s
ωροσκόπιο+τύχη - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 11 to 19 of 19

Re: ωροσκόπιο+τύχη

Καλησπερα ! Θα ηθελα κι εγω να ρωτησω αν εχω ευνοια τυχης στα οικονομικα μου-εχω γεννηθει 1 Σεπεμβριου 1973 στις 05.50 στην Αθηνα. Ευχαριστω εκ των προτερων

Όνομα:
    Χρυσάνθη

lallamou καλησπέρα,

Ναι θα έχεις τύχη στα οικονομικά σου, αλλά υπό προυποθέσεις. Μία εξ αυτών είναι το πως εσύ θα διάκεισαι και θα χειρίζεσαι τα υλικά και περιουσιουκά αγαθά.

Πολλά υπέρ ή κατά θα εξαρτηθούν από την προσωπική σου καριέρα και τις αγωνιστικές προσπάθειες που θα καταβάλεις ή όχι.

Η Yod όψη μεταξύ Ποσειδώνα/Τοξότη/4ος - Αρης/Ταύρου9ος και Κρόνου/Καρκίνου 10ος, υποδηλώνει εμπλοκές με το άμεσο και οικείο οικογενειακό περιβάλλον όπως όμως και με συναιτερισμούς ή σύζυγο.

Η στενή σύνοδος 2ου με 4 πλανήτες στο Ζυγό θα βάλλεται για λίγο καιρό ακόμα. Η ολοκλήρωση του Κρόνου από αυτό το ζώδιο που πιθανόν να σηματοδότησε αρκετές οικονομικές δυσκολίες και ανατροπές τα δύο τελευταία χρόνα, θα λήξει αρχές Οκτωβρίου 2012. Με την είσοδο του Κρόνου στο ζώδιο του Κρόνου θα σηματοδοτηθούν ουσιαστικές και καίριες ζυμώσεις και βαθιές αλλαγές τόσο σε οικονομικά όσο όμως και στις αξιολογήσεις σου σχετικά με την ύλη..

Γενικά όμως η σχέση Πλούτωνα /Δία Υδροχόος 5ου/6ου, κρύβει πολλά και διάφορα μυστικά για τα οποία για ευνόητους λόγους δεν μπορώ να αναφέρω εδώ.

Λόγω μίας μελέτης που ετοιμάζω αλλά και λόγω του έτους γέννησης σου που για εμένα αποτελεί έντονο ενδιαφέρον έρευνας (καθώς συλλέγω γενικώς στοίχεια ειδικά για αυτό το έτος ), θα με ενδιέφερε εάν φυσικά συμφωνείς και εσύ, μία πιο προσωπική επικοινωνία.

Τα στοιχεία της ηλεκτρονικής μου διέεύθυνσης μπορείς εάν και εφόσον δεν έχεις αντίρρηηση στην πρόταση μου, να τα αντλήσεις από το άρθρο Γενέθλια Χρονιά των Κριών.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Φιλικά,
    Χρυσάνθη Σπίγγο

Καλησπέρα σε όλους!!

Θα ήθελα να ρωτήσω τα εξής: α)Ο 5ος οίκος αφορά την τύχη γενικά ή τα τυχερά παιχνίδια;
    β) Οταν ο κυβερνήτης του 5ου(Αφροδίτη-ακμή 5ου στον Ταύρο) βρίσκεται σε σύνοδο με τον Ήλιο(φυσικό κυβερνήτη του 5ου) στον 8ο οίκο στον Λέοντα, μπορεί να δείχνει κάποια εύνοια της τύχης κάποια στιγμή στη ζωή ενός ατόμου;

Ευχαριστώ πολύ!!

Καλησπερα σε ολεs και ολουs.Πριν καποιουs μηνεs επαιξα ενα κινο και κερδισα ενα μικρο ποσο.Δυο μερεs αργοτερα εγινε το ιδιο. Δεν το θεωρησα τυχαιο και σκεφτηκα οτι αστρολογικα θα εξηγειται σιγουρα. Μου μιλησανγια το συγκεκριμμενο site και απο τοτε εχω πλουτισει απο γνωσειs,αν και νιωθω σαν να μαθαινω ξενη γλωσσα. Οσο για το κινο παω μια το τοσο,καποιεs φορεs εχω κερδισει και καποιεs οχι. Δεν εχω τιs γνωσειs για να βρω τη μεθοδο,αλλα το ψαχνω με μπακαλιστικο τροπο γι αυτ ο και δεν θα πω περισσοτερα. Αny way καλα κερδη σε ολουs,τετοιεs εποχεs τα χρειαζομαστε!

kαλησπερα σε ολους και χρονια πολλα στους εορταζοντες!πειτε μου και μενα αν εχω τυχη στα οικονομικα μου.Γννηθηκα 29-10-1959 ωρα 06 και 15 πρωι στην Δραμα αλλα τωρα μενω θεσσαλονικη.Να ελπιζω η να περιμενω και χειροτερα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! ΖΑΖΑ

Όνομα:
    Χρυσάνθη

Ζαζα καλησπέρα,

Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία! Το αν να περιμένεις χειρότερα ή όχι δύσκολα μπορώ να το πω.

Ο χάρτης σου πάντως -γενέθλιος και προοδευτικός - δεν είναι για εσένα το καλύτερα ή το χειρότερα, αλλά το τι για εσένα σημαίνει το καλύτερο ή το χειρότερο.

Αυτό γιατί, δίχως να σε γνωρίζω ή να έχω καν ιδέα έστω και δυό λόγια από την ζωούλα σου, δεν φαίνεται να ανήκεις σε εκείνους που αν μη τι άλλο έχουν και τεράστιο λόγο για αναβογγητά!

Εκτός πια και εάν τα τόσα τρίγωνα και τις θετικές όψεις του χάρτη σου τις έχει φάει το μαύρο σκοτάδι.

Κάποιες φορές η Τύχη (ανεξαρτήτως ωροσκοπίου), είναι ΕΚΕΙ και δεν τη βλέπουμε.

Εχω έναν συγκυβερνήτη ωροσκόπου, ο οποίος είναι ο γνωστός σε όλους μας Κρόνος, όχι ιδιαίτερα αγαπητός σε πολλούς από εμάς, αλλα σε εμένα τουλάχιστον σωτήριος.

1. Βρίσκεται στο Λιοντάρι, και στον 8ο. Αυτή η θέση με έχει μετατρέψει πολλάκις σε καρπαζοεισπράκτορα, χωρίς να με αφήσει ποτέ να χαρω έστω και μια τόσο δα μικρούτσικη νεανική τρέλα. Εμοιαζε σαν το μπαμπούλα που αιωρείται από επάνω μου κουνωντας μου απειλητικά το δάχτυλο, για να μου κόψει κάθε είδους "φόρα" για να μην πέσω σε κακοτοπιές.
    Αυτό εγω το λέω τύχη, διότι κάτι γινόταν πάντα, άλλαζαν τα σχέδια μου, τα οποία στην πράξη είχαν αποδειχθεί από επιζήμια εως επικίνδυνα.

2. Κάνει όψεις:
    α) Τρίγωνο με Αφροδίτη,
    β) Τρίγωνο με σελήνη,
    γ) Τρίγωνο με Αρη
    δ) Τρίγωνο με Ποσειδώνα
    ε) Εξάγωνο με Δία
    στ) Εξάγωνο με Πλούτωνα
    ζ) Τετράγωνο με Ηλιο,
    η) Τετράγωνο με Ουρανό
    θ) Τετράγωνο με Ερμή
    ι) Σύνοδο με βέρτεξ.

Εχουμε λοιπόν τον αρχιγκαντέμη του ζωδιακού, από τον 8ο, να κάνει όψεις με όλους τους πλανήτες, τα σημεία και τα φωτα.
    Κι όμως νιώθω τυχερή....
    Κι ας μην έχω κερδίσει ποτέ ούτε σε τράπουλα, κλήρωση, ούτε σε λαχείο, ούτε σε στοίχημα,ούτε ένα σεντ δεν βρήκα ποτέ στο δρόμο. Καμία σχέση με υλικά οφέλη.

Νιώθω τυχερή που έχω την υγεία μου,
    την οικογένειά μου,
    τα παιδάκια μου τα λατρεμένα,
    που ακόμη έχω τη δουλειά μου...

Τα νεανικά μου χρόνια δεν τα χάρηκα, δεν τα έζησα όπως όλοι οι συνομήλικοί μου.
    Ακόμη και τα "φοιτητικά" χρόνια, ήταν με εγερτήριο στις 5.30 και όλη μέρα τρέξιμο.
    Αγανάκτησα πολλές φορές ειναι η αληθεια, μίσησα την τόση οργάνωση, στέρηση, πειθαρχία.

Με την επιστροφή του Κρόνου όμως, σαν να άλλαξε κατι.
    Ηρθε η αυτοπεποίθηση και η ισορροπία. Σταμάτησα να μεμψιμοιρω.

Και ναι, νιωθω τυχερή, όχι για ό,τι εχω, αλλά κυρίως επειδή θα μπορούσα να είμαι πολύ πολύ χειρότερα... Αυτό ήταν το μάθημα του Κρόνου για τα περί τύχης....
    Τα κορίτσια μου...
    Όλη η ζωή μου..!!!!

Καλημερα κ.Σπιγγου και σας ευχαριστω που ασχοληθηκατε μαζι μου.Αν κρινω απο το αποτελεσμα της μεχρι τωρα ζωης μου μαλλον τα τριγωνα ταχει φαει το σκοταδι.Ειμαι σαυτην την ηλικια χωρις δουλεια μαλλον ...χωρις τιποτα μετα απο μεγαλες ανατροπες συναισθηματικες και οικονομικες..και αναρωτιεμαι- ετσι για να δυναμωνω-αν υπαρχει καποιο φως σαυτο το σκοταδι η πως αλλοιως το λενε τυχη,διεξοδο,προοπτικη..οσο για σενα taurine ειλικρινα θαυμαζω τον δυναμισμο σου! Ζαζα

Αγαπητη taurine εγω σε θεωρω τυχερη, οπωs θεωρω και μενα. Εδω και λιγεs μερεs ειμαι χωριs δουλεια αλλα σκεφτομαι οτι υπαρχουν ανθρωποι που ειναι σε χειροτερη μοιρα.Καθε μερα λεω χιλια ευχαριστω γιατι εχω την υγεια μου και κρατιεμαι δυνατη και αισιοδοξη για καλυτερεs μερεs για ολουs μαs.Οσο για τη οικονομικη τυχη καλη κι αυτη αρκει να μη γινεται απληστια.Οσο για τα τυχερα παιχνιδια οσο θελω να κερδιζω αλλο τοσο ξερω και να προσφερω.

Page 2 of 2 FirstFirst 1 2

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)