αλλο να σκεφτεις τι εκανες λαθος εφοσον σου το λενε.Και επεισης πιστευω οτι τα μεγαλυτερα λαθη απο τους γονεις προς τα παιδια γινοντε απο αγαπη και προστασια γιατι απλα βγηκαμε απο το σωμα σας και δεν υπαρχει τιποτα πιο μεγαλιωδες απο την γεννηση.
Νομιζω οτι δεν διαβασες καλα αυτο που εγραψα ή πατησα κατα λαθος καπιο ευαισθητο κουμπι σου.ΣΥΓΓΝΩΜΗ.Το καλό με τα μεγάλα λόγια είναι….
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.