- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 20 of 28
-
20-11-2006, 10:47 AM #11
Re: Μαντέψτε τις θέσεις (Ήλιος, ωροσκόπος, Αφρούλα, κ.λ.π.)
Δεν τα παω καλα στις μαντεψιες, αλλα ο Ζυγος ειναι πιεστικος και ανυπομονος; Και απο ποτε εχει αποφασισει τι θελει, για να ανυπομονει και να πιεζει να το αποκτησει; :nuts: :toung:
Ωστοσο θα μπορουσε να εχει ωροσκοπο στον Ζυγο, οχι ομως γι αυτα τα χαρακτηριστικα. Κατα τα αλλα μου φαινεται μια χαρα αιγοκερος, που τον βοηθαει η Αφρουλα να μαλακωνει. Μια και δεν ξερουμε αλλα στοιχεια.....:bigsmile:I disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it.
Voltaire
-
20-11-2006, 11:52 AM #12
Αυτό μπορώ να στο επιβεβαιώσω με σιγουριά 10000000% καθότι ο Ζυγός ωροσκόπος μου με κάνει πραγματικά να μην μπορώ να πάρω μια απόφαση αμέσως!!!!!! Μία το ένα μία το άλλο, μία το ένα μία το άλλο..... πραγματικά πολύ κουραστικό
Για το πιεστικός που είπα, για τον Ταύρο ήθελα να πω και το μπέρδεψα. Το εννοώ ως επιμονή και ως πίεση και ως πείσμα. Χαρακτηριστικά του Ταύρου.
-
20-11-2006, 12:00 PM #13
-
20-11-2006, 12:09 PM #14
επικοινωνία:
horarycraftsman@gmail.com
https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370
Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/
'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'
-
09-10-2007, 10:23 PM #15
sorry αλλά αφού δε ξέρουμε την ώρα γέννησης και δε μπορούμε να βρούμε τον ωροσκόπο πώς ξέρουμε ότι η αφροδίτη ειναι στους ιχθείς και ο άρης στον αιγόκερο αφού χωρίς ώρα δε μπορούμε να βρούμε το χάρτη.Ρωτάω γιατι αν γίνεται να το κάνω για κάποιον που θέλω να δω και δε ξέρει ώρα γέννησης.Μάλλον υοθετημένος είναι.ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ!!!!!!:weird:
-
10-10-2007, 12:00 AM #16
O ωροσκόπος αλλάζει ανά δίωρο, οπότε είναι φυσιολογικό αν δεν έχουμε ώρα να μην μπορούμε να τον βρούμε παρά να κάνουμε "μαντεψιές" :toung:
Για τις άλλες θέσεις τώρα.... Όταν γνωρίζεις ημερομηνία γέννησης μπορείς να βρεις όλες τις θέσεις πλανητών καθώς οι πλανήτες μετακινούνται αναλόγως ανά μήνα, δίμηνο, τρίμηνο και ούτω καθ' εξής! Δηλαδή μπορείς να ξέρεις τις θέσεις όλων των πλανητών, απλά δεν λαμβάνεις υπ΄ όψιν σου την οικοθεσία καθ' ότι ο ωροσκόπος είναι απαραίτητος για να "ξεκινήσει" ο πρώτος οίκος. Επίσης, εκτός από τον Ωροσκόπο, χωρίς ώρα δεν μπορείς να υπολογίσεις με σιγουριά και την θέση της Σελήνης, γιατι και αυτή αλλάζει ζώδιο ανά 2-3 μέρες. Αλλά στο περίπου, από χαρακτηριστικά, μπορείς να υποπτευθείς ότι θα βρίσκεται ανάμεσα στο πολύ τρία ζώδια! Βέβαια και τον Ωροσκόπο μπορείς από τα χαρακτηριστικά να τον προσεγγίσεις, απλά αφού αλλάζει ανά δίωρο, είναι πιο δύσκολο.
Οπότε το συμπέρασμα είναι ότι μόνο με ημερομηνία γέννησης και χωρίς ώρα, μπορείς να βρεις όλες τις θέσεις πλανητών εκτός από Ωροσκόπο και Σελήνη, αλλά δεν λαμβάνεις υπ' όψιν σου την οικοθεσία! :bigsmile:
-
10-10-2007, 01:01 AM #17
Εγώ θα έλεγα ή σκορπιός ή κριός πιεστικός γαρ και ανυπόμονος!
-
10-10-2007, 01:52 AM #18
Όταν διάβασα τα χαρακτηριστικά στάθηκα κατευθείαν στο ''όταν θέλει κάτι, το θέλει ΤΩΡΑ''. ΚΡΙΟΣ...
Αν και κρίνω κυρίως έχοντας στο μυαλό μου άτομα που έχουν ζώδιο κριό,γιατί σ'εμένα που είναι ο ωροσκόπος μου δεν είμαι ανυπόμονη.
-
10-10-2007, 01:56 AM #19
Ανυπομονησια, αναποφασιστικότητα και όλα τα συνθετικά με πρώτο συνθετικό εις αν- :toung: είναι Ζυγίσια χαρακτηριστικά
-
10-10-2007, 01:59 AM #20
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.