s
ΑΡΗΣ! - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 11 to 20 of 20

Thread: ΑΡΗΣ!

Όνομα:
    Μαρία

Re: ΑΡΗΣ!

Tίνα μου πάντα απολαμβάνω να σε διαβάζω,και μαθαίνω απ'όσα γράφεις.Αν όμως ο Αρης στον 7ο οίκο κάποιου σημαίνει και έντονη δραστηριοποίηση σε σχέσεις και συνεργασίες,σύμφωνα με τον νόμο των πιθανοτήτων,ίσως και να ξαναπαντρευτεί.Αυτό εννοούσα.Πολλές σχέσεις,πολλές επιλογές,ξέρω γω?Πολεμάει,χάνει,ξαναπροσ αθεί..:bigsmile:

Όνομα:
    Μυρτώ

Καλημέρα σε όλους! Συμφωνόντας με όλα τα παραπάνω θέλω να προσθέσω πως ο ¶ρης στον 7ο φωνάζει ανταγωνιστική διάθεση, κι αν λάβουμε υπόψη πως βρίσκεται μέσα σε΄ένα σπίτι 'αδυναμίας' για αυτόν, στο οποίο επιβάλλεται να υποχωρήσει η 'τα ξέρω όλα και κάνω το δικό μου' διάθεσή του και να επικρατήσει η 'μαθαίνω να συνεργάζομαι και να πορεύομαι με τους άλλους' καταλαβαίνουμε πως είναι σίγουρο η θέση αυτή να φέρνει διαπλεκτισμούς και τάση επιβολής στο σύντροφο.
    Εχώ δει με μεγάλη ακρίβεια να φέρνει βιαστικούς γάμους σε νεαρή ηλικία όπως έγραψε κι η Τίνα, αλλά όπως λέμε πάντα για μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα ας έχουμε πάντα υπόψη μας το σύνολο του ωροσκοπίου..Ο κυβερνήτης του 7ου κι επίσης του 5ου αλλά και του πρώτου, τα ζώδια και οι εμπεριεχόμενοι σε αυτους πλανήτες θα μας δώσουν περαιτέρω στοιχεία.
    Φιλάκια!
    Pour les uns, qui voyagent, les étoiles sont des guides

Όνομα:
    ΕΦΗ

Για να βοηθησω στιην ερευνα σας κοριτσια, θα σας πω τα παρακατω. Εγω κι ο πρων ανδρας μου, εχουμε Αρη στον 7ο, στα γενεθλια μας. Εγω Αρη στον Καρκινο, κι εκεινος Αρη στον Τοξοτη.
    Οταν παντρευτηκαμε μετα απο 4 χρονια σχεσης, εγω ημουν 26, εκεινος 42.
    Απ την αρχη ξεραμε οτι διαφωνουσαμε πολυ, κυριως στην καθημερινοτητα μας. Σημειωτεον εγω εχω ωροσκοπο Τοξοτη.
    Γνωριζαμε ομως οτι εχουμε κοινες αξιες και κοινα ενδιαφεροντα σε αλλους τομεις.
    Για να απαντησω στο αλλο σκελος της ερωτησης, πραγματι και οι δυο ειχαμε μεγαλη δραστηριοτητα σε συνεργασιες και σχεσεις λογω επαγγελματος

Εγω με τον Αρη στον Καρκινο, μονο μια φορα στην ζωη μου ηρθα σε μεγαλη αντιπαραθεση με συνεργατες μου η υφισταμενους μου.
    Εκεινος πολυ συχνα.

Δεκα χρονια μετα το διαξυγιο μας,(οντως προκυψαν διαφορες σχεσεις), ειμαστε ξανα μαζι.:bigsmile:

Θεωρω πολυ ,πολυ πολυ σημαντικο, οτι παρα τις εντονες διαφωνιες μας και τον ανταγωνισμο, δεν ανταλλαξαμε π ο τ ε προσβλητικα λογια.

Ελπιζω να βοηθησα.

Όνομα:
    Μυρτώ

Έφη! Μου άρεσε πολύ η κατάληξη με τον πρώην άντρα σου! Ενδιαφέρον θα είναι να μας δώσεις κάποια στιγμή (ίσως σε θέμα με άλλο τίτλο για να μην ανακατεύουμε τις συζητήσεις) τα στοιχεία της συναστρίας σας. Κυρίως το ηλιοσεληνιακό δίπολο θα με ενδιέφερε και αν παίζει μεταξύ σας καθόλου έντονος Πλούτωνας!

Συμπληρωματικά να πω, μιας και το'χουμε αναλύσει ξανά το θέμα '¶ρης στον Καρκίνο' ότι εγώ τον έχω στον 6ο οίκο, παρόλα αυτά δεν μπορώ να πω ότι έρχομαι σε αντιπαράθεση στο χώρο εργασίας (με τόσο Ζυγό θα ήταν παράλογο!) αλλά νομίζω ότι είμαι αρκετά δυναμική όσον αφορά τις δουλειές. Παράλληλα, κι αφού ο 6ος είναι και οίκος υγείας, να πω πως μου έχει δώσει ευαισθησία στο στομάχι (καρκίνος).

Όνομα:
    Τίνα

Έφη το γεγονός πως δεν ανταλλάξατε προσβλητικά λόγια σχετίζεται με τον Ερμή και τις όψεις του στην συναστρία

aurelia για τέτοιου είδους επανασυνδέσεις πρέπει να παίζει έντονα ο Κρόνος στους γενέθλιους αλλά και στην μεταξύ τους συναστρία.

Όνομα:
    ΕΦΗ

Quote Originally Posted by Τίνα Ζαχαριάδου View Post
    Έφη το γεγονός πως δεν ανταλλάξατε προσβλητικά λόγια σχετίζεται με τον Ερμή και τις όψεις του στην συναστρία

aurelia για τέτοιου είδους επανασυνδέσεις πρέπει να παίζει έντονα ο Κρόνος στους γενέθλιους αλλά και στην μεταξύ τους συναστρία.
    Τινα μου, ο Ερμης του καθενος, κανει εξαγωνο με τον Κρονο του αλλου.

Την ημερα του γαμου ο προοδευμενος Ηλιος μου ηταν σε συνοδο με τον γενεθλιο Ερμη (κυβερ,7ου), σε ακριβεστατο τριγωνο με τον γεν. Κρονο μου.

Στην επανασυνδεση ο διελ. Κρονος εκανε συνοδο με τον γεν. Ερμη.

Αυτα ειναι λιγα στοιχεια για την επιρροη του Κρονου.

Ειχες απολυτο δικιο.

Ευχαριστω για το ενδιαφερον.

Όνομα:
    ΕΦΗ

Quote Originally Posted by aurelia View Post
    Έφη! Μου άρεσε πολύ η κατάληξη με τον πρώην άντρα σου! Ενδιαφέρον θα είναι να μας δώσεις κάποια στιγμή (ίσως σε θέμα με άλλο τίτλο για να μην ανακατεύουμε τις συζητήσεις) τα στοιχεία της συναστρίας σας. Κυρίως το ηλιοσεληνιακό δίπολο θα με ενδιέφερε και αν παίζει μεταξύ σας καθόλου έντονος Πλούτωνας!

Συμπληρωματικά να πω, μιας και το'χουμε αναλύσει ξανά το θέμα '¶ρης στον Καρκίνο' ότι εγώ τον έχω στον 6ο οίκο, παρόλα αυτά δεν μπορώ να πω ότι έρχομαι σε αντιπαράθεση στο χώρο εργασίας (με τόσο Ζυγό θα ήταν παράλογο!) αλλά νομίζω ότι είμαι αρκετά δυναμική όσον αφορά τις δουλειές. Παράλληλα, κι αφού ο 6ος είναι και οίκος υγείας, να πω πως μου έχει δώσει ευαισθησία στο στομάχι (καρκίνος).
    Αurelia μου , πραγματι υπαρχει εντονος Πλουτωνας και στα προσωπικα μας ωροσκοπια και στη συναστρια. δυστυχως σε δυσαρμονικες οψεις ως επι το πλειστον.
    Το διπολο, δινει μονο εξαγωνα.

Στην επανασυνδεση, εκτος απο τον Κρονο οπως ανεφερα στην Τινα, ο διελ Πλουτωνας εκανε τετραγωνο με τον γεν Ερμη που ειναι κυβερν, του γεν 7ου οικου.

Δεν τρελλαινομαι με τα τετραγωνα αυτα, αλλα ελπιζω οτι τωρα ,που ειμαστε πολυ πολυ μεγαλα παιδια, θα δειξουμε παραπανω ωριμοτητα.

Ο Κρονος κι ο Πλουτωνας δεινουν μια παραξενη κατα την γνωμη μου ευκαιρια. οποτε θα δουμε.............

Όνομα:
    ΝΙΚΗ

Quote Originally Posted by SAGIVI View Post
    Αurelia μου , πραγματι υπαρχει εντονος Πλουτωνας και στα προσωπικα μας ωροσκοπια και στη συναστρια. δυστυχως σε δυσαρμονικες οψεις ως επι το πλειστον.
    Το διπολο, δινει μονο εξαγωνα.

Στην επανασυνδεση, εκτος απο τον Κρονο οπως ανεφερα στην Τινα, ο διελ Πλουτωνας εκανε τετραγωνο με τον γεν Ερμη που ειναι κυβερν, του γεν 7ου οικου.

Δεν τρελλαινομαι με τα τετραγωνα αυτα, αλλα ελπιζω οτι τωρα ,που ειμαστε πολυ πολυ μεγαλα παιδια, θα δειξουμε παραπανω ωριμοτητα.

Ο Κρονος κι ο Πλουτωνας δεινουν μια παραξενη κατα την γνωμη μου ευκαιρια. οποτε θα δουμε.............

Στο ηλιακο τοξο, τι οψεις υπαρχουν για επανασυνδεση?

Όνομα:
    Μυρτώ

Έφη, το φαντάστηκα για τον Πλουτωνα..Όχι το ότι θα έφερνε επανασύνδεση αφού δεν έχει σχέση με αυτό, αλλά στη συναστρία (και ιδίως οι αρνητικές όψεις) λειτουργούν τόσο μεταμορφωτικά στις ζωές των ανθρώπων που συνδέονται που δεν τους ξεχνάς ποτέ! Συνεπώς αν υπάρχει το ευνοικό έδαφος και συνηγορούν και τα υπόλοιπα στοιχεία σας ξαναήρθατε κοντά...

Όνομα:
    ΕΦΗ

Quote Originally Posted by jungle View Post
    Στο ηλιακο τοξο, τι οψεις υπαρχουν για επανασυνδεση?
    Jungle μου γεια σου.
    συγκεκριμενα για το ηλιακο τοξο δεν γνωριζω να σου πω δεντο τσεκαρα ποτε στο παρελθον,
    Γενικοτερα ομως, θα βρεις δυο τουλαχιστον απαντησεις απο αστρολογους,
    αν κλικαρεις <επανασυνδεση.>

Page 2 of 2 FirstFirst 1 2

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)