- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 20 of 33
-
18-06-2007, 09:09 PM #11
Re: Ενδείξεις για 2ο γάμο: διπλά ζώδια, πλανήτες και οικοθεσία
Μάλιστα! κατανοητό! ευχαριστώ
Θέλω να σου κάνω ότι η άνοιξη στις κερασιές.....
-
30-03-2008, 01:44 PM #12
δηλαδή, εγώ που έχω Δία στον Λεοντα. και Ιχθείς στον 7ο οίκο, τι σημαίνει αυτό? Σας παρακαλώ αν γνωρίζει κάτι κάποιος ασ μου απαντήσει! ευχαριστώ!!!
-
30-03-2008, 04:41 PM #13
Από προσωπική εμπειρία 2 γάμων,:bigsmile::bigsmile::bigsmile: το μονο που θα σου πω, ειναι πως ο Δίας μου ειναι στον 5ο στους Διδύμους, και στον 9ο στο Ζυγο, είναι στρογγυλοκαθισμένος ο ....Πλούτωνας. Ο 7ος στον καρκίνο ειναι άδειος!!!
Κάποιος μου ειπε πως θα .....χηρεψω στο 2ο γάμο αλλά δεν τον πιστεψα!!!!
-
30-03-2008, 05:00 PM #14
καλησπερα σε ολους! εγώ έχω δία στον τοξότη και ο 7 στους ιχθείς είναι άδειος. μπορεί κάποιος να μου πεί τι σημαίνει αυτό? είναι ένδειξη για δεύτερο γάμο ή διαζύγιο?
-
30-03-2008, 05:56 PM #15
Eμένα πάλι θα μου επιτρέψετε να κάνω μερικές ερωτήσεις.
Ο Διας σημαίνει επέκταση,εύνοια...Γιατί να σημαίνει 2 και όχι πολούς γαμους;Γιατί να μην σημαίνει τύχη μεσα απ'το γάμο;Επειδή είναι σε διπλό ζωδιο;Και όταν κάποιος εχει κάνει τέσσερεις γάμους ,απο πού φαινεται;Υπάρχει τετραπλό ζώδιο;Ή τότε κάνει ο Δίας 4 όψεις απ' τον 7ο;Γιατί κοιτάμε τον Δια και όχι την Αφροδίτη και την Ήρα;Εξάλου ο Διας ξενοκοιμότανε αλλά η Ήρα...Ήρα!Τότε με την ίδια λογική, αν κανείς πάρει 2 διαγύγια,θα φαίνεται απο τον Κρονο σε διπλό ζωδιο στον 7ο;
Συγνώμη αλλά σαν προσέγγιση μου φαίνεται κάπως επιφανειακή!Νομίζω οτι τέτοια πορίσματα μάλλον δεν βγαίνουν έτσι ευκολα!
-
31-03-2008, 12:20 PM #16
ΝΑ εκφρασω κι εγω μια απορια:
Δηλαδη, αν ο εβδομος δεν εχει ακμη σε διπλο ζωδιο σημαινει οτι δεν θα υπαρξει διαζυγιο; :nuts:
Αλλα εστω οτι μπορεις να το διακρινεις [το διαζυγιο, απο οψεις κλπ], αυτο τι σημαινει;
Οτι θα παντρευτεις εχοντας στο νου σου οτι θα χωρισεις σωνει και καλα;
Οτι δεν θα κανεις παιδια γιατι ισως και να χωρισεις;
Οτι δεν θα παντρευτεις καθολου για να μην χωρισεις;
Οτι δεν θα παντρευτεις επ ουδενι τον ανθρωπο που αγαπας [ας πουμε] γιατι εχει στον 7ο διπλο ζωδιο;
Οτι θα παντρευτεις οποιον να ναι, μια και θα παρεις ουτως ή αλλως διαζυγιο;
:toung::toung::toung:
Τι κριμα που δεν εχω ακμη 7ου σε διπλο!! Θα ηξερα οτι επικειται διαζυγιο και δεν θα παντρευομουν καθολου! Ενω ετσι την πατησα!! Και παντρευτηκα ΚΑΙ χωρισα!!! Κριμα στον κοπο μου!! :toung::toung::toung:Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....
-
31-03-2008, 12:43 PM #17
ποιές είναι οι διελεύσεις εκείνες που πιθανών να ενεργοποιήσουν αυτές τις όψεις στο γενέθλιο χάρτη και να έρθει ένα διαζύγιο?
-
31-03-2008, 01:45 PM #18
Στο site που τα βρήκες οταν πατας πανω σε καθε πλανήτη έχει και καποιες αναλύσεις.
-
31-03-2008, 03:07 PM #19
σε ευχαριστώ για την απάντηση σου. κοίταξα αλλά δεν κατάλαβα και πολλά. μήπως μπορείς να με βοηθήσεις. τι πρέπει να κοιτάξουμε για να δούμε αν
ενεργοποιείται μια όψη διαζυγίου?
-
31-03-2008, 03:10 PM #20
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.