s
Η Αστρολογία στο Κουτί της Πανδώρας - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast
Results 11 to 20 of 46
    Όνομα:
    κατερινα

Re: Η Αστρολογία στο Κουτί της Πανδώρας

Την πρόχειρη αστρολογία, την αστρολογία του πέριξ και όχι της ουσίας. Την αστρολογία των πρωινάδικων και της κακοδαιμονίας και την αστρολογία του "όλοι οι τοξότες είναι επιπόλαιοι¨".

Όνομα:
    white

Quote Originally Posted by chandramani View Post
    Μα αυτό θίγει η εκπομπή: την εκμετάλλευση ευαίσθητων ανθρώπων που αναζητούν προσωπικές τους αλήθειες , από επιτήδειους που δημιουργούν εξαρτήσεις. Δεν αφορίζει την χρησιμότητά τους , αμφισβητεί την υπέρ-χρησία του ς και κατά την άποψή μου καλώς κάνει. :bigsmile:
    σάυτό συμφωνώ...απλά στα μάτια μου η έρευνα της εκπομπής ήταν μονόπλευρη και ελλειπής...ίσως και υποκειμενική και σε κάποια κομμάτια προσπαθώντας να αποδείξει κάτι , έγινε ειρωνική και χωρίς λόγο επιθετική.

όπως ένας κύριος που έλεγε ότι για τα προβλήματά μας δεν φταίει το χαστούκι της γιαγιάς που φάγαμε στα 5...

δεν βοηθάνε όντως τα δεκανίκια...αλλά γιατί δεν ειπώθηκε και η άλλη πλευρά της ιστορίας;
    πώς για παράδειγμα ένας καλός ψυχολόγος θα μπορούσε να κρατησει στη ζωή ένα άτομο που είναι πιο πέρα και από την απελπισία...

αυτό λέω...ήταν μονόχνοτη εκπομπή...

Όνομα:
    Δεσποινα

To μεσημερι στον Αλφα εκπομπη κους-κους προλογισε ο κος Βαξεβανης την σημερινη του εκπομπη η αποψη του δεν μου πολυαρεσε ειχε και ενα αποσμασμα με τον Χορταρεα.....
    Η γνωμη του ειναι οτι παρα πολλοι εχουν τον αστρολογο τους [ειρωνικα το ειπε νομιζω]και οτι ο κοσμος τρεχει απο ντιβανι σε ντιβανι ψυχολογων...
    Απλα δεν μου αρεσε αυτο που ακουσα και ειδα ,θα το δω ολο και τα λεμε αργοτερα αγαπητα μελη

Όνομα:
    Μαρία

Την πρόχειρη αστρολογία, την αστρολογία του πέριξ και όχι της ουσίας. Την αστρολογία των πρωινάδικων και της κακοδαιμονίας και την αστρολογία του "όλοι οι τοξότες είναι επιπόλαιοι¨".
    Και όχι μόνο. Έκανε μία μερική αναφορά στην μετάπτωση των ισημεριών, στην επιλογή των συμβόλων που σε άλλους πολιτισμούς μπορεί να δήλωναν άλλα πράγματα και ιδιότητες (ο αστερισμός του Κριού όπως τον περιέγραψε ο Πτολεμαίος, ο αστερισμός του "λάμα" στο Περού)... Θα περίμενα μία επιλογή από πιο "σοβαρούς" ανθρώπους, η αλήθεια είναι.

Όνομα:
    Ράνια

Εγω πάντως δεν καταλαβαίνω αυτό! Οταν λέει οτι ο Αρης δεν ηταν υπαρκτο προσωπο, και επομένως δεν μπορούμε να αποδίδουμε τις ιδιότητες του θεού σ'ενα πλανητη, του οποιου με την σειρά του αμφισβητείται η επιρροή, που ασκει κατα την γέννηση ενος ανθρώπου, εσυ αυτο καταλαβαίνεις? Οτι αφορίζει Την αστρολογία των πρωινάδικων και της κακοδαιμονίας ? Το γενικεύει και χρησιμοποιεί και αποσπασμαστικές δηλώσεις αλλα και τα κατάλληλα ατομα, που δυστυχώς δεν μπορούν να στηρίξουν όπως πρέπει, αυτο που κάνουν.

Όνομα:
    Δεσποινα

Ολα σε ενα τσουβαλι τα εβαλε ο κυριος Βαξεβανης και τα εκανε αχταρμα με την ερευνα του ...

Όνομα:
    white

σε κάποια στιγμή ανακάτεψε το ζώδιο του πιθανού μαιευτήρα με την πορεία της ζωής ενός παιδίού....ατράνταχτες αποδείξεις!!

Δεν καταλαβαίνω ποιό ήταν το θέμα του, είδα πολύ λίγο
    Οτι η απόγνωση στρέφει τον κόσμο σε καφετζούδες ψυχολόγους και αστρολόγους- όλα στο ίδιο τσουβάλι;;

Εμένα πάλι η όλη εκπομπή μου φάνηκε λίγο σαν κυνηγι μαγισσών. Μάλλον την υπερεκτιμησα και τώρα απογοητεύτηκα. Με ψιλοεξόργισε κιόλας:unsure:

Όνομα:
    κατερινα

Την εικόνα της αστρολογίας νομίζω ζωγράφισε και τα πρόσωπα που χρησιμοιποίησε ήταν τα κατάλληλα μιας και πρωτοστατούν στα εν δήμω. Δεν προσκάλεσε την Ντάκου όπου σίγουρα θα υπήρχε άλλο πλαίσιο ανάλυσης. Προσκάλεσε το Χορταρέα και τον Πιντέρη .

Page 2 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)